הגלמוד מלוד כתב:
סימרוטיץ כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
סימרוטיץ כתב:
כנראה שגם בינואר הזה נסבול משחקני "מציאה" כאלו שרק במקרה זה סוף החוזה שלהם או רבו עם המאמן או ההנהלה או האוהדים .
הנה נוסא נותן שעור מאלף משחקן "מציאה" ,"לא כל הנוצץ זהב " .
כריסמס שמח מר טביב .
איזה הפתעה, מר אג'נדה הגיע לקראת כריסמס בגלל תגובה של בלגי אחד בפייסבוק, והחליט שהשחקן הוא שחקן בשקל וחצי.
אתה אדיוט , עושה קישורים לא נכונים למה שאני אומר וגם לא מבין מה המשמעות של המילה אג'נדה .
אני בכלל מדבר על שאנדור שהוא רק במקרה מסיים חוזה העונה .
וגביזון לגבי נוסא אין לי דבר כנגד היכולת המקצועית שלו וגם לדעתי יש לו פוטנציאל ענק אבל עם כל זאת אני מכוון לכך שקיבלנו את נוסא במחיר הזה רק בגלל הסיבוכים שהיו לו בלילסטרום , כאן הוא רק משכפל את מה שהלך לו בשוודיה ועל לנו להלין על כך .
כן, אני אדיוט.
אני בא עם דעה מוכנה, רשומה, בלי צורך לחשוב ובלי צורך להיכנס לעובדות ספציפיות.
אם שאנדור מסיים את החוזה בסוף העונה, עדיין תצטרך לשלם עליו אם אתה מביא אותו עכשיו.
אבל כרגיל אתה מחליט שבגלל שרשמו שהחוזה נגמר בסוף העונה, אז אנחנו נביא רק שחקנים במחיר מציאה, למרות שרשמו פה את השווי של השחקנים שהוזכרו (מיליון - 2 מיליון יורו). חוץ מזה שאם היית קצת חוקר היית רואה ששאנדור הזה שחקן לא רע בכלל. אבל היי, מי אני שאפריע לך להגיע למסקנות סתמיות.
תקשיב ,אני כבר לא יודע אם לבכות או לצחוק ממך , אתה לא חדש פה ואתה אמור כבר להבין למה רוכשים שחקן בסוף חוזה !
הקבוצה לא רוצה לשחרר אותו בחינם לכן ערכו יורד , כפיש ?
ובעניין הדעות המוכנות מראש והאג'נדה , מה לא ברור שלי יש ראיה מאוד חדה ברורה וחד משמעית של התנהלות הפועל בעידן טביב ? ברור שמה שאני אומר מתבסס על החוסר הערכה שלי כלפיו ועל פי זה אני מבסס ומתמך את כל המסקנות שלי , אג'נדה זה לא דבר שלילי .