תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 09:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 20/12
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 05:56 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

אלי טביב: "נביא בינואר שחקנים טובים"
רותם גרוסמן
ההתאחדות לכדורגל הודיעה אתמול כי הפועל ת"א תעמוד לדין משמעתי בגין התנהגות בלתי ספורטיבית של אוהדיה שסינוורו שלשום בעזרת קרן לייזר ירוקה את שוער מכבי פ"ת לירן שטראובר. הדיון יתקיים מחר והקבוצה מגיעה אליו כשמעל ראשה כבר תלוי עונש ע"ת של משחק רדיוס עם קהל.
המאמן דרור קשטן שנעדר משני המשחקים האחרונים מול לגיה ורשה ומול מכבי פ"ת יקום היום מהשבעה על מות אחיו ויעביר את האימון לקראת במשחק מול בני יהודה ביום ראשון. הבעלים אלי טביב ייפגש מחר עם קשטן והשניים יסגרו את תמונת חלון ההעברות לקראת ינואר. "נביא שחקנים טובים" אמר אתמול טביב "שום דבר לא השתנה בתוכניות בגלל שני ההפסדים האחרונים."
טביב התייחס גם לביקורת שספג על כך שנכנס לחדר ההלבשה במחצית המשחק שלשום ועל כך שצעק הערות מקצועיות מהיציע. "נכנסתי ולא אמרתי מילה יש בעלי קבוצות שנכנסים צועקים ועושים דברים שאני בחיים לא אעשה אבל כשמדובר בי נוח לבקר. מי שהעביר את המשחק היה ציבלין שקיבל את ההוראות המקצועיות גם מדרור קשטן בטלפון. כל היתר זה שטויות."
הבלם מריו פאצ'לקה שיצא ללא אישור לסלובקיה טרם יצר קשר עם הקבוצה וע"פ דיווחים בתקשורת המקומית התאשפז בביה"ח עם חשש לפריצת דיסק. אם הדבר נכון קרוב לוודאי שהוא סיים את העונה. בהפועל בכל מקרה מתכוונים להעניש בחומרה את השחקן כשיחזור או באמצעות ועדת משמעת שתיערך גם בלעדיו.

נוסא כבר לא גיבור

הוא נחת כאן כטאלנט, כבש כבר במשחק הבכורה, אבל מאז נעלם • נוסא איגייבור אולי נקלט טוב בישראל, אבל אחרי סיבוב שלם ללא שער גם בהפועל ת"א מודים ש"לא מדובר בשחקן שהוא בכמה רמות מעל כולם" • איגייבור: "גם למסי יש ימים לא טובים"
רותם גרוסמן
במחזור הראשון כשהפועל
ת"א אירחה בבלומפילד את מכבי פ"ת (1:4) נוסא איגייבור ערך הופעת בכורה חלומית מול הקהל האדום כשהציג יכולת מצוינת ודאי יחסית לשחקן שזה עתה הגיע לישראל ואפילו כבש את השער הרביעי לרשת של הלוזונים.
הקשר הניגרי (21) שחתם בקיץ האחרון בהפועל הגיע כטאלנט לכל דבר. לא פחות מ780- אלף יורו שילמה עבורו הפועל ללילסטרום הנורבגית והשחקן עצמו חתם על חוזה לארבע שנים תמורת 150 אלף יורו לעונה.
דרור קשטן זיהה בשחקן הצעיר פוטנציאל להוביל את הקישור שאיבד את גילי ורמוט ואת ערן זהבי בפגרה. גם הבעלים אלי טביב ראה בשחקן פוטנציאל לייצוא לאירופה בגלל גילו הצעיר.
אתמול סיבוב שלם מאוחר יותר היריבה היתה אותה יריבה אבל איגייבור לא היה אותו שחקן שכולם דיברו עליו בתחילת העונה. נכון הוא לא היה הכי גרוע על הדשא וגם מרבית חבריו הציגו יכולת לא משכנעת אבל אחרי ששיחק ב14- מ16- המשחקים של הפועל ת"א בליגת העל העונה קשה שלא להביע אכזבה מהמאזן של איגייבור העומד על שער בודד אפס בישולים ושני צהובים ב1 235- דקות.
פעמים רבות ניתן לראות את הפוטנציאל הגלום בו אבל חוסר ריכוז איבודי כדורים מיותרים ופעולות חסרות תכלית מעלים תהיות אם בכלל אפשר לבנות על איגייבור בשלב הזה של הקריירה.
"אין ירידה ביכולת שלו ומבחינת הפעולות החיוביות שלו אין ירידה בתפוקה" אומר גורם מקצועי אדום "בגלל ההחמצות שלו אנשים שמים לב לזה יותר אבל הסטטיסטיקה היבשה שלו נשארה דומה. יש לו הרבה חילוצים ופעולות אחרות שרק עיניים שיודעות לבחון את זה רואות. מצד אחר אני לא בטוח שהוא יכול להיות הרבה יותר טוב ממה שהוא עכשיו. בנורבגיה הלך לו יותר טוב והוא כבש אז הוא עלה לדרגת כוכב. פה הוא שחקן שצריך בקבוצה אבל לא אחד שאתה יכול להגיד בפירוש שהוא כמה רמות מעל כולם."
שרון חלבי שהיה מעורב בעיסקת העברתו של איגייבור להפועל ת"א ומייצג את השחקן בארץ מסכים עם הקביעה שאיגייבור הוא עדיין לא כזה כוכב גדול למרות מה שהיה בלילסטרום.
"הוא התרגל להיות הכוכב ופה הוא עוד שחקן טוב וחלק ממערכת אבל זה לא אומר שזה הופך אותו למדוכא. להפך אני רואה שהוא עובד קשה ומנסה בכל הכוח להתחבר לכולם ולהעלות את הרמה שלו ממשחק למשחק."
ברמה היומיומית כל מי שנשאל על איגייבור מספר על בן אדם שקט ורגוע אפילו אולי קצת אדיש מה שלא מסייע לו בימים אלו שבהם כמה מחבריו לקבוצה מתבטאים בתקשורת ומספרים כי "מאז שלא נתנו לו לצאת לשחק עם האולימפית של ניגריה הוא לא אותו שחקן ורואים שאין לו חשק להיות פה."
איגייבור ששמע על הציטוטים האלו לראשונה אתמול הוכיח שהוא מסוגל לצאת מהאדישות שלו די מהר. "הכי קל לבוא ולדבר עלי בעיתון כי יודעים שאני לא מבין עברית זה פתטי בעיניי ולא מקובל" אמר בכעס "בנורבגיה מעולם לא נתקלתי בדבר כזה וחבל לי שיש כאלו שמציירים לי תדמית כזאת בתקשורת שגם אם היא לא נכונה היא נדבקת אלי כי זה מה שאנשים קוראים."
על הטענות עצמן שלפיהן הוא מצוברח ומשחק בלי חשק אומר איגייבור: "אחרי שהבנתי שאני לא מקבל אישור לצאת למשחקים עברתי הלאה ואין בי שום כעס או ייאוש. זה מאחוריי. זה שהיכולת שלי לא הכי טובה במשחקים האחרונים זה נכון. גם למסי יש ימים לא טובים ואתה לא רואה שחקנים שמלכלכים עליו אחרי שני משחקים מאחורי הגב נכון? אני עדיין צריך לחזק את עצמי גופנית ולהשתפר בכמה אספקטים של המשחק בדיוק כמו כולם."
חלבי שמלווה את קליטתו של איגייבור מספר על הקשיים שעדיין יש לקשר בכל הנוגע לחלק המקצועי. "הוא עדיין מתרגל לעומס המשחקים הרב שיש לו פה מאז הגיע. צריך להבין שבנורבגיה הם היו משחקים משחק אחד בשבוע. רצף כזה של שלושה משחקים בשבוע כל שבוע עדיין לא היה לו וזה דבר שמקשה עליו.
"אני מאמין שכעת אחרי שהפועל ת"א סיימה עם החלק האירופי שלה לעונה הנוכחית יהיה לנוסא קל יותר להתרגל לזה. הוא מקצוען ויודע שצריך להכין את הגוף לעומסים כאלו שטרם היו לו. הוא צריך את המנוחה שלו אבל בינתיים הוא שיחק בכמעט כל המשחקים 90 דקות."
במישור החברתי ההערכה היא שמלבד הקשר הטוב שיש לו עם השוער אפולה אדל ועם ביוואן פרנסמן ומריו פאצ'לקה איגייבור לא יהפוך למסמר של החבר'ה בחדר ההלבשה. עם זאת נכון לעכשיו הקליטה שלו בישראל היתה חלקה למדי ועושה רושם שהשחקן מרוצה.
לאחרונה הוא אף עבר לדירה חדשה ברמת אביב ואפילו התחיל לקחת שיעורי נהיגה שכן בנורבגיה לא ניתנים רישיונות לזרים.
"הוא אוהב את ישראל ובינתיים מוותר על כל מיני הצעות שמגיעות אליו מקבוצות בינוניות באירופה כמו לגיה ורשה שהתרשמה ועוד קבוצות מבלגיה" מסכם חלבי "הוא כל הזמן אומר שהפועל טובה יותר מכל הקבוצות האלו ושמפה הוא רוצה לצאת לליגה גדולה באמת כשגרמניה היא החלום שלו. הוא אוהב את ישראל ואת הפועל ואני מאמין שהוא עוד יעשה פה דברים יפים."

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 20/12
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 06:27 
תפסיקו לשרוף שחקנים אחרי כמה משחקים לא טובים,
אל תשכחו שהוא בסך הכל בן 21, הוא ילד... הוא בארץ זרה
וכל הדיבורים האלו סביבו לא מוסיפים לו.

לעזור לו להיות לצידו לעודד אותו זה הרגע וזאת השעה !
אני מאמין שניראה ממנו עוד המון...

יאללה נוסא :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 07:08 
אני לא מבין מה יש לאנשים שאומרים נראה ממנו עוד המון..
ברגע שנתחיל לראות ממנו עוד המון הוא לא יהיה פה.
מה שמרגיז שהפועל היא כרגע כמו חממה בשבילו ולא בטוח שזה מה שצריך לעונה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
אשכרה הולכים לקבל רדיוס עם קהל ..
נגד בני יהודה מחוץ לבלומפילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 07:47 
קובי, תגיד להם שלשבת עכשיו על רכש לינואר לא עוזר לדימוי שלהם.
ליצנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 08:02 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות(נערך,עימכם הסליחה)

מתן אוחיון יצטרף בקרוב,מו"מ מתקדם עם נציגיו.
פצ'אלקה ייחתך.
ביבאן כנראה גמר את העונה ולכן יש כוונה להתחזק בבלם זר נוסף.
שני שחקנים נוספים אמורים להצטרף.
אלי טביב:"חייבים לקחת אליפות,נתחזק משמעותית".
שני שחקנים צעירים מסנגל שמשחקים באקדמיות באירופה ינחתו למבחנים(קשר וחלוץ).
לאלה רוצה לעזוב בינואר.

נערך לאחרונה על ידי עומרי קנדה בתאריך 20 דצמבר 2011, 10:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 08:10 
ידיעות אחרונות:

הפועל ת"א פתחה במו"מ עם אוחיון, פצ'אלקה ישוחרר
בלם שרלרואה עשוי להצטרף בינואר. בקבוצה לא מתכננים טקס לאבוקסיס.

- מתן אוחיון משרלרואה עשוי להצטרף להפועל ת"א בחלון ההעברות.
אנשי הקבוצה פתחו כבר במו"מ עם נציגיו של הבלם, שהיה מועמד להגיע בקיץ למועדון והפך עכשיו לאופציה הישראלית המועדפת.

- החלטה נוספת שהתקבלה אתמול בהפועל ת"א הייתה לחתוך את מריו פצ'אלקה מהקבוצה לאחר שלא עמד באולטימטום שהוצב לו לחזור ארצה בתוך 48 שעות.
במועדון מתכוונים גם לקנוס את הבלם הסלובקי, מכיוון שלטענתם מדובר בהפרת חוזה.

- ביבאן פרנסמן לא ישחק כנראה יותר העונה, ולכן מעבר לאוחיון יש כוונה להתחזק בשבועיים הקרובים גם בבלם זר ובשני שחקנים נוספים

- הבעלים אלי טביב הסביר לאנשי המועדון: "הפער מקריית שמונה לא מטריד אותי, אנחנו אפילו לא במחצית הדרך. זו שנה שבה אנחנו חייבים לזכות באליפות ולכן חייבים להתחזק בצורה משמעותית בינואר".
בתקופה הקרובה עשויים להגיע למבחנים קשר וחלוץ צעירים מסנגל, שמשחקים באקדמיות באירופה.

- במועדון לא מתכוונים לקיים טקס ליוסי אבוקסיס במשחק נגד בני יהודה בשבת, למרות שהוא שימש כעוזר מאמן הקבוצה במשך שלוש שנים וחצי.

- המאמן דרור קשטן יחזור מחר לאימונים, ובמועדון מקווים כי יצליח להחזיר את הסדר שאבד בתקופה האחרונה.

- מקורביו של מהארן לאלה הבהירו כי הוא רוצה לעזוב את המועדון בינואר מאחר שאבד האמון בו.
"שישחררו אותו וזהו, הוא יראה מה הוא יודע בחוץ", אמרו בסביבתו של החלוץ.

- וואליד באדיר שבר במשחק מול מכבי פ"ת את אחת מאצבעות ידו והמשיך לשחק בכל זאת. (לא אמרו שאין שבר?!)

- בקבוצה נשמעה ביקורת על אלרואי כהן ונוסה איגיבור, שהציגו משחק חלש.

- מרבית הסיכויים כי הפועל תשחק בעונה הבאה באצטדיון המושבה בפ"ת בשל השיפוץ בבלומפילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 08:24 
לא מאמין שנוסא הוציא מהפה משפט כמו "גם למסי יש ימים לא טובים"
כתבתי ומחקתי כמה פעמים.. כי הבנתי בסוף שבאמת אין לי מה להגיד אם זה נכון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
red_gamba כתב:

על חזון שמעת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 08:32 
טפי על כל השחקנים שמלכלכים אחד על השני, שמוכרים את החברים שלהם לעיתונאים, ישראלים חסרי כבוד, ונוסא צודק זו תופעה יחודית לחובבנים כאן, מקווה שיסבירו לו שככה זה כאן, אין ספורטאים, כולם רכלניות בשקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 08:34 
red_gamba כתב:

חבל שלא לקחת את הזמן להבין שהוא נתן דוגמא שאפילו השחקן הכי טוב בעולם תופס תקופה לא טובה, אז גם לו זה יכול לקרות, מה קורה לאוהדי הפועל לעזאזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 08:43 
chimpfive כתב:
red_gamba כתב:

חבל שלא לקחת את הזמן להבין שהוא נתן דוגמא שאפילו השחקן הכי טוב בעולם תופס תקופה לא טובה, אז גם לו זה יכול לקרות, מה קורה לאוהדי הפועל לעזאזל?

חח אחי אל תקח קשה כולה הצחיקה אותי הכותרת
אני לא מאלו ששורקים בוז או מקללים שחקני הפועל ביציע תאמין לי
ברור לי מה הייתה הכוונה שלו ומצד שני גם השחקן הטוב בעולם לפני/אחרי שהוא תופס תקופה רעה הוא מוכיח "קצת" את עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 08:45 
טביב צובר נקודות זכות עם הסתייגויות.
1 נראה יותר רציני מבעבר לגבי רכש, ובעיקר של "שנוא נפשו - בזבוז כסף על המערך האחורי".
ההסתייגות - המזל הבלתי רגיל שלו גרןם לפציעה של םרנסמן ולתקאקל עם פצ'אלקה (בלם טוב אבל תאכל'ס פציעות/משמעת/כושר לא יציב).
המבחן הסופי - איזה בלמים יביא בינואר.
2 מתברר שגוטמן לא הסכים למכב*. מוריד קוף מהגב של טביב.
ההסתייגות - מירור החיים לגוטמן גרם לו לחלום על חיי פנסיה מוקדמת בנבחרת.
המבחן - טביב עומד יפה מאחורי קשטן ועכשיו הוא צריך לתת לו לבחור שחקנים.
3 התקדם וטען שלא התערב בניהול המשחק ובהפסקה.
ההסתייגות - התקדמות ביחס ללפני מספר חודשים, אז טען שזו זכותו.
המבחן - עוד צעד אחורה מהקבוצה וממנג'ריות.

הסיכום - הציון "כמעט טוב" בהתחשב במזל הבלתי רגיל שלו. הילד עולה כיתה בבית ספרנו, אך נידרש להמשיך במגמת השיפור.
ההמלצה - שיתרכז בעסקיו ויניח לקשטן לבנות הקבוצה + סקאוטינג חו"ל ראוי הראשון בישראל (בניגוד לחיפה ולכל הליגה ובהתחשב שרק מתי מעט הם גוטמן או אפילו שום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 08:49 
חחח מה זה סופר נני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 08:55 
מתן אוחיון רואה שם דשא בבלגיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
אין מילים לתאר כמה מעצבן אותי שאנחנו הולכים לקבל עוד רדיוס על שטות.

ואין לי מילים לתאר כמה מעצבן אותי שיש לנו אוהדים שמשחקים לידיים של ההתאחדות ומכבי חיפה.
במו ידכם אתם חורצים לנו את העונה. חולירות, שונאי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:01 
גורם בהתאחדות: "גוטמן סגר בנבחרת" ישתכר כ 220 אלף דולר לעונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
מעריב

פצ'אלקה ייחתך.
לאלה רוצה לעזוב בינואר.

אתה בטוח שזה מה שרשום במעריב? אני מחזיק עכשיו בידי את העיתון ולא רואה את זה... כנראה שהידיעה היא מידיעות אחרונות....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:07 
בידיעה נפרדת, ההתאחדות עומדת להעביר תקנה שרק 3 קבוצות מאותה עיר יכולות לשחק באצטדיון אחד, מן הסתם כדי למנוע שימוש במושבה ולהכריח לשחק באיכסטדיון בעונה הבאה.
רפובליקת בננות מחורבנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:08 
Charlie כתב:
עומרי קנדה כתב:
מעריב

פצ'אלקה ייחתך.
לאלה רוצה לעזוב בינואר.

אתה בטוח שזה מה שרשום במעריב ? אני מחזיק עכשיו בידי את העיתון ולא רואה את זה... כנראה שהידיעה היא מידיעות אחרונות ....

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/318 ... 1&cat=7101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:10 
joshsoos כתב:
בידיעה נפרדת, ההתאחדות עומדת להעביר תקנה שרק 3 קבוצות מאותה עיר יכולות לשחק באצטדיון אחד, מן הסתם כדי למנוע שימוש במושבה ולהכריח לשחק באיכסטדיון בעונה הבאה.
רפובליקת בננות מחורבנת.

הטביבי יתקמצן ונלך לשחק באיכסצטדיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:12 
Adom Bdam כתב:
joshsoos כתב:
רפובליקת בננות מחורבנת.

רק שהוא יקר יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

הפועל עשויה לשאול עד סיום העונה את מתן אוחיון משרלואה, מהליגה השניה בבלגיה. אוחיון מצוי כעת בחופשה בארץ ובין נציגיו להפועל כבר מתקיים מו"מ "חשאי". הסיכויים שיגיע לוולפסון גבוהים.

הפועל עשויה לארח את משחק הבית הבא שלה, נגד עכו, ללא קהל בשל סינוורו של שטראובר בלייזר במשחק נגד מכבי פ"ת. נגד הקבוצה עומד עונש ע"ת ואולם ייתכן שהמשחק יהיה עם קהל אבל מחוץ לבלומפילד.

יוסי אבוקסיס מאמן בני יהודה צפוי להיעדר מהמשחק נגד הפועל שכן יעמוד לדין על העלבת השופט בוחבוט.

אלי גוטמן, מאמן העבר של הפועל, צפוי להתמנות היום לאימון נבחרת ישראל ואולם יעבוד ללא צוות מקצועי עד יוני.

בהתאחדות חוששים שאיצטדיון ר"ג יעמוד כ"פיל לבן" שנה הבאה כאשר מכבי והפועל ת"א אינן מעוניינות לשחק שם במחצית הראשונה של העונה הבאה בשל השיפוצים שיעבור בלומפילד. מכבי כבר חתמה על הסכם עם הנהלת איצטדיון "המושבה" ואולם כעת אבי לוזון צפוי לקדם חוק שבו החל מהעונה הבאה יוכל כל איצטדיון לשמש שלוש קבוצות ובלבד שיהיו מאותה העיר. מעבר לעובדה שר"ג יקר יותר מהמושבה, ידוע כי אוהדי התל אביביות לא אוהבים את איצטדיון ר"ג ואולם ההתאחדות צפויה לסכל את תכניותיהן של מכבי והפועל ת"א.

אורי אוזן תוקף את תמוז וקליימן על דבריהם נגד פ"ת ("הפסדנו לאפסים") ושטראובר, בהתאמה, ואמר שאמנם הפועל היא הקבוצה האהובה עליו וקהל האדום מדהים אבל השחקנים מחפירים ויהירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:18 
joshsoos כתב:
רפובליקת בננות מחורבנת.

3 קבוצות מאותו עיר - כמה קבוצות מתל אביב מתכוונות לשחק שנה הבאה בפ"ת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:23 
Adom Bdam כתב:
joshsoos כתב:
רפובליקת בננות מחורבנת.

אם לא בפ"ת נשחק בנתניה. המגרש שם יהיה מוכן מה-1.8 והוא מתאים גם לאפשרות של ליגת אלופות כולל 20 בוקסים שיכולים להכניס לטביב לא מעט כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה שהבנתי- בכל מגרש בו משחקת קבוצה מקומית לא תוכל לשחק קבוצה מעיר אחרת. כך רק ר"ג יהיה אופציה אלטרנטיבית לתל אביביות, כי רק הוא מהמגרשים הגדולים אין לו קבוצה מקומית.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:28 
לוזון כבר ימצא קבוצה מהסביבה ( אם אין שם כבר היום קבוצה שכונתית מליגה נמוכה ) שלא תאפשר להפועל להשתמש באצטדיון לפי התקנה הדיקטטורית החדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:30 
פתאום למר לוזון הבנזונה אכפת. רק רע.
עונה בר"ג = ירידה משמעותית ברווחי הקבוצה ממכירת כרטיסים. ההנהלה צריכה לפעול כבר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
לוזון כבר ימצא קבוצה מהסביבה ( אם אין שם כבר היום קבוצה שכונתית מליגה נמוכה ) שלא תאפשר להפועל להשתמש באצטדיון לפי התקנה הדיקטטורית החדשה.
אבל כל המטרה של התקנה היא שכן ישתמשו באכסטדיון. הם רוצים את הכסף.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:37 
its-sick כתב:
joshsoos כתב:
אבל כל המטרה של התקנה היא שכן ישתמשו באכסטדיון. הם רוצים את הכסף.

נו אבל זה מה שכתבתי, שלפי התקנה הזו תימצא קבוצה נוספת מנתניה שתשחק גם היא שם ולא תאפשר לנו, הכל כדי להכריח לשחק באיכסטדיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: