תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 18:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לב השרון, כבר השבת
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 16:34 
דובראש כתב:
מסתבר שהממוצע של קורי עומד על 30% מהקו- 11/36.
אבל אתמול אין סיכוי שהוא היה יותר מ20%

קלע אתמול 3 מ-4 מהקו. קצת יותר מ-20%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
דובראש כתב:
מסתבר שהממוצע של קורי עומד על 30% מהקו- 11/36.
אבל אתמול אין סיכוי שהוא היה יותר מ20%

קלע אתמול 3 מ-4 מהקו. קצת יותר מ-20%.

אני מאמין שהמורה הכושל התכוון לאחוזים מ 3.
אתמול היה לקאר משם 1:6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 16:42 
אם לזה הוא התכוון אז הוא צודק ואני מסכים איתו (בהנחה שזה לא יהווה תקדים לעתיד).

הבעיה היא שלמרות שהוא קלע שלוש רע במיוחד, קל לו מאד לקחת את הזריקה הזו (בגלל הנתונים הפיזים שלו) וחוץ מזה, הרבה פעמים הוא נמצא בצד שרחוק מהצד שבו קלי מקבל כדור על הלו פוסט, ואז כשמגיעים לדבל טים על קלי, הוא מוציא את הכדור החוצה והנעת הכדור שלנו מובילה את הכדור לצד השני, ששם עומד קאר פנוי, זורק ובד"כ מחטיא.

באופן כללי אני לא חושב שקאר היה רע אתמול (להבדיל משני או שלושת המשחקים האחרונים). הוא שמר די טוב, עזר מצוין בריבאונד וגם עשה לא מעט מהלכים התקפיים טובים של חדירה פנימה.

הוא גם איבד אתמול רק שני כדורים שזה לא רע עבורו לעומת המשחקים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
אם לזה הוא התכוון אז הוא צודק ואני מסכים איתו (בהנחה שזה לא יהווה תקדים לעתיד).

הבעיה היא שלמרות שהוא קלע שלוש רע במיוחד, קל לו מאד לקחת את הזריקה הזו (בגלל הנתונים הפיזים שלו) וחוץ מזה, הרבה פעמים הוא נמצא בצד שרחוק מהצד שבו קלי מקבל כדור על הלו פוסט, ואז כשמגיעים לדבל טים על קלי, הוא מוציא את הכדור החוצה והנעת הכדור שלנו מובילה את הכדור לצד השני, ששם עומד קאר פנוי, זורק ובד"כ מחטיא.

באופן כללי אני לא חושב שקאר היה רע אתמול (להבדיל משני או שלושת המשחקים האחרונים). הוא שמר די טוב, עזר מצוין בריבאונד וגם עשה לא מעט מהלכים התקפיים טובים של חדירה פנימה.

הוא גם איבד אתמול רק שני כדורים שזה לא רע עבורו לעומת המשחקים האחרונים.

א.דיברתי על האחוזים משלוש ואכן צדקתי 1/6 זה אפילו פחות מ20%.
ב.אני מבקש שזה לא יחזור על עצמו(שאנחנו מסכימים)
ג.זה נשמע לך הגיוני שזה בסדר שהוא יזרוק (ולרוב יחטיא) רק כי הוא פנוי?
ד.גם אם הוא היה ביום פסיכוטי אין שום הצדקה ששחקן בגילו ישחק 38 דק'+.הוא פשוט יתפגר לנו לפני סיום העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
האמת הוא נראה לי חיה רעה ובכושר גופני מדהים. אני לא אתפלא אם הוא יכול לשחק ככה כל העונה.
הבעיה היא שהוא שחקן עם קבלת החלטות גרועה למדי (ניסוח יפה ל"שחקן שכונה") ואחרי 30 דקות בלי לרדת לנוח זה רק נהיה גרוע יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 19:12 
דובראש - אני מסכים עם כל מה שכתבת.

אבל חלק מהתרגיל מוביל לזה שהוא יעמוד פנוי. אולי צריך לשנות את מיקום השחקנים בתרגילים כדי שהוא לא יהיה זה שמקבל את הכדור במצב הזריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
דובראש - אני מסכים עם כל מה שכתבת.

אבל חלק מהתרגיל מוביל לזה שהוא יעמוד פנוי. אולי צריך לשנות את מיקום השחקנים בתרגילים כדי שהוא לא יהיה זה שמקבל את הכדור במצב הזריקה.

זה קרה פעם אחת ויונתן שם את זה בפנים.
ואמרתי לך להפסיק להסכים איתי :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 21:04 
קודם כל אני שמח שארז נותן יותר אמון ודקות לשולדברנד גם כי הוא שחקן מצוין שמוסיף לנו גיוון במשחק וגם כי עצם הנוכחות שלו הופכת את קלי ליותר טוב (וכשקלי טוב הקבוצה טובה).
גם יש לי הרגשה ששולדברנד הוא מסוג השחקנים שנבנים מאמון ולא מאלו שטורפים את המגרש בכל שניה בלי קשר לסיטואציה.

אני גם מסכים עם רדנקו, קלי הוא לא שחקן מפוזר, מפוזרים אלה השחקנים שמוסרים לו כדורים שהוא לא מסוגל להשתלט עליהם.
לכל שחקן יש יתרונות וחסרונות, הרעיון הוא לדעת להשתמש ביתרונות שלו ולהסתיר את החסרונות שלו. כשאתה מוסר לקלי כדורים קשים ומשחק התקפות איטיות שמכריחות אותו לתפוס מיקום על שלושה שחקנים אתה עושה בדיוק ההפך.
קלי הוא שחקן מצוין לטעמי, הגבוה התקפי הטוב בליגה בלי שום ספק. כשהוא מקבל כדור בעמדה שלו זה כמעט תמיד יגמר בסל או עבירה ואנחנו רק צריכים לפנות אותו לזריקה. הצעד הראשון הוא לשחק הרבה עם שולדברנד.

לגבי ארז, הבן אדם פשוט מאכזב אותי. בתחילת העונה הייתי כל כך אופטימי. הוא הרכיב סגל טוב, ניהל את המשחק מצוין והשתמש יפה ברוטציה הרחבה שלו. מאז בכל משחק זה נהיה רק יותר גרוע כשאפילו שחקן די מרכזי כמו טימור לא רואה דקות.
זה מאכזב במיוחד בגלל שזה ארז והוא מבין כדורסל יותר מכולנו. לי זה נראה כאילו הוא יותר פועל מתוך לחץ מאשר בצורה מחושבת ואני מקווה שהוא יתעשת בשלב מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: