תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 22:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בעיה בראוטר ביתי
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 21:05 
שלום למומחים,
הגדרתי היום ראוטר ישן (Edimax AR-7064Sg+A) שישמש כ-Bridge, כדי שייתן אינטרנט אלחוטי לנקודה בבית שמגיע אליה כבל מהראוטר הראשי של הבית, אבל האות של הוויי-פיי חלש אצלה.
בקיצור, הצלחתי לעשות את זה, ולא בקלות, אבל עכשיו יש לי בעיה בהגדרות האבטחה של הראוטר.
ניסיתי לקבוע סוג הצפנה וסיסמה ב-2 דרכים: כשאני מחובר לראוטר בוויי-פיי, וכשאני מחובר אליו ישירות בכבל.
כשאני מחובר בוויי-פיי, קביעת סיסמה מובילה לניתוק מהרשת, והראוטר יותר לא מופיע לי כרשת שניתן להתחבר אליה במחשב, עד לריסטרט שלו.
כשאני מחובר בכבל, לאחר שאני בוחר סיסמה אני מקבל הודעת Wrong encryption type (על אבטחת WPA-PSK והצפנה TKIP, שלמחשב אין בעיה להתמודד איתן ברשתות אחרות), ואחר כך אותו סיפור כמו בוויי-פיי.

יש למישהו מושג מה עושים? הודעת השגיאה נותנת תוצאה אחת בגוגל וגם היא לא עוזרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בעיה בראוטר ביתי
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 21:30 
דבר עם שירות הטכני של אדימקס 097601345

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 21:39 
דה רוסי כתב:
דבר עם שירות הטכני של אדימקס 097601345

תודה על הטלפון, אני אנסה את זה מחר, אבל אני בספק אם הם יוכלו לעזור לי, זה ראוטר ישן, אפילו באתר שלהם (edimax.com) הלינק ל-firmware שלו שבור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 22:00 
הWIFI פועל רק באחת מהרשתות או בשתיהן? אם בשתיהן אז
א- באיזה מהם הגדרת את האבטחה
ב- יכול להיות שיש לך איזושהי חפיפה בערוצים שגורמת לבלאגן - אם אין טלפון אלחוטי בבית תשים אחד על הערוץ הראשון ואחד על הערוץ האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 01:22 
לא תתפוס אותי כתב:
ב- יכול להיות שיש לך איזושהי חפיפה בערוצים שגורמת לבלאגן - אם אין טלפון אלחוטי בבית תשים אחד על הערוץ הראשון ואחד על הערוץ האחרון.

הוויי-פיי פועל בשתיהן.
האבטחה מוגדרת כבר המון זמן ובלי בעיות בראוטר הראשי, ועכשיו ניסיתי להגדיר אבטחה בראוטר החדש, שמשמש כגשר.
ה-SSID שלהם שונה (דרך אגב, אולי כדאי לציין שלא הייתה לי בעה לשנות את ה-SSID של הראוטר החדש), אבל נראה לי שזה משנה רק לקטע של נדידה בין הרשתות.
ויש טלפון אלחוטי בבית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 08:06 
אם לצורך הבדיקה אתה מכבה את הWIFI בראוטר שעבד עד היום, מה קורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

הוויי-פיי פועל בשתיהן.
האבטחה מוגדרת כבר המון זמן ובלי בעיות בראוטר הראשי, ועכשיו ניסיתי להגדיר אבטחה בראוטר החדש, שמשמש כגשר.
ה-SSID שלהם שונה (דרך אגב, אולי כדאי לציין שלא הייתה לי בעה לשנות את ה-SSID של הראוטר החדש), אבל נראה לי שזה משנה רק לקטע של נדידה בין הרשתות.
ויש טלפון אלחוטי בבית...

אם זכרוני איננו מטעני, אתה רוצה להגיע למצב שיש לך רק רשת אחת,והגדרת אבטחה אחת(לרשת הזאת),
יש את הראוטר הראשי שמספק את האינטרנט ואת זה שעובד כרסיבר ומגביר אות,אתה לא צריך לאבטח אותו כי הוא מתוקשר לראוטר הראשי שכביכול מאובטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
איר קנדה כתב:
Kyahs כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

הוויי-פיי פועל בשתיהן.
ויש טלפון אלחוטי בבית...

אם זכרוני איננו מטעני, אתה רוצה להגיע למצב שיש לך רק רשת אחת,והגדרת אבטחה אחת(לרשת הזאת),
יש את הראוטר הראשי שמספק את האינטרנט ואת זה שעובד כרסיבר ומגביר אות,אתה לא צריך לאבטח אותו כי הוא מתוקשר לראוטר הראשי שכביכול מאובטח.

נראה לי שאתה טועה, ואם הראוטר המשני פתוח, והחיבור שלו לראוטר הראשי קיים, פתוח ולא מוגבל, אז כל מי שמתחבר לראוטר המשני יכול להתחבר גם לאינטרנט ולרשת הביתית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 11:16 
לא תתפוס אותי כתב:
אם לצורך הבדיקה אתה מכבה את הWIFI בראוטר שעבד עד היום, מה קורה?

כלום.
הראוטר החדש עדיין מקבל אינטרנט מהישן (דרך הכבל), עדיין אפשר לגלוש בנקודה החדשה, אבל בלי שיפור עם קביעת סיסמה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 11:18 
teknoboy כתב:
איר קנדה כתב:
Kyahs כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

הוויי-פיי פועל בשתיהן.
ויש טלפון אלחוטי בבית...

נראה לי שאתה טועה, ואם הראוטר המשני פתוח, והחיבור שלו לראוטר הראשי קיים, פתוח ולא מוגבל, אז כל מי שמתחבר לראוטר המשני יכול להתחבר גם לאינטרנט ולרשת הביתית.

טקנובוי צודק.
כרגע אני יכול להתחבר לרשת החדשה דרך הלפטופ ודרך הסמארטפון, בשניהם היא מופיעה לי כרשת לא מאובטחת ואני לא צריך להכניס סיסמה, למרות שהראוטר הראשי כבר מאובטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 11:22 
תיארת שתי רשתות נפרדות. לצורך העניין, אם תנסה להגדיר WPA גם כשהרשת בכלל לא מוגדרת עם UPLINK זה לא יעבוד לך.

בדוק אם יש איזה עדכון גרסא לראוטר הישן (נסה בnetchief).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
גם אני חשבתי לעשות כזה דבר, אבל עכשיו הזכרת לי כמה האדימקס הישן היה דפוק שנאלצתי להחליפו. נראה לי שעדיף לי לקנות חדש וזהו (או לשנורר מבזק).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 11:29 
לא תתפוס אותי כתב:
תיארת שתי רשתות נפרדות. לצורך העניין, אם תנסה להגדיר WPA גם כשהרשת בכלל לא מוגדרת עם UPLINK זה לא יעבוד לך.

בדוק אם יש איזה עדכון גרסא לראוטר הישן (נסה בnetchief).

אני עם הגרסה האחרונה של הראוטר, הוא ישן בטירוף.
ולא כ"כ הבנתי את המשפט הראשון שלך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
אתה יכול לתת פה תמונה מדף ההגדרות של כל אחד מהראוטרים?
ניסית להגדיר שיטת הצפנה WEP פשוטה?
לפעמים הWPA קצת מסבך ת'עניינים.

יש לי גם ראוטר ראשי שכולל בתוכו מודם,שמחובר לראוטר אחר דרך כבל, כאשר הראוטר השני עובד כמגביר אות.

אמנם לא התעסקתי בזה הרבה זמן,אבל אם אני זוכר נכון לשניהם היה IP שונה והייתי צריך להכנס לדף ההגדרות של שניהם בנפרד ולהגדיר אבטחה,בסופו של דבר היו לי גם שתי רשתות.
(192.168.1.1 : 192.168.1.2 )

מדובר בשני ראוטרים יחסית חדשים לעומת הראוטר שבו אתה משתמש,אבל אני בטוח שאפשר למצוא מידע מסייע.

*הרגע נכנסתי לדף ההגדרות של שני הראוטרים ואני רואה ששניהם מוגדרים עם סיסמה של WPA,
אני רואה גם שני צ'נלים שונים ל2.4GHz ול 5GHz ברסיבר(הראוטר השני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 19:26 
וו-הו, הבעיה נפתרה!
בעקבות ההודעה של לת"א שמאז הבנתי, ועוד הודעה בפורום רשתות נידח משנת 2006, ניסיתי שני פתרונות בו-זמנית:
- חיברתי את הראוטר המשני ללפטופ וגם לראוטר הראשי (מה שבטיפשותי לא עשיתי עד עכשיו, ובמקום רק העברתי את אותו כבל).
- נראה לי בעצם מה שפתר את הבעיה, הוא שעבדתי עכשיו עם IE ולא עם פיירפוקס, כי נראה לי שהראוטר וגרסת החומרה שלו כ"כ ישנים שהוא לא יודע לעבוד טוב עם פיירפוקס (או להפך).

תודה רבה לכל מי שעזר.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: