תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 12:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 242 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מתנחלים פצעו את מח"ט אפרים ופרצו לבסיס
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 12:32 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
חייל יקר!! (נא לשתף ולהפיץ)

"להלן מספר דגשים אשר הקפדה עליהן תשמר את היכולת המבצעית של היחידה שלך לבצע את הפעולה החיונית של הריסת הבתים ביעילות ובנחישות:
1. בתוך תחומי הבסיס בו אתה משרת נעים יום יום עשרות כלי רכב, אשר מצב גלגליהם חיוני להצלחת המבצע. יש להיזהר מאוד שהגלגלים לא יינזקו בטעות מכלים חדים המצויים בכל מקום (כגון לדרמן), כפי שקורה לעיתים. חשוב שכבישי הבסיס ושבילי העפר יהיו נקיים מברגים ...ומסמרים (אומרים שברגי פח פח הם הכי בעייתיים) אחרת עלולים להיגרם פנצ'רים בדיוק ברגעים החשובים.
2. בכל כלי רכב יש "סוויץ" אשר נקיונו הוא תנאי הכרחי להפעלת הכלי. חשוב מאוד שלא יתקעו בסוויץ קיסמים או חתיכות עץ, וכן שלא יישפך עליו דבק מגע. אחרת לא ניתן יהיה להניע אותו ברגע האמת, והכל ישתבש. הרי לא תרצה שבגלל אי זהירות קטנה מצידך תאלץ לשבת בסדנת החימוש במקום להיות שותף פעיל במבצע.
3. מערכות תקשורת חיוניות להפעלת מערכת הקשר והאינטרנט. יש לוודא תקינותן ושלמותן, בדגש על חמ"לים ותצפיות המסייעות למבצע. הקפדה על דיווחים מסודרים לחמ"ל הינה כמובן תנאי חשוב להצלחת הפעולה. ללא תקשורת וללא שת"פ עם החמ"ל לא יצליחו מפקדיך לתאם את ההשתלבות במשימה, ואתה וחבריך תרגישו ודאי תסכול רב.
4. מנועי רכב ובפרט מנועי כלי צמ"ה רגישים מאוד לסוכר או חול, בדגש על מיכלי הדלק והשמן שלהם. אי זהירות בעניין עלולה לפגוע מאוד ביכולת היחידה לבצע את ההרס, רק בגלל חוסר בתשומת לב קטנה, לא חבל ?

5. כתובות על קירות הבסיס, בגנות מפקדים השולחים את חייליהם למשימות לא ראויות כגון "מח"ט אפרים תתבייש לך" פוגעות מאוד במורל ובמשמעת ועלולות לגרום לחיילים סוררים נקיפות מצפון מיותרות ופגיעה ביכולת היחידה לעמוד במשימתה החשובה.
6. דיוק בזמנים, נחישות בפעולה מול אזרחים, ותיעוד כל עבירה על החוק מצד מתנחלים יסייעו מאוד להצלחת המבצע ולהבאת מתנחלים לדין ולמאסר. חשוב מאוד שכל חומר מתועד יישמר בקפדנות ולא יינזק. היעלמותן של מצלמות וחומר תיעודי יפגע מאוד בעשיית הדין עם אלו שברוב חוצפתם מעיזים להתנגד להריסת בתיהם.
7. מידע על תנועות וכוחות עלול לזלוג החוצה ולשבש את הכל. אם המתנחלים יקבלו ממך את לו"ז המבצע ואת פרטיו הם עלולים להשתמש בו ולמנוע את הריסת בתיהם, מה שבוודאי יגרום לך צער רב.
עד כאן באופן כללי. אם תשקיע מעט מאמץ נוסף אני בטוח שתמצא תחומים נוספים שהקפדה על ביצועם המושלם יגדיל את סיכויי הצלחת המבצע החיוני של הריסת הבתים, וכך תרגיש שלם עם עצמך על תרומתך החשובה לבנין העם והארץ. בהצלחה".

:ROSE:

קודם אתה טוען ש"המתיישבים זה צה"ל" ושאתה תומך בצבא העם, ואז מפרסם פה רשימה של דרכים לחבל בפעילות הצבא? כשהיא בניגוד גמור למטרות הצבא, כשהיא בלתי חוקית בעליל ומטרתה לפגוע ביהודים ואחר כך אתה עוד קורא לאחרים בוגדים? ומכנה אחרים צבועים?
או שאיבדת כל בושה, יושרה והגינות בסיסית, או שאתה (שוב) לא מספיק חכם כדי להבין את מה שאתה כותב\קורא\עושה לו קופי+פייסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
אז עכשיו אתה שם את עצמך ואת הדעות שלך מעל ממשלת ישראל וההחלטות שהיא מקבלת? מעל כנסת ישראל והחוקים שעוברים בה?

יכול להיות שאתה באמת מגלומן כמו שאמרו פה, לדעתי אתה פשוט אינפנטיל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 12:36 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
טרור יהודי טרור יהודי טרור יהודי
תגיד את זה עוד אלף פעם זה לא ישנה את העובדה ש:
טרור, בהוויה הישראל זה טרור תופת, פיגועי טרור. השימוש במונח טרור יהודי הוא חלק מההסתה הבלתי פוסקת כנגד המתיישבים הגיבורים.
ואם זה טרור יהודי, אז איך תגדיר את מעשי האלימות הקשים שמפגין השמאל מידי שבוע, כבר שנים?!
אולי טרור של משת"פים. לפחות אנחנו יהודים.

ידידי המלומד, לטרור יש הגדרה מדויקת מאוד (משהו כמו "שימוש באלימות לצורך יצירת אימה, באופן שמשפיע על החלטות פוליטיות ודעת הקהל").
איך בדיוק מה שהמתנחלים עושים שונה מזה? אני מדבר גם על תג מחיר, גם על רדיפת סמולנים וגם על תקיפת חיילים.

אז כנראה שכל הפגנה שיש בה אלימות אפילו קלה, אפילו מילולית, היא הפגנה של טרוריסטים. האומנם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
טרור יהודי טרור יהודי טרור יהודי
תגיד את זה עוד אלף פעם זה לא ישנה את העובדה ש:
טרור, בהוויה הישראל זה טרור תופת, פיגועי טרור. השימוש במונח טרור יהודי הוא חלק מההסתה הבלתי פוסקת כנגד המתיישבים הגיבורים.
ואם זה טרור יהודי, אז איך תגדיר את מעשי האלימות הקשים שמפגין השמאל מידי שבוע, כבר שנים?!
אולי טרור של משת"פים. לפחות אנחנו יהודים.

ידידי המלומד, לטרור יש הגדרה מדויקת מאוד (משהו כמו "שימוש באלימות לצורך יצירת אימה, באופן שמשפיע על החלטות פוליטיות ודעת הקהל").
איך בדיוק מה שהמתנחלים עושים שונה מזה? אני מדבר גם על תג מחיר, גם על רדיפת סמולנים וגם על תקיפת חיילים.

אז כנראה שכל הפגנה שיש בה אלימות אפילו קלה, אפילו מילולית, היא הפגנה של טרוריסטים. האומנם?

תגיד, זה כואב להיות כל כך טיפש?

ציטוט:
ההגדרה המקובלת לטרור
פעולת טרור, כפי שמשתמע מהמובן המקורי של המילה - פחד, חרדה, אימה, נועדה לזרוע אימה ופחד בקרב הציבור המותקף ולגרום לו לדמורליזציה ובלבול, ולשיבוש שגרת החיים. לעתים מבוצעת גם כפעולת נקמה במעגל דמים של אלימות. חלק ניכר מנשק הטרור הוא הפרסום הרב שפעילותו מקבלת בציבור, באמצעות התקשורת האלקטרונית והמודפסת. בטרור נעשית פגיעה "בבטן הרכה" של המדינה (האזרחים), במטרה לגרום למדינה להיכנע לדרישות מפעילי הטרור. ביסוד הטרור ישנו גם ערעור של בסיס הלגיטימיות של הממשלה המכהנת, בכך שהיא איננה מסוגלת להבטיח את שלום אזרחיה ולשמור על הסדר הציבורי.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A8

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 12:38 
teknoboy כתב:
אז עכשיו אתה שם את עצמך ואת הדעות שלך מעל ממשלת ישראל וההחלטות שהיא מקבלת? מעל כנסת ישראל והחוקים שעוברים בה?

בהחלט. החוק בישראל איינו קדוש אם הוא העביר כבר גירוש המוני של יהודים ומסירת בתיהם לידי החמאס, בחסות החוק.
למדנו מטעויות. אנשים סגדו למדינת ישראל ובירכו אותה כל שבת בבית הכנסת. אם מדינת ישראל זה אותם 120 נבחרים שחלקם הם מחבלים וחלקם תומכי טרור אז וודאי שלא כל החלטה שלהם תהיה תורה למשה מסיני. אינפנטילית אחותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:

בהחלט. החוק בישראל איינו קדוש אם הוא העביר כבר גירוש המוני של יהודים ומסירת בתיהם לידי החמאס, בחסות החוק.
למדנו מטעויות. אנשים סגדו למדינת ישראל ובירכו אותה כל שבת בבית הכנסת. אם מדינת ישראל זה אותם 120 נבחרים שחלקם הם מחבלים וחלקם תומכי טרור אז וודאי שלא כל החלטה שלהם תהיה תורה למשה מסיני. אינפנטילית אחותך.

למרבה הצער הדבר האחרון שאפשר להגיד על אחותי זה שהיא אינפנטילית.

לפחות הדיון הזה מוציא ממך את האמת שבדרך כלל אתה כל כך מנסה להסתיר אותה שאתה שובר שיאי עולם בהתפתלות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 12:43 
מעולם לא קידשתי את החוק. לא את המחוקקים , לא את האוכפים ולא את השופטים. לצערי האחיזה של השמאל הרדיקלי ההזוי בכל אחת מהרשויות האלה היא איתנה ומאפשרת להם להוציא מעצמם בזיונות, שערוריות ומחדלים, עד כדי שימוש בצה"ל להרס בתי יהודים וגירוש יהודים מאדמתם.

לא רואה איזה אמת נחשפה כאן בקשר אליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
מעולם לא קידשתי את החוק. לא את המחוקקים , לא את האוכפים ולא את השופטים. לצערי האחיזה של השמאל הרדיקלי ההזוי בכל אחת מהרשויות האלה היא איתנה ומאפשרת להם להוציא מעצמם בזיונות, שערוריות ומחדלים, עד כדי שימוש בצה"ל להרס בתי יהודים וגירוש יהודים מאדמתם.

לא רואה איזה אמת נחשפה כאן בקשר אליי.

שתהיה לי בריא.
עכשיו תתייחס בטובך לשאלה השנייה ששאלתי אותך.
:SMOKE:

נ"ב: ברכות על הוספת המילה "רדיקלי" לעולם הקלישאות שלך. אין ספק שזו תוספת מרעננת, שיכולה לעזור ברוטציה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 12:52 
שהיא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסם יש לי כמה שאלות אליך, אשמח אם תחשוב לפני שאתה עובר לאוטומט ומשחרר את הנצרה.

1. אתה מוכן לקבל את זה שיש אנשים במדינה בעלי דעה שונה על טובתה ועתידה?

2. כאשר אתה מדבר על "אדמה שלהם" אתה מדבר על בעלות "יהודית" או על בעלות "ישראלית".

3. האם אתה מוכן לקבל את הקביעה שלא כל מה שהוא יהודי הוא ישראלי?

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 16 דצמבר 2011, 13:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
שהיא?

בעקבות התגובה המטופשת שלך לעניין הטרור.
אבל אם לא בא לך אז עזוב.
כבר התרגלתי שאתה מתחמק ממה שלא נעים לך, כמו להסתכל במראה (מטאפורית, כן?).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
אני רק רוצה להבין, למרות שאני כבר יודע את התשובה:
אתה מגדיר את עצמך כליברל דמוקרטי, אבל תומך בדמוקרטיה רק כאשר ההחלטות מתאימות לדעותך?
אתה מגדיר עצמך כאדם שיוויוני שבעיניו כל אדם הוא אדם באשר הוא, אבל כשיש התנגשות זכויות בין העם היהודי לעמים אחרים - לעם היהודי יש עדיפות?

(ודרך אגב, אני עדיין מחכה לתשובה שלך באשכול ההוא על למה העם היהודי זה לא עם מומצא, אבל זה בסדר, יש לי זמן...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

נ"ב: ברכות על הוספת המילה "רדיקלי" לעולם הקלישאות שלך. אין ספק שזו תוספת מרעננת, שיכולה לעזור ברוטציה.

שטויות.
בוגדני :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 13:09 
el dudernio כתב:
קומוניסם יש לי כמה שאלות אליך, אשמח אם תחשוב לפני שאתה עובר לאוטומט ומשחרר את הנצרה.

1. אתה מוכן לקבל את זה שיש אנשים במדינה בעלי דעה שונה על טובתה ועתידה?

בהחלט כן.

2. כאשר אתה מדבר על "אדמה שלהם" אתה מדבר על בעלות "יהודית" או על בעלות "ישראלית".

יהודית. 3. האם אתה מוכן לקבל את הקביעה שלא כל מה שהוא יהודי הוא ישראלי?

זאת עובדה שאין עליה עוררין הרי זה המצב בשטח.. לדעתי המדינה כמי שקמה על מנת להקים בית לעם היהודי בארץ ישראל צריכה לשאוף לכך שכמה שיותר יהודי יהפוך לישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 13:15 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
שהיא?

בעקבות התגובה המטופשת שלך לעניין הטרור.
אבל אם לא בא לך אז עזוב.
כבר התרגלתי שאתה מתחמק ממה שלא נעים לך, כמו להסתכל במראה (מטאפורית, כן?).

ראשית אני חייב לומר לך שלומר בכל רגע טיפש ואינפנטיל לאדם שאתה מנהל איתו דיון זה די טיפשי כי זה מעיד גם עליך ובלי קשר זה בטח לא מנומס.

לשאלתך, אוהב ההגדרות שלנו, אני מכיר מישהו שנפתח לו תיק פלילי על סעיף "תקיפה סתם" לאחר שהוא ירק לעבר מישהו אחר ואפילו לא פגע בו.
החוק היבש לא נרטב אף פעם ואם אתה רוצה להגדיר מעשה כזה כאלים וכפועל יוצא את עושיהו אלים וכפועל יוצא טרוריסט אז שיבושם לך. לצערך יש את מה שמכונה הגיון בריא. הוא קצת יותר חשוב מההגדרות שאתה מביא.
וההגיון שלי אומר שיש בשפה מבחר של ביטויים שמתאימים יותר לתיאור של חבלה ברכוש או אלימות קלה, בין אם מבצעים אותה אנשי שמאל או ימין, מחבלים טרוריסטים פשוט לא עונה על זה. (נסה ביריונים, פורעי חוק וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 13:19 
red in blood כתב:
אתה מגדיר את עצמך כליברל דמוקרטי, אבל תומך בדמוקרטיה רק כאשר ההחלטות מתאימות לדעותך?
אתה מגדיר עצמך כאדם שיוויוני שבעיניו כל אדם הוא אדם באשר הוא, אבל כשיש התנגשות זכויות בין העם היהודי לעמים אחרים - לעם היהודי יש עדיפות?

(ודרך אגב, אני עדיין מחכה לתשובה שלך באשכול ההוא על למה העם היהודי זה לא עם מומצא, אבל זה בסדר, יש לי זמן...)

דמוקרטיה זה לא אומר לתמוך בהחלטות הזויות שהתקבלו באופן דמוקרטי.
בארץ ישראל יש עדיפות ברורה ומובהקת לעם היהודי על פני עמים אחרים ובוודאי כלפי נוודים/מהגרים שכל קשר בינם לבין ארצי מולדתי מקרי עד לא קיים.

ואתה צודק, אני מתנצל. אני מבטיח למצוא את הזמן , אני אפתח על הנושא החשוב הזה אשכול נפרד ואסביר בהרחבה. מילה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
red in blood כתב:

בארץ ישראל יש עדיפות ברורה ומובהקת לעם היהודי על פני עמים אחרים ובוודאי כלפי נוודים/מהגרים שכל קשר בינם לבין ארצי מולדתי מקרי עד לא קיים.

ואתה צודק, אני מתנצל. אני מבטיח למצוא את הזמן , אני אפתח על הנושא החשוב הזה אשכול נפרד ואסביר בהרחבה. מילה שלי.

אני לא אומר לתמוך, אני אומר לקבל.
תתנגד כמה שאתה רוצה - זו דמוקרטיה (לעיתים לצערך), אז מותר לך. יותר מזה - תפעל לשנות את המצב - במסגרת הדמוקרטיה.
אם יש החלטה לשלוח את הצבא לעשות דברים מטומטים (ולצערי יש הרבה כאלו) אני פועל לשנות את ההחלטה או לפחות למנוע את האפשרות שזה יחזור. אני לא מפרסם 10 דרכים לחבל בפעילות הצבאית כדי שהמקרים הללו לא יחזרו.

ואתה חייב להפסיק להתייחס אל ארץ ישראל כגוף עם חוקים.
מדינת ישראל - גוף.
ארץ ישראל - השטח עליו יושב אותו גוף.
ארץ ישראל השלמה - חזון של אנשים חשוכים עם שאיפות גדולה (בדיוק כמו 'סוריה הגדולה', דרך אגב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 13:34 
red in blood כתב:
קומוניסים כתב:
red in blood כתב:

אני לא אומר לתמוך, אני אומר לקבל.
תתנגד כמה שאתה רוצה - זו דמוקרטיה (לעיתים לצערך), אז מותר לך. יותר מזה - תפעל לשנות את המצב - במסגרת הדמוקרטיה.
אם יש החלטה לשלוח את הצבא לעשות דברים מטומטים (ולצערי יש הרבה כאלו) אני פועל לשנות את ההחלטה או לפחות למנוע את האפשרות שזה יחזור. אני לא מפרסם 10 דרכים לחבל בפעילות הצבאית כדי שהמקרים הללו לא יחזרו.

ואתה חייב להפסיק להתייחס אל ארץ ישראל כגוף עם חוקים.
מדינת ישראל - גוף.
ארץ ישראל - השטח עליו יושב אותו גוף.
ארץ ישראל השלמה - חזון של אנשים חשוכים עם שאיפות גדולה (בדיוק כמו 'סוריה הגדולה', דרך אגב).

אני מקבל את הדברים שלך. אני בהחלט יקבל גם חוקים ותקנות שאינם לרוחי. החל מחוקי תעבורה ובהם קנסות מוגזמים על עבירות פעוטות בעיניי וכלה בחוקי מס וכו' ואותם באמת אנסה לשנות באמצעות חקיקה.

יוצא דופן וחריג הוא חוק המהווה סכנה ממשית לי לחבריי או משפחתי וחריג עוד יותר במקרה בו הוא נקבע ללא סמכות. לאף שלטון ולאף ראש ממשלה אין את הסמכות לקחת חלק מארץ ישראל ולהעבירו לזר, בטח שלא לאוייב מר. פשוט מכיוון שהיא לא שייכת לו. היא שייכת לכל יהודי בעולם, ליהודים שכבר הלכו ולעולמם וליהודים שעוד טרם נולדו.

לחוק הרסני ומעוות כזה אני אתנגד ואנסה בדרכים שונות למנוע את ביצועו.
אבל גם פה אני חייב להודות שיש לי גבול ולא כל האמצעים כשרים.
אבל בוודאי שאין לשתוק נוכח העוול ולקבל את הדברים כיוון שהם התקבלו בצורה דמוקרטית. (אני מזכיר, בבית נבחרים שבו יש אנשים כמו טיבי וזועבי שמצהירים השכם והערב על האינטרסים שהם מקדמים ומייצגים. )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
אז למי ומתי יש סמכות לזה?
אם התשובה היא "אף אחד ובשום זמן", אז זה לא רק כשלא מתאים לך, אלא שאתה לא מאמין בדמוקרטיה כלל.
ואם יש דבר אחד שחברה דמוקרטית לא יכולה לסבול זה כוחות אנטי-דמוקרטים, אשר יש להלחם בהם.

ויש לך גבולות??
אתה באשכול הזה קראת לשים סוכר במיכל הדלק של רכבים צבאיים! לסכן חיי חיילים לא נחשב בגבול אותו אתה לא מוכן לעבור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
עד שחייל לא ימות מידי הפוגרומיצ'קים כל הדיבורים עליהם ועל מה שהם עושים יהיה תוך כדי קריצה של המערכת.
אחד הסממנים הראשונים של משטר פאשיסטי זה גורמים מקבילים למערכת שמבצעים את פעולותיה, ביחוד בתחומים של צבא ומשטרה. אם הם יקחו את השילטון לא יהיה פה דמוקרטיה (ואותם אנשים לא באמת רוצים דמוקרטיה, מספיק לדבר איתם בשביל לשמוע את זה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 14:01 
אף אחד ובשום זמן. האינטרסים היהודיים (לשרוד בתור התחלה) שלנו כאן קודמים לכל תיאוריה של צורת שלטון.

ולמה זה אמור לסכן חיים? זה לא אמור למנוע מהרכב לזוז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 14:18 
מה שקומוניסים פרסם בעמוד הקודם זה פשוט הסתה ושידול לדבר עבירה. עצם הפרסום של מנשרים שכאלו שקוראים לאנשים לבצע עבירות (חלקן עבירות לא קלות אלא עבירות של עשרות שנות מאסר) היא עבירה על החוק. טוב יהיה אם האדמין יטפל בזה.
עצם זה שקובץ ההנחיות לביצוע פעולות טרור ע״י חיילי צה״ל מובא כאן ע״י מישהו שהשתמט מהשרות בעצמו רק ממחיש את האבסורד.

נערך לאחרונה על ידי גיא האדום בתאריך 16 דצמבר 2011, 17:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 17:27 
קומוניסים כתב:
חייל יקר!! (נא לשתף ולהפיץ)

"להלן מספר דגשים אשר הקפדה עליהן תשמר את היכולת המבצעית של היחידה שלך לבצע את הפעולה החיונית של הריסת הבתים ביעילות ובנחישות:
1. בתוך תחומי הבסיס בו אתה משרת נעים יום יום עשרות כלי רכב, אשר מצב גלגליהם חיוני להצלחת המבצע. יש להיזהר מאוד שהגלגלים לא יינזקו בטעות מכלים חדים המצויים בכל מקום (כגון לדרמן), כפי שקורה לעיתים. חשוב שכבישי הבסיס ושבילי העפר יהיו נקיים מברגים ...ומסמרים (אומרים שברגי פח פח הם הכי בעייתיים) אחרת עלולים להיגרם פנצ'רים בדיוק ברגעים החשובים.
2. בכל כלי רכב יש "סוויץ" אשר נקיונו הוא תנאי הכרחי להפעלת הכלי. חשוב מאוד שלא יתקעו בסוויץ קיסמים או חתיכות עץ, וכן שלא יישפך עליו דבק מגע. אחרת לא ניתן יהיה להניע אותו ברגע האמת, והכל ישתבש. הרי לא תרצה שבגלל אי זהירות קטנה מצידך תאלץ לשבת בסדנת החימוש במקום להיות שותף פעיל במבצע.
3. מערכות תקשורת חיוניות להפעלת מערכת הקשר והאינטרנט. יש לוודא תקינותן ושלמותן, בדגש על חמ"לים ותצפיות המסייעות למבצע. הקפדה על דיווחים מסודרים לחמ"ל הינה כמובן תנאי חשוב להצלחת הפעולה. ללא תקשורת וללא שת"פ עם החמ"ל לא יצליחו מפקדיך לתאם את ההשתלבות במשימה, ואתה וחבריך תרגישו ודאי תסכול רב.
4. מנועי רכב ובפרט מנועי כלי צמ"ה רגישים מאוד לסוכר או חול, בדגש על מיכלי הדלק והשמן שלהם. אי זהירות בעניין עלולה לפגוע מאוד ביכולת היחידה לבצע את ההרס, רק בגלל חוסר בתשומת לב קטנה, לא חבל ?

5. כתובות על קירות הבסיס, בגנות מפקדים השולחים את חייליהם למשימות לא ראויות כגון "מח"ט אפרים תתבייש לך" פוגעות מאוד במורל ובמשמעת ועלולות לגרום לחיילים סוררים נקיפות מצפון מיותרות ופגיעה ביכולת היחידה לעמוד במשימתה החשובה.
6. דיוק בזמנים, נחישות בפעולה מול אזרחים, ותיעוד כל עבירה על החוק מצד מתנחלים יסייעו מאוד להצלחת המבצע ולהבאת מתנחלים לדין ולמאסר. חשוב מאוד שכל חומר מתועד יישמר בקפדנות ולא יינזק. היעלמותן של מצלמות וחומר תיעודי יפגע מאוד בעשיית הדין עם אלו שברוב חוצפתם מעיזים להתנגד להריסת בתיהם.
7. מידע על תנועות וכוחות עלול לזלוג החוצה ולשבש את הכל. אם המתנחלים יקבלו ממך את לו"ז המבצע ואת פרטיו הם עלולים להשתמש בו ולמנוע את הריסת בתיהם, מה שבוודאי יגרום לך צער רב.
עד כאן באופן כללי. אם תשקיע מעט מאמץ נוסף אני בטוח שתמצא תחומים נוספים שהקפדה על ביצועם המושלם יגדיל את סיכויי הצלחת המבצע החיוני של הריסת הבתים, וכך תרגיש שלם עם עצמך על תרומתך החשובה לבנין העם והארץ. בהצלחה".

:ROSE:

אפשר כבר להטיס את המשתמש הזה מפה?
או שאשכול על הקמת מאחז לא חוקי וההודעה המסיתה כאן שעוברת על החוק לא מספיקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
עד מתי ריבים בפורום :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:15 
אכן האינטרסים שלנו לשרוד כאן הכי חשובים.
אתה קומוניסים פוגע באינטרסים שלנו.
אתה גורם להתרחקות מבעלי בריתנו, היחידים שנותרו אגב בגללך, ולסיכון עתיד המדינה.
אתה גיס חמישי.
אתה משתף פעולה עם הגרועים שבאויבים.
כמו כל הצוררים אתה תביא להשמדת העם היהודי.
אתה בוגד במדינה.
בוגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אף אחד ובשום זמן. האינטרסים היהודיים (לשרוד בתור התחלה) שלנו כאן קודמים לכל תיאוריה של צורת שלטון.

ולמה זה אמור לסכן חיים? זה לא אמור למנוע מהרכב לזוז?

אז יש להקיא אותך מהחברה.
אין לך לגיטימציה בחברה הציבורית.
אתה לא יכול להשתמש בכלים הדמוקרטיים כשנוח לך, ולצאת נגד אותם כלים כשלא נוח לך.

ולמה זה מסכן חיים?
כי זה אמור לגרום למנוע לשבוק חיים. לא תמיד זה קורה על ההתחלה, ולעיתים זה עלול לקרות באמצע נסיעה.
יותר מזה - הרכב שם מסיבה מסויימת. אם הוא לא מתניע מראש - הפעילות תתבצע ללא הרכב, ותסכן יותר חיי אדם.

אם עכשיו יש רכב צבאי נתקל במארב של מחבלים, ופתאום נכבה להם הרכב כי חייל יישם את מה שפרסמת כאן, או שהם קראו לגיבוי והגיבוי לא הגיע כי הרכב לא נדלק מראש - יש לך דם של חיילים על הידיים.

ואתה עוד קורא לי בוגדני והזוי.
סליחה, ורדיקלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 15:14 
Site Admin
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
אפשר כבר להטיס את המשתמש הזה מפה?
או שאשכול על הקמת מאחז לא חוקי וההודעה המסיתה כאן שעוברת על החוק לא מספיקים?

צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מה היה קורה אם פעיל שמאל היה קורא לחבלה במכוניות צבאיות, דבר שעלול לגבות חיי חיילים בפעילות מבצעית.
לדעתי היו קוראים לו בוגד, ואגב, הוא בוגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 15:55 
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=853671

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי את ההודעה של קומוניסים עכשיו.
אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 242 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: