תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 08:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 13.12.11
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 08:38 
ידיעות אחרונות:

- מאמן הפועל ת"א דרור קשטן, שאחיו נפטר שלשום אך יובא למנוחות רק היום, בחר להגיע למשחק ולהדריך את שחקניו, זאת לאחר התייעצות עם הרב יעקב גלויברמן.
קשטן יעדר משני המשחקים הקרובים של הפועל ת"א מול לגיה ורשה ומכמבי פ"ת, כשמאמן הכושר רון ציבלין יחליף אותו על הקווים.
אמש לאחר המשחק אמר קשטן: "שלוש הנקודות של קריית שמונה הגיעו בזכות השוער דני עמוס. לא התפתח משחק ברמה גבוהה, הם ניצלו הזדמנות אחת ואנחנו החטאנו בשלושה הממבים שהגענו אליהם".

- בהפועל הביעו אכזבה מהיכולת של הקבוצה, כשביקורת נמתחה על נוסה איגיבור ועל אלרואי כהן, שהתרשל בסגירה של אלעד גבאי במהלך שהוביל לשער.
לאחר ההגבהה של גבאי, התווכחו ביניהם רועי גורדנה וכהן מי מביניהם היה אמור לסגור את גבאי.

- זה סיבוב שבו הפסדנו גם לקריית שמונה וגם לאשדוד, אז זה אומר הכל", אמר שחקן בקבוצה לאחר המשחק.

- הסקאוט הראשי של הופניים הגרמנית, מלווה בסוכן השחקנים אדם קידן, הגיע אתמול לקריית שמונה כדי לעקוב אחרי עומר דמארי ואביחי ידין.

- הנזק בבלומפילד: 120 אלף שקל
הנזק שגרמו אוהדי בית"ר ירושלים ביציעים 6 ו-7 של אצטדיון בלומפילד במהלך המשחק שלשום נגד בני יהודה נאמד ב-120 אלף שקל.
האוהדים פירקו וניתצו למעלה מ-300 כיסאות, שרפו חלק מהם והרסו את מוטות המתכת שעליהם מותקנים הכיסאות. "מדובר בחורבן של ממש", אמרו בהנהלת חברת היכלי הספורט.

- חלוץ הפועל ת"א עומר דמארי, יועמד לדין משמעתי על האצבע המשולשת לעבר אוהדי מכמבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 13.12.11
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
לפי ONE השחקנים מזיינים תמוח שקריית שמונה קבוצה בינונית וניצחו במזל , באים בתירוצים במקום לדבר על איך שהם נראו
בנוסף כתוב שטביב אישר החתמת בלם וקשר בינואר(כמובן, אחרי ש4-5 שחקנים יעזבו נצטרך אחרים)

http://www.one.co.il/Article/191997.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 10:47 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 12133.html
ציטוט:
שחקני הפועל תל אביב יגיעו היום (שלישי) אחר הצהרים לבית העלמין בהרצליה, שם ייטמן אהרל'ה קשטן, אחיו של דרור קשטן, שנפטר שלשום מדום לב. מאמן האדומים, שעמד אמש על הקווים בהפסד 1:0 לקרית שמונה, בעצתו של הרב גלויברמן, ייעדר מהמשחק הביתי מול לגיה ורשה ביום רביעי בסיום שלב הבתים של הליגה האירופית, וגם ממשחק החוץ מול מכבי פ"ת בליגת העל.

אלרואי כהן היה מאוכזב מאוד בחדר ההלבשה, גם מהעובדה שהוא ספג קללות מהקהל המקומי, זה שעודד אותו בכל משחק כשהיה שחקן קרית שמונה. "הם שכחו כנראה כמה הוא תרם להם", אמר חוטבה, "אלרואי אמר שהיה עליו פנדל במאה אחוז ואני נוטה להאמין לו". המגן גם שלח מילה טובה ל-2,500 אוהדי הפועל שעשו את הדרך לקרית שמונה: "סליחה שאכזבנו אותם אבל הם מדהימים, וגם אחרי שריקת הסיום הם עודדו אותנו. זה היה מרגש".

רועי גורדנה התלונן בסיום המשחק על כאבי גב וייבדק השבוע. גל שיש, שחוזר מהרחקה בעקבות האדום שספג בדרבי, צפוי לשוב השבוע להרכב, כמו גם טוטו תמוז שהושעה בשל צבירת כרטיסים צהובים. עומר דמארי יעמוד השבוע לדין משמעתי בעקבות האצבע המשולשת שהניף לעבר אוהדי מכבי חיפה, והוא עשוי להיות מורחק משני משחקים.

http://www.one.co.il/Article/191997.html
ציטוט:
המגן הימני, עומרי קנדה, סובל מכאבים בשריר, אך אמור להיות כשיר למשחק מול לגיה ורשה. בעמוד הפייסבוק שלו כתב קנדה: "באסה של החיים, אבל צריכים להרים את הראש. יש עוד סיבוב, רק עם אמונה נעשה זאת שוב. תודה רבה לכל האוהדים".
לקראת חמישי נותר לראות האם אביחי ידין ישמור על מקומו בהרכב לאחר שקשטן החליט להרכיבו במשחק החשוב בק"ש על אף העימות ביניהם ביום שבת, כאשר הגול שספגה הקבוצה הגיע מראשו של שחקן עליו שמר. בהקשר הזה אמרו שחקנים בקבוצה: "ראינו במשחק הזה שאביחי לא בלם, לא סתם הגול הגיע מהצד שלו, הוא גם היה חסר לנו בקישור. נקווה שבמשחקים הבאים יהיו שינויים מהבחינה הזאת".

שחקנים ואנשי הקבוצה יגיעו בצהריים ללווית אחיו של דרור קשטן, אהרל'ה, שבעקבות פטירתו והשבעה שיישב המאמן, נדחתה הפגישה בין האחרון לבין אלי טביב שנקבעה להיום.
עם זאת, הבעלים אישר החתמת בלם וקשר בחלון ההעברות. הכיוון הוא החתמת בלם זר, אולם אם יימצא בלם ישראלי מתאים, ייתכן שהקשר שיוחתם יהיה זר, כאשר גם שחרורו של מירקו אורמוש נלקח בחשבון כדי להחתים גם בלם וגם קשר זרים. במקרה, זה יאלצו האדומים לשלם לו פיצויים מאחר שהוא לא מעוניין לחזור להיידוק ספליט וע"פ חוקי אופ"א, שחקן לא יכול לשחק בשלוש קבוצות באותה העונה.

סקאוטים מגרמניה צפויים להגיע למשחק של האדומים מול לגיה ורשה כדי לעקוב אחרי ידין, טוטו תמוז ועומר דמארי, שזכו למעקב מצד וולפסבורג במשחקים האחרונים. בקבוצה מתכוננים משפטית לקראת העמדתו לדין ביום רביעי של דמארי במטרה לנסות ולחלצו מהדיון ללא עונש בפועל.

השחקנים עדיין ממתינים למענקי העליה לשלב הבתים של הליגה האירופית, שכפי שפורסם בשבוע שעבר, הובטח להם שייכנסו לחשבונות הבנקים שלהם עד ה-15 לחודש, מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
עוד פעם לכלוכים ובלי להזדהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 11:38 
dino כתב:
עוד פעם לכלוכים ובלי להזדהות.

בהפוך על הפוך, הציטוט: "ראינו במשחק הזה שאביחי לא בלם, לא סתם הגול הגיע מהצד שלו, הוא גם היה חסר לנו בקישור. נקווה שבמשחקים הבאים יהיו שינויים מהבחינה הזאת", אולי אפילו הגיע מידין עצמו ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

פורסמו טבלאות בנוגע למכבי חיפה וועדות המשמעת, שימו לב:

ב-3 השנים האחרונות עמדה חיפה לדין 7 פעמים וזוכתה 4 פעמים. בית'ר לעומתה עמדה לדין 9 פעמים ולא זוכתה מעולם. הפועל עמדה לדין 9 פעמים וזוכתה רק פעמיים ואילו מכבי עמדה לדין 12 פעם(!) וזוכתה רק פעם אחת.

פורסמו גם החלטות ועדת המשמעת לגבי התפרעות אוהדי חיפה ולהוציא פעם אחת בה קיבלו רדיוס (וגם אז לעונה שאחרי) בכל הפעמים זוכתה הקכוצה או שספגה קנס סימלי (כ-15,000 ש"ח לקבוצה שהתקציב שלה מעל 50 מיליון ש"ח זו בדיחה).

אנשי מועדון שהועמדו לדין ב-3 השנים האחרונות: בחיפה רק 3 (דרסליה, פלאח וטישיירה) ואילו להבדיל בהפועל לא פחות מ-14!!!!

אגב, בית'ר מתכוונת להסתמך על תקדים חיפה מהדרבי ולטעון כי התפרעות אוהדיה כוונה נגדה - האוהד שהתפרץ איים על שחקניה ואילו בין כה וכה תצטרך הקבוצה לשלם להיכלי הספורט בת"א את הנזק לכיסאות בבלומפילד ולכן אם תיענש בית'ר זה יהיה בגדר "כפל קנס" שכן אוהדיה עשו הכל כדי לפגוע בה ולא בבני יהודה. בית'ר חוששת שאם תקבל רדיוס הוא יופעל נגד משחק הבית נגד הפועל ת"א - בין אם יתקיים בטדי ללא קהל ויניב הפסד כספי ובין אם יהיה מחוץ לטדי עם הקהל ויגרום לנזק מקצועי.

אייל לוי בטור ציני תוקף את אזלת היד ואת ההתרפסות של ההתאחדות מול התפרעות האוהדים בחיפה ושל בית'ר ומדובר בביזיון. (סוף סוף כלי תקשורת שמתרעם על הקומבינות של שחר וחושף את השקר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 11:52 
מגיע להתאחדות הזאת שעכשיו התקדים המפגר שלהם יבוא להם בהפוך על הפוך
כבר 20 שנה שאוהדי מכבי ובית"ר עושים בלאגנים כנגד הקבוצה שלהם ונענשים

אני עוד נזכר שקיבלנו לא מזמן רדיוס על איזה שקית גרעינים מסכנה
אולי בכלל מישהו מהיציע רצה לתת לשחקנים שלנו לאכול קצת גרעינים אחרי המשחק....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם זה חדשות הקשורות להפועל אבל כתוב שהחלוץ הסרבי הזה הצעיר של עכו שברח לי שמו
מאמן עכו רוצה לרכוש את כרטיסו ששייך לפיורנטינה אבל תג המחיר מיליון דולר..
לפיYnet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
לא אמור היה להגיע השבוע חלוץ בעל אזרחות ישראלית (שכחתי את שמו) למבחנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
פיצוץ בין הפועל תל אביב ותמוז, שיפנה לבורר לקביעת תג מחיר

מוטי פשכחתי

פרסום ראשון: החלוץ, מלווה באימו וסוכנו רונן קצב, נפגש עם אלי טביב במטרה להגיע להסכם שיאפשר את שחרורו לאירופה בקיץ, אך אלו לא הגיעו לעמק השווה אורית תמוז לבעלים: "אל תעצור אותו מלהתקדם". הבוררות תתחיל בשבוע הבא

*הערה אישית - מדובר רק על הקיץ. אז אפשר להיות רגועים (טביב ושביעות רצון אצל שחקנים זה לא הולך ביחד, אז לא צריך מופתעים).

סאגה נוספת בהפועל תל אביב מסרבת להסתיים. לאתר ערוץ הספורט נודע כי טוטו תמוז, מלווה באימו אורית וסוכנו רונן קצב, נפגש היום (שלישי) לפני האימון עם הבעלים אלי טביב, אך לא הגיע עימו להסכמות לגבי תג המחיר אותו מבקש החלוץ שרוצה לצאת לאירופה.

בעקבות הפיצוץ בשיחות, החליט תמוז ללכת לבוררות נגד המועדון שתחל כבר בשבוע הבא. תמוז ביקש במהלך השיחה מטביב שיאשר לו לחתום באחת הקבוצות שמעוניינות בו לטענתו, ולעבור אליה בקיץ, אך הבעלים סירב.

במהלך השיחה פנתה אורית תמוז לבעלים של הפועל תל אביב ואמרה לו: "בבקשה אל תעצור אותו מלהתקדם בקריירה". "הסכומים שדורשים בהפועל הם לא הגיוניים, לא מציאותיים", אמרו בסביבת תמוז בסיום הפגישה.

בהפועל מקווים שתמוז לא יהיה ממורמר בעקבות השיחה. לטענת סוכנו של החלוץ, רונן קצב, יש לתמוז הצעות מגרמניה וספרד, אך כעת הם יצטרכו לחכות עד שהבורר יקבע את תג המחיר. כזכור, המלחמה בין הצדדים החלה כבר לפני חודשיים, אז פורסם כאן באתר שאספניול פנתה רשמית לתמוז, כאשר בהפועל טענו שכלל לא ראו את הבקשה.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 12151.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 14:45 
לא שאני מחובבי טביב, ההפך בריבוע, אבל ממתי שחקן קובע לעצמו את התג המחיר שלו? הפועל ת"א היא הקבוצה היחידה בעולם ששחקנים בעידוד הסוכן שלהם, חושבים שהם ינהלו את המו"מ על המחיר שלהם מול קבוצות מאירופה? או שזה ייחודי לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 14:49 
אם כל הפרסומים נכונים , והוא בהיסטריה לעזוב בינואר
אז רק בגלל איפה שאנחנו בטבלה , אני לא מקלל את טוטו כל משחק 90 דקות , בגלל מצבינו , אני אהיה צבוע ואעודד אותו , בסוף העונה אני אאחל לו לשבור את שתי הברכיים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:06 
מישהו יכול לתת הערכה, באיזה מצב היינו היום אלמלא רונן קצב היה סוכן שחקנים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
אז רק בגלל איפה שאנחנו בטבלה , אני לא מקלל את טוטו כל משחק 90 דקות , בגלל מצבינו , אני אהיה צבוע ואעודד אותו , בסוף העונה אני אאחל לו לשבור את שתי הברכיים .

סופו יהיה כשל דאגלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:09 
איך פשכצקי הבן אלף הזה אוהב את המילה פיצוץ,כולה משא ומתן על משהו שהיה ידוע מראש וידוע שבמקרה של אי הסכמה הולכים לבורר.
חתיכת גמד בן של אלף זונה.

אם לא נוחת פה בלם ביום הראשון של חלון ההעברות זה מחדל שלא היה כמותו,אי אפשר להמשיך לשחק עם אביחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:20 
el dudernio כתב:
רוי האדום כתב:

סופו יהיה כשל דאגלס.

להשוות בין דאגלאס לטוטו , לפחות מבחינתי זה בדיחה .
את דאגלאס אני אזכור כל החיים , על טוטו אני אשתין עוד שנתיים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
el dudernio כתב:
רוי האדום כתב:

סופו יהיה כשל דאגלס.

טוטו לא הכי בסדר, אבל ככה לדבר על שחקן שרוצה להתקדם?
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:37 
רואה שחורות כתב:
רוי האדום כתב:
el dudernio כתב:
רוי האדום כתב:

סופו יהיה כשל דאגלס.

שיזדיין הוא וההתקדמות שלו. ילד זין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:00 
רואה שחורות כתב:
רוי האדום כתב:
el dudernio כתב:
רוי האדום כתב:

סופו יהיה כשל דאגלס.

שביבראס רוצה להתקדם אני מאחל לו בהצלחה .
שדני רוצה להתקדם אני מאחל לו בהצלחה .
שתמוז , שהגיע לפני שנה שחקן גמור , לא רוצה לכבד איתי חוזה ורוצה לברוח לחו"ל אני מאחל לשבור את הברכיים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:07 
רוי האדום כתב:
רואה שחורות כתב:
רוי האדום כתב:
el dudernio כתב:
רוי האדום כתב:

סופו יהיה כשל דאגלס.

שתמוז , שהגיע לפני שנה שחקן גמור , לא רוצה לכבד איתי חוזה ורוצה לברוח לחו"ל אני מאחל לשבור את הברכיים .

אם בקיץ הוא יעזוב זה לגיטימי, הוא רוצה להתקדם, לצערנו הרב.
אם בינואר כשהקבוצה צריכה לו הוא יעזוב זו כפיות טובה וגועל נפש, אבל זה לא נראה ככה, ותפסיק לדבר עליו ככה כל עוד אתה לא יודע את כל הפרטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
מתי תבינו שלטוטו אין שום רצון לעזוב בינואר?... הוא אומר את זה מתחילת העונה, וגם ההנהלה אומרת את זה מתחילת העונה (למרות שהיא יכולה להפתיע).
הוא רוצה לגמור את השנה ולצאת לחו"ל בקיץ. הוא בסך הכל מנסה להמנע ממקרה שכטר של התג מחיר, ובגלל זה מנסה לקבוע את מחירו כבר עכשיו, כדי לצאת בקיץ בלי עיקובים. אני הייתי עושה אותו דבר בדיוק, במיוחד עם הרזומה המפואר של ההנהלה עם שחקנים שעוזבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:34 
אם אני לא טועה ירדן קרישטול שוער הנערים משחק עכשיו נגד פורטוגל במדי נבחרת ישראל (ספורט 5)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
אגב,
טוטו נתן יותר דקות משחק בהפועל מאשר שכטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:41 
אגב בבוררות אפשר לטעון ששכטר עם פחות שערים ודקות משחק נמכר ב2.5 מיליון יורו אז טוטו שווה לפחות 3 או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין את החוצפה שיש לטוטו שרק לפני שנה הגיע מהנוער של בית''ר ירושלים לדבר כל כך הרבה על מעבר לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:59 
שחקנים וסוכנים רוצים כמה שיותר מהר לצאת לחו"ל. אצלנו שזה די חדש מבחינת ההיקף (מעל ל-30 שחקנים בחו"ל) אבל במדינות יצואניות של כדורגלנים כמו ארוגואוי-ארגנטינה, המצב די מוכר. שחקן נותן הופעה מרשימה במשך כמה חודשים בליגה המקומית ומיד קופץ על ההזדמנות בחו"ל. עבור רוב השחקנים, לא כל כך חשוב לאן יוצאים. חשוב לצאת. לא מתכננים קריירה. לא לוקחים בחשבון התאמה בין סגנון המשחק של השחקן לבין קבוצת היעד. רוב השחקנים מתחילים להתגלגל בין קבוצות ואפילו חוזרים עם הזנב בין הרגליים (למרות שבינתיים חשבון הבנק תפח).
אצלנו הולכים בדרך דומה.
טוטו היה שחקן גמור בביתר. הגיע אלנו ופרץ. ניתן היה לחשוב שישחק עונה שלמה נוספת טובה ואחר כך ישקול היטב לאן לעזוב. קשה לדעת האם כעת מנהל מו"מ כאילו עוזב בינואר אבל בעצם עוזב בקיץ אבל אין ספק ש"מת" לצאת כמה שיותר מהר.
הבעיה שחלק מהשחקנים עוזבים לליגות עם סיכוי קלוש לפרוץ. אבל כמגמה, כדאי להתרגל כי כנראה זה הכוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
Feigenbaum כתב:
לא מבין את החוצפה שיש לטוטו שרק לפני שנה הגיע מהנוער של בית''ר ירושלים לדבר כל כך הרבה על מעבר לאירופה.
איך זו בדיוק חוצפה? אם אכן יש לו הצעה מגרמניה, אתה באמת מצפה שיתעלם ממנה?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
ק"ש ביררו עם קייזרסלאוטרן לגבי השאלת ורמוט...
למה שאנחנו לא נשאיל אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 18:26 
IdanTheLittle כתב:
ק"ש ביררו עם קייזרסלאוטרן לגבי השאלת ורמוט...
למה שאנחנו לא נשאיל אותו?

גם חיפה רוצים אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 18:28 
רוי האדום כתב:
רואה שחורות כתב:
רוי האדום כתב:
el dudernio כתב:
רוי האדום כתב:

סופו יהיה כשל דאגלס.

רוי היקר...
תאמין לי שבכאב אני רושם את זה,אבל להנהלת הפועל הנוכחית מגיע שישתינו עליהם בקשת...

ראיית מה הם עשו בשיחרור של אניימה ושל ערן זהבי... ועוד הרבה שחקנים טובים...

חבורת רמאים שקרנים ותאבי בצע יושבים לנו שם "בחלונות הגבוהים" (תרתי משמע).

מאחל להם את כל הרע שבעולם...

שב"ש
,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: