תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 22:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום א'(מחר משחק עונה)
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
קיים מצב שדמארי לא ישחק מחר?

ישחק.
הדיון בענינו אחרי סיום המחזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
ח׳ברה מתי האימון היום ??? זה אימון מסכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 16:10 
כיפה אדומה כתב:
yos כתב:

תמונה

Uploaded with ImageShack.us

2000012?
זה לא עוד 2 מיליון שנה?

נתקעה לה המקלדת מהפרסום ראשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן1111111!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א: פגישה מכרעת בין טביב לנציגי תמוז
רצונו של השחקן לצאת לאירופה כבר בינואר הוביל לקביעת פגישה בה ינסו הצדדים לקבוע תג מחיר לחלוץ. עוד אצל האדומים: אביחי ידין נקנס על ידי דרור קשטן, בגלל שסירב לשחק כבלם במהלך המשחק נגד מכבי חיפה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4160098,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 18:29 
YardenDe כתב:
רצונו של השחקן לצאת לאירופה כבר בינואר הוביל לקביעת פגישה בה ינסו הצדדים לקבוע תג מחיר לחלוץ. עוד אצל האדומים: אביחי ידין נקנס על ידי דרור קשטן, בגלל שסירב לשחק כבלם במהלך המשחק נגד מכבי חיפה

שיחליט פעם הוא אומר שהוא ישאר עד סוף השנה פעם עד ינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 18:30 
YardenDe כתב:

זין בעין
הוא לא הולך לשום מקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
אם תמוז וידין משוחררים בינואר (או אפילו רק אחד מהם),
אז אדון בעלים לוקח סיכון עצום בהפסד האליפות והכנסה פוטנציאלית מליגת האלופות,
פלוס האשמה בלעדית באיבוד האליפות מצד האוהדים.
וזה יהיה מבחינתי הקש ששבר את גב הגמל.

רק אוסיף שאם כן ניקח אליפות,
אני, בניגוד לאחרים, לא אגיד שזאת היתה אליפות מאסט, בליגת פח, בעונה פסיכית, במזל וכו',
אלא אתן קרדיט מלא לכל העושים במלאכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין שאתם חוששים שלאלרוהים יעלה השתן לראש, אבל בחיאט, למה אתם מצפים?
אם הוא לא נותן משחקים גדולים, אנחנו לא מנצחים את שני המשחקים האחרונים. בשביל לנצח משחקים כאלה, צריך ששחקנים יתעלו. כששחקנים מתעלים, עושים עליהם כתבות. זה לא מהיום, ולא רק בהפועל.
הוא מקצוען? שיתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 19:22 
אם תמוז או ידין (במיוחד אם אביחי לחיפה) יעזבו בינואר, זה ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 19:26 
אנטיגונה כתב:

אני, בניגוד לאחרים, לא אגיד שזאת היתה אליפות מאסט, בליגת פח, בעונה פסיכית, במזל וכו',

זו אליפות מאסט רק כרגע בגלל המצב אליו נקלענו
אסור לאבד אותה
בנוגע לטוטו, שיסיים עם אליפות ויעבור לאירופה, לא רגע לפני(בטח לא בשביל עוד קומבינה עם לוזון)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 19:36 
Red or Dead כתב:
אנטיגונה כתב:

אסור לאבד אותה
בנוגע לטוטו, שיסיים עם אליפות ויעבור לאירופה, לא רגע לפני(בטח לא בשביל עוד קומבינה עם לוזון)

לא מבין את ה-MUST שלך. נוצר הרושם שאם מכבי חיפה לא בתמונת האליפות (מכיב ת"א שנים כבר לא גורם בליגה) אז הדרך למקום הראשון, קלילה. למה? אשדוד וק"ש צוברות נקודות כמו הפועל ת"א של עונת הדאבל. אולי בלי שמות מפוצצים אבל עם חיבור מעולה ומגרשים ביתיים קשים. אחרי כל התצוגות המרשימות שלנו נגד חיפה ומכבי ת"א, יש לנו כמעט אותו ניקוד כמו אשדוד וק"ש. לא ראיתי הבדל מהותי ביננו לבין הדולקות אחרנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
אם תמוז או ידין (במיוחד אם אביחי לחיפה) יעזבו בינואר, זה ביזיון.

יש לי הרגשה חזקה שידין יעזוב. גם בגלל הרצון החזק שלו לצאת לאירופה (בניגוד לתמוז, שרוצה להשאר ולנסות לצאת עם אליפות) ובעיקר בגלל הסיכסוך המתמשך שלו עם קשטן. אם אתה שואל אותי, הסקאוטים בקבוצה כבר מחפשים מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 19:43 
moshiko כתב:
Red or Dead כתב:
אנטיגונה כתב:

אסור לאבד אותה

לא מבין את ה-MUST שלך. נוצר הרושם שאם מכבי חיפה לא בתמונת האליפות (מכיב ת"א שנים כבר לא גורם בליגה) אז הדרך למקום הראשון, קלילה. למה? אשדוד וק"ש צוברות נקודות כמו הפועל ת"א של עונת הדאבל. אולי בלי שמות מפוצצים אבל עם חיבור מעולה ומגרשים ביתיים קשים. אחרי כל התצוגות המרשימות שלנו נגד חיפה ומכבי ת"א, יש לנו כמעט אותו ניקוד כמו אשדוד וק"ש. לא ראיתי הבדל מהותי ביננו לבין הדולקות אחרנו.

לשתי הקבוצות האלה לא אמור להיות סגל שיכול לעמוד בריצה לאליפות וגם מבחינה של נסיון במאבקים האלה יש לך יתרון עליהם. הכל תלוי בהפועל. אם ימשיכו לשמור על קצב כזה של צבירת נקודות זה צריך להיות בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 19:44 
moshiko כתב:
Red or Dead כתב:
אנטיגונה כתב:

אסור לאבד אותה

עם כל הכבוד לקבוצות האלו ובלי קשר לנאחס, אני באמת לא רואה אותן מחזיקות בקצב הזה ונאבקות עד הסוף(וגם אם כן, אלו יריבות שעל הנייר חלשות וקצרות ממך)
לא חסרים מקרים מהעבר שקבוצות כמו קרית שמונה ובני יהודה רצו בצמרת ונפלו בסיבוב השני, הפועל צריכה לנצל את זה שהיא פתחה פער של 8(ומשחק חסר) בשביל להביא העונה אליפות

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 19:55 
העניין הוא שטביב חושב שהוא יותר חכם מכולם. הוא חושב שאפשר לקחת אליפות גם בלי ידין ותמוז ועם שחקנים אלטרנטיביים שיעלו לו פחות בנוסף לקופה מהמכירה.
עם כל הכעס, לא בטוח שהוא טועה (אם כי סביר להניח שכן), אבל הנורמה של שחרור שחקנים מרכזיים בינואר היא פסולה לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 20:05 
אשדוד: אכן יש ספק האם לקבוצה הזו אופי להשאר בצמרת. היתרון הבולט שאני רואה אצלה: מאמן טוב (לא מוערך בשוק) ומנוסה והעדר לחץ מצד ההנהלה/אוהדים. בן זקן חוזר על זה שוב ושוב: בונים משהו לעתיד עם מאמן הגיע כדי להשאר הפעם. לא מלחיץ. חסרון: שחקנים צעירים רבים וסגל לא מספיק רחב.
ק"ש: ארגון למופת. קבוצה ממושמעת שמשחקת זמן רב בסגנון דומה מאז עלתה ליגה (להוציא הפנצ'ר של מישל דיין). יש שם תלכיד מצויין. יש שילוב נכון בין צעירים למנוסים יותר. החסרון : להבדיל מאשדוד, יש שם לחץ. האוהדים דומיננטים (רצו להעיף את רב"ש בתחילת העונה שלא נצחו). בעל הבית כבר הצהיר שרוצים אליפות. חסרון נוסף זה המאמן. כנראה שהוא איש מקצוע טוב ויסודי אבל קשקשן חוכמולוג ואולי דיבוריו יכשילו אותו.
אני רואה את ק"ש בשלה למרוץ צמוד.

ואנחנו? כבר ראינו שאין רגע דל אצלנו. אפילו מאמן נוקשה כמו קשטן לא מצליח להרגיע את הרוחות (טוטו לחו"ל, ידין מצוברח). בסה"כ יש לנו סגל די אפור וקשה לראות רכש איכותי בינואר (מועד בו קשה "להצטייד" בשחקנים באמת טובים ובכושר משחק). אחרי כל התלהבות של שני נצחונות גדולים, אנו צמודים עם הדולקות.
לא רואה פער כזה גדול בין הפועל ת"א העונה לבין ק"ש במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 20:24 
שחרור של אביחי או של טוטו בינואר וצריך להפוך את המועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
אני אחדד את הנקודה שרציתי להעביר בחלק השני.
אני קורא כאן בזמן האחרון, בין השורות, לא מעט תגובות שמכינות אותנו לאפשרות שנזכה באליפות, ומסבירות לנו מה תהיינה הסיבות לכך (ליגה פח, מזל, עונה שהגדולות נפלו וכו').
בנוסף, תגובות בסגנון של אם לא ניקח אליפות במצב שנוצר זה כמו שמכבי תפסיד אליפות בכדורסל בשיטת פלייאוף.

בקיצור, מעמידים את ההנהלה והמאמן במצב של אוי ואבוי לכם אם אין אליפות ושום קרדיט במקרה שתהיה אליפות.
לא תמיד באופן ישיר, לפעמים ברמיזה ובין השורות.
ואני אומר שאין מצב כזה.
הם צריכים להיות אשמים באיבוד אליפות, אבל צריכים לקבל את כל הקרדיט אם תהיה אליפות.
למרות שזה יהיה קשה לכמה אנשים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 20:33 
נגמר הנוער כתב:

מתי תבינו ששחרור של טוטו לא תלוי בהפועל? זה לפי החוזה שלו ולהפועל אין שום סיכוי לעצור את זה.
טביב אולי חמדן, אבל לא עד כדי כך טיפש. הוא מבין ששחרור טוטו עשוי לעלות לו באליפות שזה שווה לו הרבה
יותר כסף ממה שהוא ירוויח על טוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
ומהקהל שלנו אני מצפה שיפסיק למחוא כפיים לשחקן שהחליט להפקיר אותנו באמצע עונה,
לא חשוב כמה הוא תרם להפועל בעבר.
רצוי גם לשרוק לשחקן כזה בוז, שהוא ושאר השחקנים יידעו שעזיבה באמצע עונה לא מקובלת עלינו בשום צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 20:40 
ראצ'ו כתב:
נגמר הנוער כתב:

מתי תבינו ששחרור של טוטו לא תלוי בהפועל? זה לפי החוזה שלו ולהפועל אין שום סיכוי לעצור את זה.
טביב אולי חמדן, אבל לא עד כדי כך טיפש. הוא מבין ששחרור טוטו עשוי לעלות לו באליפות שזה שווה לו הרבה

לטוטו אין סעיף יציאה. מקסימום הם יכולים לא להסכים על מחיר שחרור , לקחת סיכון ולפנות לבוררות שאולי לא תשתלם להפועל.
זה לפחות המידע שיתפרסם, אני חושב שאם זה לא היה תלוי בהפועל טוטו כבר היה מסכם מזמן בקבוצה אחרת ולא סופר אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 20:44 
שחר כתב:
ראצ'ו כתב:
נגמר הנוער כתב:

לטוטו אין סעיף יציאה. מקסימום הם יכולים לא להסכים על מחיר שחרור , לקחת סיכון ולפנות לבוררות שאולי לא תשתלם להפועל.
זה לפחות המידע שיתפרסם, אני חושב שאם זה לא היה תלוי בהפועל טוטו כבר היה מסכם מזמן בקבוצה אחרת ולא סופר אף אחד.

אני אחזור על זה שוב:
לטוטו יש סעיף שאומר שברגע שמגיעה הצעה מאירופה הפועל חייבת לקבוע לו תג מחיר. אם הקבוצה מאירופה מוכנה
לשלם אז חייבים לשחרר אותו. אם הפועל קובעת סכום גבוה מדי לדעתו של טוטו הולכים לבוררות ואז מה שהבורר קובע
זה הסכום, אם הקבוצה מאירופה מוכנה לשלם את הסכום שנקבע בבוררות הפועל חייבת לשחרר את טוטו.
הפועל קיבלה הצעה על טוטו כבר מזמן והיא כל הזמן מושכת את הדיון בנושא, טביב מתחמק מטוטו וטוטו דיי עצבני על זה.
אפשר לבקר את החוזה של טוטו, אבל אל תשכחו שקנינו אותו במחיר בדיחה והוא בהחלט היה שווה כל שקל ואפילו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 20:45 
ראצ'ו כתב:
נגמר הנוער כתב:

אני לא בטוח בוודאות, אבל אני לא חושב שאתה צודק. זה לא סעיף יציאה כמו שהיה לורמוט או לזהבי. זה קביעת מחיר ע"י בורר אם לא מגיעים להסכמה, אבל אני לא חושב שזה מחייב את הפועל לשחרר אותו. אני יודע, יש פה משהו שנשמע לא הגיוני, אבל כל סעיפי השחרור האלה זה חוסר הגיון אחד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 20:46 
המלחמה של טוטו כרגע היא על סעיף יציאה שפוי בסוף העונה
מהסיבה הזאת יש כרגע את המשחק הזה של עזיבה בינואר והתפשרויות של הצדדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 20:47 
ראצ'ו כתב:
שחר כתב:
ראצ'ו כתב:
נגמר הנוער כתב:

אני אחזור על זה שוב:
לטוטו יש סעיף שאומר שברגע שמגיעה הצעה מאירופה הפועל חייבת לקבוע לו תג מחיר. אם הקבוצה מאירופה מוכנה
לשלם אז חייבים לשחרר אותו. אם הפועל קובעת סכום גבוה מדי לדעתו של טוטו הולכים לבוררות ואז מה שהבורר קובע
זה הסכום, אם הקבוצה מאירופה מוכנה לשלם את הסכום שנקבע בבוררות הפועל חייבת לשחרר את טוטו.
הפועל קיבלה הצעה על טוטו כבר מזמן והיא כל הזמן מושכת את הדיון בנושא, טביב מתחמק מטוטו וטוטו דיי עצבני על זה.
אפשר לבקר את החוזה של טוטו, אבל אל תשכחו שקנינו אותו במחיר בדיחה והוא בהחלט היה שווה כל שקל ואפילו יותר.

אם זה אכן ככה, אז אתה צודק וזה בעיה קשה. לפחות שלהפועל יהיה שכל לשים בחוזה שאי אפשר לעזוב באמצע העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 20:51 
אנטיגונה כתב:
אני קורא כאן בזמן האחרון, בין השורות, לא מעט תגובות שמכינות אותנו לאפשרות שנזכה באליפות, ומסבירות לנו מה תהיינה הסיבות לכך (ליגה פח, מזל, עונה שהגדולות נפלו וכו').
בנוסף, תגובות בסגנון של אם לא ניקח אליפות במצב שנוצר זה כמו שמכבי תפסיד אליפות בכדורסל בשיטת פלייאוף.

בקיצור, מעמידים את ההנהלה והמאמן במצב של אוי ואבוי לכם אם אין אליפות ושום קרדיט במקרה שתהיה אליפות.
ואני אומר שאין מצב כזה.
הם צריכים להיות אשמים באיבוד אליפות, אבל צריכים לקבל את כל הקרדיט אם תהיה אליפות.

למרות מה שכתבת , אני אומר שוב ובצורה ברורה : "אם הפועל תיקח אליפות השנה, זה לא בזכות או בעזרת ההנהלה אלא למרות ואף על פי ההתנהלות "
ואני בכלל לא טוען שאוי ואבוי אם לא יקחו אליפות , אבל זה בהחלט יהיה מחדל מהשורה הראשונה שבעונה כזו לא ניסו בכלל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 20:52 
כל הקטע הזה עם הבורר
יש שחקנים שנמכרו לחול בשנה שעברה ב2.5 מיליון יורו ולא עשו אפילו חצי מטוטו
יש את מיסטר בן חיים שעומד להימכר למנצסטר יונייטד ב20 מיליון יורו
שיקחו את הנתונים האלה למר בורר שיקבע תג מחיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 21:01 
סימרוטיץ כתב:
אנטיגונה כתב:

ואני אומר שאין מצב כזה.

למרות מה שכתבת , אני אומר שוב ובצורה ברורה : "אם הפועל תיקח אליפות השנה, זה לא בזכות או בעזרת ההנהלה אלא למרות ואף על פי ההתנהלות "
ואני בכלל לא טוען שאוי ואבוי אם לא יקחו אליפות , אבל זה בהחלט יהיה מחדל מהשורה הראשונה שבעונה כזו לא ניסו בכלל .

שינית את הניסוח. קודם היה "למרות ההנהלה והמאמן". נשארנו עם "למרות ההנהלה". זה גם משהו. ולגבי "לא ניסו בכלל": יש אצלנו שחקנים שבאו (גם לא זולים שמיוחד) כמו נוסא/אדל/דמארי/אומוש יחד עם עוד כמה (זולים יותר) שצורפו על ידי ההנהלה. יש וויכוח שהרכש היה צריך להיות שונה ויותר "בומבסטי". טביב כן ניסה להתגבר על העזיבות המאד משמעותיות. להגיד לא ניסו בכלל זה דמגוגיה. להגיד שלא הביאו רכש מתאים או שפשלו פה ושם זה כבר משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 21:04 
בקיצור יש לו סעיף שחרור, והוא יעוף בינואר. אין לי טענות לגבי טביב במקרה הזה, קצב שוב פעם השחיל לנו. ושטוטו ילך לקיבינמט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 21:08 
chimpfive כתב:
בקיצור יש לו סעיף שחרור, והוא יעוף בינואר. אין לי טענות לגבי טביב במקרה הזה, קצב שוב פעם השחיל לנו. ושטוטו ילך לקיבינמט.

מה זה כל הסיפור על סעיף שחרור? או שיש "תג מחיר" ואז הדרך סלולה ליציאה לחו"ל בתנאים שסוכמו מראש או שאין. הסעיף של טוטו לא אומר שום דבר. גם שחקן שלא הכניס סעיף חו"ל דומה, רשאי לפנות לבורר ולנסות את מזלו להשתחרר בטרם עת.
לפי דעתי הסיכוי שטוטו יעזוב בינואר די קלוש. מנהלים קרב על השחרור בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: