תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 10:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ההתנהגות של ההנהלה כלפי שחר מהבקבוקים.
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 11:41 
יש מקרים שקשה מאד לנהל דיון "אובייקטיבי" . דוגמה אחת היא כאשר מעורב נכה שמנהל מאבק למימון טיפולו.
בסופו של דבר, מדובר על עימות לא סביב עצם מאבקו של אוהד נכה להתגבר על מגבלותיו. מדובר על דיון סביב כלי תקשורת והתערבותו של "הבוס" בתוכנו.
בקנה מידה זעיר ביותר, יש כאן מקרה שמדגים מה מתרחש בתקשורת שלנו (ולא רק שלנו) . הבעלים או האיש בעל השפעה חושב שתמיכתו הכספית מזכה אותו בזכות ווטו על התכנים. קיבלנו כאן שיעור על עולם התקשורת.

לעצם העניין, טביב יצא צודק אך לא חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 11:51 
moshiko כתב:
יש מקרים שקשה מאד לנהל דיון "אובייקטיבי" . דוגמה אחת היא כאשר מעורב נכה שמנהל מאבק למימון טיפולו.
בסופו של דבר, מדובר על עימות לא סביב עצם מאבקו של אוהד נכה להתגבר על מגבלותיו. מדובר על דיון סביב כלי תקשורת והתערבותו של "הבוס" בתוכנו.
בקנה מידה זעיר ביותר, יש כאן מקרה שמדגים מה מתרחש בתקשורת שלנו (ולא רק שלנו) . הבעלים או האיש בעל השפעה חושב שתמיכתו הכספית מזכה אותו בזכות ווטו על התכנים. קיבלנו כאן שיעור על עולם התקשורת.

למה אתה עדין,
טביב יצא בן זונה,
מקווה שהדבר יגיע לאתר תקשורת מאד נפוץ שיראה את פרצופו האמיתי של היצור המאוס הזה,
אולי אז בגלל "תדמיתו " העלולה להיפגע תראה שהוא פתאום ירוץ ויאפשר את פרסום הכתבה.
מה יקרה אם מחר סתם ירצו לכתוב עליי במגזין ,מי יודע ?
אז טביב ינבור בתגובותיי בפייסבוק ובפורום ויאסור לכתוב עליי.
אפשר לחשוב
שיילך וייזדיין עם המגזין הזה,
ולשחר היקר שמאד זקוק לעזרתנו אוהבים אותך רק הצלחה בהמשך ובריאות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 11:55 
הדבר הכי מקומם זה הקישור שמשתמשים עושים פה בין עיתון של "אוהדי הפועל ת"א ולמען האוהדים" על פי הגדרתו , לבין טביב .
אלי טביב הוא לא הפועל ת"א הוא אומנם הבעלים שלה כרגע אבל הוא לא הפועל בדיוק כמו כל בעלים אחרים .
מצידי שבעיתון "טביבון" שמר טביב יוציא שלא ייתן יד לאלו שמשתלחים נגדו ,אבל בעיתון של אוהדי הפועל ולמען האוהדים ???
וזה בדיוק הבעיות שיש למשתמשים פה שיוצאים נגד אנשים ש"מלכלכים" על טביב כאילו הם פוגעים בקבוצה ! ,תלמדו להפריד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
Frank Serpico כתב:
אינני רוצה להתייחס לשחר, שמתנהג בכבוד ובאצילות, ושעושה כל מה שבנאדם אחר במצבו היה עושה (ובאצילות רבה,כאמור), ובטח אין לי כוונה לגונן על טביב או להסביר את הקטנוניות הפנקסנית שכה מאפיינת אותו, ולא רק במקרה הזה - אולם שאלה אחת בכל זאת יש לי כלפי כל מי שזועק נגד טביב (או סתם קורא לו למות) - מעניין אותי היה לדעת כמה ממגלגלי העיניים פה היו מנדבים עצמם באופן אישי למען טביב, אם חו"ח הוא היה נזקק לעזרת האוהדים (למשל בעניין רפואי).

האישיו זה ששחר לא ביקש עזרה מטביב, הוא בכלל לא פנה אליו אלא לעורכי העיתון. הוא לא ביקש מטביב כסף או סיוע מיוחד כלשהו, לא אמור להיות בכלל קשר אליו.

ומי מממן את ה"עיתון" הזה? (עאלק עיתון. כולה עלון). מי מוציא אותו לאור?
הנהלת הפועל. שזה טביב.

תבינו, אדום, למרות שהוא מגזין אוהדים רשמי של הפועל תל אביב, הוא קודם כל מגזין רשמי של הפועל תל אביב. הוא לא מגזין של האוהדים - הוא מגזין עבור האוהדים. (וכהגדרתו: "הפועל תל אביב מוציאה לאור את מגזין האוהדים הרשמי של המועדון בשם 'אדום'").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 12:59 
סימרוטיץ כתב:
Frank Serpico כתב:
אינני רוצה להתייחס לשחר, שמתנהג בכבוד ובאצילות, ושעושה כל מה שבנאדם אחר במצבו היה עושה (ובאצילות רבה,כאמור), ובטח אין לי כוונה לגונן על טביב או להסביר את הקטנוניות הפנקסנית שכה מאפיינת אותו, ולא רק במקרה הזה - אולם שאלה אחת בכל זאת יש לי כלפי כל מי שזועק נגד טביב (או סתם קורא לו למות) - מעניין אותי היה לדעת כמה ממגלגלי העיניים פה היו מנדבים עצמם באופן אישי למען טביב, אם חו"ח הוא היה נזקק לעזרת האוהדים (למשל בעניין רפואי).

עד המקרה הזה הייתי עוזר לו אבל מהמקרה הזה אין סיכוי בעולם , קצת מזכיר לי מה שחשבתי על משפחת כהן אחרי הוטו שהם הטילו על תרומת האיברים למרות שאבי היה חתום על כרטיס א"די

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 13:48 
האדס כתב:
זה לא היה ציני. הייתי רציני לגמרי.
אמרתי שאם יש מישהו שבטעות משתמש בשחר שימוש ציני נגד ההנהלה-יש לו בעיה.
הוספתי את השורה "אני לא מאמין שזה באמת יכול להיות" כדי לחזק את העובדה שאני סומך על האנשים האלו ולא מאמין שיש אופציה כזו.

מה אתם רוצים? אתם כמו חיה שיושבת בכלוב ומחכה לארוחת הצהריים שלה, אבל הפעם זה לא אני. צר לי.

הבנתי אותך מצוין, הוספת את השורה כמס שפתיים, קונספירציה בשקל תפריח בינך לבין עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 14:05 
טביב כבר הוכיח לא פעם שהוא יודע אולי לנהל אבל לא לנהל אנשים!
אלו שני דברים שמי שקצת למד את הנושא וגם מי שלא ורק חי את החיים יכול להבין.
לבן אדם אין שום הבנה שאנשים הם לא פיונים בכל המשחק שלו וצריך חוץ מלמקסם את הצלחת החברה
גם לגרום לאנשים להיות מרוצים עד כמה שאפשר במקום עבודתם, לתגמל אותם שצריך (וכן גם להעניש שצריך).
ויותר מהכל להיות אנושיים, כי את זה הוא לא עושה ולכן עד שלא יצליח לשנות את הדרך שלו
הוא מבחינתי לא מתאים להיות בעלים של הקבוצה שלי, גם אם כלפי חוץ היא מצליחה על המגרש!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 14:45 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
Frank Serpico כתב:

עד המקרה הזה הייתי עוזר לו אבל מהמקרה הזה אין סיכוי בעולם , קצת מזכיר לי מה שחשבתי על משפחת כהן אחרי הוטו שהם הטילו על תרומת האיברים למרות שאבי היה חתום על כרטיס א"די

חתיכת חלאה , אתה מכיר אותי בכלל ? יש לך מושג מהו הקוד המוסרי שלי שאתה מרשה לעצמך להעליב ככה ?
אני לא מבין מאיפה יש לך את החוצפה הזו להטיל דופי ביושרם של אחרים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 14:46 
Frank Serpico כתב:
chimpfive כתב:
אני מבין שבשבילו זה עסק, וזו הבעיה שלי עם האיש, מועדון כדורגל חייב להיות משהו מעבר לזה, לפחוץ ככה אני רואה את הדברים.

אתה מכיר הרבה בעלי מועדונים בעולם שבשבילם המועדון הוא יותר מעסק?

כן.
כל בעלים נורמלי.
כל בעלים שמתייחס למועדון שלו כעסק נטו מוצא את עצמו עומד נגד הקהל. זה עובד ככה בכל העולם. רק הקהל המזוכיסטי והמטומטם של הפועל לא מבין את זה.

בליברפול הבעלים התייחס אליהם כמו לעסק, הם לא נחו עד שהוא עף. במנצ'סטר יש בלי סוף פעולות נגד הבעלים, הבעיה שלהם היא שרוב הקהל הוא תיירים, אז זה לא מפריע.
בברצלונה זה הרבה מעבר לעסק, אז העניין דופק כמו שצריך. גם בריאל מדריד לא מנהלים את זה כמו פטנט שרשום במשרד.

בכדורגל חייב להכניס עניין הרגש. סופו של ניהול מועדון כעסק טוטאלי הוא קריסה כי אתה תוציא את כל החיבור והזהות של המועדון שלך.
שלא נדבר על מה שקורה בגרמניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Frank Serpico כתב:
chimpfive כתב:
אני מבין שבשבילו זה עסק, וזו הבעיה שלי עם האיש, מועדון כדורגל חייב להיות משהו מעבר לזה, לפחוץ ככה אני רואה את הדברים.

אתה מכיר הרבה בעלי מועדונים בעולם שבשבילם המועדון הוא יותר מעסק?

כן.
כל בעלים נורמלי.
כל בעלים שמתייחס למועדון שלו כעסק נטו מוצא את עצמו עומד נגד הקהל. זה עובד ככה בכל העולם. רק הקהל המזוכיסטי והמטומטם של הפועל לא מבין את זה.

בליברפול הבעלים התייחס אליהם כמו לעסק, הם לא נחו עד שהוא עף. במנצ'סטר יש בלי סוף פעולות נגד הבעלים, הבעיה שלהם היא שרוב הקהל הוא תיירים, אז זה לא מפריע.
בברצלונה זה הרבה מעבר לעסק, אז העניין דופק כמו שצריך. גם בריאל מדריד לא מנהלים את זה כמו פטנט שרשום במשרד.

בכדורגל חייב להכניס עניין הרגש. סופו של ניהול מועדון כעסק טוטאלי הוא קריסה כי אתה תוציא את כל החיבור והזהות של המועדון שלך.
שלא נדבר על מה שקורה בגרמניה.

בינתיים הבאת לי רק דוגמאות שמוכיחות את טענתי - שבכל מקום כמעט בעולם הבעלים מתייחסים למועדון כאל עסק. אפילו בגדולים ובמפוארים שבמועדונים, בעלי המסורת המפוארת ביותר. (וגרמניה זו לא דוגמא. שם חוק 51 האחוז מונע את זה. הלוואי ובכל מקום יהיה החוק הזה. אבל כל עוד אין - על מועדונים משתלטים אנשי עסקים שמתייחסים אליהם כאל עוד עסק ותו לא. באנגליה, כמובן, זה הכי בולט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
טביב בתור בעל קבוצה ואדם מבוסס, היה יכול לנצל את העניין ולרכך את התדמית שלו. להזמין את שחר למשרד ללחוץ לו את היד ולאחל לו בהצלחה ולתת לו ביד השניה בקבוק למחזור.
אחלה תמונה ויחסי צבור טובים גם לשחר וגם לטביב.
:SMOKE:

האתר למדריכי מחשב http://www.compguides.net

הפועל זה אדום. אדום זה שויון. גזענות ודת החוצה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 15:36 
אתה כמובן צודק
אבל הוא כנראה גם טיפש וגם רע
בכלל מפתיעה אותי כל פעם מחדש רמת הציפיות הגבוהה של אנשים כאן מטביב
האם עוד לא למדתם במי מדובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום אופטימי כתב:
אני מאוד מחבב את שחר, השתדלתי לעזור לו ואשתדל גם בעתיד.

ואם זאת, כל מילה של מקורמן באשכול זה.

וזה שמקורמן מבין בנושא זה את טביב ואנשיו וכניראה לא מסכים איתם לא אומר שטביב אינו חלאה.

ד"א אני מצהיר שאין לי יוזר כפול וקורא לאדמין לבדוק יסודית הצהרתי זו ולפרסם מסקנותיו במידה ויתברר שמה שכתבתי אינו מדוייק.

מאכזב מאוד לקרוא את ההודעה הזו שלך אופטימי ידידי היקר.
חבל שהינך מבין לליבו של חמניאי,סליחה,סטלין,שוב טעיתי,סליחה מר טביב.

איראן זה לא כאן אופטימי.

ידידי צר לי שאת מאוכזב.
שחר רוצה לנצל את הביטאון של טביב לצורך קידום פרנסתו. ( אני בכוונה כותב זאת בצורה בוטה כדי שתבין). שחר לא רצה לנצל את הביטאון של טביב כדי לקדם אינטרסים של הפועל ת"א אלה לקדם אינטרסים שלו בלבד ( זה שאתה ואני וכל הפורום הזה אוהב את שחר ומנסה לעזור לשחר לא אומר שמה שכתבתי קודם לא נכון) . זכותך לחשוב שטביב צריך להעמיד את הפלטפורמה שבבעלותו לקידום אינטרסים של אוהדי הפועל. אני חושב שלא. מותר לטביב להחליט לתת ארוחות חינם (שוחד) למי שבעדו ומצד שני למנוע את הארוחות חינם ממתנגדיו.
כן , לא נעים לקרוא את הודעתי והיא מאכזבת אבל היא מנסה להיות רצליונאלית ולא אמוציונאלית.

ולמרות כל מה שכתבתי לגבי זכויותיו של טביב , גם אתה וגם אני מצפים מכל אדם ( גם ממכביסט וגם מאוהד בית"ר) למיימום אנושיות. ואי מסכם איתך שטביב לא גילה כאן את המינימום הזה ...אבל זה לא חדש ואין לנו מה להלין על כך. כאילו שכל הכותבים כאן בפורום גילו אנושיות תמיד כלפי כותבים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
גם אם טביב צודק, הוא יצא אדיוט ומרושע. מעבר לכך הוא ממשיך ליצור אנטיגוניזם כלפיו שזה טיפשות נטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
לא מצליח להבין את הדיון בכלל.
כשקראתי על סיפורו של שחר, לא ידעתי מי הוא, באיזה אדם מדובר ואם "מגיע לו" לקבל את עזרתי.
ידעתי רק שמדובר באדם שנפגע בתאונה ונפגע עוד יותר מן החוקים המכוערים במדינה שלנו, שלא רואים צורך לסייע לאדם במימוןטיפולים שיאפשרו לו תפקוד קרוב לנורמלי.
התחלתי לאסוף בקבוקים, ביקשתי עזרה ממתנ"סים שאני עובד איתם ומחניכי. היום יש כמאה ילדים ובני נוער בין רחובות לפ"ת שאוספים בקבוקים עבור שחר. רובם המכריע לא אוהדי הפועל וחלקם לא מתעניין כלל בספורט. הם עושים את המעט שאפשר, פשוט כי יש להם אפשרות לתרום.
אני יודע על אנשים שעושים הרבה יותר, כולל אוהדי מכמבי שתרמו בקבוקים.
אין כאן קשר לאהדה או לדעה כלשהי - רק לזה שאנחנו בני אדם.
מי שמונע באופן יזום את פרסום הכתבה הזו, שאין בה מילה נגד ההנהלה ושיש בה המון טוב לב אנושי בסיסי, וכל זה רק כדי להפעיל לחץ על שחר, אין לו צלם אנוש.
אז אפשר לנתח את זה אינטלקטואלית ורציונלית ולדבר על עלות ועל תועלת - אבל בסוף נשארת החלוקה הפשוטה בין מי שהוא אנושי לבין מי שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
כשקראתי על סיפורו של שחר, לא ידעתי מי הוא, באיזה אדם מדובר ואם "מגיע לו" לקבל את עזרתי.
ידעתי רק שמדובר באדם שנפגע בתאונה ונפגע עוד יותר מן החוקים המכוערים במדינה שלנו, שלא רואים צורך לסייע לאדם במימוןטיפולים שיאפשרו לו תפקוד קרוב לנורמלי.
התחלתי לאסוף בקבוקים, ביקשתי עזרה ממתנ"סים שאני עובד איתם ומחניכי. היום יש כמאה ילדים ובני נוער בין רחובות לפ"ת שאוספים בקבוקים עבור שחר. רובם המכריע לא אוהדי הפועל וחלקם לא מתעניין כלל בספורט. הם עושים את המעט שאפשר, פשוט כי יש להם אפשרות לתרום.
מי שמונע באופן יזום את פרסום הכתבה הזו, שאין בה מילה נגד ההנהלה ושיש בה המון טוב לב אנושי בסיסי, וכל זה רק כדי להפעיל לחץ על שחר, אין לו צלם אנוש.
אז אפשר לנתח את זה אינטלקטואלית ורציונלית ולדבר על עלות ועל תועלת - אבל בסוף נשארת החלוקה הפשוטה בין מי שהוא אנושי לבין מי שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 16:41 
אחד אדום כתב:
גם אם טביב צודק, הוא יצא אדיוט ומרושע. מעבר לכך הוא ממשיך ליצור אנטיגוניזם כלפיו שזה טיפשות נטו

מסכים, רק לא מבין את משמעות המילה "צודק". מה יש פה להיות צודק או לא צודק? יש פה להיות דביל אטום או לא דביל אטום. טביב דביל אטום וזה הכל.
העורך, אגב, אפס מאופס.
וסימרוטיץ, מעניין איך פירשת את זה ולאן לקחת את זה. משעשע, כרגיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
טביב= :LENIN:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 17:47 
יותר מתאים סטלין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 17:54 
r200 כתב:
אמיר ונונו כתב:

כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
Frank Serpico כתב:

חתיכת חלאה , אתה מכיר אותי בכלל ? יש לך מושג מהו הקוד המוסרי שלי שאתה מרשה לעצמך להעליב ככה ?
אני לא מבין מאיפה יש לך את החוצפה הזו להטיל דופי ביושרם של אחרים .

ידידי,
מאחר ולכבוד הוא לי להכרך , לא באופן מעמיק אמנם, גם מחוץ לפורום אין לי ספק שהיית עוזר.
מצד שני, בעיני מי שלא מכיר אותך ורק קורא את הודעותך (לאחרונה יותר מתונות בעבר יותר אובססיביות) בפורום ולא התכבד כמוני להכירך מחוץ לפורום , בהחלט יכול להגיע לתובנות אליהם הגיע אוגוסטוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 18:12 
ראשית למען הסר ספק אני מכיר את אלי טביב (אני גר בארהב) אני לא נמנה עם עדר אוהביו בלשון המעטה אבל אמת תמיד תהיהי מול עיני, אקדים ואומר שאני לא מכיר את האוהד שחר ולא מכיר את הרקע לעומק אלא רק מה שפורסם פה בפורום.
דרכו של אלי בעסקים היא דורסנית קפיטליסטית טהורה .מי שנגדי ומפריע לי הוא בצד הרע ועליי לחסום אותו בכל דרך חוקית
ובכלים המצויים בידיי .זה מה שהביא אותו לאיפוא שהוא,וכאן אני רק מעריך שמי שהביא לידיעת העיתון (את העיה של שחר)הוא משהו בצד שטביב מזהה כאנשים שמקללים אותו או כשליח של מוני אם שחר היה פונה אליו בצנורות אחרים הוא היה עוזר לו,ואני אומר את זה מפני שאני מכיר ישראלי שעבד אצלו(אלו הם עובדות בדוקות ששמעתי מהבחור עצמו בלי שהוא יודע מה זה הפועל או מה זה כדורגל) שקיבל סרטן לפני כשנה וחצי אלי ממשיך לשלם לו משכורת מכיסו הפרטי וכל חודש הוא משלם את כל צרכיו (שמו שמור אצלי)תחילה לא האמנתי אז שאלתי אדם אחר במערכת .לבחור אין ביטוח כמו לרוב הישראלים בארהב מיותר לציין שמהיום שהוא אובחן במחלה הבחור לא עובד,
מר טביב מוטט חבר שלי כלכלית ורדף אותו עד שנפל מכיוון שבגד בו(גם שמו שמור אצלי)
אני חייב להודות שמחתי שהוא לקח את הפועל מכוון שהוא בונה מערכות חזקות והורס את המתחרים וטובת הפועל תהיה מול עניו
כל עוד יהיה לו מענין והוא יראה אופק או פסגה לכבוש(כסף,הכרה באירופה ובארץ)
אתם יכולים לשנוא או לאהוב זו בחירה שלכם רק שהחירה שלכם בסופו של יום תעזור להפועל.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
האדס כתב:
זה לא היה ציני. הייתי רציני לגמרי.
אמרתי שאם יש מישהו שבטעות משתמש בשחר שימוש ציני נגד ההנהלה-יש לו בעיה.
הוספתי את השורה "אני לא מאמין שזה באמת יכול להיות" כדי לחזק את העובדה שאני סומך על האנשים האלו ולא מאמין שיש אופציה כזו.

מה אתם רוצים? אתם כמו חיה שיושבת בכלוב ומחכה לארוחת הצהריים שלה, אבל הפעם זה לא אני. צר לי.

הבנתי אותך מצוין, הוספת את השורה כמס שפתיים, קונספירציה בשקל תפריח בינך לבין עצמך.

כנראה שלא סתם אתה מחזיק תמונה של קוף ליד השם משתמש שלך, כי המוח שלך עוד לא עבר את הפיתוח הדרוש כדי לדעת לקרוא.
אבל בסדר, יש לי סבלנות, גם זה יגיע מתישהו. טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 19:12 
סמיילית כתב:
r200 כתב:
אמיר ונונו כתב:

כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 19:21 
אדום אופטימי כתב:
פאביו כתב:
אדום אופטימי כתב:
אני מאוד מחבב את שחר, השתדלתי לעזור לו ואשתדל גם בעתיד.

ואם זאת, כל מילה של מקורמן באשכול זה.

וזה שמקורמן מבין בנושא זה את טביב ואנשיו וכניראה לא מסכים איתם לא אומר שטביב אינו חלאה.

ד"א אני מצהיר שאין לי יוזר כפול וקורא לאדמין לבדוק יסודית הצהרתי זו ולפרסם מסקנותיו במידה ויתברר שמה שכתבתי אינו מדוייק.

מאכזב מאוד לקרוא את ההודעה הזו שלך אופטימי ידידי היקר.
חבל שהינך מבין לליבו של חמניאי,סליחה,סטלין,שוב טעיתי,סליחה מר טביב.

איראן זה לא כאן אופטימי.

ידידי צר לי שאת מאוכזב.
שחר רוצה לנצל את הביטאון של טביב לצורך קידום פרנסתו. ( אני בכוונה כותב זאת בצורה בוטה כדי שתבין). שחר לא רצה לנצל את הביטאון של טביב כדי לקדם אינטרסים של הפועל ת"א אלה לקדם אינטרסים שלו בלבד ( זה שאתה ואני וכל הפורום הזה אוהב את שחר ומנסה לעזור לשחר לא אומר שמה שכתבתי קודם לא נכון) . זכותך לחשוב שטביב צריך להעמיד את הפלטפורמה שבבעלותו לקידום אינטרסים של אוהדי הפועל. אני חושב שלא. מותר לטביב להחליט לתת ארוחות חינם (שוחד) למי שבעדו ומצד שני למנוע את הארוחות חינם ממתנגדיו.
כן , לא נעים לקרוא את הודעתי והיא מאכזבת אבל היא מנסה להיות רצליונאלית ולא אמוציונאלית.

ולמרות כל מה שכתבתי לגבי זכויותיו של טביב , גם אתה וגם אני מצפים מכל אדם ( גם ממכביסט וגם מאוהד בית"ר) למיימום אנושיות. ואי מסכם איתך שטביב לא גילה כאן את המינימום הזה ...אבל זה לא חדש ואין לנו מה להלין על כך. כאילו שכל הכותבים כאן בפורום גילו אנושיות תמיד כלפי כותבים אחרים.

אדום אופטימי, צר לי מאוד שאינך מבין את הכוונה שהיתה לי בפרסום במגזין אדום. לא חיפשתי לקדם את העניין שלי אלא כל מה שרציתי זה לפרסם הודעת תודה לאוהדים של הקבוצה.
תבדוק בהודשעות הקודמות שלי באשכול הנוכחי ותמצא את ההודעה שאמורה היתה להתפרסם ותבין שכל כוונותיי היו נקיות.
נאמר עלי הכל ביומיים האחרונים שאני ציני, שאני מחפש לקדם את האינטרסים האישיים חוץ מדבר אחד והוא שהעבלים הקודמים של הקבוצה משלם לי כדי שלא אסכים גם עכשיו עם הנהלת הקבוצה ואמשיך למחות נגדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 19:43 
אוקטובר האדום כתב:
טביב בתור בעל קבוצה ואדם מבוסס, היה יכול לנצל את העניין ולרכך את התדמית שלו. להזמין את שחר למשרד ללחוץ לו את היד ולאחל לו בהצלחה ולתת לו ביד השניה בקבוק למחזור.
אחלה תמונה ויחסי צבור טובים גם לשחר וגם לטביב.
:SMOKE:

אני לא זקוק לבקבוק של טביב בדיוק כמו שאני לא זקוק לבקבוקים מהמועדון של דורון אוסידון.
אני מוכן לקבל בקבוקים ממי שמרגיש שהוא רוצה לתת כי הוא רוצה לעזור ולא מתוך מחוייבות.
אני לא מסתובב בתחושה שמישהו חייב לי מסיבות כאלו ו/או אחרות.
כמו כן אני לא זקוק ליחסי ציבור מטביב.
חשוב לי יותר שטביב ידאג לקבוצה וידאג שכל השחקנים יהיו מאושרים מאשר שיביא לי בקבוק או שק של בקבוקים ואני לא כותב זאת כקלישאה אלא מתוך כוונה אמיתית.
אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לו שחקן של הפועל היה מגיע אל אנג'ל לפני משחק ומניח עבורי שקית ובתוכה בקבוקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
שחר, אם כל מה שרצית זה לומר תודה לאוהדים שעזרו, מה כל כך מפריע לך שזה לא פורסם?
אנשים מנסים להציג את זה כאילו טביב פוגע במאמצים שלך להשיג את המימון לטיפול..

טביב טיפש שלא משתף עם זה פעולה, אבל הוא עוד לא פוגע בך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 20:37 
תגובת מגזין אדום בנושא "שחר מנגלוס"
אוהדי הפועל תל אביב שלום רב
הצטערנו לראות פה את כול השיחה שנוצרה פה בעקבות אי ה מכתבו של שחר מנגלוס למגזין אדום.
נכון שהמגזין הוא למען האוהדים וכך אנו משתדלים לעשות לתת חשיפה לפעיליות שונות למען הקהילה , ובכך לעזור נתנו חשיפה ל"פועלים באדום" ל"אולטרס" ול"מפעלות חינוך" ולעוד נושאים חשובים הקשורים בפעילות למען הקהילה. אנו במגזין תמיד תמכנו בשחר ובקידום סיפורו ובעונה הקודמת אנו פרסמו עמוד שלם כולל תמונה בנושא , ואנו מקדמים לא מעט את קבוצתו בפייס בוק . וכמובן שהספנו לא מעט בקבוקים והוא יודע זאת .
הוסבר לשחר שבמהדורה הזאת לא יופיע מכתבו מכוון שלא היה לנו מקום ואנו נשתדל להכניס את מכתבו במהדורה הבאה , חשוב לנו לציין שהמגזין מתקיים בזכות מכירת שטחי פרסום ואין לנו אופציה להוסיף עמודים על דעת עצמנו ולשלם מכיסנו . בתקווה שנצליח לגייס עוד מפרסמים ובכך המגזין יגדל .
עוד נאמר לשחר שאין כול קשר לדעותיו האישיות בנוגע להנהלה , חבל שהוא בחר לעלות את זה כול הזמן בשיחה והוא היה משוכנע שזאת הסיבה . ועוד לצעוק בטלפון בצורה מבהילה , שזאת הסיבה .
חבל שהוא לא המתין בסבלנות למהדורה הבאה ובכך היה מקבל את חשיפת מכתבו , מה כן שאמרנו לו שאנו נוכל לעלות את המכתב לקבוצה שלנו בפייס בוק .
חבל שהוא בחר לעלות את הסיפור הכול כך לא נכון מצידו ולחפש עוד סיבה לשיחה נגד ההנהלה ומי שעומד בראשה , במקום ליצור איתנו קשר ולברר אם המכתב יעלה במהדורות הבאות .
בעניין אחת התגובות
נאמר ע"י אסף אייל אשר אותו אנו מעריכים על פעילותיו ועל ארגונו "שהוא ישרוף את המגזין בפעם הבאה שהמגזין יגיע לידיו" – לא ציפינו למכתב הוקרה או מכתב תודה על כול הפעמים שנתנו לך חשיפה , ונתנו לך פרסום לאירועי ההתרמה של "פועלים באדום" במהדורות הקודמות . תתבייש לך על התגובה האלימה הזאת אתה חצוף , ממש בושה . מבחנתנו מראש אנו אומרים לא נפרסם שום פעילות של "פועלים באדום" בעתיד.
אנו מאחלים רק בריאות לשחר מנגלוס , נמשיך לעזור לו בדרכנו .
צוות מגזין אדום .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
מודה לאוהדים האדומים כתב:

אדום אופטימי, צר לי מאוד שאינך מבין את הכוונה שהיתה לי בפרסום במגזין אדום. לא חיפשתי לקדם את העניין שלי אלא כל מה שרציתי זה לפרסם הודעת תודה לאוהדים של הקבוצה.
תבדוק בהודשעות הקודמות שלי באשכול הנוכחי ותמצא את ההודעה שאמורה היתה להתפרסם ותבין שכל כוונותיי היו נקיות.
נאמר עלי הכל ביומיים האחרונים שאני ציני, שאני מחפש לקדם את האינטרסים האישיים חוץ מדבר אחד והוא שהעבלים הקודמים של הקבוצה משלם לי כדי שלא אסכים גם עכשיו עם הנהלת הקבוצה ואמשיך למחות נגדה.

ידידי,
כוונתך איך שהיא נתפסת בעינך אינה רלוונטית לנושא הדיון. מה שחשוב הוא האם לכל אחד היו נותנים לפרסם מכתב תודה ככה בחינם בביטאון שיש לו עלות הפקה. אתה יודע גם לי בא לפרסם מכתב תודה לאוהדים שאיחלו לי החלמה מלאה. אני בטוח שאם הייתי מוכן לשלם להם כסף היו מוכנים שאפרסם מכתב תודה. אבל מה אנ י רוצה בחינם. האם יפרסמו את מכתב התודה ? לדעתי לא ובצדק רב.

אולי נפגעת מתגובת המערכת שלהם. אולי נפגעת גם מתגובתי. מצפוני נקי ואני חושב שבמקרה זה אתה טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: