תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 16/12+17/12
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 23:35 
עומרי קנדה כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:
עומרי קנדה כתב:
פרימו ב"שער השבת":
אבי נימני העביר קלטות של שני שחקנים זרים איכותיים לעמדות הבלם והקשר,קשטן יחזור מהשבעה ויצפה.

לא אוהב את זה שהזבל הזה מביא לנו שחקנים.

ולחלק לבבות לאדל אין לך בעיה.

ולגורדנה גם אין לו בעיה

לא הבנתי מה אתם רוצים.
אני מפרגן לאדל אבל חושב שאתם נסחפים עם המחמאות,מה גם שלדעתי עדיף לתת לבוריס לרוץ במקום לתת לשוער שהצהיר כבר מזמן שאין לו כוונה להישאר פה מקום בהרכב.

גורדנה שחקן מצויין.

האמ.. לא נראה לי שכל כך הבנת.
הם לא מדברים על היכולת של אדל. הם מדברים על כך שאדל זה שחקן שאבי נימני זה הסוכן שלו וזה שהביא אותו להפועל.
כנ"ל גורדנה שנימני הוא הסוכן שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
mbracha כתב:
משום מה אני סומך על זרים שנמני יביא יותר מאשר על זרים של שאר סוכני הרקק שמסתובבים פה. גם בתור מאמן הייתה תחושה שהוא מביא לפה זרים שלא היו מגיעים סתם ככה לליגה הישראלית.

נו באמת, הוא הנחית פה זרים ברמה גבוהה (גם זה לא. מדוניאנין וניבאדלו. אבל נזרום איתך...) רק כי היה לו המון כסף להציע להם על חשבון הגולדהארוביץ'.

מדוניאנין זה שחקן טוב שקבור בקבוצה מחורבנת ומתופקד לא נכון, ניבאלדו בלם מצויין עם חוסר מזל ופציעה חוזרת בברכיים. אני לא מתכוון לאיך הוא הצליח לשלם להם, אלא על עצם זה שהוא הגיע אליהם. הוא הרבה יותר טוב כסקאוטר מאשר כמאמן, וסוכן טוב זה אחד שיודע לעשות סקאוטינג לשחקנים איכותיים (לעומת סוכנים נלוזים כמו האחים קצב שימכרו חול לבדואים).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רוצה להיות קטנוני, אבל -
1. גורדנה היה שחקן הפועל הרבה הרבה לפני נמני
2. שאדל המצוין הגיע אלינו, לא היו לו ממש מניות בטוחות. דיי ההפך למען האמת.

אני לא יודע איך נמני כסוכן, או סקאוט או מה שזה לא יהיה, אבל מה שאני כן יודע, אנחנו בעצם מקבלים המלצות מקצועיות מאדם ש-15 שנה המשימה שלו הייתה לגרום להפועל תל אביב להכשל ולהקבר. סלחו לי, אם אני לא קופץ על הכישרונות הצעירים שהוא מאתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 16/12+17/12
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 06:25 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
רואה שחורות כתב:
mbracha כתב:
משום מה אני סומך על זרים שנמני יביא יותר מאשר על זרים של שאר סוכני הרקק שמסתובבים פה. גם בתור מאמן הייתה תחושה שהוא מביא לפה זרים שלא היו מגיעים סתם ככה לליגה הישראלית.

נו באמת, הוא הנחית פה זרים ברמה גבוהה (גם זה לא. מדוניאנין וניבאדלו. אבל נזרום איתך...) רק כי היה לו המון כסף להציע להם על חשבון הגולדהארוביץ'.

מדוניאנין זה שחקן טוב שקבור בקבוצה מחורבנת ומתופקד לא נכון, ניבאלדו בלם מצויין עם חוסר מזל ופציעה חוזרת בברכיים. אני לא מתכוון לאיך הוא הצליח לשלם להם, אלא על עצם זה שהוא הגיע אליהם. הוא הרבה יותר טוב כסקאוטר מאשר כמאמן, וסוכן טוב זה אחד שיודע לעשות סקאוטינג לשחקנים איכותיים (לעומת סוכנים נלוזים כמו האחים קצב שימכרו חול לבדואים).

מדוניאנין הוא בחור איטי שבחר במקצוע הלא נכון וניבאלדו הוא בלם שנמצא הרבה מעבר לשיאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 06:36 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
mbracha כתב:
רואה שחורות כתב:
mbracha כתב:

מדוניאנין הוא בחור איטי שבחר במקצוע הלא נכון וניבאלדו הוא בלם שנמצא הרבה מעבר לשיאו.

האיטיות לא קשורה.
גם נימני היה איטי, אפילו יותר ממנו.

ונכון - נימני היה חלאת אדם, בעל אזרחות מזרח אירופאית והאישיות שלו גרמה לחורבן בקבוצה שלו ולא נתן לשום דבר לצמוח לידו - אבל מקצועית הוא היה שחקן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
רואה שחורות כתב:
mbracha כתב:

אולי במקרה של מדוניאנין אתה צודק, אבל ניבאלדו למשל הוא כלום חוץ מפיזיות. הוא טיפש ברמות וכל דרבי שהוא משחק צריך להיגמר עם שלוש חתיכות ברשת בלי קשר אפילו מי הבלם שלצידו ומי השוער.
שלא נדבר על פאביצ'ביץ, קונאטה שאני מסכים שהוא מפוצץ פוטנציאל אבל כרגע נראה פחות טוב מלאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: