אדום אש כתב:
RedAlert כתב:
אדום אש כתב:
RedAlert כתב:
אדום אש כתב:
דיי כבר, דיי להיות יצורים, יא אללה של הפורום הזה. אז הוא שחקן בית, והוא אדום אמיתי, אבל מספיק כבר לגונן על כל שחקן בית כאילו אנשים עושים את זה מתוך רוע. וזה מכוון לקנדה ורד אלרט בעיקר שכבר הוציאו את כל הסיפור הזה מפרופורציה. לנעול? באמת? מישהו קרא לו אפס? הוא פשוט חלש, יותר מלגיטימי להגיד. זה הכל.
כמות הפעמים שהוא שלח כדור ארוך קדימה שהסתיים עם כדור שוער של הפולנים עולה על כל דמיון.
נוראי, לא מדוייק, איטי, מסורב,
פשוט לא ברמה הנדרשת לקשר אחורי בהפועל.
לא אבל מתאים להם לרדת על שי
באמת שמתאים
כאילו בוא נגיד ואיגיבור עושה משהו לא טוב(והוא עושה) אז אומרים שהוא צעיר ויש לו עתיד
למה ?!
נוח משום מה לרדת על שי
לא, כי זה נכון בעיקר. אבוטבול לא הולך לעלות ממשהו עכשיו, אם כבר רק לרדת. הבנאדם בלי כושר ל90 דק' מתחילת העונה, אתה חושב שמתישהו משהו הולך להשתנות? כמישהו לא מספיק טוב, אז הוא לא מספיק טוב. ונאמרה כאן רק ביקורת לגיטימית. ואם פיספסתי תגובה של מישהו שמדבר כמו אפס, אז עמך הסליחה, כי רוב הביקורת כאן היא מוצדקת.
נוסא בן 20, מתי היה שחקן בשל בגיל הזה בארץ? מי? גולסה? ואני לא מסוגל לחשוב על מישהו אחר בקבוצה גדולה שתפס קבע בהרכב ומציג יכולת גבוהה לאורך זמן.
גם גולסה השנה נראה כמו פח זבל. לא שנוסא טוב יותר כרגע, אבל זה מה יש.
נתחיל דווקא מהסוף
שחקן בן 20 לא צריך להיות בשל ולהבקיע צרורות וזה,אבל להראות נכונות ולרוץ במשחק זה א' ב' ואין את זה לנוסא
שי לא טוב העונה
הוא לא היחיד
בוא נקטול שחקן רק בגלל שלא פתח טוב את העונה?
נשכח לו דברים יפים שעשה?
הוא בעל השפעה גם מחוץ למגרש ואני יחזור על זה עוד עשרות פעמים
תחשוב על הסמלים הגדולים בכדורגל האירופי.אתה חושב שאם מתבגרים אז זורקים אותם מהקבוצות שלהם?
אתה הזוי
מה זה נשכח לו דברים שעשה? על מה אתה מדבר? הוא פרה קדושה? מה זה לקטול? להגיד שהוא לא לרמה? אז איך אני כן יכול לבקר אותו מבלי שאדון רד אלרט יגדיר את זה כקטילה?
אתה ממשיך להיות מעיק ולדבר בקלישאות מבלי להתייחס לדברים באופן ענייני. כי הרי,
וללא ספק אם סמל בכדורגל האירופאי כבר לא ברמה הוא עף.
לא שאני מסכים עם זה אבל תראה לאן פאקינג פרנק למפארד הולך לעוף.. בדר"כ רק שחקני הגנה מצליחים להחזיק בגילאים המאוחרים.
חוץ מזה שהודעה להודעה אתה מוכיח לי למה אני צריך להפסיק לענות לך כדין משתמש אחר שמככב פה (ע"ע קנדה).
תשמע אני לא אומר שום דבר בצד המקצועי
שחקן כמוהו צריך לשמור
הוא בן 28(תקנו אותי אם אני טועה) והוא בחיים לא עזב לקבוצה אחרת
הוא סמל פה לפי דעתי,וההשפעה שלו ענקית(כן כן קלישאה,אבל לדעתי היא נכונה)
טוטי לדעתי נהיה חלש,אבל עדיין לא יעופו אותו מרומא בחיים
טרי מתחלש עם השנים אבל אין סיכוי שיוציאו אותו מצ'לסי
בכול מקרה,שי הוא לא טרי ולא טוטי אבל אני מקווה שהוא יהפוך להיות אחד השחקנים שישחקו כול החיים בהפועל תל אביב
למה?כי אני מת עליו וגם כי אני חושב שלספסל הוא מאה אחוז מתאים.