Karl Marx כתב:
Red_rocky2 כתב:
אני מסכים עם כל הביקורת שמופנית כלפי המשטרה, אבל אני גם חייב לציין שחבל שהעימות איתם היה משהו ספורדי שמספר מצומצם של אוהבים נקלע אליו במקרה.
אני הופתעתי לראות אותם במגרש, בגלל שאני יודע מה עמדותיהם הפוליטיות, ובתור מי שגדל בבית עם תודעת שואה גדולה אין לי שום בעיה שנאצי שמגיע אלי הביתה יחזור בגבס, פשוט כך.
הייתי שמח עם היינו מספיק מאורגנים כדי לארגן להם קבלת פנים שהם יוכלו לחזור לחור שממנו הם הגיעו עם מזכרות שהשאירו להם היהודים הקומוניסטים על הפנים.
אני גם מאמין שאם הייתה מתארגנת קבוצה גדולה של אוהדים שדואגת שאחרי המשחק החארות האלה יסתגרו במלון שלהם, אז זה לא היה מגיע לאלימות כי המשטרה הייתה חייבת להפריד בין הצדדים, וכי כמה גדולים ומפחידים שהם לא יהיו זה לא העיר שלהם, זה לא הארץ שלהם ואנחנו יותר.
אבל כל זה לא כל כך רלוונטי כבר, ותמיד אפשר לחלום, מה שנותר עכשיו זה לאחל החלמה מהירה למי שצריך.
הלוואי וזה היה כך-כך פשוט כמו שאתה מתאר. בשביל להגיע למצב שאתה בכלל מסוגל להתמודד עם 200 חוליגאנים פולנים אתה צריך להעמיד פה מספר לפחות כפול של אנשים שיודעים להילחם. בחלומות הכי אדומים שלי אני לא רואה אפשרות לגייס כמות כזו של אנשים בתוך הקהל שלנו. אפילו חוליגאנים גרמנים לא מתקרבים לשם, אז כמה ציפלונים ישראלים?
שטויות במיץ עגבניות...
חולגנים מפולין על הזיין שלי... בטוח שחוליגנים מפולין באחד על אחד לוקחים כל אוהד הפועל בקרב,אז מה???
ההבדל בינינו הוא תהומי,אנחנו מאורגנים אנחנו מכירים את השטח אני לא מאמין בפייר פייט ובכול הסיסמאות המצחיקות האילו.
אני מאמין שאם יווצר מצב עוד שנה שנתיים שלוש שיגיעו לפה שוב חוליגנים מפולין או מכול מדינה אחרת פשוט לבצע בהם לינץ...
לא צריך לעשות חשבונות נפש מה יקרה? ומה יהיה?
לתפוס את אותם חוליגנים במקום שנוח לנו,להגיע למקום כשכול אוהד מחזיק לפחות 2 או 3 אבנים טובות.
להגיע גם עם מקלות אלות בזנטים ומה שתבחר.
תאמין לי שאף חוליגן פולני אחרי שיקבל 2 בלוקים לפנים וברזלים לכל הגוף הוא רק יתחנן לאלוהים שזה יגמר,ואם אתה חושב שאחרי
מתקפה מתוכננת,כל החוליגנים ישארו לקרב??? חצי מהקבוצה שלהם בורחת במהירות 300 חזרה למלון וחזרה לפולין.
ואם יש פה כמה יפי נפש שרוצים פייר פייט אז רק שתדעו שבאותו אירוע היו 40 אוהדים פולנים שתקפו עם בקבוקים כ 15 אוהדי הפועל שהגיעו בידים חשופות.
שב"ש