תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 22:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ACAB
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 17:39 

דרך אגב , מי שפרסם את הסרטון ביקש שתפיצו את הסרטון ברשתות החברתיות..הסבר יש בתגובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ACAB
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
קשה לשמוע מה נאמר, ולמה השוטר התרגז (חוץ מכשהבחור אמר לו אל תבזבז לי את הזמן).
בכל מקרה לא נראה שום דבר מוזר בסרטון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:16 
אדום נחמד כתב:

בתחילת הסרטון השוטר מאיים על האזרח בטייזר,אחר כך מצפה שייתנהגו אליו בכבוד. ושמבקשים ממנו מספר אישי אז הוא עוצר אותך? תגיד לי אם אתה לא הייתה מתעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:
אדום נחמד כתב:

בתחילת הסרטון השוטר מאיים על האזרח בטייזר,אחר כך מצפה שייתנהגו אליו בכבוד. ושמבקשים ממנו מספר אישי אז הוא עוצר אותך? תגיד לי אם אתה לא הייתה מתעצבן.

לא יודע למה הוא איים עליו מההתחלה.
ואני לא הייתי אומר לשוטר יאללה אל תבזבז לי את הזמן.

מעבר לזה, לא היתה אלימות מצד השוטר בכלל (אלא אם הצעקה שהוא נתן לו בסוף מציקה לך), והבחור בטח שוחרר בשעות שלאחר מכן, ביג דיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
yannay כתב:
אדום נחמד כתב:

לא יודע למה הוא איים עליו מההתחלה.
ואני לא הייתי אומר לשוטר יאללה אל תבזבז לי את הזמן.

מעבר לזה, לא היתה אלימות מצד השוטר בכלל (אלא אם הצעקה שהוא נתן לו בסוף מציקה לך), והבחור בטח שוחרר בשעות שלאחר מכן, ביג דיל.

זו עדיין לא סיבה לעצור אותו בדיוק כשביקש מהשוטר מס' מזהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 19:45 
לא חולק על עצם הרעיון של ACAB, אבל לא הסרטון הזה הוא מה שיוכיח אותו. ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
לא חולק על עצם הרעיון של ACAB, אבל לא הסרטון הזה הוא מה שיוכיח אותו. ממש לא.

כמו עוד מאות סרטונים (גם בנושא צהל בשטחים).
באים במטרה להתסיס ולעצבן, בשביל לגרום למרכז הארוע לאבד עשתונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 19:57 
אויי נו באמת.. תדמיינו את עצכם בדיוק באותו סיטואציה....ולא בלהגיד מרחוק "ביג דיל".\

כמה כיף להתכחש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 20:01 
ראשית, לא בדיוק ברור מה הארועים שהובילו לתקרית הזאת, ומעבר לכך, ואולי זה השנים בארה"ב, אבל אני אפילו לא הייתי חושב לדבר לשוטר בצורה שכזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:
אויי נו באמת.. תדמיינו את עצכם בדיוק באותו סיטואציה....ולא בלהגיד מרחוק "ביג דיל".\

כמה כיף להתכחש.

שוב, אם שוטר עוצר אותי (מעניין למה באמת), לא הייתי מדבר אליו בצורה כזו שתגרום לו לעצור אותי.
אם כן, אז אני אעלה את הסרטון ליוטיוב.
אבל להתגרות בשוטר ולצפות שהוא יהייה נחמד וחביב, זה עלוב.
תזכור שבשביל הבחור שנעצר, זה הכל חדש, אבל השוטר ראה כבר מאות ילדים חוצפנים, ולך תדע כמה באותו היום. אין לו סבלנות ובצדק לעוד אחד. כל עוד הוא לא משתמש באלימות ועובר על החוק, הכל מתקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
לשלול ממישהו את החופש שלו לשלוש שעות זה לא עניין של מה בכך, ולעשות שימוש בסמכות הזו (שניתנה לשוטר לעשות דבר כזה לצורך מבצעי) לצורך ענישה זה לא מוסרי, לא חוקי ולא חוקתי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
לשלול ממישהו את החופש שלו לשלוש שעות זה לא עניין של מה בכך, ולעשות שימוש בסמכות הזו (שניתנה לשוטר לעשות דבר כזה לצורך מבצעי) לצורך ענישה זה לא מוסרי, לא חוקי ולא חוקתי.

אם המעצר לא היה חוקי, ניתן להגיש תביעה נגד השוטר.
מצד שני, לדעתי גם לא חוקי ומוסרי להתגרות בשוטר.

שיובן, אני לא מצדד פה לא בשוטר ולא בבחורצ'יק. אני חושב ששניהם יכולים לעשות יותר ממה שעשו.
אבל מפה ועד להציג את הסרטון במיצג ACAB המרחק גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 21:07 
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

אם המעצר לא היה חוקי, ניתן להגיש תביעה נגד השוטר.
מצד שני, לדעתי גם לא חוקי ומוסרי להתגרות בשוטר.

שיובן, אני לא מצדד פה לא בשוטר ולא בבחורצ'יק. אני חושב ששניהם יכולים לעשות יותר ממה שעשו.
אבל מפה ועד להציג את הסרטון במיצג ACAB המרחק גדול

בשבילך אולי זה לא "מייצג ACAB" בשבילי כן. גם הדבר הכי קטן. הכי קל לראות סרטון שהזבלים מפנים הפגנה באלימות ולצעוק אקאב! אקאב!

חוץ מזה השוטר איים על האזרח באקדח תייזר , לא יודע מה איתך.. אם יאיימו עליי במכות חשמל. אני לא ידבר אל השוטר כאילו הוא איזה מלך. ואם זה לא מובן לא בכבוד ולא בבטיח,שמצידי יעצור אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
במקום לסתום ת'פה, 5 דק' השוטר היה הולך, הוא המשיך להתגרות בשוטר.
השוטר אפס גדול, והוא עיקב את הבנאדם מתוקף הסמכות שלו שמעוגנת בחוק, וזה דוחה. כנראה שלא מצאו עליו כלום והוא שוחרר אחרי שעה בתחנה.
עדיין לא מסביר למה הוא עונה לו כמו ילד קטן שחייב להגיד את המילה האחרונה, חבל. אין פה שום דבר מפליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:
בשבילך אולי זה לא "מייצג ACAB" בשבילי כן. גם הדבר הכי קטן. הכי קל לראות סרטון שהזבלים מפנים הפגנה באלימות ולצעוק אקאב! אקאב!

חוץ מזה השוטר איים על האזרח באקדח תייזר , לא יודע מה איתך.. אם יאיימו עליי במכות חשמל. אני לא ידבר אל השוטר כאילו הוא איזה מלך. ואם זה לא מובן לא בכבוד ולא בבטיח,שמצידי יעצור אותי.

אני מצטער, אני לא צועק אקאב אקאב גם בפנוי הפגנות, לרוב.
לא השתכנעתי באף סרטון שנתקלתי בו למשל בהפגנות הסטודנטים שמשהו לא בסדר קרה. אני משוכנע שיש סרטונים שבהם השוטרים נטו אשמים במה שקרה והאזרח שממול היה תמים כשה, אבל זה לא אחד כזה.

אתה אומר שהוא איים עליו. אני לא רואה בדיוק איום, ואני לא יודע למה הוא איים אם איים.
ואם אתה חושב שזה עושה אותך גבר לענות לשוטר כי הוא איים עליך (כי הוא חלאה, נגיד) אז בהצלחה, תהייה גבר, ותעוכב שעתיים.
ואחרי זה תצעק אקאב. ואף אחד לא יקשיב לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
ענה לו בדיוק כמו שצריך בלי לחרוג משום נורמה.
השוטר לעומת זאת ניצל את הסמכות שלו ופעל בבריונות,אמנם לא באלימות פיזית קשה אך שם עצמו מעל החוק ואיים ואף עיקב את הבחור רק כדי להראות שלו יש יותר גדול
שוטרים זה העם הכי מסריח שיש :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
השוטר לעומת זאת ניצל את הסמכות שלו ופעל בבריונות,אמנם לא באלימות פיזית קשה אך שם עצמו מעל החוק ואיים ואף עיקב את הבחור רק כדי להראות שלו יש יותר גדול

הנורמה היא לא לדבר לשוטר בזלזול. אולי בראש שלך הנורמה זה מה שקרה שם.
בשביל שהשוטר ישים עצמו מעל החוק, הוא צריך לעבור על החוק. לא נראה שזה מה שקרה שם.

כשיצלמו אותך ואת התגובות שלך, תוך כדי שמתגרים בך, נראה אותך מתנהל טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
azran כתב:

הנורמה היא לא לדבר לשוטר בזלזול. אולי בראש שלך הנורמה זה מה שקרה שם.
בשביל שהשוטר ישים עצמו מעל החוק, הוא צריך לעבור על החוק. לא נראה שזה מה שקרה שם.

כשיצלמו אותך ואת התגובות שלך, תוך כדי שמתגרים בך, נראה אותך מתנהל טוב יותר.

שוטר צריך להתמודד עם כאלו התגרויות (ואני ממש ממש לא רואה פה שום התגרות מצד הבחור)
השוטר דיבר כלפיו בצורה תקיפה ומאיימת,הבחור ענה לו כמו שצריך לענות לשוטרים כלבים שחושבים שיש להם איזה שהיא סמכות לדבר אליי בצורה תקיפה שכזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
טוב שהוא לא ירד על הברכיים והתחנן לשוטר שייקח אותו לתחנת משטרה.
יש הרבה שוטרים מנוולים, הסרטון הזה לא מראה פה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
שוטר צריך להתמודד עם כאלו התגרויות (ואני ממש ממש לא רואה פה שום התגרות מצד הבחור)
השוטר דיבר כלפיו בצורה תקיפה ומאיימת,הבחור ענה לו כמו שצריך לענות לשוטרים כלבים שחושבים שיש להם איזה שהיא סמכות לדבר אליי בצורה תקיפה שכזו

כולי תקווה שתתבגר.
ואם הזמן שלך חשוב לך, אתה צריך לקוות לזה גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 21:36 
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:
:PUKE:

:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 22:30 
אל תיתממו,
השוטר הזה הוא עבריין עם תעודה והוא רק מחפש על מי להתפרץ.

עונש של הערה במח״ש (כן בטח) לא יזיז לו,לאחד כזה צריך פשוט לתת מכות (מה שכנראה עשו לו שהיה קטן).

נכון שה״מעוקב״ לא טלית שכולה תכלת,אבל הוא לא מרים את הקול (בניגוד למה שהשוטר אמר) וברגע שהוא ביקש מספר אישי הוא מכניס אותו לניידת וצועק עליו בצורה מאיימת.

לכל אלה שאומרים שהאזרח חיפש את זה,
בדיוק כמו במגרשים,יש אזרחים טיפשים יותר או טיפשים פחות ויש שוטרים ,שמטרתם היא לשרת ולהגן והם עוברים הכשרה ארוכה לכך ואם דיון בין נושא תפקיד לאזרח שלא עבר על החוק (סמים,נשק,אלימות וכד׳) יורד לפסים דבילים השוטר צריך להגיד לו שייקח את התעודת זהות שלו ויעוף משם מבלי להיכנס בכלל לסיטואציה טיפשית כזאת (ואני אפילו לא מדבר על להיות נחמד).
אם מישהו צריך להיות הבוגר,אני מצפה שזה יהיה השוטר.

אבל מה,השוטרים אצלנו זה אנשים טיפשים (בחלקם) שקיבלו תעודה ואישור לעבור על החוק והם מנצלים את האישור הזה יופי.

השוטר ״יצא גבר״ וביזבז לאדם הזה שלוש שעות,מה גם שהוא ביזבז לעצמו שלוש שעות שבהם היה יכול לעשות דברים. פחות חשובים מלצעוק עם מישהו עם כובע כמו לתפוס איזה נרקומן,נהג שיכור או אולי אפילו אנס,אני מתכוון אשכרה לעשות את העבודה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
אבו-כובע, אולי מצופה מהשוטר להיות אחראי יותר, אולי אתה מצפה, אבל אם הבן שלי יקלע לסיטואציה כזו אני אצפה ממנו לנהוג אחרת. כי עליו ועל החינוך שלו יש לי שליטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 23:23 
שאני יבין, יש כאן משהוא שיודע בכלל למה השוטר עצר אותו ועשה עליו חיפוש? אם זה כי לשוטר משעמם, השוטר החרא.
סביר להניח שהיית כאן סיבה כלשהיא.
זה שהוא צעק עליו? הבחור קצת עם כל הכבוד התחצף.
המעצר ל-3 שעות יכל להיות מיותר, השאלה היא האם מדובר בזובור שעשה השוטר, או בזה שיש כאן חשד למשהוא.
את זה ניתן רק לנחש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 23:55 
סתם כי בא לי אדום כתב:
שאני יבין, יש כאן משהוא שיודע בכלל למה השוטר עצר אותו ועשה עליו חיפוש? אם זה כי לשוטר משעמם, השוטר החרא.
סביר להניח שהיית כאן סיבה כלשהיא.
זה שהוא צעק עליו? הבחור קצת עם כל הכבוד התחצף.
המעצר ל-3 שעות יכל להיות מיותר, השאלה היא האם מדובר בזובור שעשה השוטר, או בזה שיש כאן חשד למשהוא.
את זה ניתן רק לנחש.

ניחוש שלי , חיפש עליו סמים.
רק ניחוש אבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
yannay כתב:

כמה כיף להתכחש.

שוב, אם שוטר עוצר אותי (מעניין למה באמת), לא הייתי מדבר אליו בצורה כזו שתגרום לו לעצור אותי.
תזכור שבשביל הבחור שנעצר, זה הכל חדש, אבל השוטר ראה כבר מאות ילדים חוצפנים, ולך תדע כמה באותו היום. אין לו סבלנות ובצדק לעוד אחד. כל עוד הוא לא משתמש באלימות ועובר על החוק, הכל מתקבל.

מי אמר שהוא שוטר?
הוא לא הראה לו תעודה, הוא לא אמר לו את המספר האישי שלו.

ע"פ החוק, השוטר מחוייב להראות לו תעודה. במידה והוא לא עושה זאת, האזרח לא מחוייב להקשיב לו, שכן לא בטוח שמדובר בשוטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 01:12 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אדום נחמד כתב:
yannay כתב:

כמה כיף להתכחש.

מי אמר שהוא שוטר?
הוא לא הראה לו תעודה, הוא לא אמר לו את המספר האישי שלו.

ע"פ החוק, השוטר מחוייב להראות לו תעודה. במידה והוא לא עושה זאת, האזרח לא מחוייב להקשיב לו, שכן לא בטוח שמדובר בשוטר.

בכלל המשטרה בארץ זה עם מגעיל ביותר,חשבתי כך עוד כשהייתי בארץ,כיום אחרי ראייה של איך משטרה רצינית פועלת,שמתייחסים אליך כמו אזרח שווה זכויות ולא בנסיון להראות תמיד למי יש יותר גדול כמו המשטרע הבזיונית בארץ.

זה שהבחור יצא טיפש,אפשר עוד להתווכח על זה.
לא מבין את ה"קטע" הזה שלשוטר צריך להתייחס ביתר כבוד,ואסור לדבר איתו כמו שתדבר עם אחד האדם.
במידה והשוטר הוציא עליו טייזר בלי שום סיבה נראית לעין,אין לי שום טענות כלפי הבחור.

שוטרים זה בריונים עם פריבילגיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד, זה נכון שאם הבחור בסרטון היה מתנהג אחרת הוא לא היה מעוכב. זה נכון שאפשר להיות יותר חכם ולהימנע מבעיות.
זה לא מצדיק את מה שהשוטר עשה, לא הופך אותו לחוקי, ולא מבטל את חוסר המוסריות וקהות הלב שיש במעשים שלו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום נחמד, זה נכון שאם הבחור בסרטון היה מתנהג אחרת הוא לא היה מעוכב. זה נכון שאפשר להיות יותר חכם ולהימנע מבעיות.
זה לא מצדיק את מה שהשוטר עשה, לא הופך אותו לחוקי, ולא מבטל את חוסר המוסריות וקהות הלב שיש במעשים שלו.

אני חושב שהבהרתי את עצמי כשאמרתי שהשוטר לא תמים ולא קדוש (למרות שלא נראה לי שהוא עבר על החוק, סתם ניצל אותו).
ועדיין, לחשוב שהבחורצ'יק הזה הוא רק אחד מיני רבים שמתנהגים ככה לשוטרים, שלך תדע מה עבר עליהם באותו הערב, ומה עובר עליהם מחוץ לשעות העבודה, אז אני לא נופל מהכסא לראות את תגובתו של השוטר.

לפני כמה שבועות עצר אותי שוטר לביקורת (שכחתי להדליק אורות במהלך היום). כשהוא עצר אותי הוא היה נורא עצבני וצעק קצת. עשיתי כל מה שהוא אמר תוך שאני שואל אותו למה הוא צועק עלי. אם היה לך ספק, אז הוא שינה את הגישה ושלח אותי בחיוך הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: