Lion Den כתב:
אדום נחמד כתב:
הקבוצה היא בבואה של האוהדים ששולטים בה.
אני מסכים איתך (וגם אופ"א), על כן חובה להוריד אותם ליגה.
בעיני, הפתרון הוא להלחם ב"אוהדים", ולא בקבוצה.
אני לא משווה, כי יש חומרה ויש חומרה (ואני בכלל לא מתנגד לשירי שואה), אבל תחשוב על אוהד הפועל שמתנגד להם בכל תוקף, ולמרות שבית הדין מאיים להוריד נקודות ימשיכו לשיר את זה בבלומפילד. האם מגיע לו שהקבוצה שלו תרד ליגה בגלל קבוצה שלא מעניין אותה כלום פרט ללשיר שירי שואה? עכשיו תוסיף למשוואה את הפחד של כל מי שאמור להגן עלינו מפניהם, ויש לי רק רחמים כלפיהם.
אנטיגונה כתב:
ולכן אווירת האיום ההפחדה טובה להם ומשרתת אותם.
תוציא את זה מהם, הם כבר לא יהיו מקור למשיכה לכל עברייני הצעצוע מכל הארץ, ומה שנשאר בירושלים זה בעיקר חרדים ומבוגרים.
הם יודעים את זה, ועם כל הפלוסים והמינוסים, עדיף להם שבית"ר תישאר בית"ר מהמערכון של הגשש ועד היום.
כנ"ל המפלגה שלהם, שמשתמשת בבריונים בתקופת בחירות, עד שהגיע מצב שמתנדבים פוטנציאליים רבים מגוש השמאל מפחדים לצאת לרחובות ולהתעמת איתם.
הראשון שהבין את התמונה הזאת היה ברק ב-99, ושהביא יותר בריונים לרחובות בכדי להגן על השלטים ועל הפעילים, ולכן זאת היתה הפעם הראשונה שהעבודה ניצחה גם בשטח.
וגם אצלם יש מרידורים שסולדים מהאספסוף, אבל הם יודעים שהם זקוקים להם ובחיים הם לא ילחמו בהם באמת.
אוירת האיום וההפחדה טובה למי? לאוהדים השפויים? נכון שמשרת אותם זה שלא מענישים אותם, אבל מראש הם לא היו עומדים לדין אם הם לא היו.
אתה לא צריך לתאר לי את תחלואות האנושות, ובפרט החלק האלים שבה. הכל מוכר וידוע. אבל לטפל בסימפטום זה לא לטפל בבעיה. ובשיטה שלך הרבה אנשים טובים נפגעים.