תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 20:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארגון אולטראס הפועל מתנצל
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:11 
נאווי אולטראס הפועל צריך להסביר לאוהדים את הבעיה עם אלי טביב.
לא חסרות דרכים לעשות זאת, פלאיירים עיתונות ועוד..
אני דווקא מאמין שהוא כן יצליח לשכנע אנשים באמצעות דיאלוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
עמי נאווי כתב:
שוהם יפת כתב:
זה הפך להיות מגניב לצאת על האולטראס ?

חלוקת פליירים של מה שכתוב באתר יכולה לעזור .

היא לא, כי אנשים לא מתייחסים לעובדות. אנחנו במצב כזה שלא משנה מה יקרה, תמיד יאשימו את האולטראס במלחמה פרטית מול טביב.
ד"א, גם חרם מנויים מבורך שאולי סוף סוף יקבל את תמיכת האולטראס בשנה באה לא יצא לפועל בגלל זה, ובכלל לא משנה שענין הוא כלכלי והוא עלה
שוב ושוב במספר השנים האחרונות.

אבל עובדה, שהדרך של ללכת ראש בראש נגד שער 7 לא עזרה . (שואה למכבי,הנהלה זונה רק כדי לעצבן את שער 7 וכו')
שינסו לבוא בטוב וכולם יהנו מזה . לא לשכוח שגם בשערים 7,2,8 ו13 יושבים אוהדי הפועל .

ניסו ללכת נגד תומכי טביב - לא הלך.
ניסו ללכת עם תומכי טביב ולהענות לדרישות (סופר לגיטימיות) כדי להראות שרוצים איחוד ומוכנים לעשות שינוי - לא הלך.
אז שיפסיקו לבלבל את השכל.
הטעות היא שבכלל מנסים לקבל את תמיכת השערים האחרים לענין (וכמובן שזו הכללה, יש הרבה בשער 7, 2 וגם 1 ששונאים את טביב).
אני מזכיר לך, למשל, שבשביל להעיף את שום מהפועל היה צריך רק אוהד אחד. את סמי סגול העיפו, בלחץ, עשרות אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

תראה לי אחד שלא יודע את הבעיה עם טביב. אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:16 
עמי נאווי כתב:
לירון האדום כתב:

תראה לי אחד שלא יודע את הבעיה עם טביב. אחד.

יש הרבה אנשים שלא מבינים מה הבעיה עם טביב (הקבוצה מקום 1 ובלה בלה בלה בלה)....
שמסבירים להם לעומק הם מתחילים להבין.
שנית- ייתכן שלא כל כך הבנתי על מה הדיון פה..
הפועל צריכה לגייס את כל האוהדים שלה במלחמה נגד טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

אני חוזר על הבקשה שלי: תראה לי אחד שלא יודע מה הנקודות העיקריות של מתנגדי טביב.
יש בעיה גדולה בהסכמה ובשכנוע אנשים (ע"ע ההודעה של המשתמש "הפועל" מאתמול לגבי ההשוואה לשאול), אבל מבחינת ידע אין פער בין הצדדים.
לירון האדום כתב:
למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:35 
אל תדאגו, ברגע שהבלוף של הסגל הזה יתפוצץ סופית (עכשיו זו רק ההתחלה. נראה מה יקרה כשטוטו או דמארי יפצעו), אז נראה בדיוק מי תומך בטביב בשערים 2, 4 ו -7. פתאום הם יידעו בדיוק למה מוחים. פתאום זה לא יהיה רק שער 5.
וזה כולל את כל הסמרטוטים שמחאו אתמול כפיים לקשטן, אחרי שרק לפני חודשיים הם קיללו אותו. סטייקים מסריחים.
אם זה לא יקרה והפועל תצליח מקצועית, אז עוד יותר טוב. למישהו יש בכלל ספק שהאינטרס שכל כל אוהדי הפועל היא שהקבוצה תצליח? תמיד. בכל מצב. עם כל הנהלה ועם כל שחקן. זה שיש דברים שחשובים בהרבה מהצלחה, לא אומר שכשאין אותם צריכים לייחל לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:37 
עמי נאווי כתב:
לירון האדום כתב:

אני חוזר על הבקשה שלי: תראה לי אחד שלא יודע מה הנקודות העיקריות של מתנגדי טביב.
יש בעיה גדולה בהסכמה ובשכנוע אנשים (ע"ע ההודעה של המשתמש "הפועל" מאתמול לגבי ההשוואה לשאול), אבל מבחינת ידע אין פער בין הצדדים.
לירון האדום כתב:
למה ?

כי ברגע שימחאו אלפים ולא מאות אז זה יראה על שינוי, הכח הוא גם בכמות ולא רק באיכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אל תדאגו, ברגע שהבלוף של הסגל הזה יתפוצץ סופית (עכשיו זו רק ההתחלה. נראה מה יקרה כשטוטו או דמארי יפצעו), אז נראה בדיוק מי תומך בטביב בשערים 2, 4 ו -7. פתאום הם יידעו בדיוק למה מוחים. פתאום זה לא יהיה רק שער 5.
וזה כולל את כל הסמרטוטים שמחאו אתמול כפיים לקשטן, אחרי שרק לפני חודשיים הם קיללו אותו. סטייקים מסריחים.
אם זה לא יקרה והפועל תצליח מקצועית, אז עוד יותר טוב. למישהו יש בכלל ספק שהאינטרס שכל כל אוהדי הפועל היא שהקבוצה תצליח? תמיד. בכל מצב. עם כל הנהלה ועם כל שחקן. זה שיש דברים שחשובים בהרבה מהצלחה, לא אומר שכשאין אותם צריכים לייחל לכישלון.

אני גם מחאתי כפיים לאבוקסיס תוך כדי אמירה שלא מגיע לאדריכל המכירה הזה טיפת כבוד מהפועל, אז?
הסגל של הפועל הוא סגל טוב + ואחד הסגלים הטובים בליגה אם לא הטוב ביותר.
וזה למרות שנפלנו עם הזרים, למען האמת עם כל הזרים חוץ מ 1, זה שכל-כך השמצתם בהתחלה.
אז ראבק, אני מאחל לנו שהמחאה תצליח, אבל אני יותר מאחל לנו לזכות באליפות וש"בלוף" הזה לא יתגלה לעולם,
כאילו לק"ש ואשדוד יש סגל שעולה על שלנו בעומק ובאיכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
לירון, אני טוען שההערכה שלך שגויה.
לאלי טביב יש מכרה זהב המוערך בעשרות מיליוני שקלים. הוא לא יזוז ממנו מילימטר גם אם יאכלו לו את הראש בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
villa crespo כתב:

אז ראבק, אני מאחל לנו שהמחאה תצליח, אבל אני יותר מאחל לנו לזכות באליפות וש"בלוף" הזה לא יתגלה לעולם,

בשורה התחתונה אתה לא שונה מההודעה שציטטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:44 
עמי נאווי כתב:
el dudernio כתב:
villa crespo כתב:

תודה. באמת שלא ידעתי איך להגיב לזה אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:45 
עמי נאווי כתב:
לירון, אני טוען שההערכה שלך שגויה.
לאלי טביב יש מכרה זהב המוערך בעשרות מיליוני שקלים. הוא לא יזוז ממנו מילימטר גם אם יאכלו לו את הראש בבלומפילד.

אני דווקא לא חושב כך.
לפי טענתך לא משנה מה נעשה, טביב לא יזוז מהפועל.
אם כך מה לדעתך צריך לעשות? האם לשתוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
el dudernio כתב:
villa crespo כתב:

עמי נאוי, זה כנראה ההבדל ביני ובינך, אני לא מאוהב בעצמי.
אני מאוהב באישתי ואחרי זה בהפועל ת"א.
אשמח אם לא יהיה נוכל כבעל בית, אשמח אם הדברים יתנהלו אחרת כי אני מאמין שזאת הדרך להצלחה.
אבל המטרה היחידה שלי בכל הנוגע להפועל זה הצלחה שלה.
את הרומנטיקה אני שומר לזאת שאני מאוהב בה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:51 
ראצ'ו כתב:

אני מבין שהארגון החדש "ילדים באדום" כבש סופית את ארגון האולטרס.
קומץ ילדים מפונקים מלאים רגשי נקם ותחושות נחיתות שכל רצונן זה להגיד "אמרתי לכם!" מנהל את האולטרס.
סוף סוף מרוצים. הקבוצה לא מנצחת. כמה מחזורים קשים בהם הקבוצה נצחה והיתה במקום הראשון, האולטרס היו מצוברחים. תקופת הסבל כבר חלפה וכעת יכולים לצאת עם הצהרה מרשימה שאומרת דבר אחד: טוב שחזרנו להפסיד כי כמה שיותר גרוע ככה יותר טוב לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:52 
moshiko כתב:
ראצ'ו כתב:

אני מבין שהארגון החדש "ילדים באדום" כבש סופית את ארגון האולטרס.
קומץ ילדים מפונקים מלאים רגשי נקם ותחושות נחיתות שכל רצונן זה להגיד "אמרתי לכם!" מנהל את האולטרס.
סוף סוף מרוצים. הקבוצה לא מנצחת. כמה מחזורים קשים בהם הקבוצה נצחה והיתה במקום הראשון, האולטרס היו מצוברחים. תקופת הסבל כבר חלפה וכעת יכולים לצאת עם הצהרה מרשימה שאומרת דבר אחד: טוב שחזרנו להפסיד כי כמה שיותר גרוע ככה יותר טוב לנו.

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
חלוקת פליירים עם כיתוב של ההודעה מצד אחד, וההודעה של אסף מצד שני זו אחלה של התחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ארגון אולטראס הפועל מתנצל
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
Jiveman כתב:
האולטראס לטעמי רחוק מלאבד את שאר הקהל. אני חושב שרוב האוהדים (גם אלה שער 2) ממש לא סובלים את טביב, רק שמצד שני הם לא יודעים כמעט שום דבר על האולטראס צעבר לזה שהם שרים שירי שואה, מה שאוטומטית ממאיס אותם על המון אנשים.

אם האולטראס יעשו מאמץ אמיתי ליצור קשר עם שאר הקהל אני מאמין שהרוב יהיו איתם

חלאס לשכתב את ההיסטוריה. אפשר לחשוב ששער 7 ושער 2 היו מעורבים עמוקות בעידוד ויצירת רוח גבית לשחקנים ב5 השנים האחרונות.
האולטראס רחוק מלאבד את שאר הקהל? מה זה בדיוק אומר? שאר הקהל יפסיק להתלהב מהתפאורה? יפסיק לעודד?
סיסמה ריקה.

החשיבה שהדרך היחידה להיות אוהד היא לעודד 90 דקות ללא הפסקה ואף פעם לא לקלל היא אחד מהגורמים לנתק.

מה לעשות שאבא שלי עבר כבר את ה-60 ואין לו כח לעמוד 90 דקות, שלא לדבר על לעודד ולשיר. וכן, ששחקנים משחקים רע הוא גם צועק.

ושאני אומר שהאולטראס רחוק מלאבד את הקהל אני מתכוון לזה שהקהל יתמוך או לפחות לא יפעל נגד האולטראס בכל הנושא של העפת טביב המועדון. לא חושב שמדובר פה בסיסמה ריקה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
את טביב המחאה לא מעניינת. זה לא מזיז לו. הוא אפילו לא אוהד הפועל ככה שגם בהיבט הרגשי זה לא נוגע אליו.

מבחינתו כל עוד בלומפילד ממשיך להיות מלא הכל בסדר. "ושהילדים ימישכו לריב ביניהם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 16:37 
כיתוב של ההודעה של האולטרס?
זו הודעה ילדותית ברמות.
אם אני נכנס לראש של האוהד המבוגר שלא ממש מעורב ולא קורא בפורומים - לקרוא פלייר כזה יגרום לי להרגיש הכי לא חלק מהמאבק, אולי גם לנטות לצד השני.

אם האולטרס באמת רוצה ליצור אימפקט, הוא צריך להיצמד לפורמט של סעיפים:

אנו דורשים מההנהלה:
1. לקיים...
2. לאפשר...

עד כה פנינו להנהלה בדרכים הללו:
1. ...

תגובת ההנהלה:
1.

לטעמי, אם האולטרס מתיימר לייצג מאבק ענייני, הוא חייב להתחיל להציג את דרישותיו ומעשיו בצורה עניינית.
אחרת מה שישאר זה מחאות שלטים הפוכים (אוווווווו... ממש רעדתי בכסא מצמרמורת) ושירי הנהלה זונה. אני גם אצטרף, אבל זה לא ממש יעזור, סתם יראה כמו תסכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
עמי נאוי, זה כנראה ההבדל ביני ובינך, אני לא מאוהב בעצמי.
אני מאוהב באישתי ואחרי זה בהפועל ת"א.
אשמח אם לא יהיה נוכל כבעל בית, אשמח אם הדברים יתנהלו אחרת כי אני מאמין שזאת הדרך להצלחה.
אבל המטרה היחידה שלי בכל הנוגע להפועל זה הצלחה שלה.
את הרומנטיקה אני שומר לזאת שאני מאוהב בה יותר.

יקירי, אתה מוזמן להפסיק לרדת להשמצות אישיות, כי הטענות שלך נראות יותר פתאטיות כשאתה נאלץ להשתמש בהם.
ובכלל, כמו המשתמש קרספו, לא ברור לי מה אתה רוצה. אתה ואני רוצים שהפועל תצליח. שנינו גם רוצים שטביב יעוף.
למה להכביר במילים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
Jiveman כתב:
עמי נאווי כתב:
Jiveman כתב:
האולטראס לטעמי רחוק מלאבד את שאר הקהל. אני חושב שרוב האוהדים (גם אלה שער 2) ממש לא סובלים את טביב, רק שמצד שני הם לא יודעים כמעט שום דבר על האולטראס צעבר לזה שהם שרים שירי שואה, מה שאוטומטית ממאיס אותם על המון אנשים.

חלאס לשכתב את ההיסטוריה. אפשר לחשוב ששער 7 ושער 2 היו מעורבים עמוקות בעידוד ויצירת רוח גבית לשחקנים ב5 השנים האחרונות.
האולטראס רחוק מלאבד את שאר הקהל? מה זה בדיוק אומר? שאר הקהל יפסיק להתלהב מהתפאורה? יפסיק לעודד?
סיסמה ריקה.
החשיבה שהדרך היחידה להיות אוהד היא לעודד 90 דקות ללא הפסקה ואף פעם לא לקלל היא אחד מהגורמים לנתק.

מה לעשות שאבא שלי עבר כבר את ה-60 ואין לו כח לעמוד 90 דקות, שלא לדבר על לעודד ולשיר. וכן, ששחקנים משחקים רע הוא גם צועק.

ושאני אומר שהאולטראס רחוק מלאבד את הקהל אני מתכוון לזה שהקהל יתמוך או לפחות לא יפעל נגד האולטראס בכל הנושא של העפת טביב המועדון. לא חושב שמדובר פה בסיסמה ריקה בכלל.

חבל שאי אפשר להשתמש פה בפונטים גדולים. אני אבהיר שוב, בפעם המי יודע כמה:
כל אוהד כבודו במקומו מונח. אין לי שום רצון ויכולת להגדיר מיהו אוהד ומי לא.
אני אחזור על זה שוב, למקרה שמישהו פיספס:
ועוד פעם, רק לשם חיזוק:

עכשיו, אשמח אם תענה לי על השאלה ששאלתי קודם: מה זה אומר "לאבד את שאר הקהל"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ארגון אולטראס הפועל מתנצל
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
Jiveman כתב:
עמי נאווי כתב:
Jiveman כתב:

סיסמה ריקה.

חבל שאי אפשר להשתמש פה בפונטים גדולים. אני אבהיר שוב, בפעם המי יודע כמה:
כל אוהד כבודו במקומו מונח. אין לי שום רצון ויכולת להגדיר מיהו אוהד ומי לא .
אני אחזור על זה שוב, למקרה שמישהו פיספס:
ועוד פעם, רק לשם חיזוק:

עכשיו, אשמח אם תענה לי על השאלה ששאלתי קודם: מה זה אומר "לאבד את שאר הקהל"?

להבנתי, לאבד את שאר הקהל משמעותו שהקהל שהוא לא שער 5 יראה באולטראס חבורה של ילדים קיצונים שסתם מנסים להפריע ( ו משהו בסגנון).

שאני אומר שהאולטראס עוד לא איבד את שאר הקהל אני מתכוון לזה שיש סיכוי רב עדיין שלמרות חוסר ההסכמה לעיתים וחוסר ההבנה שקיים לגבי מיהם האולטראס ומהם עושים (לאבא שלי, למשל, אין מושג מעבר למה שאני מספר לו), לאולטראס יש סיכוי גדול עדיין לרתום חלקים גדולים של הקהל (מכל השערים) למחאה נגד טביב.

ואם הבנתי אותך לא נכון לגבי האוהדים משער 2 ו-7 אני מתנצל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
Jiveman כתב:
להבנתי, לאבד את שאר הקהל משמעותו שהקהל שהוא לא שער 5 יראה באולטראס חבורה של ילדים קיצונים שסתם מנסים להפריע ( ו משהו בסגנון).
האולטראס נתפשים ככאלה כבר שנים ע"י המון אנשים. מספיק שתבוא ל2-3 משחקי חוץ ותדפק עם הדגלים בפנים.
הם לא יאבדו את שאר הקהל - הם כבר איבדו אותו מזמן.

Jiveman כתב:
שאני אומר שהאולטראס עוד לא איבד את שאר הקהל אני מתכוון לזה שיש סיכוי רב עדיין שלמרות חוסר ההסכמה לעיתים וחוסר ההבנה שקיים לגבי מיהם האולטראס ומהם עושים (לאבא שלי, למשל, אין מושג מעבר למה שאני מספר לו), לאולטראס יש סיכוי גדול עדיין לרתום חלקים גדולים של הקהל (מכל השערים) למחאה נגד טביב.

אני לא מסכים איתך שלאולטראס במצב הנוכחי יש אפשרות לרתום חלקים גדולים של הקהל, ואני לא מסכים איתך שגם אם היה רותם זה היה עוזר במשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:05 
סליחה אבל נראה לי שאנחנו פשוט יורים לעצמנו ברגל...
היחוד של אולטראס הפועל היה ונשאר הרוח החדשה שהוא הביא, מעודדים את הקבוצה, תמיד, לא משנה גשם, שמש
מובילים, מפסידים - הקהל תמיד יהיה בשלו, ישיר ויעודד...
זה היה שונה ויחודי כאשר בבלומפילד היו 6000 אוהדים ומתוכם 1500-200 בשער 5. היום כשהיחסים השתנו
והרבה אוהדים מגיעים לראות "הצגות" כדורגל, הערכים שלפיהם עובדים האולטראס קצת זזו הצידה, במיוחד
כשהיו הצלחות בשנים האחרונות, הקהל שאינו חבר באולטראס או מסמפט את פועלו רואה בו קבוצה של .........
(נא להשלים את החסר) שיש לו אג'נדה ואולי אינטרסים. הם לא פה בפורום אלא קוראים את התשקורת......
ה"קילקולים" לא מענינים אותו - העיקר שהקבוצה תצליח.
ממש לא מעניין אותו מי משחק ולמה, מי ההנהלה ומי מנהל הקבוצה אלא רק התוצאה.
השלט של אוהדי בני יהודה "מ@@י = :hapoel:" כנראה מתאים לשאר העולם. אבל לא לי.
אני מסכים שאוהד חייב להיות מעורב במה שקורה בקבוצה.
אני מסכים שאסור לשתוק על הקילקולים במועדון.
אבל אני הכי חושב שצריך לעודד את הקבוצה בזמן המשחק.
(בהפסקה בין המחציות - צריך לעשות את כל הרעש ולמחות על התקלות במועדון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:08 
עמי נאווי כתב:
JustZiv כתב:
עמי נאווי כתב:
קארל,
חבל על המאמץ. אין שום דרך בעולם ליישר את שער 7 ושער 2, למעט טעויות של טביב (אי חיזוק הקבוצה) או המשך הכשלונות של השבועות האחרונים.
אנשים באים לבלומפילד עם אג'נדה ואין אף נייר עם עובדות שיכול לבלבל אותם.

אז תתפלא, שאולי דווקא חלוקת פליירים כן תעזור.

ובנימה אישית, הגיע הזמן שתוציא את האף מהתחת, כי בין אם המאבק מול טביב צודק או לא, בין אם לשיר שואה או לא, בין אם לשרוק בוז לשחקנים כשצריך כן או לא, תדע שגם יושבי שאר יציעי בלומפילד, לא פחות אוהדים ממך ומשער 5.

האף שלי אמנם גדול (יהדות פולין מעולם לא התברכה בתווי פנים מושלמים), אבל עד התחת הוא לא מגיע.
אף אחד (משחק מילים שכזה) לא אומר שמישהו אוהד יותר ממני. להפך, כבודם במקומם מונח. רק שלמטבע יש 2 צדדים: כמו שהם לא פחות אוהדים
ממני, אני לא פחות אוהד מהם. ולכן, כל אחד יצעק יותר חזק, ונראה מי יישבר ראשון.

ואיך חלוקת פלאיירים תעזור? תאר לי, בבקשה, את יכולת ההשפעה של פלייר על אוהד בשער 7.

אני בטוח במיליון אחוז, שאוהדי טביב או יותר נכון כאלה שלא רואים בטביב איזה דני לוי או ויקטור יונה ומולם שער 5 ששם לעצמו מטרה להעיף אותו, הרוב הגדול של יושבי בלומפילד, בשער 8,7,2,13,4,6 רוב האוהדים, שבאים למשחק רק כי הם אוהדי הפועל ומתעסקים נטו במה שקורה במגרש, לא מבינים ולא יודעים מדוע האנטי מול טביב מהסיבה הפשוטה, כי לא כולם מדקלמים כל שורה שנכתבת בעיתון או באתר ONE, אלא פשוט קוראים ומעבירים הלאה.
לבוא עם פלייר מסודר ורשימה של כל מה שלא נכון בהתנהלות עד עכשיו, תעשה את העבודה פי 100 מאשר לא לעודד 5 דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:18 
עמי נאווי כתב:
שוהם יפת כתב:
עמי נאווי כתב:
שוהם יפת כתב:
זה הפך להיות מגניב לצאת על האולטראס ?

חלוקת פליירים של מה שכתוב באתר יכולה לעזור .

היא לא, כי אנשים לא מתייחסים לעובדות. אנחנו במצב כזה שלא משנה מה יקרה, תמיד יאשימו את האולטראס במלחמה פרטית מול טביב.
ד"א, גם חרם מנויים מבורך שאולי סוף סוף יקבל את תמיכת האולטראס בשנה באה לא יצא לפועל בגלל זה, ובכלל לא משנה שענין הוא כלכלי והוא עלה
שוב ושוב במספר השנים האחרונות.

אבל עובדה, שהדרך של ללכת ראש בראש נגד שער 7 לא עזרה . (שואה למכבי,הנהלה זונה רק כדי לעצבן את שער 7 וכו')
שינסו לבוא בטוב וכולם יהנו מזה . לא לשכוח שגם בשערים 7,2,8 ו13 יושבים אוהדי הפועל .

ניסו ללכת נגד תומכי טביב - לא הלך.
ניסו ללכת עם תומכי טביב ולהענות לדרישות (סופר לגיטימיות) כדי להראות שרוצים איחוד ומוכנים לעשות שינוי - לא הלך.
אז שיפסיקו לבלבל את השכל.
הטעות היא שבכלל מנסים לקבל את תמיכת השערים האחרים לענין (וכמובן שזו הכללה, יש הרבה בשער 7, 2 וגם 1 ששונאים את טביב).
אני מזכיר לך, למשל, שבשביל להעיף את שום מהפועל היה צריך רק אוהד אחד. את סמי סגול העיפו, בלחץ, עשרות אנשים.

טביב הוא לא שום ולא סגול. טביב הוא גרסה מתחכמת של שאול.
שאול לא עף עד שהקמנו קבוצת אוהדים משלנו וגם עד עכשיו הוא ממשיך עם כל מיני התחכמויות כמו הפועל אריאל או קבוצת גברים בליגה ב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:19 
JustZiv כתב:
עמי נאווי כתב:
JustZiv כתב:
עמי נאווי כתב:
קארל,
חבל על המאמץ. אין שום דרך בעולם ליישר את שער 7 ושער 2, למעט טעויות של טביב (אי חיזוק הקבוצה) או המשך הכשלונות של השבועות האחרונים.
אנשים באים לבלומפילד עם אג'נדה ואין אף נייר עם עובדות שיכול לבלבל אותם.

אז תתפלא, שאולי דווקא חלוקת פליירים כן תעזור.

ובנימה אישית, הגיע הזמן שתוציא את האף מהתחת, כי בין אם המאבק מול טביב צודק או לא, בין אם לשיר שואה או לא, בין אם לשרוק בוז לשחקנים כשצריך כן או לא, תדע שגם יושבי שאר יציעי בלומפילד, לא פחות אוהדים ממך ומשער 5.

האף שלי אמנם גדול (יהדות פולין מעולם לא התברכה בתווי פנים מושלמים), אבל עד התחת הוא לא מגיע.
אף אחד (משחק מילים שכזה) לא אומר שמישהו אוהד יותר ממני. להפך, כבודם במקומם מונח. רק שלמטבע יש 2 צדדים: כמו שהם לא פחות אוהדים
ממני, אני לא פחות אוהד מהם. ולכן, כל אחד יצעק יותר חזק, ונראה מי יישבר ראשון.

ואיך חלוקת פלאיירים תעזור? תאר לי, בבקשה, את יכולת ההשפעה של פלייר על אוהד בשער 7.

אני בטוח במיליון אחוז, שאוהדי טביב או יותר נכון כאלה שלא רואים בטביב איזה דני לוי או ויקטור יונה ומולם שער 5 ששם לעצמו מטרה להעיף אותו, הרוב הגדול של יושבי בלומפילד, בשער 8,7,2,13,4,6 רוב האוהדים, שבאים למשחק רק כי הם אוהדי הפועל ומתעסקים נטו במה שקורה במגרש, לא מבינים ולא יודעים מדוע האנטי מול טביב מהסיבה הפשוטה, כי לא כולם מדקלמים כל שורה שנכתבת בעיתון או באתר ONE, אלא פשוט קוראים ומעבירים הלאה.
לבוא עם פלייר מסודר ורשימה של כל מה שלא נכון בהתנהלות עד עכשיו, תעשה את העבודה פי 100 מאשר לא לעודד 5 דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:

אני מוכן שתעשה סקר ותשאל.
אין פער בידע, כולם יודעים מה עמדות 2 הצדדים. הפער הוא בשכנוע שהעמדה שלך נכונה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
טביב הוא לא שום ולא סגול. טביב הוא גרסה מתחכמת של שאול.
שאול לא עף עד שהקמנו קבוצת אוהדים משלנו וגם עד עכשיו הוא ממשיך עם כל מיני התחכמויות כמו הפועל אריאל או קבוצת גברים בליגה ב

אני מתפלל לאלוהים כל יום שטביב הוא לא שאול.
את שאול לא היו מזיזים גם 5000 אוהדים באוסישקין שהיו מקללים אותו כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:24 
mkorman1 כתב:
טביב הוא מנהל איום ונורא (אגב , יותר טוב מהאוהד שהיה לפניו )
לא זה האיש שהייתי רוצה שיהיה הבעלים של הקבוצה שלי
ברור גם שהניהול שלו לא יוביל את הקבוצה להצלחות כלשהן
על זה ורק על זה צריך למחות
בקשר לשאר הדברים שעשה או לא עשה הרי שהם ממש לא רלבנטיים לרב אוהדי הקבוצה
ואפילו חיוביים למדי
שירי השואה הופסקו? -מצויין
השלט שהיה נכון לפני 10 שנים ואינו רלבנטי לכלום כעת לא הוכנס? - למי איכפת ומה זה חשוב?

אתה פשוט לא מבין את הנקודה אה?
זה לא התוכן של השלט אלה המהות של המהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: