teknoboy כתב:
ofer23 כתב:
לצערי אני חושב שזה לא מופרך לחלוטין (למרות הציניות בהודעה האחרונה).
במשך שנתיים הוא היה לדעתי השחקן הטוב ביותר בליגה שלנו.
ובתחילת העונה הקודמת, לצד המשך יכולת מעולה שלו (במשחקים כמו בדרבי הראשון וכמובן נגד בנפיקה בבלומפילד), היו גם הופעות מאוד לא מחמיאות שלו. בפרט, במשחק הליגה הראשון נגד ק"ש בבלומפילד, בו הובסנו (ספגנו 4 שערים) וגם דגלאס ספג כרטיס אדום לקראת הסיום, כאשר הוא גם הגיב לכך בהתפרצות זעם.
אוקיי, אז במשחק נגד ק"ש הוא היה עצבני ולא בפוקוס.
לא ממש הבנתי מה אתה חושב שאני חושב, אז אני לא כל כך יודע איך לאכול את ההודעה שלך.

אם לרגע נעזוב את הניסיון של לקרוא את מחשבותיו האחד של השני,
הנקודה שלי היא שדגלאס כבר רצה לעזוב את הפועל מיד לפני תחילת העונה שעברה ולעבור לשחק בליל הצרפתית אאל"ט.
לדעתי, הסיטואציה הזו השפיעה עליו במחצית העונה שעברה שלו בהפועל, עד שעזב אותנו בינואר לזלצבורג (עוד לפני ה-1 לינואר הוא כבר היה באוסטריה).
בשנתיים קודם לכן הוא היה לדעתי ביי פאר השחקן מס. 1 בליגה שלנו.
לעומת זאת, בתחילת העונה שעברה, לצד משחקים בהם דגלאס הציג את היכולת המעולה שלו (ושוב אזכיר את המשחק נגד בנפיקה בבלומפילד), היו לו בלשון המעטה תצוגות לא מחמיאות אחרות (ושוב אזכיר את התבוסה בבלומפילד לק"ש). וכשדגלאס לא היה טוב במשחקים הללו - כל הקבוצה הושפעה לרעה מכך והתוצאות היו בהתאם.
ובכלל, בעונה שעברה, היה לדעתי להפועל את הסגל מס. 1 בארץ, עם יכולת העולה בעשרות מונים גם מזו של הסגל של חיפה. ולעניות דעתי, לולא ההתעסקות של שחקנים בכירים בסגירת חוזה לשנה שלאחר מכן בקבוצות באירופה - היינו גם זוכים בשנה שעברה באליפות. כמובן שגם הסכסוך בין הבעלים לא תרם, אבל לדעתי זו הייתה סיבה משנית, לעומת העסקאות שרונן קצב רקם במהלך העונה שעברה.
אני מקווה שהצלחתי להבהיר את הנקודה הזו שלי.