תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 09:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הנהלה (קוקסינלים)
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם מגיבים לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
סליחה, אבל פיספסתי איך ה"מחאה" וההתנגדות לטביב הם אינטרס אישי של האולטראס. משהו מוכן להסביר לשוטה הכפר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 17:05 
לא תתפוס אותי כתב:
villa crespo כתב:
עמי נאווי כתב:
villa crespo כתב:
שמוליקפוד, מה אתה רוצה?
מישהו הביא לך מכות בשער 5? תסגור את הסיפור איתו. מה אתה רוצה מאיתנו?
אני רואה שעשית דוקטורט על אולטראס הפועל. איזה מטען יש לך עליהם.
עד כדי כך אתה שונא אותם, שאתה מוכן ללכת עם מי שמנסה לחרב לך את הקבוצה?
שלא תבלבל בסוף בין טוב לרע.

הוא אוהד הפועל בכלל? מישהו ראה את היצור הזה אי פעם בשער?

א. מאיפה אני יודע? יש לו כובע של קיפוד על הראש? אני מניח שהוא אוהד הפועל כמוך וכמוני, רק עם קצת רגשי נחיתות. אולי הוא אפילו יושב לידך, לך תדע.
ב. אם הייתי צריך להמר, הייתי אומר שאיפשהו בשנתיים האחרונות הוא או חברים שלו קיבלו מכות ממישהו שהוא מזהה כאולטראס הפועל בגלל דגל ישראל (ואני תמיד נגד מכות בין אוהדי הפועל, בטח בגלל דגל מיותר כמו זה של ישראל), מה שגרם לו להתהפך כמו סטייק ולחשוב שכולם מטומטמים.
רק לפני שנתיים הוא אונן מול המסך וגמר על אולטראס הפועל. בטח גם הלך ליצורנירים שהם אירגנו והלך לישון עם תמונות מתפאורות. לפני שנתיים הוא לא פתח על אולטראס הפועל ועל המשבר שהיה אחרי דרבי אדהאם שביטה, אבל פתאום אותם אנשים, שהוא גמר מהם, מאוהבים רק בעצמם. פתאום הם לא יודעים להכין תפאורות. פתאום הכל אינטרסים. פתאום הוא ימכור את אמא שלו והקבוצה שלו, העיקר לא אולטראס הפועל.
מה לעשות, אם אני אריץ אחורה פרצופים שהיו בקהל בשני העשורים שאני הולך עם הפועל, אז יש כאלה שהתהפכו והתחילו ללכלך ויש כאלה שנשארו אותו דבר. הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

:BOW:

ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
סליחה, אבל פיספסתי איך ה"מחאה" וההתנגדות לטביב הם אינטרס אישי של האולטראס. משהו מוכן להסביר לשוטה הכפר?

הטענה היא שמוני שיתף איתם פעולה (ואולי גם קצת יותר מרק "שיתוף פעולה"), וטביב לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
עמי נאווי כתב:
villa crespo כתב:
שמוליקפוד, מה אתה רוצה?
מישהו הביא לך מכות בשער 5? תסגור את הסיפור איתו. מה אתה רוצה מאיתנו?
אני רואה שעשית דוקטורט על אולטראס הפועל. איזה מטען יש לך עליהם.
עד כדי כך אתה שונא אותם, שאתה מוכן ללכת עם מי שמנסה לחרב לך את הקבוצה?
שלא תבלבל בסוף בין טוב לרע.

הוא אוהד הפועל בכלל? מישהו ראה את היצור הזה אי פעם בשער?

א. מאיפה אני יודע? יש לו כובע של קיפוד על הראש? אני מניח שהוא אוהד הפועל כמוך וכמוני, רק עם קצת רגשי נחיתות. אולי הוא אפילו יושב לידך, לך תדע.
ב. אם הייתי צריך להמר, הייתי אומר שאיפשהו בשנתיים האחרונות הוא או חברים שלו קיבלו מכות ממישהו שהוא מזהה כאולטראס הפועל בגלל דגל ישראל (ואני תמיד נגד מכות בין אוהדי הפועל, בטח בגלל דגל מיותר כמו זה של ישראל), מה שגרם לו להתהפך כמו סטייק ולחשוב שכולם מטומטמים.
רק לפני שנתיים הוא אונן מול המסך וגמר על אולטראס הפועל. בטח גם הלך ליצורנירים שהם אירגנו והלך לישון עם תמונות מתפאורות. לפני שנתיים הוא לא פתח על אולטראס הפועל ועל המשבר שהיה אחרי דרבי אדהאם שביטה, אבל פתאום אותם אנשים, שהוא גמר מהם, מאוהבים רק בעצמם. פתאום הם לא יודעים להכין תפאורות. פתאום הכל אינטרסים. פתאום הוא ימכור את אמא שלו והקבוצה שלו, העיקר לא אולטראס הפועל.
מה לעשות, אם אני אריץ אחורה פרצופים שהיו בקהל בשני העשורים שאני הולך עם הפועל, אז יש כאלה שהתהפכו והתחילו ללכלך ויש כאלה שנשארו אותו דבר. הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

לזכותי או לא אף פעם לא היתי בעד אולטראס הפועל.מבחינתי תמיד היתם חבורה של אנשים שלא פה בשביל הכדורגל,אלא בשביל עצמכם.
קיבלתי מכות ממכם כי באתי עם דגל ישראל? דיבור מסריח של ילד שרק מחפש להוריד את זה לפסים אישים ולהפוך את זה לריב אורגינל.תאמין לי שאת השטויות האלה עברתי מזמן.לא יעבוד לך.

אם זה באמת משנה לך לדעת מי אני,אתה מוזמן לבוא לפרטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
בתור אחד שתומך במחאה נגד טביב-
מישהו יכול להסביר לי מה הפואנטה במחאה שהיא לשבת על התחת בשקט 5 דקות?
בעולם מושגי הכדורגל שאני אישית מכיר (שוב, זה רק אני אישית ודעתי לא טובה משל אף אחד אחר) זה היה נתפס כאקט סופר מפדח.

מעדיף מחצית שלמה של קללות להנהלה מאשר 5 דקות של שקט.

ואם אפשר להתייחס לנושא השלט שעלה פה, לדעתי חובה לאפשר כניסת השלט מכיוון שאני תומך בחופש הביטוי, כמו שכל אדם שפוי צריך לתמוך.

צריך להיות ממש אדיוט בשביל להצדיק את איסור הכנסת השלט, גם אם לא מסכימים איתו (ואני מסכים איתו ובו זמנית מכבד את אלו שדעתם בענין שונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 17:25 
עמי נאווי כתב:
mkorman1 כתב:
אני אמרתי שאני רוצה שהוא יהיה הבעלים?
תבדוק ותראה שאני בין הראשונים שאמרו שצריך לעשות חרם מנויים בגללו
אבל אני נבחתי ושיירת הנרקומנים רצה ורכשה מינויים
כל מה שאמרתי הוא שעובדת היותו של אדם בעל עבר פלילי אינה פוסלת אותו מסיבה זו כשלעצמה מלרכוש קבוצת כדורגל
ולכן הנימוק הזה לא תופס

א. האם אתה, במצב הנוכחי, בעד או נגד העפת טביב? תשובה של כן או לא.
ב. האם אתה מבין את ההבדל בין נורמות התנהגות וחשש האוהדים מהיסטורית ההרס של טביב אל מול החוק היבש? תשובה של כן או לא.

א. כן
ב.כן אבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 17:32 
א. ממש לא מעניין אותי לדעת מי אתה.
ב. אל תכניס לי מילים לפה. אני לא הולך מכות עם אוהדי הפועל (בטח שלא בגלל דגל ישראל, למרות שאני מאמין שאין לו מקום במשחק של הפועל) וגם ממש לא בעד מי שכן עושה את זה, גם אם הוא חבר שלי.
ג. וזה גם בשביל נאווי. אני מכבד מאד אוהדים שלא הולכים עם הזרם, כשזה נוגד את דעתם. גם לי היו הרבה חילוקי דעות וריבים עם חלקים באולטראס כשלא הסכמתי איתם על דברים (במקרה שלי אני דווקא התעצבני שהם ותרנים מדי, אבל לא משנה), אבל בחיים לא התהפכתי. אם לא הסכמתי עם משהו, אז יצאתי נגד המקרה הזה ספיצפי, לא נגד אירגון ואנשיפ שלפני יומיים וחצי אוננתי עליהם מול המחשב כמוך.
וואלה, ההודעות בפורום דווקא כן מראות שהיית בעדם. גם לא חסכת בסופרלטיבים. אתה יודע? האנשים שם לא בדיוק השתנו בחודשיים האלה.
לפחות אל תביך את עצמך. זה הכל.
אפילו אם היית מסתפק בלהגיד שמגיע לאנשים שהורידו דגל, שלא יכניסו להם דגל שלהם (וגם אז זו הייתה הכללה מוגזמת, כי גם באולטראס הפועל יש מגוון של אנשים ודעות), זה היה לגיטימי. אבל פתאום ללכלך על כל פעולה של אולטראס הפועל, כולל כאלה שנהנית מהן רק לפני שנתיים?
זה פתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
עמי נאווי כתב:
mkorman1 כתב:
אני אמרתי שאני רוצה שהוא יהיה הבעלים?
תבדוק ותראה שאני בין הראשונים שאמרו שצריך לעשות חרם מנויים בגללו
אבל אני נבחתי ושיירת הנרקומנים רצה ורכשה מינויים
כל מה שאמרתי הוא שעובדת היותו של אדם בעל עבר פלילי אינה פוסלת אותו מסיבה זו כשלעצמה מלרכוש קבוצת כדורגל
ולכן הנימוק הזה לא תופס

א. האם אתה, במצב הנוכחי, בעד או נגד העפת טביב? תשובה של כן או לא.
ב. האם אתה מבין את ההבדל בין נורמות התנהגות וחשש האוהדים מהיסטורית ההרס של טביב אל מול החוק היבש? תשובה של כן או לא.

א. כן
ב.כן אבל

נו, מצויין. אז גם אתה כמו רבים אחרים פה מחזיק באותה דעה שטביב הוא רע להפועל. אתה גם מבין החששות העולים נוכח ההיסטוריה של טביב בפירוקים.
מפה והלאה זה סתם סמנטיקה והתנגחויות אישיות שיש לך עם אנשים כאלה או אחרים בקהל של הפועל.
כל עוד המטרה ברורה ומשותפת, אני רגוע. הבעיה היא שיש אלפים שיענו "לא" לשאלה הראשונה, ואולי גם "כן" בשניה למרות שהם לא באמת מבינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
א. ממש לא מעניין אותי לדעת מי אתה.
ב. אל תכניס לי מילים לפה. אני לא הולך מכות עם אוהדי הפועל (בטח שלא בגלל דגל ישראל, למרות שאני מאמין שאין לו מקום במשחק של הפועל) וגם ממש לא בעד מי שכן עושה את זה, גם אם הוא חבר שלי.
ג. וזה גם בשביל נאווי. אני מכבד מאד אוהדים שלא הולכים עם הזרם, כשזה נוגד את דעתם. גם לי היו הרבה חילוקי דעות וריבים עם חלקים באולטראס כשלא הסכמתי איתם על דברים (במקרה שלי אני דווקא התעצבני שהם ותרנים מדי, אבל לא משנה), אבל בחיים לא התהפכתי. אם לא הסכמתי עם משהו, אז יצאתי נגד המקרה הזה ספיצפי, לא נגד אירגון ואנשיפ שלפני יומיים וחצי אוננתי עליהם מול המחשב כמוך.
וואלה, ההודעות בפורום דווקא כן מראות שהיית בעדם. גם לא חסכת בסופרלטיבים. אתה יודע? האנשים שם לא בדיוק השתנו בחודשיים האלה.
לפחות אל תביך את עצמך. זה הכל.
אפילו אם היית מסתפק בלהגיד שמגיע לאנשים שהורידו דגל, שלא יכניסו להם דגל שלהם (וגם אז זו הייתה הכללה מוגזמת, כי גם באולטראס הפועל יש מגוון של אנשים ודעות), זה היה לגיטימי. אבל פתאום ללכלך על כל פעולה של אולטראס הפועל, כולל כאלה שנהנית מהן רק לפני שנתיים?
זה פתטי.

אני הפסקתי לרשום בפורום הזה ב2007 בערך.
זה יוזר שהיה שייך לחבר מהיציע.
שהיה צריך לפרגן לאולטראס,פירגנתי.לא הכל רע אצלכם.אבל אף פעם לא הסכמתי עם הדעות והתפיסה שלכם.

לא מחפש לריב? איפה שאני גדלתי להגיד למישהו "בטח קיבלת מהאולטראס מכות פעם" זה האמא של הלחפש לריב.אבל אולי זה רק אני.

שיהיה לך אחלה של שבוע.נראה לי שהדיון הזה מיצה את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:22 
מר עמי נאוי היקר
רק שתדע שאני חושש יותר ממך מטביב
כיוון שהוא נוכל ערמומי וחתול רחוב ואם
ליוויס ורנגלר ושאר מיני פירמות ענק בארצות הברית לא יכלו להכניע אותו
אז מי אנחנו בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:27 
mkorman1 כתב:
מר עמי נאוי היקר
אז מי אנחנו בכלל?

אנחנו הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:29 
אסף ראסינג כתב:
בתור אחד שתומך במחאה נגד טביב-
מישהו יכול להסביר לי מה הפואנטה במחאה שהיא לשבת על התחת בשקט 5 דקות?
בעולם מושגי הכדורגל שאני אישית מכיר (שוב, זה רק אני אישית ודעתי לא טובה משל אף אחד אחר) זה היה נתפס כאקט סופר מפדח.

מעדיף מחצית שלמה של קללות להנהלה מאשר 5 דקות של שקט.

ואם אפשר להתייחס לנושא השלט שעלה פה, לדעתי חובה לאפשר כניסת השלט מכיוון שאני תומך בחופש הביטוי, כמו שכל אדם שפוי צריך לתמוך.

צריך להיות ממש אדיוט בשביל להצדיק את איסור הכנסת השלט, גם אם לא מסכימים איתו (ואני מסכים איתו ובו זמנית מכבד את אלו שדעתם בענין שונה)

גם אני חושב
אפילו אני לא הבנתי בהתחלה על מה המחאה (האמת היא שבאמתי כמה דקות לפני המשחק)
עדיף היה לקלל במהלך ה5 דקות האלה או מחציתש למה של קללות להנהלה
נוצר מצב שכמות גדולה בקהל לא מבינה על מה יש מחאה,"הרי טביב משקיע מהכיס שלו 3 מליון יורו כדי לקנות את דמארי והביא רכש"
לא כולם קוראים בפורום
כמות גדולה ניזונה מאתרים כמו ONE,SPORT5,ידיעות ודומיהם שהם חברים של טביב
ההסברה של האולטראס די כושלת,ההסברה היחידה שקרובה לסבירה היא ההסברה בפורום של פועלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מר עמי נאוי היקר
אז מי אנחנו בכלל?

לקח לי שניה להבין שאתה חושש מטביב ולא ממני... ניסוח קצת חלקלק בשורה השניה.
טביב יעוף מפה רק עם כסף או תרגיל משפטי בהתאחדות (נניח, עבירת קלון כלשהי שידביקו לו).
אבל עד שזה יקרה, אני בעד העובדה להזכיר לו כל שניה שהוא נבחן בזכוכית מגדלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:37 
פואד כתב:
mkorman1 כתב:
מר עמי נאוי היקר
אז מי אנחנו בכלל?

אנחנו הפועל!

ועדיין...
איתו זה רק ״בתחבולות תעשה לך מלחמה״
ובינתיים הוא צוחק כל הדרך לקופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
טביב רואה עצמו איש עסקים, והוא מתנהל כפי שהוא חושב שאיש עסקים צריך להתנהל.
מכאן נגזר הכל, גם הדרך שבה הוא נכנס להפועל, גם הדרך שבה הוא מתנהל בהפועל, וגם הדרך שבה הוא ייצא מהפועל.
הפועל מבחינתו היא העסק שלו. הוא הבוס.
השחקנים, אנשי המקצוע והמנהלה הם השכירים. המטרה: להקטין הוצאות, להגדיל הכנסות, לצאת מורווחים.
האוהדים לא קובעים מדיניות. בשביל זה יש בוס.
מבחינתו, הפועל היא לא רק עסק טוב, היא גם יחסי ציבור, היא גם חיזוק משמעותי לאגו.
הוא רוצה להראות שהוא יודע לנהל את העסק הזה יותר טוב מכל אחד אחר.
לכן, טביב ייצא מהפועל כשיקרה אחד משלושת התסריטים הבאים:
א. שמישהו יהיה מוכן בהרבה כסף לקנות אותה ממנו
ב. כשהחזקה בהפועל תיצור לו יחסי ציבור שליליים לאורך זמן (בגלל כישלון מקצועי, שינאת אוהדים וכו')
ג. כשההחזקה בהפועל תפגע בעסקים האמיתיים שלו בארה"ב ובארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
אני חותם על כמעט כל מילה, yos.
אני חושב שסעיף ב' קצת פחות קריטי מבחינתו כי הוא די היפותטי.
לוני, בימים הכי גרועים כשכבר כולם עשו לו את המוות, לא נפגע בעסקיו הפרטיים. זה לא זולג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הנהלה (קוקסינלים)
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
טביב רואה עצמו איש עסקים, והוא מתנהל כפי שהוא חושב שאיש עסקים צריך להתנהל.
מכאן נגזר הכל, גם הדרך שבה הוא נכנס להפועל, גם הדרך שבה הוא מתנהל בהפועל, וגם הדרך שבה הוא ייצא מהפועל.
הפועל מבחינתו היא העסק שלו. הוא הבוס.
השחקנים, אנשי המקצוע והמנהלה הם השכירים. המטרה: להקטין הוצאות, להגדיל הכנסות, לצאת מורווחים.
האוהדים לא קובעים מדיניות. בשביל זה יש בוס.
מבחינתו, הפועל היא לא רק עסק טוב, היא גם יחסי ציבור, היא גם חיזוק משמעותי לאגו.
הוא רוצה להראות שהוא יודע לנהל את העסק הזה יותר טוב מכל אחד אחר.
לכן, טביב ייצא מהפועל כשיקרה אחד משלושת התסריטים הבאים:
א. שמישהו יהיה מוכן בהרבה כסף לקנות אותה ממנו
ב. כשהחזקה בהפועל תיצור לו יחסי ציבור שליליים לאורך זמן (בגלל כישלון מקצועי, שינאת אוהדים וכו')
ג. כשההחזקה בהפועל תפגע בעסקים האמיתיים שלו בארה"ב ובארץ

אתה צודק, אבל מה שטביב לא מבין, זה שהלקוחות ב"עסק" הזה שלו, הם האוהדים. וזה בערך הדבר הכי חשוב שצריך לעשות בתור בעל עסק - להכיר ולהתחבב על ידי הלקוחות שלך. בגלל זה אני תמיד אומר שטביב הוא אידיוט מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 20:25 
עמי נאווי כתב:
אני חותם על כמעט כל מילה, yos.
אני חושב שסעיף ב' קצת פחות קריטי מבחינתו כי הוא די היפותטי.
לוני, בימים הכי גרועים כשכבר כולם עשו לו את המוות, לא נפגע בעסקיו הפרטיים. זה לא זולג.

בדיוק.
אגב, בהנחת העבודה עצמה שהפועל היא עסק כלכלי, אין בהכרח בעיה, אלא שתפיסת הניהול של טביב היא מיושנת, שלא נאמר פרימיטיבית ודי דוחה, ומתאימה (כנראה) לבגדים ולא לניהול אנשים. זה מקבל משנה תוקף כשמדובר בקבוצת כדורגל שהיא מערכת מורכבת מאוד מבחינה ניהולית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 23:17 
moshiko כתב:
אם זה נכון שטביב אסר להכניס את השלט הזה, זה בהחלט פסול.
ההחלטה לא לעודד במשך כמה דקות כמחאה על הצעד הנ"ל: מפגרת באותה רמה.

moshiko כתב:
אין לזה הגיון.
יש הגיון שקהל של קבוצה יכריז על חרם עידוד לכמה דקות למרות שהוא נמצא במגרש?
גם לזה אין הגיון.

למה יש לי ההרגשה שאתה לא בדיוק מהאוהדים שמעודדים 90 דקות, אז למה מי אתה בכלל שתביע את הדעה שלך על אוהדים שלא מעודדים? למה מי אתה בכלל שתצא נגד אוהדים שלא מעודדים 5 דקות, כשאתה לא מעודד אף פעם?
מישהו חייב לך משהו?
כמה חוצפה שיש לאנשים לפעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 01:43 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
YardenDe כתב:

הטענה היא שמוני שיתף איתם פעולה (ואולי גם קצת יותר מרק "שיתוף פעולה"), וטביב לא.

ואיך זה מסתדר עם זה ש"10 שנים,תאומים,הראל,טביב.את שולשתם קיללו"? או למשל, עם זה שאחרי שטביב הודיע שהוא החליט לקנות את הקבוצה, ומוני אמר שהוא הולך להגיש ערעור, האולטראס קראו לו להניח לזה?
וחוץ מזה, לא "שרפו" את טביב מראש כפי שהוא טוען. העבר שלו, גם בהפועל עם מוני, ובטח זה שלפניו, היו סיבה לנסות למנוע ממנו להגיע להפועל, אבל כשהוא כבר היה הבעלים של הפועל משמעות העבר שלו היא שחייבים ליהיות על האצבע על הדופק, כדי שזה לא יקרה שוב. למרות שמאז שהוא הצטרף למוני ההנהלה שלנו הצליחה לשבור פעם אחר פעם שיאים של ניהול כושל, ולמרות ההיסטוריה שלו, הוא קיבל 3 חודשים של שקט, שכללו את יתר חלון ההעברות, הזדמנות להוכיח שהוא ראוי לתמיכת הקבוצה.
ומה היה ב3 החודשים האלה? חובות לנתניה, ק"ש, חברת האבטחה הישנה, חברת האבטחה החדשה, מאמן שמונה אך ורק כדי לעשות דווקא לאוהדים, רכש שכלל 0 שחקנים שהמאמן ביקש, חובות לכל שחקני הקבוצה, משכורות באיחור לכולם, מענקי העפלה לליגה האירופית שלא שולמו עד היום, משחקי פיפי-קקי עם אבוטבול שהרסו את ההכנה שלו לעונה, וניסיון לכפות מעבר על שחקנים מסיבות כלכליות(חוטא, טועמה, בן דיין), בלי שום חשיבה על הפגיעה המקצועית בקבוצה(מאז הסוף הזמני לסיפור טועמה הוא שחקן רוטציה משמעותי ומאז שבן דיין נזרק ליציע עדיין אין מגן שמאלי מחליף), ועוד סיפורים שהזיכרון הנוראי שלי לא מסוגל להעלות את כולם ביחד.
כלומר-במשך 3 חודשים שבהם טביב קיבל שקט בשביל להוכיח שהוא מתאים ליהיות הבעלים של הפועל, הוא הוכיח חד משמעית שהוא לא-מה עוד צריך לקרות בשביל שהוד שמולקיפודיו יסכימים שיש צורך מיידי להעיף את טביב מהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 01:53 
villa crespo כתב:
moshiko כתב:

moshiko כתב:
אין לזה הגיון.
גם לזה אין הגיון.

למה יש לי ההרגשה שאתה לא בדיוק מהאוהדים שמעודדים 90 דקות, אז למה מי אתה בכלל שתביע את הדעה שלך על אוהדים שלא מעודדים? למה מי אתה בכלל שתצא נגד אוהדים שלא מעודדים 5 דקות, כשאתה לא מעודד אף פעם?
מישהו חייב לך משהו?

עוד משגיח כשרות שצץ לנו בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 07:08 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
moshiko כתב:

moshiko כתב:
אין לזה הגיון.
גם לזה אין הגיון.

מישהו חייב לך משהו?

הוא לא יצא נגד אותם אוהדים. הוא אמר שלדעתו, מהצד שלהם, הצעד הזה שגוי או חסר תכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 10:23 
מה ז"א אומרת "מהצד שלהם"?
מי שמעודד תמיד לא יכול להחליט שהוא לא מעודד 5 דקות (בלי שלמושיקו תהיה ביקורת על זה) ומי שלא מעודד אז זה בסדר?
למה מי הוא בכלל, הסמרטוט רצפה הזה, שיביע את הדעה שלו על העידוד?
זה בדיוק, אבל בדיוק, כמו שמשתמטים יגידו למסרבי פקודה שהם לא יכולים לסרב פקודה.
זה נראה לך הגיוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא אמר מה מותר ומה אסור.
הוא בסך הכל אמר שזה נראה לו מטומטם.

וגם לי זה נראה מטומטם אם אפשר להביע דעה (מוכן לעבור מבחן עידוד במשחק הבא, ביינתים אני יכול רק להגיד שאני מנוי ל5 למרות שבימינו זה כבר לא אומר כלום).

לא מוצא שום הגיון בלשבת על התחת ולא לעודד- דקה, 5 דקות, 10 דקות או משחק שלם, ואין לי ספק שלאולטראס יש יכולת לזה- וטוב שכך.

חוזר על מה שאמרתי בלי לקבל התייחסות- מעדיף מחצית שלמה של קללות להנהלה (ושיזרקו בוז מצידי כל אותם אוהדי גייס חמישי, לא מעניין) מאשר 5 דקות של שקט יזום וישיבה באיצטדיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 15:32 
אני רוצה לשאול שאלה אחרת.
אני עוקב אחרי כל פוסט בפורום הזה במשך 5 שנים בערך ומנוי להפועל בערך פי שתיים מזה.
רק כדי שידעו את עמדתי, אני נגד טביב וחוזר ומציין שהפגנתי בנסיונות שהיו בקיץ האחרון.
מה שאני רוצה לדעת זה כשפונים לאירגון האולטראס למי פונים? לחמישה אנשים שבאמת מרכיבים אותו או לשער 5?
דבר שני, אם אני לא טועה בשנים האחרונות אף בעלים לא היו מספיק טובים והנה הרשימה (אולי לא בסדר הנכון):
סגול, תאומים,אורנשטיין,בן עמי, עגיב, מוני (סלחו לי אם שכחתי מישהו) כולם קיבלו קללות. אולי אנחנו לא בסדר?
מה הפלא שגם טביב מקבל קללות? כנראה שגם ההבא בתור יקבל קללות.
אולי בגלל זה אין תור של רוכשים שרוצים לקנות אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 16:09 
RedMan כתב:
אני עוקב אחרי כל פוסט בפורום הזה במשך 5 שנים בערך ומנוי להפועל בערך פי שתיים מזה.
רק כדי שידעו את עמדתי, אני נגד טביב וחוזר ומציין שהפגנתי בנסיונות שהיו בקיץ האחרון.
מה שאני רוצה לדעת זה כשפונים לאירגון האולטראס למי פונים? לחמישה אנשים שבאמת מרכיבים אותו או לשער 5?
דבר שני, אם אני לא טועה בשנים האחרונות אף בעלים לא היו מספיק טובים והנה הרשימה (אולי לא בסדר הנכון):
סגול, תאומים,אורנשטיין,בן עמי, עגיב, מוני (סלחו לי אם שכחתי מישהו) כולם קיבלו קללות. אולי אנחנו לא בסדר?

זה נחמד שאתם רושם את כל האנשים האלה כשבפועל להפועל תל אביב היו רק 2 בעלים עד היום חוץ מטביב.
סגול ותאומים קיבלו תמיכה ענקית עד שהם החליטו (או יותר נכון- סגול החליט) לא לשים שקל במועדון, גרם לעזיבתם של הכוכבים ורכש מביך בשני שקל. זה נמשך עם ניהול גרוע של המועדון וסכסכוכים בין השותפים שרק פגעו בכולם.

למוני אף פעם לא היה כסף להחזיק את הקבוצה ככה שהיה ברור שהעסק יתפוצץ. כל הכסף הגיע מהקהל וניסיון לסחוט עוד ועוד (300 שקל למשחק מול טוטנהאם). בשנים האחרונות הוא התרכך וזכה לתמיכה יותר גורפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
RedMan כתב:

זה נחמד שאתם רושם את כל האנשים האלה כשבפועל להפועל תל אביב היו רק 2 בעלים עד היום חוץ מטביב.
סגול ותאומים קיבלו תמיכה ענקית עד שהם החליטו (או יותר נכון- סגול החליט) לא לשים שקל במועדון, גרם לעזיבתם של הכוכבים ורכש מביך בשני שקל. זה נמשך עם ניהול גרוע של המועדון וסכסכוכים בין השותפים שרק פגעו בכולם.

למוני אף פעם לא היה כסף להחזיק את הקבוצה ככה שהיה ברור שהעסק יתפוצץ. כל הכסף הגיע מהקהל וניסיון לסחוט עוד ועוד (300 שקל למשחק מול טוטנהאם). בשנים האחרונות הוא התרכך וזכה לתמיכה יותר גורפת.

בנוסף:הדבר הכי גרועשסגול עשה להפועל היה להעביר אותה בחים למוני,והדבר הכי גרוע שמוני עשה להפועל זה להכניס את טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
RedMan כתב:

רק הקיץ התקוטטו 2 אנשים על הזכות להיות הבעלים של הפועל.
לא יודע מאיפה הנפצת את המשפט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
מה ז"א אומרת "מהצד שלהם"?
מי שמעודד תמיד לא יכול להחליט שהוא לא מעודד 5 דקות (בלי שלמושיקו תהיה ביקורת על זה) ומי שלא מעודד אז זה בסדר?
למה מי הוא בכלל, הסמרטוט רצפה הזה, שיביע את הדעה שלו על העידוד?
זה בדיוק, אבל בדיוק, כמו שמשתמטים יגידו למסרבי פקודה שהם לא יכולים לסרב פקודה.
זה נראה לך הגיוני?

אני אסביר את עצמי עוד יותר כי אתה מתקשה להבין.
הוא טוען שאם הוא היה בעמדה שלהם, במקומם, הוא היה נוהג אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: