Officer Barbrady כתב:
mbracha כתב:
Officer Barbrady כתב:
מה זה לא היה "לואלי" כלפיו? הוא לא היה לואלי כמו שאבוקסיס לא היה לואלי. "לואלי" זה קיצור ל"סמרטוט רצפה שיקבל ממני הוראות מקצועיות קבועות, גם בנוגע להרכב וגם בנוגע לרכש. יסתום את הפה, יהלל אותי בתקשורת ויצדיק כל פעולה שלי". "לואלי" זה אדם שגילה ניצוץ של התנגדות לטביב, וטביב בבחינת "רואה את הנולד" החליט לגדוע את הבוגד באיבו.
"לואלי", כן, בטח. אני בטוח שהוא הצליח להבין שקשטן "לואלי" אליו בשיחת טלפון מארה"ב.
נו באמת. גוטמן באמצע העונה שעברה בראיון לידיעות אחרונות בחר במפורש בצד של מוני, בשיא המאבק בין שני הילדים (משהו על זה שמוני הוא הבעלים הכי טוב להפועל, לא זוכר ציטוט). לכל אחד מאיתנו כבר אז היה ברור שנפתחה חזית בין טביב לגוטמן, ויש אנשים שרק בגלל זה קיוו שמוני יקח את הבמבי, כי היה ברור שגוטמן לא יישאר בהפועל אחרי הבחירה הזאת.
מצטער, אבל אני לא מצדיק פיטורים של מאמן מוכח על רקע כזה. גם מוריניו ופרס לא מסתדרים, אבל טובת הקבוצה עמדה לעיניו של פרס גם כשזה הגיע למצב של לבחור בינו ובין ולדאנו.
גם אבקוסיס סולק בבושת פנים רק בגלל שדיבר עם מוני. וזה בידיוק אחת הסיבות לעובדה שהוא "שרוף" אצלי, האגו שלו בא לפני הפועל. זה כנראה דבר שאי אפשר לשנות אצל אדם בן 50. הרי הוא בעצמו הודה שאבוקסיס צריך להחליף את גוטמן ואחרי כמה שבועות עשה מה שעשה בגלל שיחה של אבוקסיס עם מוני.
הפועל היא גלובוס של רגשות בישבילי, זה רק מתבקש שאני אשנא שנאת מוות את מי שמשחק עם הכדור הזה בצורה כל כך מסוכנת וחסרת רגישות.
לא אמרתי שום דבר על האם זה מוצדק או לא מוצדק, רק שהטענה שלך שגוטמן לא הפגין חוסר לויאליות כלפי טביב לא נכונה. אני חושב שהעובדה שגוטמן לא בהפועל נובעת משילוב של הרבה גורמים: אובדן האליפות, מצבו הבריאותי, הרצון לאמן את הנבחרת ובכלל להתקדם הלאה בקריירה(הוא זה ששכר משרד יח"צ שישווק אותו באירופה) וכמובן גם המערכת יחסים הרעועה עם טביב. אני לא חושב שיש פה אשמים, ודווקא לדעתי הם סיימו את ההתקשרות ביניהם ברוח טובה, אבל אני לא באמת יודע מה קרה שם.
לגבי אבוקסיס, וסתם במאמר מוסגר, זכור לי שבמסיבת עיתונאים אחרי שטביב זכה בבמבי המקורי שאלו אותו האם אבוקסיס יאמן את הפועל והוא ציין שהוא אופציה אבל צריך לבדוק עוד מועמדים, ואאל"ט הוא גם הזכיר את שמו של קשטן. לדעתי טביב מלכתחילה לא שש למנות את אבוקסיס, והיה מוכן לעשות זאת רק אם אבוקסיס יהיה זול מאוד עבורו (כבר שכחתי מה הסכום הנמוך יחסית שהוצע לו). כשטביב ראה שזול זה לא יהיה, וגם באמצע נכנס מוני, הוא בחר בקשטן בלי למצמץ. בדיעבד אני חושב שהבחירה הייתה מוצדקת בהחלט, קשטן המאמן הכי טוב מתוך ההיצע הדל בשוק הישראלי ואבוקסיס ממש לא בשל עדיין לסחוב לבד על הגב קבוצה כמו הפועל.