פואד כתב:
אדום נחמד כתב:
פואד כתב:
צביעות זה להחתים את שי על חוזה ואחרי זה להגיד אנחנו לא יכולים לשלם.
צביעות זה להגיד לשחקנים שכל יום מחר יכנס הכסף.
צביעות זאת ללכת לבית הדין של ההתאחדות ולהגיד להם ולעזור להם לתת לנו עונש ולתת להם לרמוס את השם שלנו כאוהדים נגד גזענות ואחרי זה "לשבח את הקהל הנפלא".
השניים הראשונים לא קשור בכלל לצביעות.
גם האחרון בעייתי. יעקב שחר עושה בדיוק אותו דבר.
אני חייב לומר, שעצם זה שאתם רושמים שהוא יכל לצאת גדול, ולא שזה דבר טבעי, מעיד עליכם, כי זה אומר שלמרות היחס אליו הוא היה צריך להתעלות.
לגבי סתימת פיות וכו'.. נכון שהזוי שהוא לא נותן במה לדעות מנוגדות לשלו, אבל זו עדיין זכותו. אם ברצוננו להביע עמדה אחרת, אנו חייבים לעשות זאת ללא עזרתו ובמנותק ממנו (משחקי חוץ, הוצאת עלונים עצמאיים, וכו).
אין בוס בעולם שיסכים לדבר כזה, אגב.
וואלה? קוראים לבוס הזה יעקב שחר, לא משנה מה הקהל שלו עושה לו הוא תמיד בא לקרתם, גם אחרי שזורקים על המאמן שלו מוט ברזל.
ולהבטיח לשחקנים שהמשכורת תיכנס רק כדי שישחקו ולא ישבתו ואחרי זה להגיד להם "יש בעיות תכניות" זה צביעות. וגם עם שי זאת היתה צביעות.
הבוס הזה, יעקב שחר, העביר מיוזמתו (בלי הצורך "לבקש" מבית הדין להעניש את הקבוצה שלו) את יציע ג לכלא הקרוי 6-8. תסכים שאין עונש קשה מזה לאוהד כדורגל.
ואם אתה טוען שהוא בא לקראתם, אני אשמח לשמוע איך.
אגב, אם תשאל את יושבי שער 2 או 8, וגם חלק משער 7, אני בטוח שגם הם יחשבו שטביב בא לקראת המועדון והקבוצה בעצם המלחמה שלו בחלק מהקהל.. זה מאוד סובייקטיבי..
אני לא יודע מה הסיבה שלא נכנסו מענקים ופרמיות (המשכורת דווקא כן נכנסה), אבל בכל מה שטביב עושה יש לי חשד שמשהו בעייתי. אני כמוך חושב שצריך לדרוש ממנו יותר שקיפות ולפחות להראות רצון להתנהל אחרת.
אני, שלא כמוך, חושב שקריאות טביב קוקסינל ישנו משהו.