תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 14:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 22/12 [דיונים]
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
שגם טוטו יהיה הוגן .
יש חוזה , צריך לעמוד בו .
כמובן שאם רוצים להפר את החוזה , אז המינימום הוא להתחשב בצד השני .
כאשר חתמתי על חוזה בעבודה שלי , שני הצדדים מצפים לעמוד בו , ברור לבוס שלי שאם אני אקבל הצעה גבוהה וקידום משמעותי בחברה אחרת אני אבקש לעזוב , אך דבר נוסף שברור הוא שאני לא אעזוב באמצע פרוייקט חשוב , וידפוק אותו .
מינימום הגינות צריכה להיות , משני הצדדים .
חברות מפטרות היום עובדים לפי קריטריונים ארביטריים לחלוטין. אף אחד לא באמת מצפה להגינות מהבוס שלו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 10:55 
el dudernio כתב:
יש לי שאלה, אם הפועל לא תראה שקל, ואתה לא מאמין שהבעלים יביאו חיזוק בכסף שהם יראו,
למה אתה מוכן שהוא ילך ביולי תמורת מליון? שנה הבאה לא תצטרך אותו? שנה הבאה אתה לא רוצה להיות במרוץ על האליפות?

כי אני לא רוצה שחקן שכל היום מתבכיין לי בתקשורת שהוא לא רוצה להיות בהפועל .

עד סוף העונה טוטו צריך לשחק טוב ולהשקיע בכדי שקבוצות רציניות ירצו אותו , וכתוצאה מזה הפועל רק תרויח , ובמקביל אם הייתי שומע אותו אומר שהוא רוצה לעזוב כבר בינואר ( ולא שמענו את זה ממנו עד עכשיו ) ומתבכיין לתקשורת , הייתי מקלל אותו כל דקת משחק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 10:56 
its-sick כתב:
רוי האדום כתב:
שגם טוטו יהיה הוגן .
כאשר חתמתי על חוזה בעבודה שלי , שני הצדדים מצפים לעמוד בו , ברור לבוס שלי שאם אני אקבל הצעה גבוהה וקידום משמעותי בחברה אחרת אני אבקש לעזוב , אך דבר נוסף שברור הוא שאני לא אעזוב באמצע פרוייקט חשוב , וידפוק אותו .
חברות מפטרות היום עובדים לפי קריטריונים ארביטריים לחלוטין. אף אחד לא באמת מצפה להגינות מהבוס שלו.

אז שגם טוטו לא יצפה =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
איזה הצעה של 5 מיליון יורו? שכטר עלה חצי מזה
יציעו עליו מקסימום 2-3 מיליון וגם זאת הגזמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
אז למה שלא יעשה עוד שתי עונות טובות יביא אותנו לליגת האלופות וכו', ואז יעבור כשחקן חופשי לכל קבוצה שתרצה אותו?
הכדורגל הוא ענף נזיל מחר טוטו יכול להיפצע, לעבור תקופה רעה, לריב עם קשטן או המאמן הבא וכו', אם לטוטו יש עכשיו
לצאת לחו"ל אני לא ממש מבקש ממנו לא לעשות את זה (כמובן שבמידה ומדובר על קבוצה בסדר גדול ששווה את זה).
כמו שלגיטימי מבחינתי שבמידה והפועל מקבל עבורו 5 מליון יורו, הם הימכרו אותו, הרי זה סכום כסף אסטרונומי עבור הכדורגל
הארץ ישראלי.

וכמו שאמרתי הדיון היום הוא רק על תג מחיר ליולי לדעתי, אף אחד לא מדבר על עזיבה עכשיו, אני גם חושב שבמידה ונזכה
באליפות ניתן יהיה להשאיר אותו לעוד שנה + (כמו שעשו עם ורמוט ושכטר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
its-sick כתב:
רוי האדום כתב:
שגם טוטו יהיה הוגן .

אז שגם טוטו לא יצפה =)
הוא לא, אף אדם שפוי לא יצפה להגינות מטביב. בגלל זה טוטו רוצה בורר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:05 
el dudernio כתב:
אז למה שלא יעשה עוד שתי עונות טובות יביא אותנו לליגת האלופות וכו', ואז יעבור כשחקן חופשי לכל קבוצה שתרצה אותו?
הכדורגל הוא ענף נזיל מחר טוטו יכול להיפצע, לעבור תקופה רעה, לריב עם קשטן או המאמן הבא וכו', אם לטוטו יש עכשיו
לצאת לחו"ל אני לא ממש מבקש ממנו לא לעשות את זה (כמובן שבמידה ומדובר על קבוצה בסדר גדול ששווה את זה).
כמו שלגיטימי מבחינתי שבמידה והפועל מקבל עבורו 5 מליון יורו, הם הימכרו אותו, הרי זה סכום כסף אסטרונומי עבור הכדורגל
הארץ ישראלי.

וכמו שאמרתי הדיון היום הוא רק על תג מחיר ליולי לדעתי, אף אחד לא מדבר על עזיבה עכשיו, אני גם חושב שבמידה ונזכה
באליפות ניתן יהיה להשאיר אותו לעוד שנה + (כמו שעשו עם ורמוט ושכטר).

אז על מה אנחנו מנהלים דיון ?
אותי מעניין רק מה קורה בינואר ,אם הוא יבכה שהוא רוצה לעזוב בסוף העונה שילך בכיף , ויקדם את הקריירה שלו כמו גילי וסלים .
כל מה שאני אמרתי הוא שעכשיו גם בעד 10 מיליון לא למכור אותו , אליפות זה הדבר הכי חשוב ועם טוטו אנחנו יכולים לעשות את זה , אם מישהו אחר אני לא יודע מה יהיה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:07 
להצעה חסרת תקדים מבחינת המחיר או המועדון המציע אי אפשר לסרב. הסיכון של הפועל להפסיד את הכסף במידה והוא ייפצע בחצי השני של העונה ושל השחקן לפספס קבוצה כזו לא משאירים מקום לספק. מאחר והסיכוי שהצעה כזו קיימת או תגיע הוא קטן, אין בכלל על מה לדבר, אך ורק בסוף העונה. הבעיה עם עסקה כזו, היא שלא רק שיש לנו קמצן כמו טביב כבעלים, היא תנפח את המחיר של בן חיים לגבהים של אותו מחיר של טוטו יש להניח ( קניה של חצי כרטיס מן הסתם אבל עדיין ).
אם כבר מביאים את הילד זין הזה, זה צריך להיות בקיץ. כרגע צריך להביא חלוץ מחליף בלבד, אבל גם כאן יש מלכוד כי לאלה גם ככה לא מרוצה...
בקיצור, יהיה צריך כמה נסי חנוכה בשביל שיהיו לנו יותר מ3 חלוצים בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:08 
its-sick כתב:
רוי האדום כתב:
its-sick כתב:
רוי האדום כתב:
שגם טוטו יהיה הוגן .

אז שגם טוטו לא יצפה =)
הוא לא, אף אדם שפוי לא יצפה להגינות מטביב. בגלל זה טוטו רוצה בורר.

גם אני במקום טוטו הייתי לוקח בורר , הייתי לוקח כל אחד , העיקר לא טביב השקרן,יכול להיות שפיספסתי משהו , אבל אני כולה התחלתי להגיב בדיון הזה כאשר אל דוד אמר שזה יהיה פשע לא למכור את טוטו אם יציעו 5 מליון עליו .
אני הבנתי שמדובר במכירה כבר בינואר , ובגלל זה נכנסתי לדיון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
רוי,
אני מסכים איתך שלטוטו אין כרגע תחילף ראוי, לא בסגל, ולא כתור ישראלי בכיר.
השאלה היא האם אנחנו אומרים אליפות מעל הכל, כולל להיות חוסר אנושיים או שאנחנו שמים את הכל בפרופרוציה הנכונה של ספורט.
אני אישית די בטוח שאם טוטו ימכר ב 5 מליון יורו (מבחינתי להפועל זה השווי שלו) אין סיבה שבן חיים, עזרא ופופוביץ מעכו לא ינחתו כאן.

מה נעשה/יקרה אני לא יודע, ואף אחד לא יכול להגיד לי מה ילד יום, אני כן יודע שלהגיד לאדם אתה לא משדרג את הקרירה שלך למרות
שאני מקבל עבורך סכום דמיוני לעסק כפיצוי על הפרת חוזה. זה לא צעד ראוי מבחינתי.
כמו שאמרת אם אתה כעובד מקבל הצעה לשדרוג העבודה והשכר אתה והבוס שלך צריכים להחליט מה הפיצוי הלגיטימי שבוא יקבל.
למנוע ממך לעבור בכל מצב זה פשוט לא נכון ועבירה (עם לא פלילית אז על המוסר האנושי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
להצעה חסרת תקדים מבחינת המחיר או המועדון המציע אי אפשר לסרב. הסיכון של הפועל להפסיד את הכסף במידה והוא ייפצע בחצי השני של העונה ושל השחקן לפספס קבוצה כזו לא משאירים מקום לספק. מאחר והסיכוי שהצעה כזו קיימת או תגיע הוא קטן, אין בכלל על מה לדבר, אך ורק בסוף העונה. הבעיה עם עסקה כזו, היא שלא רק שיש לנו קמצן כמו טביב כבעלים, היא תנפח את המחיר של בן חיים לגבהים של אותו מחיר של טוטו יש להניח ( קניה של חצי כרטיס מן הסתם אבל עדיין ).
אם כבר מביאים את הילד זין הזה, זה צריך להיות בקיץ. כרגע צריך להביא חלוץ מחליף בלבד, אבל גם כאן יש מלכוד כי לאלה גם ככה לא מרוצה...

אם מקבלים הצעה על טוטו בסדר גודל שאנחנו מדברים 5 מליון+ צריכים לשמור אותה בשקט.
הדיבורים על בן חיים קיימים בכל מקרה וברגע שמגיעה הצעה על טוטו צריכים להשהוות אותה לכמה ימים ולנסות לסגור עם הלוזוניה על
סכום נורמאלי עוד לני שעיסקת טוטו נסגרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:21 
el dudernio כתב:
רוי,
אני מסכים איתך שלטוטו אין כרגע תחילף ראוי, לא בסגל, ולא כתור ישראלי בכיר.
השאלה היא האם אנחנו אומרים אליפות מעל הכל, כולל להיות חוסר אנושיים או שאנחנו שמים את הכל בפרופרוציה הנכונה של ספורט.
אני אישית די בטוח שאם טוטו ימכר ב 5 מליון יורו (מבחינתי להפועל זה השווי שלו) אין סיבה שבן חיים, עזרא ופופוביץ מעכו לא ינחתו כאן.

מה נעשה/יקרה אני לא יודע, ואף אחד לא יכול להגיד לי מה ילד יום, אני כן יודע שלהגיד לאדם אתה לא משדרג את הקרירה שלך למרות
שאני מקבל עבורך סכום דמיוני לעסק כפיצוי על הפרת חוזה. זה לא צעד ראוי מבחינתי.
כמו שאמרת אם אתה כעובד מקבל הצעה לשדרוג העבודה והשכר אתה והבוס שלך צריכים להחליט מה הפיצוי הלגיטימי שבוא יקבל.
למנוע ממך לעבור בכל מצב זה פשוט לא נכון ועבירה (עם לא פלילית אז על המוסר האנושי).

אתה מדבר על אנושיות , אז אני מבחינה אנושית לא הייתי עוזב את החברה שלי ביום בהיר אחד באמצע פרוייקט קריטי , בידיעה שהעבודה שלי חשובה לחברה שנתנה לי הרבה . הייתי דוחה את העזיבה , וזה בלי קשר למעשיו של הבוס הישיר שלי .
ולצערי , יכול להיות שזה עושה אותי חרא של בן אדם לדעתך , על הזין שלי הרצון של טוטו לעזוב בינואר , שינסה להביא אליפות וידחה את העזיבה שלו ב 5 חודשים - שיגלה קצת אנושיות כלפי וכלפי אחרי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:25 
el dudernio כתב:
joshsoos כתב:

הדיבורים על בן חיים קיימים בכל מקרה וברגע שמגיעה הצעה על טוטו צריכים להשהוות אותה לכמה ימים ולנסות לסגור עם הלוזוניה על

אתה באמת חושב שבן חיים יגיע אם טוטו לא יימכר? אתה חושב שדמארי היה מגיע אם שכטר לא היה נמכר? כל הגיון שהוא מצביע על טביב כמי שיפנה לבן חיים בקיץ. הלוזונות יהיו בלחץ למכור, יש עוד שחקנים בשוק, הוא יידע כבר אם אנחנו אלופים, תמוז יימכר. מצד שני, אם העסקאות עם עמוס אכן מלוכלכות אז אולי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
סוס, האמירה שלי היא כאשר אנחנו כבר יודעים שטוטו ימכר תמורת 5 מליון +- אנחנו צריכים לנסות לסגור מהר את העיסקה עם הלוזונים לפני שהעסקה על טוטו נסגרת. זה לא במסגרת הלביא לפני שמוכרים אלא על מנת להחליש את הצד של הלוזונים במו"מ.
עם הם יודעים שיש עכשיו 5 מליון יורו נוספים במועדון הם ידרשו הרבה יותר מאשר עם חושבים אולי יהיה עוד מעט 5 מליון יורו.

רוי, אני מסכים איתך, ואני כרגע בדיוק באותו מצב מבחינה אישית, לפעמים אבל צריך לקבל החלטות.
מבחינת טוטו, 5 מליון יורו אמורים להספיק בשביל להביא תחילף ראוי לעזיבתו, ומאוד רצוי שזה יהיה. אותו לא ממש אמור לענין
שטביב חרא ולא יוציא את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:35 
אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שטוטו יימכר ב5 מליון
הברור לא יקבע מחיר שהוא גבוה מ2-2.5 מליון אם בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:

לא בטוח שאתה צודק.
הפועל צריכה להראות בכמה נמכרו החלוצים הבכירים בארץ לחו"ל ומה העלות של להביא אחד כזה להפועל.
הבורר לא יפסוק פחות מ 3 מליון יורו לדעתי. (לדעתי גם לא יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
מצד אחד אני חולה על מריו ואני חושב שיש לו מקום בקבוצה
מצד שני הוא עבר בעצם על תנאי החוזה שלו,הפר את החוזה וברח לסלובקיה בלי להודיע לאף אחד
קשה לפתור תסוגייה הזאת

בלי שום קשר
יש לשחרר את פרנסמן כי הוא לוקח משבצת של זר,ויש להביא בלם זר חדש
אם פאצ'לקה יילך,שיביאו את אוחיון
אבל בכול מקרה יש צורך בבלם זר חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
לשחרר את פאצ'לקה אם תהיה לנו הפריבילגיה לעשות זאת (משמע מחליף זר\ישראלי בנוסף למחליף ישראלי\זר לפרנסמן).
לא בכל מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 12:25 
el dudernio כתב:
Oleg Neduda כתב:

לא בטוח שאתה צודק.
הפועל צריכה להראות בכמה נמכרו החלוצים הבכירים בארץ לחו"ל ומה העלות של להביא אחד כזה להפועל.
הבורר לא יפסוק פחות מ 3 מליון יורו לדעתי. (לדעתי גם לא יותר).

הבורר תחשב בין היתר בסכום העברה שניתן לביתר והסכום הזה נמוך
הוא מתחשב בהופעות בנבחרת ולטוטו אין כמעט
הוא מתחשב בשכר והשכר של טוטו נמוך מאוד באופו יחסי ל5 מליון יורו
קיצר, אני קונה עכשיו תג מחיר של 2.5 מליון יורו. בשתי ידיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 12:26 
בנוגע לפצאלקה- אין לי ספק שאם הפועל רוצה היא תוכל לשחרר אותו ללא פיצויים. הוא הפר את החוזה בצורה יסודית ובאופן ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
אם אני זוכר נכון ה 20% הנוספים נקנו ב חצי מליון שקל (אבל אולי זה דולר), ככה שאתה יודע....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 12:46 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/192505.html
חלום רטוב

אגב, חובה לרכוש אותו חזרה + חוזה ארוך טווח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 12:50 
Peace Hope כתב:
חלום רטוב

לדעתי עוד ספין.
בכל מקרה גם אם זה יקרה לדעתי זה יהיה אך ורק השאלה עד תום העונה.
אחרי פעם קודמת שטביב לא שיחרר אותו בחיים הוא לא יחתום פה שוב ויהיה תלוי בשיחרור של טביב לחול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 12:59 
ספין, תלמדו לקרוא את הכתבה ולא רק את הכותרת
ציטוט:
בשיחות ראשוניות בין הצדדים ורמוט לא פסל על הסף את האפשרות לחזור למדים האדומים, אולם הוא הבהיר לקבוצתו לשעבר כי בראש ובראשונה הוא מעוניין למצות את האפשרויות שלו באירופה

קליק מיותר לוואן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 13:00 
el dudernio כתב:
joshsoos כתב:

בלי להיות גס,בינתיים היחיד שמדבר על 5 מיליון זה אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 13:02 
אם ורמוט לא יצליח באירופה ונוכל להחזיר אותו הוא יכול להיות כמו היניב קטן שלנו
עשה את הסיבוב באירופה, לא הצליח, וכולו בהפועל. חלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 13:02 
Peace Hope כתב:
חלום רטוב

עוד הפלצה של עופירע .
שום כלום .
שההנהלה במקום לזיין במוח ולייצר ספינים יחתימו 3 שחקנים טובים ויאללה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 13:48 
red_o כתב:
Peace Hope כתב:
חלום רטוב

לדעתי עוד ספין.
בכל מקרה גם אם זה יקרה לדעתי זה יהיה אך ורק השאלה עד תום העונה.
אחרי פעם קודמת שטביב לא שיחרר אותו בחיים הוא לא יחתום פה שוב ויהיה תלוי בשיחרור של טביב לחול...

אם ורמוט חוזר לארץ בפעם השניה , זה אומר שהוא ויתר על החלום האירופי לצמיתות ולא יעניין אותו שום דבר חוץ מחוזה ארוך טווח שיבטיח לו משכורת יפה עד לפרישה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 22/12 [דיונים]
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
גרזן אדום כתב:
גם נוסא רוצה לבקר את משפחתו
תחשוב מה יהיה אם פצ'אלקה יישאר
הוא היה בקריסמיס וגם יחטוף קנס ויפתח בהרכב כאילו כלום
בן אדם צריך לשלם

הכריסמס יוצא ביום ראשון הקרוב. אם פצ'אלקה חוזר היום הוא השלים שבוע בסלובקיה שם לדבריו הוא בילה בעיקר בבית חולים (ביקור יומי + אשפוז למשך יומיים).
אם הוא אכן חוזר היום הייתי עושה לו ועדת משמעת עם מתורגמן, שומע את הצד שלו בסיפור, מאמת מול ד"ר לוינקופף ואז מחליט מה לעשות. לא לחרוץ דין לפני ששומעים מה יש למריו להגיד.

לא רלוונטי מה יש לו להגיד, ולא רלוונטי אם הוא נסע לבקר את המשפחה או לא. ניתנה לו הוראה להשאר לטיפולים רפואיים בארץ והוא הצהיר ללא שום בעיה שכולם על הזין שלו והוא יחליט אם ליסוע או לא.

שחקן כזה לא יכול להשאר בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 22/12 [דיונים]
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
el dudernio כתב:
joshsoos כתב:

בלי להיות גס,בינתיים היחיד שמדבר על 5 מיליון זה אתה.

לפי מה שהבנתי וקראתי עד עכשיו, הפועל מתכוונת לדרוש באיזור ה-3 מיליון יורו (סכום מנופח לטעמי), ובסביבה של טוטו מדברים על משהו באיזור המיליון עד מיליון וחצי יורו. מה שומר שסביר שהסכום שיקבע יהיה באיזור ה-2 מיליון. סכום שלטעמי יותר מסביר לחלוץ ברמה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: