תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 07:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לאלה
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 09:29 
מי שקורא את הירידות על לאלה באשכול הזה עלול בטעות לחשוב שעד היום כל פעם שהגענו לקרית שמונה קרענו להם את הצורה, ורק החלוץ הכושל הזה עלה לנו בהפסד נקודות נגדם.

לטעמי לאלה חלוץ טוב מאד, בטח לא נופל מאחמד סבע. אין לו דריבל, אבל הוא יודע לשמור על הכדור וגם למסור לא רע, יש לו מיקום מצויין, יש לו חוש להבקעת שערים, יש לו תגובות מצויינות ברחבה, הוא עושה תנועה מצויינת, וגם אתמול במשחק לא מאד מוצלח, הוא לא היה רחוק מלהבקיע.

בוא גם נזכור שאתמול לא היה לנו מרכז שדה, ושהחלוצים שלנו לא ממש זכו לאספקה של כדורים.

בקיצור, להפיל את ההפסד של אתמול על מהראן, זה פשוט עלוב ולגמרי לא מוצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 09:34 
נועם שחם כתב:
מי שקורא את הירידות על לאלה באשכול הזה עלול בטעות לחשוב שעד היום כל פעם שהגענו לקרית שמונה קרענו להם את הצורה, ורק החלוץ הכושל הזה עלה לנו בהפסד נקודות נגדם.

לטעמי לאלה חלוץ טוב מאד, בטח לא נופל מאחמד סבע. אין לו דריבל, אבל הוא יודע לשמור על הכדור וגם למסור לא רע, יש לו מיקום מצויין, יש לו חוש להבקעת שערים, יש לו תגובות מצויינות ברחבה, הוא עושה תנועה מצויינת, וגם אתמול במשחק לא מאד מוצלח, הוא לא היה רחוק מלהבקיע.

בוא גם נזכור שאתמול לא היה לנו מרכז שדה, ושהחלוצים שלנו לא ממש זכו לאספקה של כדורים.

:ROSE: גם לא לשכוח שאת המצב לגול הוא יצר לעצמו מקריאה נכונה של המשחק
הלוואי ויתן את הגולים החשובים שהוא יודע לתת בכל עונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 14:08 
Dushi כתב:
נועם שחם כתב:

:ROSE: גם לא לשכוח שאת המצב לגול הוא יצר לעצמו מקריאה נכונה של המשחק
הלוואי ויתן את הגולים החשובים שהוא יודע לתת בכל עונה

ולמרות הודעות אלו שלכם:
לאלה אכן לא אחראי בלעדי להפסד אתמול.
אבל מאז החזרה שלו מפציעה, הוא יודע לנצל מצבי הבקעה בדקות המשחק שלו בגביע הטוטו ונכשל פעם אחר פעם בניצול מצבי הבקעה ממש בטוחים בליגה ובאירופה בדקות (הלא רבות אמנם) בהן הוא כן משחק: כמובן במשחק בוורשה (יותר מפעם אחת), במשחק הליגה בבלומפילד נגד הפועל חיפה ואתמול בק"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 14:11 
אני מת על לאלה. שיישאר.
גם שי, הוא סמל. תנו לו לפתוח בהרכב.
ומה עם טועמה? על רגעים בלתי נשכחים הוא חייב לפתוח בהרכב.

לא.

זה לא עובד ככה, שום שחקן לא מעל הקבוצה.
מי שטוב שישחק.
אם אין מישהו טוב מביאים מישהו טוב.
לאלה לא מספיק טוב ואלף לבבות לא יעזרו, מקווה שהוא יישאר כחלוץ רביעי, הוא לא מה שיהיה והוא גם לא יחזור לצערי.

חלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 14:15 
nirog כתב:
האמת שהוא לא אשם
14 מחזורים לא היו צריכים אותו במשחק שלם כי טוטו ועומר תיפקדו נפלא

אחרי השבתה ארוכה הוא מקבל החולצה למשחק העונה
גם שכטר אחרי השבתה כה ארוכה היה עולה חלוד

איזה השבתה? הוא נכנס בכל משחק ל20 דקות. אורמוש היה מושבת. לאלא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
בהחלט ראוי כחלוץ שלישי.
הוא לא היה מהיר אף פעם אבל המיקום וההתמצאות שלו מחפים על זה.
עובר תקופה של נאחס וייצא ממנה בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:05 
אני לא טוען לרגע שלאלה מעל הקבוצה או שהוא צריך לשחק בזכות חסד נעורים. אני טוען שלאלה גם היום מספיק טוב בשביל לשחק אצלנו ולתרום, וזה שהוא החמיץ אתמול או בורשה, לא משנה לצורך הענין. גם בעונות קודמות לאלה היה מחמיץ לא מעט, זה בטח לא משהו חדש.

לעומת זאת העונה הוא משחק הרבה פחות, בחלק גדול מהזמן הוא מוצב באגף, ואין לידו שחקנים כמו גילי ושכטר שמושכים את כל תשומת הלב.

לאלה לא שכח לשחק כדורגל, והיכולת שלו "להריח" את המצבים ברחבה, היא כזו שנשארת גם אחרי שהשחקן פורש מכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:10 
נועם שחם כתב:
אני לא טוען לרגע שלאלה מעל הקבוצה או שהוא צריך לשחק בזכות חסד נעורים. אני טוען שלאלה גם היום מספיק טוב בשביל לשחק אצלנו ולתרום, וזה שהוא החמיץ אתמול או בורשה, לא משנה לצורך הענין. גם בעונות קודמות לאלה היה מחמיץ לא מעט, זה בטח לא משהו חדש.

לעומת זאת העונה הוא משחק הרבה פחות, בחלק גדול מהזמן הוא מוצב באגף, ואין לידו שחקנים כמו גילי ושכטר שמושכים את כל תשומת הלב.

לאלה לא שכח לשחק כדורגל, והיכולת שלו "להריח" את המצבים ברחבה, היא כזו שנשארת גם אחרי שהשחקן פורש מכדורגל.

היכולת של לאלה "להריח" מצבים ברחבה, הייתה ותישאר לו.
הבעיה היא יכולת סיום אותם מצבים עם כדור ברשת, בפרט במצבים מאוד קורצים, כשהוא כבר מגיע למצב הבקעה מול השוער כשאין שחקן שדה של היריבה שחוסם אותו או מפריע לו. את היכולת הזו במאני טיים אין עכשיו ללאלה (משחקי גביע הטוטו מבחינתי הם לא מאני טיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:14 
שתי בעיות לוגיות קשות במה שכתבת:

א. גם בעונות קודמות לאלה החמיץ לא מעט.

ב. אם לאלה מגיע למצבים, ועושה הכל כמו בעבר, והבעיה היא רק לשים את הכדור ברשת, אז זו בטח לא סיבה לוותר עליו. לכל חלוץ, כולל הגדולים ביותר, יש תקופות כאלו. יש חלוצים גדולים שלא כבשו חודשים, ואח"כ חזרו להבקיע בצרורות. כל עוד הוא משחק כמו שצריך ומגיע למצבים, אני לא דואג, הגולים יבואו.

ושוב, אני גם חוזר על זה שאצל קשטן הוא הרבה פעמים תופקד באגף וזה תפקיד שפחות מתאים ליכולות שלו.

אגב, גם במהלך של ההחמצה אתמול, לאלה פעל מצויין ובחדות. הוא לא בזבז זמן ושחרר כדור מאד מהר תחת לחץ, ופספס את המסגרת ב-20 ס"מ. הביצוע היה טוב. לא מושלם, אבל בטח לא רשלני או מבולבל. בעיטה חדה שפשוט פספסה קצת את המסגרת. קורה. על זה לא שולחים הבייתה אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:18 
הוא חייב לנו 6 נקודות עד כה
בוא נראה כמה עוד נקודות נאבד בגללו עד שתשתכנעו שצריך להעביר אותו למכבי דאליית אל כרמל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:22 
נועם שחם כתב:
שתי בעיות לוגיות קשות במה שכתבת:

א. גם בעונות קודמות לאלה החמיץ לא מעט.

ב. אם לאלה מגיע למצבים, ועושה הכל כמו בעבר, והבעיה היא רק לשים את הכדור ברשת, אז זו בטח לא סיבה לוותר עליו. לכל חלוץ, כולל הגדולים ביותר, יש תקופות כאלו. יש חלוצים גדולים שלא כבשו חודשים, ואח"כ חזרו להבקיע בצרורות. כל עוד הוא משחק כמו שצריך ומגיע למצבים, אני לא דואג, הגולים יבואו.

ושוב, אני גם חוזר על זה שאצל קשטן הוא הרבה פעמים תופקד באגף וזה תפקיד שפחות מתאים ליכולות שלו.

אגב, גם במהלך של ההחמצה אתמול, לאלה פעל מצויין ובחדות. הוא לא בזבז זמן ושחרר כדור מאד מהר תחת לחץ, ופספס את המסגרת ב-20 ס"מ. הביצוע היה טוב. לא מושלם, אבל בטח לא רשלני או מבולבל. בעיטה חדה שפשוט פספסה קצת את המסגרת. קורה. על זה לא שולחים הבייתה אף אחד.

אני לא הייתי מתבסס תמיד על היגיון, לוגיקה וחוקים דטרמיניסטיים מעולם המדעים, כשעוסקים בכדורגל.
א. בעונות קודמות, לצד החמצות של לאלה, היו לו גם שערים במאני טיים (ולא רק ההוא המפורסם בקללה).
ב. היכולת של חלוץ להבקיע שערים במאני טיים, היא כנראה משהו מאוד אינדיבידואלי ולפעמים גם תקופתי. לטוטו ולדמארי יש את זה גם היום, ללאלה מתקבל הרושם שכבר לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:55 
עופר, אז כל מה שאתה אומר זה שלאלא בתקופה שבה הוא מתקשה להבקיע. זה מה שמוכיח שהוא לא מתאים? יש לך ערובה לזה שמי שיחליף אותו יבקיע יותר? לא נתקלת אף פעם בחלוצים שנקלעים לבצורת. אז הם צריכים לפרוש?

אם היית אומר לי שהבעיה של לאלה היא כבר בלתי הפיכה (וזה משהו שניתן יהיה לומר אחרי חודשים של יכולת ירודה, ולא אחרי 3 ורבע משחקים), אז הטיעון שלך היה לגיטימי.

כרגע כל הסיפור זה שלאלה החמיץ בכמה משחקים. אז מה? ברדה, שכטר וסהר סבלו מבצורות הרבה יותר ארוכות. לא זכור לי שמישהו ביקש לשלוח אותם הבייתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:10 
mkorman1 כתב:
בוא נראה כמה עוד נקודות נאבד בגללו עד שתשתכנעו שצריך להעביר אותו למכבי דאליית אל כרמל

ואחראי גם על אחד השערים הכי חשובים של הפועל בעשור האחרון, לא מגיע לו קטילות כאלה.. גם מול לגיה הוא זה שהשווה ל2-2

אני שוב טוען שאם יתנו לו צ׳אנסים הוא בסוף ייתן את הגולים שצריך, לא כי הוא חלוץ גדול, הוא גם בעייני לא היה בחיים חלוץ גדול עם מהירות וסיומת קטלנית, אבל זה פשוט בדם שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:12 
נועם שחם כתב:
עופר, אז כל מה שאתה אומר זה שלאלא בתקופה שבה הוא מתקשה להבקיע. זה מה שמוכיח שהוא לא מתאים? יש לך ערובה לזה שמי שיחליף אותו יבקיע יותר? לא נתקלת אף פעם בחלוצים שנקלעים לבצורת. אז הם צריכים לפרוש?

אם היית אומר לי שהבעיה של לאלה היא כבר בלתי הפיכה (וזה משהו שניתן יהיה לומר אחרי חודשים של יכולת ירודה, ולא אחרי 3 ורבע משחקים), אז הטיעון שלך היה לגיטימי.

כרגע כל הסיפור זה שלאלה החמיץ בכמה משחקים. אז מה? ברדה, שכטר וסהר סבלו מבצורות הרבה יותר ארוכות. לא זכור לי שמישהו ביקש לשלוח אותם הבייתה.

נועם,
אני די ותיק באהדתי להפועל ת"א.
אני כילד, גדלתי על הדור הקסום של שנות ה-80.
באליפות של 1980-81, שבתאי לוי כבר הוביל במהלך אותה עונה בכיבוש שערים. את 2 השערים שלו בדרבי ה- 3:0 אי אפשר לשכוח עד היום (משחק הדרבי השני שלי בבלומפילד).
אבל כבר באותה עונה נקלע שבתאי לוי לבצורת שערים זמנית.
לאחר עונה זו שבתאי לוי כבר לא הרבה להבקיע (למרות שב-1984 חזר, שוב זמנית, להבקיע קצת יותר ממספר שערים בודדים).

אז האם לאלה יחזור לפרוח שוב ולהבקיע במשחקי מאני טיים, או שמקרה שבתאי לוי יחזור על עצמו גם כאן ?
אתה יודע למי ניתנה הנבואה ...
אבל עובדתית, לפחות בתקופה הנוכחית, במשחקים בהם שיחק לאלה מאז תחילת העונה, הוא פספס מצבי הבקעה בטוחים, לא פעם ולא פעמיים ולכן נכון להיום הוא לוקה בכושר הבקעה, בוודאי לעומת חלוצים כמו טוטו ודמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:21 
אז בדיוק בגלל זה הוא המחליף שלהם ולא הם המחליפים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:59 
נכון, לאלה לא מתאים להיות החלוץ הבכיר שלנו, אחרי פציעה ובכלל בתקופה על הפנים...
אבל, תפקידה של המערכת המקצועית (קשטן!) לעזור לו לעבור את זה.
ומה אנחנו עושה במקום?
במדכאים אותו עוד יותר במיעוט הדקות שהוא מקבל.
ככה נפסיד (כנראה הפסדנו) אותו, ועלולים להפסיד את דמארי\טוטו בסיום העונה שיקרסו מעייפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 18:04 
mkorman1 כתב:

:PUKE:

מהראן לאלה חלוץ מצוין שהביא לנו המון רגעים יפים, ועוד בעלות כל כך בדיחה. אז הוא חזר מפציעה
והוא לא בכושר טוב (איך הוא יהיה בכושר בלי לשחק?). מפה ועד התגובות הדוחות באשכול הזה המרחק כל כך גדול.
יום אחד אנשים יבינו כמה נזק עושה הפורום המגוחך הזה להפועל תל אביב, כמה הוא מפתח תרבות שמתאימה ליציע ג'
ששורפת וצולבת שחקנים וכמה חבל ששחקני הקבוצה קוראים בו וחושבים שהאנשים שכותבים פה באמת מייצגים את הקהל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 18:07 
הוא לא אשם ואין כל קשר להפסד.
גם אם היינו מפסידים 4:0 , מ2 מטר חלוץ בהפועל תל אביב חייב אבל חייב לשים כדור ברשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 18:19 
Yalla Hapoel כתב:
הוא לא אשם ואין כל קשר להפסד.
גם אם היינו מפסידים 4:0 , מ2 מטר חלוץ בהפועל תל אביב חייב אבל חייב לשים כדור ברשת.

תגיד, יצא לך פעם לראות כדורגל מהעולם? כי אני ראיתי שחקנים מחמיצים החמצות פי אלף יותר גדולות, בפרמיירליג, בליגה הספרדית, האיטלקית, בליגת האלופות ובמונדיאל. אין כדורגל בלי החמצות ומותר לחלוץ להחמיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 18:37 
אתם פה כולם מעלים זכרונות, מחלקים לבבות, ואף אחד לא מסוגל לכתוב שום דבר מקצועי אמיתי.
מהארן לאלא חלוץ בינוני וזהו. לא משנה נגד מי הוא הבקיע, אם הוא החמיץ אתמול ואם אנחנו אוהבים אותו. בשורה התחתונה, בכל הפרמטרים שחלוץ נמדד בהם הוא לא מספיק טוב ולא מספק את הסחורה. לא השנה, לא בדאבל וגם לא בעונה לפני כן.
הוא לא מבקיע מספיק, הוא מחמיצן, לא מסוגל לעבור שחקן עם הכדור ולא מסוגל לסדר לעצמו מצב לשער. יש לו תנועה בלי כדור. נכון.
חלוץ רביעי לגיטימי בקבוצה כמו הפועל, כי השלושה שלפניו צריכים להיות פחות או יותר באותה רמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 18:48 
הבעיה כאן היא נוסטלגיית היתר ,אני משוכנע
שכל אלה שמתרפקים כאן על לאלא היו רוצים שדני בונדר יחזור
אלינו ובטוחים שבלי שי אבוטבול בהרכב אין לנו תקומה
מה לעשות שזה לא עובד ככה
לקבוצה שלנו מגיע שחקן קצת יותר טוב מלאלא וזה באמת לא קשה למצוא אחד כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
החמצה ענקית בסוף המחצית
שחקן חלש

לא הבנתי עוד משהו
אם קשטן פתח ב4-5-1
למה להתחכם ולפתוח עם חלוץ בצד?
היה פותח עם דמארי וגם עם סלים או עבאס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 21:51 
תעזבו את לאלה. חלוצים החמיצו ויחמיצו.
ליגה פורטוגזית. מריטימו-בנפיקה. קרדוזו לבד ו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
תעזבו את לאלה. חלוצים החמיצו ויחמיצו.
ליגה פורטוגזית. מריטימו-בנפיקה. קרדוזו לבד ו...

אבל הבעיה שהוא בכללי חסר יכולת
מילא ההחמצה הזאת
הוא איטי,הוא לא יודע לרוץ כמו שצריך עם כדור
הוא אפילו לא משתלט טוב.
משחק ראש אין לו
תשמע הוא בינוני,מקסימום חלוץ רביעי
הוא לא חיפוי טוב בחיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 22:44 
redrony כתב:
אתם פה כולם מעלים זכרונות, מחלקים לבבות, ואף אחד לא מסוגל לכתוב שום דבר מקצועי אמיתי.
מהארן לאלא חלוץ בינוני וזהו. לא משנה נגד מי הוא הבקיע, אם הוא החמיץ אתמול ואם אנחנו אוהבים אותו. בשורה התחתונה, בכל הפרמטרים שחלוץ נמדד בהם הוא לא מספיק טוב ולא מספק את הסחורה. לא השנה, לא בדאבל וגם לא בעונה לפני כן.
הוא לא מבקיע מספיק, הוא מחמיצן, לא מסוגל לעבור שחקן עם הכדור ולא מסוגל לסדר לעצמו מצב לשער. יש לו תנועה בלי כדור. נכון.
חלוץ רביעי לגיטימי בקבוצה כמו הפועל, כי השלושה שלפניו צריכים להיות פחות או יותר באותה רמה.

כתבתי פה דווקא הרבה דברים מקצועיים, שמשום מה בחרת להתעלם מהם. האמת שההודעה שלך היא די גסת רוח.

אני חושב שאתה מזלזל בלאלה בצורה קצת לא מובנת. הבחור כבש לא מעט ב-3 העונות בהפועל, וזה כשחקן ספסל. אני אשמח אם תזכיר לי איזה עוד חלוצים מחליפים בליגה כובשים יותר ממנו בעונות האחרונות, ומי מהם בדיוק יכול להחליף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 22:50 
כמה הנחות.

לאלא נהנה בשנים האלה מהקשרים הכי טובים בארץ ומקבוצה מאומנת מאוד. תחליף את לאלא בחלוץ אחר וגם המספרים שלהם יתחלפו.

אני דווקא לא מודד אף שחקן בגולים, גם לא חלוץ מטרה. לאלא, מלבד המון החמצות קריטיות, לא תורם בכלום למשחק. אין לו נוכחות, הוא לא משתתף בהנעת כדור והוא לא יוצר מצבים.
יותר מזה, הרבה התקפות הוא הורס כי היכולת אישית שלו לא קיימת, אין לו ראיית משחק וטכניקה ברמה הממוצעת בקבוצה.

פשוט לא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
כמה הנחות.

לאלא נהנה בשנים האלה מהקשרים הכי טובים בארץ ומקבוצה מאומנת מאוד. תחליף את לאלא בחלוץ אחר וגם המספרים שלהם יתחלפו.

אני דווקא לא מודד אף שחקן בגולים, גם לא חלוץ מטרה. לאלא, מלבד המון החמצות קריטיות, לא תורם בכלום למשחק. אין לו נוכחות, הוא לא משתתף בהנעת כדור והוא לא יוצר מצבים.
יותר מזה, הרבה התקפות הוא הורס כי היכולת אישית שלו לא קיימת, אין לו ראיית משחק וטכניקה ברמה הממוצעת בקבוצה.

פשוט לא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
ציטוט:
גאדיר
פיני בלילי

גאדיר הולך לעזוב את חיפה כי הוא רוצה הרכב(ובכל מקרה חיפה בחיים לא ימכרו לנו אותו) ובכלל הוא עוד שחקן גרוע שתקוע לו טורבו בתחת וזה עושה רושם של שחקן טוב בגלל המהירות. לא חסרים כאלה בליגה.

בלילי? במקום לאלה? אתה יכול להיות יותר מאולץ?

טל בן חיים?
אם יבוא זה נהדר, אבל הוא יותר קשר\חלוץ שמאלי(שאנחנו חייבים אחד כזה אבל זה לנושא אחר) מאשר חלוץ בסגנון של דמארי, טוטו או מה שאנחנו צריכים, הוא הרבה יותר מתקרב לאלרואי מבחינת תפקוד. גם אם הוא בא זה לא במקום לאלה וזה לדעתי ברור גם לקשטן.

טל בן חיים ישחק ברגיל באגפים אבל יוכל גם להחליף את טוטו או דמארי כשאחד מהם יעשה זין למישהו.
וזה גם לא במקום לאלה, אין שום סיבה שיהיו לנו רק 3 חלוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: