רואה שחורות כתב:
YardenDe כתב:
1. לפי איך שזה נראה תמוז לא הולך לשום מקום. גם ההנהלה מודעת ליתרון שהוא מביא לקבוצה. אם הוא כן יעזוב זה ביזיון אמיתי. אבל לדעתי זה לא יקרה כל עוד טביבי לא יקבל עליו הצעה של 6 מיליון שקל או השד יודע מה...
2. אני אומר את זה בצער רב, אבל לדעתי ידין בדרך החוצה, וזה משהו שהחליטו ממזמן. אנחנו כבר רואים שמדברים על כל מיני קשרים זרים למיניהם שלדעתי יבואו להחליפו. מתחילת העונה קשטן סימן אותו. בצדק או לא בצדק. ידין אוהב את הקבוצה, ולא יעבור לחיפה לקבוצה ישראלית אחרת או איזה שקר מבלגיה לדעתי, אבל אם תבוא הצעה רצינית (ואני מבין שיש מהתקשורת) הוא לא יהסס לקפוץ עליה בעצמו, הוא כבר מת לצאת לאירופה כבר שנה.
3. כנראה שיעזבו אותנו שחקנים כמו אורמש, עטיה , פרנסמן ושושן שלא רואים דקות משחק. אנחנו צריכים אותם בשביל סגל מלא, אבל מבחינת טביב זה מזכורת מבוזבזת.
4. אני איתך ב100% על להעביר מסר שאנחנו לא רוצים שאף אחד יזוז, השאלה איך עושים את זה. שלטים, שירים, מכתבים לניר ענבר או?...
כל התשובות נכונות.
תאמין לי ששירה צורמת של "אף אחד לא משוחרר" או משהו בסגנון, במשחקים הקרובים, תעשה את העבודה כשההנהלה יודעת שהיא ממילא עם החרב על צווארה.
בטח כשהאינטרס המשותף שלנו ושלהם הוא זכייה באליפות (כל אחד מסיבותיו הוא)
אני לא יודע כמה ההנהלה מודעת לזה שהחבל על צווארה. ההנהלה שלנו דיי מטומטמת, ושוכחת מהר. מבחינתם אף אחד לא קילל את טביב הרבה זמן,
האוהדים מרוצים, קשטן גאון, והסגל נבנה בחוכמה וכתוצאה מכך הקבוצה מצליחה. הם גאונים והכל על הזין. באמת כדאי לנסות לעורר אותם, אחרת נקבל על זה בראש, אבל אני לא יודע אם זה באמת ישפיע על הרכש. לדעתי תוכניות הרכש כבר בפועל, בסופו של דבר אנחנו לא נצליח ממש להשפיע על מי השאר ומי יעזוב.
אבל כן חייבים להעיר את הקבוצה כדי שיבינו שיש הרבה עבודה לעשות. ולאו דווקא שלא יעזבו שחקנים, אלא שיבואו השחקנים הנדרשים (ראש ובראשו בלם!!).
אני לא אומר שצריך להתחיל להכתיב להנהלה להביא שחקן כזה או אחר. פשוט צריך להזכיר להם לא לעשות שטויות, ושאכן, החבל הוא מאוד דק.