אדמדם כתב:
שמוליקיפוד כתב:
תודה רבה למי שניסה למנוע מהשלט הזה להיכנס,למרות שבסופו של דבר הוא כן היה בפנים.
תמשיכו לא לעודד במשך 10 דקות.
איזה יופי שהגול המהיר שבר אתכם.
תמשיכו להפוך לעצמכם שלטים.
נראה כמו המשך ישיר לפאדיחה שלכם בפ"ת.
איזה בעלים לא קיללתם ב10 שנים האחרונות?
הנהלה זונה שרו גם לתאומים גם להראל וגם לאלי טביב.
אז אתה מודה לטביב שניסה להשתיק את הקהל בכוח והתנהל כמו דיקטטור? אני נמנע מלהגיד דברים כאלה בדרך כלל, אבל אתה מתנהג כמו סוג של אפס. ולא עודדו במשך 5 דקות כמחאה. והגול המהיר לא שבר. המשיכו לשבת ולא לעודד אם לא שמת לב. בדיוק כשעברו 5 דקות, כמו שתוכנן, התחילו לעודד ועודדנו הכי הרבה מכל האצטדיון. בזמן שכל בלומפילד ישב על התחת, או עמד כי המושב היה רטוב, רק בשער 5 עמדו והמשיכו לעודד למרות הגשם, חוצפן. והשלטים הפוכים גם בגלל המחאה, אין פה שום פאדיחה. באמת שאתה יצאת פה גם אפס וגם חוצפן בצורה כל כך מרתיחה. וכשלא יהיה לנו בעלים אפס, לא נשיר הנהלה זונה. ועכשיו המחאה היא ברמה אחרת לגמרי.
בוודאי שאני מסכים עם זה שטביב ניסה להשתיק את הקהל.מדובר בשלט דוחה שאין לו מקום ביציע.
לצערי אני מזוכיסט וישבתי לראות שידור חוזר של המשחק,דיברו שם על 10 דקות של מחאה.זאת אומרת אחד מהנציגים של האולטראס שדיבר עם הכתב של ספורט 1,אמר לו שהמחאה תהיה 10 דקות.
אל תספר לי סיפורים,אחרי 5 דקות כולם נשברו.
ובקשר לבעלים,אני לא יכנס איתך לוויכוח מי היה טוב ומי לא.אני מציב עובדה.
10 שנים,תאומים,הראל,טביב.את שולשתם קיללו.
אולי תסתכלו במראה ותבינו שאתם לא בסדר?
אתה מסכים עם זה שטביב ניסה להשקיט את הקהל? אתה חתיכת אפס אז. אין לי מילים אחרות חוץ מאפס.
ומי היה הנציג של האולטראס? ילד בן 15? ממתי האולטראס מדברים עם העיתונות תגיד לי? עוד לפני הגול מאור הראל סימן ואמר לכל היציע 5 דקות, בלי קשר לכל, ואני אדגיש לך כי אתה חתיכת אידיוט, עוד לפני הגול.
תציב עובדה, בסדר. כל הבעלים האלה גם התייחסו לאוהדים בצורה חרא. אבל טביב העלה את זה לרמה אחרת. אתה חתיכת חוצפן אפס, באמת.
הלוואי יסגרו לך את השער שלך לכמה משחקים ותשב בחוץ, זבל.