אוהדי הפועל תל אביב שלום רב
שאומרים "הוראה מלמעלה" אז אני זה מלמעלה רק אני קובע מה יכנס למגזין לפי מגבלות השטח על הדף שיש לנו .
וחשוב לציין שלשחר היו 2 שיחות טלפון אחת מול הכתב ואחת מולי ליאור שבת שבה הוא צעק ודרש הסברים ועוד חיפש אותנו שרק נגיד שזה קשור להנהלה עובדה שהוא הקליט את אחת השיחות , במקום להגיד תודה יפה שנאמר לו שזה יכנס למהדורה הבאה. הוא בחר בלפנות לפורומים ולפייס בוק ולנצל את הנושא לשיחה נגד ההנהלה שממש לא קשורה לבחירת התוכן. במידה והיו לי עוד עמודים הייתי יכול להכניס את כול הכתבות שקיבלתי במייל ולענות לכול הציפיות , אי אפשר לרצות את כולם וזה מה יש .
דברים טובים לא נאמרים פה , כאן יש רק ביקורת , המגזין הוא ללא ביקורות על שום צד ורק לטובת אוהדי הפועל תל אביב , אתם יכולים לדפדף במהדורות הקודמות ולראות שאין לנו שום צד בסיכסוכים או בביקורות כלפי שחקנים הנהלה או אוהדים , המגזין הוא בשביל להעשיר את חווית האוהד, המגזין הוא לא מחתרתי . אני מזמין את שחר מנגלוס לפגישה אישית מול צוות המגזין .
עוד בקשה תפסיקו לקלל , לשלוח איומים , להשתמש באלימות מילולית קיבלנו סמסים קיבלנו מכתבים בפייס בוק והקללות פה בפורום חגגו אנחנו לא נירד לרמה הזאת
adom.magazine@gmail.comליאור שבת וצוות מגזין אדום
נעלנו לך כבר אשכול אחד, ואתה ממשיך לפתוח אשכולות כל פעם שאתה רוצה להביע את דעתך במקום לענות באשכול המרכזי. חבל.