תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 01:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניוט גינגריץ': הפלסטינים הם "עם מומצא"
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
בשומרון ההתיישבות היא על שממה, בעוד בשיח' מוניס היו אנשים.

אתה באמת מאמין לעצמך או רק עושה כאילו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 14:30 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
בשומרון ההתיישבות היא על שממה, בעוד בשיח' מוניס היו אנשים.

אתה באמת מאמין לעצמך או רק עושה כאילו?

אתה לא יודע איזה פטריות גדלות בדראון עולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 14:33 
כן בלונדיני, מצאת לך מי שיפחד לומר את דעתו. אני אומר תמיד את מה שאני חושב, ישר ולעניין, ללא התפתלויות וחרחורים, זה סתם חנטרוש בהקרצת כרגע כדי להרגיש טוב יותר.
אני מתנגד לטרנספר.
והפזמון אכן חוזר, רק שאת התשובה שלי ספק שכחת ספק השכחת.
לוותר לא בא בחשבון, בשום מצב, בשום סיטואציה, לא. נקודה. סוף פסוק. זאת הארץ שלי.
מה כן אתה שואל?
אני בעד לספח אבל לא לתת מעמד אזרחי רגיל, אלא מעמד מיוחד שיקבע את זכויותיהם של הערבים ואת חובותיהם. זאת במסגרת הסכם בין מדינת ישראל לבין ישות ערבית מוסמכת רשמית (לעולם לא "פלשתינאית") שתודיע על ויתור על כל כוונה לקבל ריבונות על שטח משטחי ארץ ישראל, ארצו של עם ישראל. כמו כן היא תצטרך להודיע על ביטול מלחמת הג'יאהד כנגד ישראל. היא תצטרך לוודא שיש התפרקות נשק טוטאלית בעזה ובגדה.
במסגרת הסכם כזה הערבים יקבלו זכויות והטבות מרחיקות לכת מבחינת כלכלית-חברתית-תרבותית-בריאותית-תחבורתית שישפרו את איכות חיהם לאין ערוך.
אם זה נשמע לך כמו טרנספר, תנסה קיסם אוזניים טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
כן בלונדיני, מצאת לך מי שיפחד לומר את דעתו. אני אומר תמיד את מה שאני חושב, ישר ולעניין, ללא התפתלויות וחרחורים, זה סתם חנטרוש בהקרצת כרגע כדי להרגיש טוב יותר.
אני מתנגד לטרנספר.
מה כן אתה שואל?
אני בעד לספח אבל לא לתת מעמד אזרחי רגיל, אלא מעמד מיוחד שיקבע את זכויותיהם של הערבים ואת חובותיהם. זאת במסגרת הסכם בין מדינת ישראל לבין ישות ערבית מוסמכת רשמית (לעולם לא "פלשתינאית") שתודיע על ויתור על כל כוונה לקבל ריבונות על שטח משטחי ארץ ישראל, ארצו של עם ישראל. כמו כן היא תצטרך להודיע על ביטול מלחמת הג'יאהד כנגד ישראל. היא תצטרך לוודא שיש התפרקות נשק טוטאלית בעזה ובגדה.
במסגרת הסכם כזה הערבים יקבלו זכויות והטבות מרחיקות לכת מבחינת כלכלית-חברתית-תרבותית-בריאותית-תחבורתית שישפרו את איכות חיהם לאין ערוך.

יותר קצר פשוט לכתוב "אפרטהייד" במקום כל המלל הזה.
בשביל מה המציאו את המילה הזאת לדעתך? לא חבל על המאמץ שלהם?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 14:37 
קומוניסים כתב:
אני מתנגד לטרנספר.
מה כן אתה שואל?

סליחה
אני מתנצל
אתה לא טרנספריסט בארון - אתה אפרטהיידיסט מוצהר
אתה וכל חבריך תיזרקו לפח הזבל של ההיסטוריה - ממש כמו קודמיכם, אנשי האפרטהייד הלבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
אתה וכל חבריך תיזרקו לפח הזבל של ההיסטוריה

אפשר להתחיל בקטנה ולהשליך אותו לפח הזבל של הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 14:40 
המציאות אינה פשוטה ואיתה צריך להתמודד. אם הברירה היא לטרנספר או לסגת ולקדם את האוייב עוד שלב בתורת השלבים אז אני מעדיף מצב כמו שתיארתי. זה לא יהיה אפרטהייד כמו שהאפרטהייד שאתה מנסה שנחשוב שזה יהיה. (דר"א). לא מחפש להתעמר, לא מחפש להשתלט. אני רק רוצה לשרוד ואם אפשר- שקט.

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 11 דצמבר 2011, 14:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 14:41 
ערן כתב:

סובלנות, חופש הביטוי, קבלת השונה והאחר, שימוש בשפה מכובדת, גרסת המשתמש ערן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
אותך אני לא אקבל בחיים. לא אותך, לא את הגזענות שלך, לא את שנאת האדם שלך, לא את צרות המוח שלך, לא את מה שיוצא לך מהמקלדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
ערן כתב:

סובלנות, חופש הביטוי, קבלת השונה והאחר, שימוש בשפה מכובדת, גרסת המשתמש ערן.

אתה עוד מעיז לההשתמש בטיעונים כמו "סובלנות, חופש הביטוי, קבלת השונה והאחר" אחרי שהצהרת הרגע שהיית רוצה להנהיג משטר הפרדה על בסיס גזעי?
מאיפה החוצפה הזאת מגיעה? (כמובן שאם מדובר בסתם טמטום אז אני מתנצל על שהאשמתי אותך בחוצפה, מוסר כפול, דו פרצופיות וצביעות)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 14:58 
ערן כתב:
אותך אני לא אקבל בחיים. לא אותך, לא את הגזענות שלך, לא את שנאת האדם שלך, לא את צרות המוח שלך, לא את מה שיוצא לך מהמקלדת.

אתה מפחד מהאמת שלי.
אני מנפץ לרסיסים את כל מה שבנית (בעזרת התקשורת) משך שנים.

למקרה שלא שמת לב אני מוכן לחיות כאן בשלום אמיתי עם הערבים. אני מוכן לתת להם את כל מה שלכאורה הם רוצים, לחיות בכבוד ובאיכות חיים, להתפרנס יפה, להתקדם. אני יוצא מנקודת הנחה בסיסית שכיהודי, אני לא אמור להיות כאן שווה זכויות לזרים, כי זאת הארץ שלי. אני לא אמור לחיות איתם כאן כשווה בין שווים. למרות זאת, אני מוכן לתת תקווה לחיים טובים יותר לכולם בכך שאני מציע להם את האפשרות לשגשג ולהתפתח ובלבד שיוותרו על רצונם ומשאת נפשם לחיות כאן במקומי ועל חשבוני.

ומה אתם מציעים? חלוקה לשתי מדינות על בסיס גזעי?! (לא באמת- במדינה היהודית ימשיכו לחיות ערבים בת"א, חיפה, ירושלים רמלה ולוד) המשך הנסיגות וההתרפסות אל מול האוייב החמאסי שאינו מכיר בזכותנו לחיות כאן ובכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
נו, הים הוא אותו ים וקומוניסים הוא אותו בנאדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מהעובדה שכולנו חיות משק בחווה של שמפעילות פה עשרים משפחות בערך, האסון הכי גדול שקרה למדינת ישראל זו תופעת הניאו-יהדות לגווניה.
מן הסתם הניאו-יהודים הם פיונים במשחק של שליטי הארץ האמיתיים, וכל תפקידם הוא למסך בעשן את המציאות הקרה, והיא שגוזלים מאיתנו מדי יום הרבה יותר ממה שמקובל לגזול מהמעמדות הנמוכים בעולם המפותח.
לצערנו, לניאו-יהודים אין מספיק שכל כדי לקלוט את זה, או שלחילופין עיניהם שטופות דם ואינן רואות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 15:35 
teknoboy כתב:
חוץ מהעובדה שכולנו חיות משק בחווה של שמפעילות פה עשרים משפחות בערך, האסון הכי גדול שקרה למדינת ישראל זו תופעת הניאו-יהדות לגווניה.
מן הסתם הניאו-יהודים הם פיונים במשחק של שליטי הארץ האמיתיים, וכל תפקידם הוא למסך בעשן את המציאות הקרה, והיא שגוזלים מאיתנו מדי יום הרבה יותר ממה שמקובל לגזול מהמעמדות הנמוכים בעולם המפותח.
לצערנו, לניאו-יהודים אין מספיק שכל כדי לקלוט את זה, או שלחילופין עיניהם שטופות דם ואינן רואות.

רק כשבתכלס לאותם 20 משפחות ולשותפיהם בשלטון, כלכלית נוח יותר לקדם פתרונות שלום-שקר כמו שלך. זה מוכח.
כך שאני ממש לא שליחם, במודע או לא במודע.
גם אני נגזל, מהמקום שלי אני מרגיש את זה ממש. בחיי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מה המעמד החוקי הרצוי בעיני האפרטהיידיסט של אלו שעלו לפי חוק השבות אבל אינם יהודים בעיני הרבנות ואינם רוצים "להתגייר".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 11 דצמבר 2011, 16:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים - לגבי הרשימה ששמת (אגב, זאת לא פעם ראשונה שמישהו שם אותה בפורום) -
מדובר ברשימה שהוכנה ע"י משפחה של מתנחלים מחבל בנימין, במחאה על כך שחבר הכנסת אבו וילן (שהוא מקיבוץ נגבה של השומר הצעיר) יזם הצעת חוק לגבי פיצוי למתחלים שיסכימו לעבור מרצון לתחומי הקו הירוק.
אני לא מכיר את הסיפור של כל קיבוץ וקיבוץ ועל איזו אדמה הוא יושב, מה שכן אני יודע זה שרשום שם שהקיבוץ שבו נולדתי יושב על אדמות של איזה שהוא כפר. היות ואני מכיר את ההסטוריה של הקיבוץ שלי, ואני יודע בוודאות שהוא לא יושב על שום אדמה של שום כפר פלסטיני, חיפשתי באינטרנט את השם של הכפר שלכאורה הקיבוץ יושב עליו. האזכור היחיד שמצאתי לשם של הכפר הזה זה לגבי הרשימה הזאת. חוץ מברשימה הזאת השם הזה לא מופיע בשום מקום, מה שכמובן מעמיד את האמינות של הרשימה הזאת בספק.
שים לב שאני בכלל לא נכנס לויכוח על ההבדל שבין 48 ל-67, אלא רק מפקפק באמינות של הרשימה הזאת. אני מציע לך לא להסתמך עליה יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:

רק כשבתכלס לאותם 20 משפחות ולשותפיהם בשלטון, כלכלית נוח יותר לקדם פתרונות שלום-שקר כמו שלך. זה מוכח.
כך שאני ממש לא שליחם, במודע או לא במודע.
גם אני נגזל, מהמקום שלי אני מרגיש את זה ממש. בחיי..

לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזאת.
כבר עשרות שנים שהם מקדמים את הפוליטיקה של מחרחרי המלחמה למיניהם (גם אהוביך וגם אלה שאתה קורא להם סמולנים בוגדיניים והזויים), ובינתיים העסקים הולכים טפו-טפו-טפו.
כנראה שאתה שום מדבר מהזיות ליבך, וזורם עם הנטייה הטבעית שלך להאשים את אוייביך הסמולנים בכל הרע שבעולם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
קומוניסים - לגבי הרשימה ששמת (אגב, זאת לא פעם ראשונה שמישהו שם אותה בפורום) -
מדובר ברשימה שהוכנה ע"י משפחה של מתנחלים מחבל בנימין, במחאה על כך שחבר הכנסת אבו וילן (שהוא מקיבוץ נגבה של השומר הצעיר) יזם הצעת חוק לגבי פיצוי למתחלים שיסכימו לעבור מרצון לתחומי הקו הירוק.
אני לא מכיר את הסיפור של כל קיבוץ וקיבוץ ועל איזו אדמה הוא יושב, מה שכן אני יודע זה שרשום שם שהקיבוץ שבו נולדתי יושב על אדמות של איזה שהוא כפר. היות ואני מכיר את ההסטוריה של הקיבוץ שלי, ואני יודע בוודאות שהוא לא יושב על שום אדמה של שום כפר פלסטיני, חיפשתי באינטרנט את השם של הכפר שלכאורה הקיבוץ יושב עליו. האזכור היחיד שמצאתי לשם של הכפר הזה זה לגבי הרשימה הזאת. חוץ מברשימה הזאת השם הזה לא מופיע בשום מקום, מה שכמובן מעמיד את האמינות של הרשימה הזאת בספק.
שים לב שאני בכלל לא נכנס לויכוח על ההבדל שבין 48 ל-67, אלא רק מפקפק באמינות של הרשימה הזאת. אני מציע לך לא להסתמך עליה יותר מדי.

אם אתה רוצה מידע מוסמך לך לאתר של עמותת "זוכרות". מתועד שם פחות או יותר כל כפר ערבי שהיה פה עד 48, והסיפור של מה שקרה לו ועל חורבותיו.
אגב, זה שאתה מתקשה למצוא מידע זה לאו דווקא הוכחה לכך שזה לא קרה, בטח לא במקרה של פרוייקט שהמדינה כולה התגייסה להסתרתו משך עשרות שנים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 16:22 
קיבלת תשובה. גם אם הרשימה הזאת נכונה רק בחלקה, יש עוד אינספור נקודות התיישבות בישראל שהוקמו על חורבותיהם של ישובים ערביים. באתר של המנוולות באמת תוכל לראות מידע מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
אין מה להתכחש לזה שהמדינה שלנו הוקמה באופן חלקי בחטא (לפחות יש זוויות ראייה מסוימות שהן זה נראה כך).
אפשר להתמודד עם זה, לכפר על זה או להתפייס עם מי שנעשה לו החטא הזה, ואפשר גם להתעלם מהחטא הזה או אפילו להצדיק אותו.
הבעיה עם הצדקת חטאים היא שבכך אתה מטמיע אותם, והופל אותם (במקרה שלנו) לחלק אינטרגלי מהמבנה של המדינה והחברה. במילים אחרות, תופעות כמו קומוניסים מוסברות על ידי התלהלך של הכחשת החטא הזה.
מדינה בוגרת היתה מתמודדת עם עברה באומץ, מיישירה מבט למראה, ומתקנת את דרכיה. כך עשו בלא מעט מדינות מערביות, שמכעט כולן חטאו בשלב כזה או אחר בחטאי הכיבוש, הניצול ואפילו יותר מזה.
במדינת היהודים לעומת זאת, טומנים את הראש בחול, צורחים צווחות פסאודו-מוסריות ומקווים שהשם ירחם למרות הכול.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 16:32 
אז זהו שזה לא חטא. זו מצווה. זו גאווה. זו זכות עצומה להיות הדור שזוכה לחזור לארץ במקום בו חיו אבות אבותינו. זה אושר גדול. רק האוייב (והשמאל ההזוי) מגדיר את חזרתנו לכאן כאסון- נכבה. או רואה בתפיסת אדמותינו מאז ומקדם כחטא.
אני לא מרגיש שום צורך להתנצל, לא לכפר, לא לפצות, לא מתכחש כאמור, וגאה בכך.
זה הבית שלי, חבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אז זהו שזה לא חטא. זו מצווה. זו גאווה. זו זכות עצומה להיות הדור שזוכה לחזור לארץ במקום בו חיו אבות אבותינו. זה אושר גדול. רק האוייב (והשמאל ההזוי) מגדיר את חזרתנו לכאן כאסון- נכבה. או רואה בתפיסת אדמותינו מאז ומקדם כחטא.
אני לא מרגיש שום צורך להתנצל, לא לכפר, לא לפצות, לא מתכחש כאמור, וגאה בכך.
זה הבית שלי, חבוב.

לא אמרתי שזה אסון להקים את מדינת ישראל, או שמבחינתי זו "נכבה".
לא אמרתי שזה לא ביתך. אני חושב שזה גם ביתי. אני אפילו מניח ששנינו נולדנו פה.
מה שכן, אם הדרך נעשו שגיאות, פשעים, עוולות או חטאים - אני לא חושב שזה חכם להתחמק מההתמודדות עם זה.
אני שם לב שקשה לך מאוד עם זה, ואפילו להכיר באפשרות הזאת קשה לך.
כנראה שאתה לא חש שהצידוקים לחיים שלך כאן חזקים כל כך, אם אתה מפחד להתמודד עם טענות כאלה ואחרות על הדרך שבה הגשמת את זכותך זאת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 16:46 
אתמול צפיתי ב-republican debate.
כמה נקודות:
1. ההתיחסות לקונפליקט הישראלי-פלסתינאי מדהים אותי כל פעם מחדש.
2.מישל באקמן זה היצור הכי מפגר בעולם.
3.גינגריץ' הוא היחיד שיודע להתבטא (אולי כי הוא היה דובר הבית הלבן)
4.רון פול אומר שארה"ב צריכה להפסיק להיות "השוטרת של העולם", וצריכה לצאת ממדינות זרות.
צריכים לבטל את החוקים שבוש אישר אחרי 9\11 על המעקב אחרי אזרחי ארה"ב.
ובכלל הרבה דברים שדיי מיצגים את הדמוקרטים יותר, איך הוא רפובליקני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל, הוא לא ממש, הוא ליבריטאני,
דבר שני, בדלנות זה ממש לא משהו חדש באמריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 17:09 
על הדרך אפשר לדסקס, לא שמעתי ממך מילים ברורות על הזכות.

מי כמוך יודע שאינני מרגיש שום צורך בחיזוקים ואני משונע שזאת הארץ שלנו בזכות מתוקף הבטחת הארץ לאברהם יצחק ויעקב ולזרעם עד עולם, ומתוקף השייכות והקשר המדהים שהיה וישנו בין עם ישראל לארץ ישראל משך אלפי שנים. זכות זו להשקפתי, אינה ניתנת לערעור או לשינוי. אני רואה בה את הבסיס לשהותנו כאן, בלעדיה- זה חטא, חוצפה ועוולה לגור בת"א או בשומרון.

רק מי שמבין את הנקודה הזאת ולומד אותה יכול להיות בטוח ורגוע מבחינת זכותו על הבית שלו. לכן אני לא שופט אותך גם, סך הכל ניזונת ממה שלימדו אותה והציגו לך בתקשורת המתנכרת לעמנו ועברו.
אבל עדיין לא מאוחר, צא ולמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
ספר את זה לתושבי מגרון שיושבים על קרקע פרטית פלסטינית

הם לא יושבים לא על קרקע פרטית ובטח שלא על קרקע של ערבים. ארץ ישראל שייכת לעם היהוד, תל אביב, י-ם חיפה אשדוד באר שבע מעלה אדומים וכן גם מגרון...הם בארץ ישראל שזוהי הארץ שלנו.

אם כבר הם יושבים על הארץ שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 17:38 
אדום עד לגרדום כתב:

הם לא יושבים לא על קרקע פרטית ובטח שלא על קרקע של ערבים. ארץ ישראל שייכת לעם היהוד, תל אביב, י-ם חיפה אשדוד באר שבע מעלה אדומים וכן גם מגרון...הם בארץ ישראל שזוהי הארץ שלנו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:

אבל הם כן יושבים על קרקע פרטית, ששייכת לערבים.
גם אם תגידו שלא, זה עדיין המצב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 17:42 
עם התיישבות יהודית בכל מקום שהוא אינו "קרקע פרטית" יש לך בעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
עם התיישבות יהודית בכל מקום שהוא אינו "קרקע פרטית" יש לך בעיה?

בשטחים הכבושים יש לי בעיה, כן. גם לחוק הבינלאומי ולמוסדות האמונים על אכיפתו יש בעיה, וגם לרוב מדינות העולם.
לגבי השטחים שבריבונות ישראל, אני לא רואה בעיה שלא יקומו יישובים מכל הסוגים. אם זה ניתן באופן סלקטיבי ועל פי מפתח גזעי, צריך להפסיק את זה (טוב, נו, כתבתי "אם" אבל כולם יודעים שזה המצב).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: