תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 17:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יוסי מזרחי
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 01:11 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין את ההתלהמות סביב הקבוצה הזאת. מילא ק"ש , אבל זה באמת בדיחה.שכחתם שאשדוד הייתה מועמדת רצינית לרדת שנה שעברה? שהם הביאו בערך 40 אוהדים ל-י"א? יוסי מזרחי עוד דמות מפוקפקת שטובה בעיקר לבדיחה שבועית בבובה של לילה. חצי עונה מרשימה ועשיתם מהם גיבור מעמד הפועלים. יש להם אחלה עונה , ובמבט חטוף ג'קי בן זקן עושה עבודה יפה. אבל בסופו של דבר הם עוד קבוצה מגעילה , עם קהל מגעיל בליגה המגעילה והחביבה שלנו. יאלה נקסט, לא התרשמתי.

וכמובן שאני מחזק את דבריו של אדום נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
אם לא לוקחים אליפות רק שהמחלה לא תקח
חוץ מזה מעניין לי תאשך מי תיקח מצידי שאורתודוכסים לוד יקחו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 01:55 
מצטער,
אחרי מה שהמשטרה שלהם עשתה לנו במשחק ההוא נגדם
בקרית שמונה בעונת 08/09,
הפוגרום ההוא שהתחיל מהיתגרות של סדרן מנייאק בקהל שלנו
ונגמר באוהד מבוגר שלנו עם אף שבור-

העיר הזאת (קרית שמונה) יחד עם הקבוצה שלהם
איבדו את כל שאריות הסימפטיה שעוד היו לי אליהם.
הם בעיני רק בדרגה אחת קטנה מעל בית שאן

מוכן שחיפה יקחו כאן עוד חמש אליפויות ברצף
ורק לא לראות את הבני זונות הביתריסטים האלה חוגגים

שיירדו ארבע ליגות ויעלמו מעל פני האדמה

(ומסכים לגמרי עם פותח האשכול לגבי יוסי מזרחי. מאמן מצויין. לקבוצות בינוניות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 01:59 
סמל אישי של המשתמש
הרווח שלו בשיניים תמיד נראה כאילו תקוע לו שם פטרוזיליה או משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
מה זה יוסי אתה מעשן באולפן?
מי מעשן זה שאכטה שהשתחררה לי מימק"א 1978

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 02:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
סתם הערה, יש להם ילדים מוכשרים בהרכב כי באשדוד, כמו שפעם היה אצלנו, יש סבלנות לשחקנים צעירים.
פה אם עבאס לא מפציץ כל שבוע הוא בינוני, ואם אלרואי לא נותן שער ובישול כל משחק הוא לא שווה קבוצה גדולה.
לא תמיד היינו כאלה, בתחילת העשור הקודם היינו ידועים בסבלנות שאנחנו נותנים לשחקנים.
משהו קרה, גילינו שכסף מביא תארים. ומהר.

שחקנים צעירים יכולים להוביל קבוצה כמו אשדוד לריצה לאליפות, אבל באותה מידה גם יכולים להוביל את ביתר למאבק מאוד קשה נגד הירידה.
קבוצה כמו הפועל חייבת יציבות, ובשביל זה היא צריכה מישהו תותח שיכול לקחת את המושכות ולהוריד קצת את הלחץ מהצעירים, שגם יפרחו יותר לידם(כמו שנמה היה לשכטר וורמוט למשל). אז נכון, יש מקרים נדירים של שחקנים שהם גם מוכשרים וגם יכולים לקחת מנהיגות שניה אחרי שזרקו אותם להרכב, אבל הם נדירים, והכשרונות אצלינו הם לא כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 07:42 
יוסי מזרחי הוא כוכב המשנה בלא מעט סרטים נפלאים שבהם משה סיני הוא הכוכב הראשי. ככוכב משנה תפקידו היה לאסוף כדורים מהרשת שמאחוריו והוא ביצע את תפקידו זה בצורה נפלאה.
חוץ מזה הוא לא ממש מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
אם לא לוקחים אליפות רק שהמחלה לא תקח
חוץ מזה מעניין לי תאשך מי תיקח מצידי שאורתודוכסים לוד יקחו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: יוסי מזרחי
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
לא מבין את ההתלהמות סביב הקבוצה הזאת. מילא ק"ש , אבל זה באמת בדיחה.שכחתם שאשדוד הייתה מועמדת רצינית לרדת שנה שעברה? שהם הביאו בערך 40 אוהדים ל-י"א? יוסי מזרחי עוד דמות מפוקפקת שטובה בעיקר לבדיחה שבועית בבובה של לילה. חצי עונה מרשימה ועשיתם מהם גיבור מעמד הפועלים. יש להם אחלה עונה , ובמבט חטוף ג'קי בן זקן עושה עבודה יפה. אבל בסופו של דבר הם עוד קבוצה מגעילה , עם קהל מגעיל בליגה המגעילה והחביבה שלנו. יאלה נקסט, לא התרשמתי.

וכמובן שאני מחזק את דבריו של אדום נחמד.

אתה מתלהב מקרית שמונה אבל על אשדוד אתה יורד??
קרית שמונה לא הייתה קיימת בכדורגל הישראלי עד לפני 4 שנים,אשדוד פה כבר 15 שנה(פחות או יותר).
יוסי מזרחי הוא מאמן הרבה יותר ותיק מרב"ש שאשכרה לקח תארים והצליח במועדונים גדולים.
בתור אחד שגר קרוב לאשדוד ודי בקיע במה שקורה בעיר אני יכול להגיד לך שיש להם קהל ואפילו ארגון אוהדים,נכון שהם לא הפועל ולא מכב* אבל הם בהחלט לא נופלים מקבוצות במעמדם בליגה ועולים בכמה וכמה מונים על "הקהל" בק"ש שרובו ככולו הם אנשים שאין להם עשירית מושג בכדורגל או אוהדי בית"ר שזה בערך אותו דבר.
אז לפני שאתה מהלל קבוצה שכל כולה אדם אחד שמשקיע אינסוף כספים בה תלמד לכבד קבוצה ותיקה ממנה בהרבה שלא מתבססת אך ורק על "מה שג'קי ייתן".
קרית שמונה זה אחלה גימיק ואחלה קבוצה בשביל שיהיה לתקשורת מה ללטף לפני שהיא מוחצת גם אותה,אשדוד ידעה ירידות ועליות אבל היא נשארה קבוצה לגטימית בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
ליוסי מזרחי כבר יש תואר בתור מאמן - אליפות עם בית"ר ב-06/07

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 03:31 
moshiko כתב:
יוסי מזרחי אכן אנטי גיבור, הגדרה מדוייקת. מאמן וותיק, בלי מרפקים, לא דברן גדול. בעצם מאמן כמו שהיה שוער: צנוע, לוחם, לא וויתר אף פעם, מקצוען. הוא ובז'רנו היו שני צדדים של אותו מטבע בשעתם.

יחד עם זאת, הסיפור אמיתי הנו ג'קי בן זקן. לקח קבוצה זניחה (חיבור של שני מועדונים) ובונה בהתמדה מועדון פאר במושגים של הכדורגל הישראלי. תמיכה בקהל (דואג להסעות מסובסדות ומחלק כרטיסים במחירי רצפה), הקים מחלקת נוער לתפארת, מתקני אימונים מצויינים. נותן את המפתחות למאמן לאורך זמן.

בזמנו כשג'קי בן זקן רצה לקחת את הפועל ולהביא איתו את יוסי מזרחי אהבתי את הרעיון בניגוד לרבים מאוהדי הפועל , היום זה ניראה כהחמצה נוראית....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 09:50 
עזבו את יוסי מזרחי
עכשיו אני מצטער שג׳קי לא קנה אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 10:00 
גם אני הייתי מאלה שרצו את ג'קי במקום מוני, ויבוא גולפיטק ויגיד מה היה לי רע עם מוני? תארים, טדי וכו', והוא צודק, אבל עדיין אני חושב שג'קי בן זקן בהפועל תל אביב היה עושה דברים לא פחות טובים ממוני הראל (שאין לי מושג מה תרם חוץ מלשרוד כמו פוליטקאי) ובהרבה מובנים היה עושה דברים יותר חשובים כמו משהו שהראל והחבורה אף לא דאגו לו, מחלקות נוער, מתקנים, קשר עם קהל והקהילה והיינו נפטרים גם מחבורת תאומים סופית, הסוף ידוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
ההכתרות המוקדמות הללו מי אלופה הן על הגבול הדק בין פתאטיות לטמטום.

אמנם זה חריג, אבל הינה הינה ההוכחה שאתה יכול לכתוב לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
לא מת עליו, גונב דעת בהרבה מקרים, אבל כל שנה מחדש מוציא מאיתנו נקודות בהלומפילד

אגב לא יודע אם נכתב - יש לו אליפות כמאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
אגב אשדוד קבוצה בת 10 עם הופעה בחצי גמר הגביע (07, הפסד לטל חן) ו4 הופעות בגמר השוקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 20:13 
אדום אופטימי כתב:
פאביו כתב:
ההכתרות המוקדמות הללו מי אלופה הן על הגבול הדק בין פתאטיות לטמטום.

אמנם זה חריג, אבל הינה הינה ההוכחה שאתה יכול לכתוב לעניין.

אפרופו הכתרות ,הכלבים בשקט חזרו לתמונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: