כמה התנשאות באשכול אחד. אז בואו אני אנסה לתת לעובדות להרוס לכם את התיאוריות: 1. נכון אין לקרית שמונה הרבה קהל, ולמרות שהמנויים זולים עד זולים מאוד יש רק 2000 מנויים, אבל בוא רגע ננרמל את זה עם מספר התושבים של האזור, יש בערך 50000 איש ברדיוס שבין ראש פינה למטולה, מתוכם 2000 קנו כרטיסים, בבאר שבע יש 200000 איש, האם יש להם 8000 מנויים? בגוש דן יש מעל מליון תושבים, האם יש 40000 מנויים לכל קבוצות גוש דן ביחד? ופה עוד לא דיברתי על המסורת, שרק מתחילה להיבנות בקרית שמונה, מה לעשות שעד לפני כמה שנים לא הייתה בצפון קבוצה רצינית, אז רוב האנשים פה אוהדים קבוצות אחרות (חלק את בית"ר אבל יש גם להפועל הרבה אוהדים פה ואני בטוח שלפחות 1000 מהאוהדים שלנו אתמול היו מהצפון) 2. קרית שמונה מכרה בתחילת העונה מנויים ב 250 שקל ומנוי ילד\חיל\אישה ב 20 שקלים, מאז לפי מה שאני ייודע לכל המשחקים המחיר זהה ואחיד, גם לאורחים וגם למקומיים (80\40), ככה שאף אחד לא דפק אף אחד. 3. הקהל שלהם מחורבן בלי שירים ובלי עידוד (חוץ מלקלל את השחקנים שלהם כל הזמן לא צועקים שם הרבה ביציע, דומה לשערים מסוימים בבלומפילד), ואין ספק שאתמול היו שם לא מעט אוהדי בית"ר שבאו לשמוח לאיד (זה מה שנשאר להם וטוב שכך), אבל היי, גם אני הולך למשחקים שם כשביתר ומכבי מגיעות ולו בשביל הסיכוי לראות אותן מפסידות, אז כנראה שגם אני חרא. 4. רן בן שמעון אתמול הראה שוב מה הוא שווה, עם חומר שחקנים נחות בהרבה הוא שיחק מסודר, שלט במרכז השדה, והצליח אפילו לנצח, כל הכבוד לו. 5. מישהו פה אמר ששרצקי יעזוב אותם אחרי 2 עונות בלי הישגים, אז לעובדות: שרצקי בקריה כבר משהו כמו 10 שנים, שבהלכן הוא הקבוצה עלתה מליגה ב לליגת העל, הוא חווה ירידה לליגה שניה, ושוב עליה, לא נראה לי שהישגים הם מה שמכוון אותו, אני לא יכול לנחש כמה זמן הוא ישאר פה, העולם הוא מקום דינמי, אבל הוא בטח לא יעזוב בגלל חוסר בהישגים. את םיכולים להתלונן על הרבה דברים, אבל הוא עושה פה משהו מדהים. ואחרי כל זה, כל אחד מוזמן לשנוא את מי שהוא רוצה, רק קצת פרופורציות ועובדות. שיהיה יום טוב למרות הכל, את הכסף סופרים במדרגות, ולא היום. (זה המשפט שאני אומר לכל הנודניקים מהבוקר)
|