אז ככה..
היום הייתי באיצטדיון הזה לראשונה בחיי שנינו (ואני די בטוח שאני הראשון שישב על כיסא 218 והשתין במשתנות שם).
להלן תמונות:

כמה רשמים:
-אקוסטיקה באמת נפלאה. גם המבנה לא מפלצתי ולכן למרות שני אוהדים של מכבי פתח תקווה האיצטדיון לא נראה ריק והסאונד באמת משהו.
-מאוד יפה בפנים, בלובי. קצת מזכיר את ר"ג-יש לובי גדול וכמה כניסות ליציעים. יש שם גם קפיטרייה (המחירים כרגיל כמובן) ומה שבאמת מדהים זה שלושה מתחמים של שירותים, גברים, גברים/נשים ונשים אחד ליד השני כשבזה של הגברים יש שורות של משתנות (גם לילדים/נמוכים, לידיעת המשתמשים אלפקה וגמבה) וקצת תאים ובמעורב יש המון תאים.
-יש מעלית (מטורף!), מסתבר שיש שם שלוש קומות. הייתי בלובי זהב שם וזה פשוט סלון ענק עם קפיטרייה וכורסאות ומלא פלזמות עם חלונות זכוכית ענקיים שדרכם ניתן לראות את המשחק, לידו יש המון תאים פרטיים. מעליהם יש את העמדה של העיתונאים שכמובן גם ממנה רואים טוב. רואים ממש טוב, גם מהיציע (גם בגובה הקרקע, איפה שאני ראיתי את המשחק, חוץ מזה שלפעמים המאמן מסתיר אבל אלא אם כן יושבים בשורות הראשונות זו לא בעיה).
-אין מנהרת שחקנים אלא מין גגון חשמלי שיוצא כשהחשקנים נכנסים/יוצאים לתאי ההלבשה, גם בתאי הלבשה נחמד, מזגן נעים וחדר שופטות (!)
-לדעתי הפאק היחיד (לא הייתי בחניה הרגילה אז אני לא יודע) הוא היעדר ספסלים מה שגורם לכך שכמה כיסאות בשורות הראשונות תחומות לשחקנים אבל זה לא כזה קריטי.
אני מת שנשחק שם עונה הבאה (אם וכאשר בלומפילד...), באמת איצטדיון כיפי.
אההה, והיה כיף לראות מהדשא את שטראובר אוכל רביעייה (הגול השני אחד המפגרים והרביעי מדהים!)