אנטיגונה כתב:
אני אחדד את הנקודה שרציתי להעביר בחלק השני.
אני קורא כאן בזמן האחרון, בין השורות, לא מעט תגובות שמכינות אותנו לאפשרות שנזכה באליפות, ומסבירות לנו מה תהיינה הסיבות לכך (ליגה פח, מזל, עונה שהגדולות נפלו וכו').
בנוסף, תגובות בסגנון של אם לא ניקח אליפות במצב שנוצר זה כמו שמכבי תפסיד אליפות בכדורסל בשיטת פלייאוף.
בקיצור, מעמידים את ההנהלה והמאמן במצב של אוי ואבוי לכם אם אין אליפות ושום קרדיט במקרה שתהיה אליפות.
לא תמיד באופן ישיר, לפעמים ברמיזה ובין השורות.
ואני אומר שאין מצב כזה.
הם צריכים להיות אשמים באיבוד אליפות, אבל צריכים לקבל את כל הקרדיט אם תהיה אליפות.
למרות שזה יהיה קשה לכמה אנשים פה.
למרות מה שכתבת , אני אומר שוב ובצורה ברורה : "אם הפועל תיקח אליפות השנה, זה לא בזכות או בעזרת ההנהלה אלא למרות ואף על פי ההתנהלות "
ואני בכלל לא טוען שאוי ואבוי אם לא יקחו אליפות , אבל זה בהחלט יהיה מחדל מהשורה הראשונה שבעונה כזו לא ניסו בכלל .
שינית את הניסוח. קודם היה "למרות ההנהלה והמאמן". נשארנו עם "למרות ההנהלה". זה גם משהו. ולגבי "לא ניסו בכלל": יש אצלנו שחקנים שבאו (גם לא זולים שמיוחד) כמו נוסא/אדל/דמארי/אומוש יחד עם עוד כמה (זולים יותר) שצורפו על ידי ההנהלה. יש וויכוח שהרכש היה צריך להיות שונה ויותר "בומבסטי". טביב כן ניסה להתגבר על העזיבות המאד משמעותיות. להגיד לא ניסו בכלל זה דמגוגיה. להגיד שלא הביאו רכש מתאים או שפשלו פה ושם זה כבר משהו אחר.