לאחר סיבוב ראשון הפועל ממוקמת במקום השני עם 30 נקודות 2 נקודות בלבד מהמוליכה הפועל קריית שמונה.
יש להודות כי רובנו הייתנו חותמים על תסריט מסוג זה לפני העונה בעיניים עצומות.
1. להפועל 9 נצחונות ו-3 תוצאות תיקו (רמת השרון "בית"/הפועל חיפה בית /בני יהודה "חוץ") ו-3 הפסדים כולם בחוץ (קריית שמונה/אשדוד/נתניה)
ההפסדים של הפועל היו למקום ראשון שלישי ושישי בחוץ. הפועל מנצחת בסיבוב זה את ביתר חיפה ומכבי ועוד שני נצחונות מרשימים בסכנין ועכו בחוץ.
לכן בסיבוב הבא קריית שמונה נתניה אשדוד סכנין ועכו יהיו אורחינו בבלומפילד:כלומר 6 הקבוצות במקומות הראשונים יהיו אורחינו בבלומפילד למעט רמת השרון שנשחק "בחוץ".
להפועל ההתקפה הטובה בליגה (29 שערים) וההגנה הטובה בליגה (8 שערי חובה בלבד) יחד עם קריית שמונה בגלל ההפסד אתמול
המוקשים הרציניים מבחינתי בסיבוב 2 :2 ביקורים בקללה,בני יהודה,טדי וכמובן הדרבי.
אני חותם על סיבוב דומה עם 30 נקודות כבר עכשיו.
2. רכש-ינואר : יקבע אם הפועל תקח אליפות להערכתי.
הפועל חייבת בדחיפות : בלם (שיכול להיות מגן שמאלי) קשר וחלוץ שיוכל לשמש מחליף לטוטו ודמארי.
אם יהלום כמו גילי ורמוט יגיע/יחזור זה יהיה צעד אדיר במאבק על התואר.
הייתי מנסה להסיט את גל שיש להיות בלם,כי מגן שמאלי הוא לא.
3. היריבות לאליפות : אשדוד וקריית שמונה לטעמי לא יהוו פקטור אמיתי וסופי במאבק הזה,וזו דעתי האישית כמובן,אני חושש ממכבי חיפה וממכמבי תל אביב בלבד.
4. אירופה : השבוע תסתיים המערכה באירופה,במאבק על האליפות זה רק יעזור לנו שהפרק הזה תם,אך ללא ספק עקב הבית שהוגרלנו אליו מדובר בפספוס גדול.
(לאלא בוורשה)
5. המצטיין שלי : טוטו תמוז. היציב : אביחי ידין. פריצת הסיבוב: אלרואי כהן. הרכש הטוב והמשובח : דמארי.
6. הנקודות המפוספסות : המשחק בית מול הפועל חיפה (הגיעה עם 0 נקודות למפגש) זכה לטעמי:שער חוקי שנפסל על ידי השופט+2 קורות.2 נקודות יקרות שיכלו להיות בקופתנו היום.