תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 23:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ההסלמה בדרום חוזרת
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
לירן הקטן כתב:
הבאנו את זה על עצמנו.
מבחינתי, רקטה נפלה בשטחי מדינת ישראל = אנחנו במלחמה!
ויש לפעול בהתאם.
מעניין איך הייתה נראית המציאות בישראל כשבתל אביב הייתה נופלת רקטה פעם בחודש.
עזבו, מעניין איך הייתה המציאות באירופה כשהיו נורות רקטות לשטחן.

אנחנו במלחמה!
רקטה נורתה מעזה? להפציץ את עזה אינטנסיבית! ואם המצב הוא באמת כמו שמנסים לתאר שכל כך הרבה אחוזים מתושבי עזה הם נגד הטרור ונגד החמאס,
שיצאו להילחם בהם, לא נלחמים בהם, שיספגו את התוצאות.

חלאס עם התל אביב הזה, עם האעלק קיפוח הזה.
קודם כל נתחיל בזה, שאין בדרום אותה צפיפות אוכלוסין כמו בתל אביב, ועוצמת הטיל שנורים לדרום, הם לא האוצמה שייפלו בתל אביב(לא שאני מצדיק, חוסר פעולה מאיתנו על זה שנותנים להם לירות עלינו חופשי), ואני יזכיר שבתקופת האינטפדה פעם, העיר שהכי סבלה וכל פיגועי ההתאבדות זאת תל אביב, שפיגועי ההתאבדות היו פי מיליון קטלניות מגראדים לדרום, ומה עשו? פחות ממה שעושים עם זה היום אז שקט כבר עם התל אביב.
מסכים איתך רק שאם הם נותנים לחמאס לשלוט להם בשלטון, גם אם זה "השתלטות" שלו, זה בעיות שלהם לא שלנו, כי גם עד כמה שידוע לי הם לא עושים הרבה בשביל להפיל את השלטון הזה.

בידיוק זאת הנקודה, אתה(אתה גר בת"א והאיזור..?)סבלת בפרק זמן שנקרא האנתיפאדה בעוד אנשי שדרות והאיזור סובלים את זה כבר 10 שנים (אם לא יותר..) ואחרי גירוש היהודים מחבל קטיף אז גם כל הדרום סובל מטילים וגרדים וכו'..
לכן תפסיקו אתם כל הזמן להגיד, "הי אבל עלינו בהתקוממות עשו פי מליון מכולם ובלה בלה בלה.."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
לירן הקטן כתב:
הבאנו את זה על עצמנו.
מבחינתי, רקטה נפלה בשטחי מדינת ישראל = אנחנו במלחמה!
ויש לפעול בהתאם.
מעניין איך הייתה נראית המציאות בישראל כשבתל אביב הייתה נופלת רקטה פעם בחודש.
עזבו, מעניין איך הייתה המציאות באירופה כשהיו נורות רקטות לשטחן.

אנחנו במלחמה!
רקטה נורתה מעזה? להפציץ את עזה אינטנסיבית! ואם המצב הוא באמת כמו שמנסים לתאר שכל כך הרבה אחוזים מתושבי עזה הם נגד הטרור ונגד החמאס,
שיצאו להילחם בהם, לא נלחמים בהם, שיספגו את התוצאות.

חלאס עם התל אביב הזה, עם האעלק קיפוח הזה.
קודם כל נתחיל בזה, שאין בדרום אותה צפיפות אוכלוסין כמו בתל אביב, ועוצמת הטיל שנורים לדרום, הם לא האוצמה שייפלו בתל אביב(לא שאני מצדיק, חוסר פעולה מאיתנו על זה שנותנים להם לירות עלינו חופשי), ואני יזכיר שבתקופת האינטפדה פעם, העיר שהכי סבלה וכל פיגועי ההתאבדות זאת תל אביב, שפיגועי ההתאבדות היו פי מיליון קטלניות מגראדים לדרום, ומה עשו? פחות ממה שעושים עם זה היום אז שקט כבר עם התל אביב.
מסכים איתך רק שאם הם נותנים לחמאס לשלוט להם בשלטון, גם אם זה "השתלטות" שלו, זה בעיות שלהם לא שלנו, כי גם עד כמה שידוע לי הם לא עושים הרבה בשביל להפיל את השלטון הזה.

בידיוק זאת הנקודה, אתה(אתה גר בת"א והאיזור..?)סבלת בפרק זמן שנקרא האנתיפאדה בעוד אנשי שדרות והאיזור סובלים את זה כבר 10 שנים (אם לא יותר..) ואחרי גירוש היהודים מחבל קטיף אז גם כל הדרום סובל מטילים וגרדים וכו'..
לכן תפסיקו אתם כל הזמן להגיד, "הי אבל עלינו בהתקוממות עשו פי מליון מכולם ובלה בלה בלה.."

אני אפסיק ברגע שאתם תפסיקו לתפוס תחת, ותמשיכו להגיד שאתם על הזין שלי כי אני גר בתל אביב.
וכמו שאמרתי, באינתפאדה נלקחו הרבה יותר קורבנות מהגראד המרגיזים האלה, והיום בצבא עושים הרבה יותר ממה שהיו עושים באינתפאדה, מי אתה שתשפוט אותי? אתה יודע מה זה בתור ילד קטן להתפלל כל בוקר, וכל אחר הצהריים שאמא שלי לא תיפול בפיגוע התאבדות באוטובוס בדרך לעבודה, או בדרך חזור הביתה?
אתה יודע איזה לחץ זה, שאח שלך היה באיזור הדולפינריום בזמן הפיגוע המוכר, ואין לך איך להשיג אותו?
מה אתה רוצה שאני אשב בבית בממ"ד, יקרע את החולצה שלי כדיי להיות באבל ולא יעשה כלום עם עצמי, כי יש לכם התראה של חצי דקה ויותר לרוץ למקלטים?
מה לעשות? גם אנשים בשדרות הולכים כרגיל לעבודה למרות הטילים, אז למה שהחבר'ה בתל אביב לא ימשיכו ללכת לעבודה ולעיסוקים היומיומיים שלהם?
אגב, הקטע עם המסיבות והכל בתל אביב שהיה עופרת יצוקה ומלחמת לבנון השנייה, אז רק שתהיה בעניינים שהרבה מהמסיבות גדשו הרבה חבר'ה מהאיזורים המותקפים(למרות שאני לא, לי עדיין כאב שהחיילים שלנו מתאבדים על החיים שלהם בשטחי אויב אז היה לי קשה לצאת לבלות, מה שלא הפריע לחבר'ה שהבתים שלהם בסכנת הריסה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
שמע חבל שאתה בא בטון תקיף (ככה זה נקרא מעל גבי המסך..) כי אני לא הייתי ככה (אני מקווה שהבנתי שלא הייתי ככה)...

בכל מקרה אחי, אף אחד לא בא לתפוס עלייך תחת או משו כזה חס וחלילה..
אבל אין מה לעשות זה נכון שכאשר יפלו טילים מעזה על תלאביב כולם פה יהיו על הרגליים ויעשו שמיניות באוויר
אין מה לעשות ככה זה, ולכן אתה יכול לספר עד מחר פחדים שהיו לכם בתקופת האינתיפאדה(שוב תקופה לא יום יומי..) כי את זה אנחנו חווינו וחווים גם עכשיו מאז שנולדנו..(אני לא גר בדרום אלא ביו"ש..)..

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
אחי, אני ממש לא בא בקטע תקיף.
כולה רוצה להסביר לך את הסיטואציות שלי היו, גם כל התימנים מאיזור תל אביב ממש סבלו באותה תקופה בחורף, כל תימני עם מעיל ישר כל אחד חשב שזה מחבל עם מטען חבלה מתחת.
וזה שנכון שאם בתל אביב יזרקו גראדים, באותו רגע ירצו להפיל את החמאס, אבל לא בגלל שזה תל אביב.
בגלל צפיפות האוכלוסין, ועוצמת הטיל היותר חזקה, אז תעשה חשבון לבד כמה הרוגים יהיו לנו על כל זריקה, וזה לא חייב להיות רק תל אביב, גם אם יזרקו בירושלים עם הצפיפות שם, גם יתחילו לפעול.
וגם אני לא מסכים עם הצבא, שבגלל שדרות, אשקלון וכל שאר ערי הדרום הסובלות מזה כשיגרה, אז להתחייס לזה גם כשיגרה ולהפציץ את המקום שממנו נורה הגראד או קטיושה, ואז להגיד הנה שלא תגידו שלא עשינו משהו בשביל הדרום.
אבל זה לא הוגן שאתם מציירים את תל אביב כאנשים אפטים, שעל הזין שלהם מה שקורה בדרום, תסכים איתי בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
אחי, אני ממש לא בא בקטע תקיף.
כולה רוצה להסביר לך את הסיטואציות שלי היו, גם כל התימנים מאיזור תל אביב ממש סבלו באותה תקופה בחורף, כל תימני עם מעיל ישר כל אחד חשב שזה מחבל עם מטען חבלה מתחת. וזה שנכון שאם בתל אביב יזרקו גראדים, באותו רגע ירצו להפיל את החמאס, אבל לא בגלל שזה תל אביב.
בגלל צפיפות האוכלוסין, ועוצמת הטיל היותר חזקה, אז תעשה חשבון לבד כמה הרוגים יהיו לנו על כל זריקה, וזה לא חייב להיות רק תל אביב, גם אם יזרקו בירושלים עם הצפיפות שם, גם יתחילו לפעול.
וגם אני לא מסכים עם הצבא, שבגלל שדרות, אשקלון וכל שאר ערי הדרום הסובלות מזה כשיגרה, אז להתחייס לזה גם כשיגרה ולהפציץ את המקום שממנו נורה הגראד או קטיושה, ואז להגיד הנה שלא תגידו שלא עשינו משהו בשביל הדרום.
אבל זה לא הוגן שאתם מציירים את תל אביב כאנשים אפטים, שעל הזין שלהם מה שקורה בדרום, תסכים איתי בזה.

שמע צחקנו בקול ונפלתי מהכסא רציני..

בכל מקרה, לא מסכים אין מה לעשות עדיין ת"א מייצגת כמו בחו"ל אבל בארץ, 24 שעות, ים, חנויות, צפון תל אביב, אווירה ותרבות תל אביבית שכאילו מנותקת מהמציאות אין מה לעשות אולי מנפחים את זה אבל עדיין זה קיים(גם התל אביבים עצמם תורמים לעניין..)ולכן אם יפול שם טיל מעזה אז יעני כל הבועה הזאת תתפוצץ ויגלו שוואלה זה לא רק כמה מרוקאים באיזה חור במדבר ליד מצרים, אלא זה בלב המדינה, התרבות ה וכו' וכו'..

עוד בכל מקרה אחד, אני מסכים איתך שצריך להגיב ביד עוד קשה קשה ממה שנוהגים כיום אחרי שנופלים פה טילים על הדרום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
היה בכל חרא חסידי אומות העולם...
ולומר שבזכות הנוצרים אנחנו כאן עכשיו זו טעות מארץ הטעויות...
אבל בזכות אנשי דת ורוח (שאוסרת על התאבדות גם במצבים קשים בחיים ניצלו כמה יהודים (כי מה לעשות שכל התנועות הציניות החליטו למרוד רק באקציה האחרונה של הגטו )

גם הפרטיזנים עזרו ליהודים אז אפשר לומר שבזכות הפולנים ניצלנו?
לא ניראה לי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
[quote="אדום עד לגרדום"
בכל מקרה, לא מסכים אין מה לעשות עדיין ת"א מייצגת כמו בחו"ל אבל בארץ, 24 שעות, ים, חנויות, צפון תל אביב, אווירה ותרבות תל אביבית שכאילו מנותקת מהמציאות אין מה לעשות אולי מנפחים את זה אבל עדיין זה קיים[/quote]
מעניין. כשבתל אביב אוטובוסים עלו לשמיים, בשדרות ובבאר שבע סגרו חנויות? באשקלון לא הלכו לים? סגרו את הסינמטק? משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
בכל מקרה, לא מסכים אין מה לעשות עדיין ת"א מייצגת כמו בחו"ל אבל בארץ, 24 שעות, ים, חנויות, צפון תל אביב, אווירה ותרבות תל אביבית שכאילו מנותקת מהמציאות אין מה לעשות אולי מנפחים את זה אבל עדיין זה קיים(גם התל אביבים עצמם תורמים לעניין..)ולכן אם יפול שם טיל מעזה אז יעני כל הבועה הזאת תתפוצץ ויגלו שוואלה זה לא רק כמה מרוקאים באיזה חור במדבר ליד מצרים, אלא זה בלב המדינה, התרבות ה וכו' וכו'..

יעזור לכם אם נעשה פה תשעה באב ונסגור את הכל?

(חוץ מזה שזה יעזור טוב טוב לקריסת הכלכלה. כי אתה יודע, ת"א זה לא רק "ים, חנויות, צפון תל אביב, אווירה ותרבות" - ת"א זה קודם כל המנוע הכלכלי של כל הארץ המסריחה הזאת. ת"א משותקת אומר שדרות מתה. ולא מתה במובן שכולם בממ"דים - מתה במובן שלא קיימת יותר. אפר ואבק.)

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 12 דצמבר 2011, 20:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
שמע אתה יכול עד מחר לתאר את מצבי האימה והפחד של אוטובוס באוויר ואני לא יודע מה.. זה לא סותר ולא יסתור את העובדה שכתבתי למעלה, שעדיין בת"א של לפעמים ובחלק מהמקומות סוג של אווירה של נתק מהמדינה או מהמציאות שבה.
וכמו שכבר כתבתי זה שאנשים מפתחים את זה ומגדילים את זה לא עדיין לא אומר שזה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
שמע אתה יכול עד מחר לתאר את מצבי האימה והפחד של אוטובוס באוויר ואני לא יודע מה.. זה לא סותר ולא יסתור את העובדה שכתבתי למעלה, שעדיין בת"א של לפעמים ובחלק מהמקומות סוג של אווירה של נתק מהמדינה או מהמציאות שבה.
וכמו שכבר כתבתי זה שאנשים מפתחים את זה ומגדילים את זה לא עדיין לא אומר שזה לא נכון.

אני לא מתאר שום מצב אימה ופחד.
אני שואל שאלה עובדתית.
אתה מדבר על ה"ניתוק" בתל אביב מהמצב בדרום, שמאפיין רק אותה.
אני שואל שאלה פשוטה - איך התבטא חוסר-הניתוק של הדרום מהמצב בתל אביב, כשבתל אביב היו פיגועים? או כשהיו בירושלים?
הרי זאת הטענה לא? תל אביב מנותקת, הדרום לא. אז קדימה. הפגז אותי בהוכחות לכך שהדרום היה מחובר לתל אביב וירושלים בתקופות הפיגועים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי, מה תל אביב צריכה לעשות כדי להזדהות עם הדרום?
להיכנס למקלטים לאות הזדהות? לסגור עסקים ולהפסיד מאות מיליונים כדי שתושבי הדרום לא ירגישו מקופחים?
איך התל אביבים צריכים להתנהג? להיכנס למקלט ולסבול בחושך, כדי שלא יאשימו אותם בשאננות?
מה עושים בנהריה, חיפה, מודיעין וירושלים שלא עושים בתל אביב?
אני שואל ברצינות, אולי מישהו יוכל לענות לי סוף סוף.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: