תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 22:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שוב בעיות עם קשטן וידין...
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
חבל שכל אלו שפותחים פה על אביחי לא שואלים את עצמם האם הוא באמת עשה את מה שמייחסים לו. הרי בכל כתבה הוא מצוטט כמי שישחק איפה שיציבו אותו אז מה הסיבה שמאשימים אותו בסבוטאז' ?

בהחלט יתכן יקירי,
אז בוא בבקשה ושפוך אור לגבי הסיבה שמאשימים אותו .
יש כאלה, כמוני שיש סיכוי שיבינו מהר אם יגיע מישהו ויסביר להם לאט.

ידין הוא השחקן הישראלי עם השכר הכי גבוה היום (כ 250 אלף דולר), והוא אחרון שנשאר עם שכר כזה.
טביב לא רוצה לשלם כאלה משכורות והתאוריה גורסת שהוא מעוניין להפטר ממנו (הגם שיש לו בעלות כלשהי על הכרטיס שו ומכירה תניב לו רווח אישי).
לא שאני מבין איך ההתנהלות הזאת קשורה, אבל שיהיה.

אז למה טביב סירב בתוקף לשחרר את ידין בקיץ? הרי הגיעה עליו הצעה מספרד אאל"ט בגובה סעיף השחרור שלו, ובטח עם מו"מ היה אפשר לסחוט שם יותר מזה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 19:49 
mbracha כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
חבל שכל אלו שפותחים פה על אביחי לא שואלים את עצמם האם הוא באמת עשה את מה שמייחסים לו. הרי בכל כתבה הוא מצוטט כמי שישחק איפה שיציבו אותו אז מה הסיבה שמאשימים אותו בסבוטאז' ?

בהחלט יתכן יקירי,

ידין הוא השחקן הישראלי עם השכר הכי גבוה היום (כ 250 אלף דולר), והוא אחרון שנשאר עם שכר כזה.
טביב לא רוצה לשלם כאלה משכורות והתאוריה גורסת שהוא מעוניין להפטר ממנו (הגם שיש לו בעלות כלשהי על הכרטיס שו ומכירה תניב לו רווח אישי).

אז למה טביב סירב בתוקף לשחרר את ידין בקיץ? הרי הגיעה עליו הצעה מספרד אאל"ט בגובה סעיף השחרור שלו, ובטח עם מו"מ היה אפשר לסחוט שם יותר מזה.

לא יודע, הגם שידין יילך רק לקבוצה באירופה (אלא אם כן הוא מוכן לרדת משמעותית בשכר). אולי סימרוטיץ יוכל לענות לך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 19:53 
ידין מעוניין לעבור או לאירופה או לספרד. בדוק. יכתוב בחוזה שלא ישחק בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:

בהחלט יתכן יקירי,

כלאמר , אלה שמחזיקים בדעה אותה הבאת מאמינים שלטביב נימאס שמנצחים שני משחקים ברציפות, ויש שקט יחסי בתקשורת סביב הפועל, ולאחר שסיים את קפה הבוקר שלו הרים טלפון לקשטן ואמר לו...כנס בידין. וקשטן חסר חוט השידרה ענה לו "סמוך" .

גישה מעניינת, מבוססת ובעיקר מעמיקה וחכמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שהצדק עם התיאוריה של סימרוטיץ', למרות שבשורה התחתונה יכול להיות שידין יעזוב. אם טביב לא מכר את ידין לספרד בהרבה כסף אחרי עונה שלמה בה ידין היה חושך אני לא חושב שהוא באמת רוצה למכור אותו בכל מחיר, בטח לא משיקולים כלכליים. אני קורא את המפה אחרת: טביב לא רצה לוותר על ידין (בטח לא עבור הסכום המגוחך של סעיף השחרור שלו) כי תחליף נורמאלי לידין יעלה יותר מזה. קשטן וטביב בעצה אחת מנעו מידין לשחק מול סקאוטים במחנה אימון בקיץ כדי שלא יקבל חשיפה מיותרת, מאז ידין וקשטן חתול ועכבר. ידין ממורמר, חשד להדלפות, שביתות איטלקיות, מקום ראשון, הצלחה מקצועית של המאמן, קשטן לא יכול לסבול את ידין - כל זה מקצר את ימיו של ידין בקבוצה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 22:21 
Moalem כתב:
קשטן צודק ב100%.אף אחד לא מעל הקבוצה וכל שחקן צריך להילחם על מקום בהרכב ולא להתמרמר כל השבוע שהוא משחק פעם אחת או פעמיים בעמדה הלא טבעית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
RedAlert כתב:
chimpfive כתב:
RedAlert כתב:
chimpfive כתב:
Kobster את שי צריך להעיף על טיל ולא רק על ההדלפה המכוערת הזאת אלא על כל הרעל שהוא מפזר כבר שנים, ערכתי כי לא רציתי לפתוח עוד דיון מתיש עם המעריצות שלו כאן.

אתה הזוי,באמת שאתה הזוי

מי אמר לך ששי הדליף יא אפס ?!
מה אתה הסקת את זה לבד כי אתה לא אוהב אותו ?!
תתבייש.

:)

צודק מאוד,סליחה שאני מגן על שחקן הבית היחידי או לפחות בין היחידים שנשארו עוד בהפועל
הרי לגיטמי לקלל שחקן שכול כך חשוב לו מהקבוצה,שמוכן לתת הכול
גם אם הוא קצת איטי,הוא ביכולת ירודה
לא ככה?

בושה

מה הקשר לזה שהוא שחקן בית? תתמודד עם הטענה שהופנתה. לשחקני בית אין זכויות יתר על שחקנים אחרים והם צריכים להיות טובים בשביל לשחק בדיוק כמו כל שחקן אחר (ולא שיש לי מושג אם הוא הדליף או לא, אבל שי לאורך כל הקריירה, בשנייה שמשהו לא מסתדר לו דבר ראשון רץ לבכות בעיתון. זה לא חדש).

גבר,שי לא הדליף
הבחורצ'יק העדיף לקחת כעובדה את זה שהוא הדליף,וישר להציע שצריך להעיף אותו על טיל
מי זה שי בכלל מבחינתו

לא יודע על מה אתה מדבר שהוא רץ לבכות.לא שמעתי אותו מתראיין פעם אחת ואומר שזה לא לעניין
תמיד זה "מקורבים"
בכול מקרה,אני לא חושב ששחקן שמדליף צריך לעוף על טיל,אלא אם כן הוא שחקן שולי כזה שנמצא בקבוצה בדיוק חודשיים
אם זה נכון,אותו שחקן שמדליף צריך לקבל קנס גבוה,קצת לשבת בחוץ,וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
Redalert, אתה מיתמם. "מקורבים" זו הדרך של כתב לצטט שחקן בלי לתת לו קרדיט על כך, באופן מכוון כמובן. אתה באמת מאמין שלחברים של שי/ידין/אוסידון/טביב/בונדר יש את הטלפון של אופירע בחיוג מקוצר? כל אחד שרוצה בימינו למסור הודעה לתקשורת בלי שיוכלו להעמיד אותה נגדו בדין משמעתי סוגר עם הכתב שיצטט את מה שאמר כאילו נאמר מפי השכינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 08:36 
mbracha כתב:
אני לא חושב שהצדק עם התיאוריה של סימרוטיץ', למרות שבשורה התחתונה יכול להיות שידין יעזוב. אם טביב לא מכר את ידין לספרד בהרבה כסף אחרי עונה שלמה בה ידין היה חושך אני לא חושב שהוא באמת רוצה למכור אותו בכל מחיר, בטח לא משיקולים כלכליים. אני קורא את המפה אחרת: טביב לא רצה לוותר על ידין (בטח לא עבור הסכום המגוחך של סעיף השחרור שלו) כי תחליף נורמאלי לידין יעלה יותר מזה. קשטן וטביב בעצה אחת מנעו מידין לשחק מול סקאוטים במחנה אימון בקיץ כדי שלא יקבל חשיפה מיותרת, מאז ידין וקשטן חתול ועכבר. ידין ממורמר, חשד להדלפות, שביתות איטלקיות, מקום ראשון, הצלחה מקצועית של המאמן, קשטן לא יכול לסבול את ידין - כל זה מקצר את ימיו של ידין בקבוצה.

1. זו התאוריה שלי ואני מבקש לא לשנות אותה , התאוריה אומרת שסוכם מזמן על זה שידין יעזוב בינואר , ועכשיו כל הצדדים מרוויחים ,אני לא חושב שקשטן מודע לעניין .
2. מיום ליום זה נראה כמו הדלפה מסודרת של "גורמים" בקבוצה בנוהל הרגיל של להפציץ את כל הכתבים ב"סקוף" החם, מעניין איך כל הכתבים פירסמו בערך באותו הזמן את אותו ניסוח של השיחה הקבוצתית ? ,עמית גולדשטיין,עמיקם,צנציפר,פשכצקי,רוזנפלד, עם יש שחקן מדליף כנראה שחשבון הטלפון שלו ממש גדול ויש לו המון סבלנות וזמן .
3.היום כבר יצאה הודעה רשמית (על פי ישראל היום ) שהקבוצה מגבה את המאמן בהחלטתו לקנוס את ידין.
4.אשמח אם אדום עולה או עמיקם יאששו או יפריחו את התאוריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 08:58 
RedAlert כתב:

גבר,שי לא הדליף
הבחורצ'יק העדיף לקחת כעובדה את זה שהוא הדליף,וישר להציע שצריך להעיף אותו על טיל
מי זה שי בכלל מבחינתו

לא יודע על מה אתה מדבר שהוא רץ לבכות.לא שמעתי אותו מתראיין פעם אחת ואומר שזה לא לעניין
תמיד זה "מקורבים"
בכול מקרה,אני לא חושב ששחקן שמדליף צריך לעוף על טיל,אלא אם כן הוא שחקן שולי כזה שנמצא בקבוצה בדיוק חודשיים
אם זה נכון,אותו שחקן שמדליף צריך לקבל קנס גבוה,קצת לשבת בחוץ,וזהו.

לא אמרתי שצריך לעוף על טיל, אבל מן הסתם, אין לך באמת מושג אם הוא הדליף או לא. ולגבי הבכיינות שלו, זה משהו קבוע, כל פעם שהוא לא משחק כבר כמה שנים טובות.

שי סידר לעצמו דרך התקשורת והאוהדים חוזה ל-5 שנים שלדעתי מבחינה מקצועית לא מגיע לו. את כל הקמפיין שלו הוא עשה דרך התקשורת ולמזלו טביב היה מספיק מטומטם בשביל לשחק לו לידיים עם הצורה שבה הוא התייחס אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
הקונספירציה לפיה אלי טביב מנסה להיפטר מהמשכורת של אביחי ידין, ומנסה למכור אותו מחר לאירופה, ע"י כך שהוא אומר לדרור קשטן לריב איתו באימונים, היא אחת המופרכות אם לא הכי מופרכת שהולידה לנו העלאק-מחאת פורום האחרונה.

עם כל הכבוד לאביחי, זה הוא שהשבית אימונים בתחילת העונה שעברה. זה הוא שמתבטא כל שני וחמישי בתקשורת. ואני גם לא רואה איזה קבוצה באירופה לוקחת אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 10:38 
בין מי למי סוכם שהוא יעזוב? לאן הוא יעזוב? איך כולם מרווחים מזה עכשיו? מה הקשר להדלפות (וכאילו רק לגבי ידין היו הדלפות)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 10:44 
אפשר קצת שקט בבית הזה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 10:44 
מסתתר בכתבה על האוהדים הנהדרים של חיפה

ציטוט:
בחיפה היו רוצים לראות בקבוצה את אביחי ידין, אבל לא יפנו אליו לפני שישוחרר מהפועל תל אביב.

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1884133

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 10:47 
ברור, רק שחר ישלם לידין 250 אלף דולר.
או ברור 2 - ידין יהיה מוכן לקצץ את השכר שלו בחצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 10:50 
לא מבין את הקונספירציה.
אפשר לחשוב שידין נאחז בהפועל ולא רוצה לעבור לאירופה.

אם כבר אז תיאורית קונספירציה מצד ידין שבודאי היה שמח לתת להפועל 15,000 דולר ולעבור לאירופה ולמשכורת גבוהה יותר.
הכרתית ובעיקר תת הכרתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 10:54 
א. זה שכל פעם שיהיה בעיות עם שחקן נטיח את זה איכשהו על אלי טביב זה קצת מגוחך, אני אולי מנחש אבל אלי טביב רוצה להרוויח כסף בהפועל והכסף מלהגיע לצ'מפיון ליג (ולשחק עם ריאן גיג) הרבה יותר גדול מהכסף שהוא יעשה ממכירת ידין או טוטו כרגע. שלא נדבר על מענקים על אליפות ועוד כל מיני תוספות שאתם מתעלמים מהן לחלוטין, אלי טביב יודע היטב שכדי להרוויח הוא צריך להצליח כי ברגע שזה יתחיל להכשל אז גם השחקנים יפסיקו להיות אטרקטיבים למכירה.
ב. אין ספק שהבעיה הזאת היא נטו בין ידין לקשטן, לא יודע אם ידין דומיננטי בחדר ההלבשה אבל האו כנראה דמות שאוהבת להשמע וקשטן מנסיונו העתיק אוהב להכנס בכאלה מהתחלה, הבעיה הכי גדולה כרגע שאין לנו תחליף ראוי לרבע ידין ושאיבוד שלו בינואר יכול ללא ספק לפגוע לנו במטרה לזכות באליפות ולקשטן באפשרות לאמן בליגת אלופות.
ג. תלעגו, תצחקו ותתעצבנו אבל יש משהו מאוד מעצבן בזה שאיכשהו התקשורת תמיד יודעת הכל על מה שקורה עם אביחי ידין ועל כל פיפס שהוא מוציא (אני בטוח שהוא לא שה תמים) אבל אני חושב שיש שם מישהו שבוחש מאחורה בתפקיד שלו, אני אישית יש לי כבר מועמד אבל אין לי 300 אלף שקל לשלם על תביעה דיבה. לא הריבים בין קשטן לידין הם הדבר הכי גרוע בקבוצה אלא שמישהו מוציא אותם החוצה.
ד. שחקנים לא תמיד מסתדרים עם דרישות המאמנים שלהם ולכן הגיוני שידין מאוכזב מזה שרוצים שהוא יהיה בלם ואפילו יתמרמר באימונים על זה, נראה מה יהיה במשחק עצמו, שם ידין צריך להתעלות ולשחק את ה100 אחוז שלו, כבר ידענו סיפורים על מאמנים ושחקנים שלא מסתדרים ומביאים אליפות, כרגע שחיפה ומכבי לא פוגעות אז אנחנו נתפסנו על שאננות מסוימת אבל לדעתי העניה איבוד של אביחי ידין הוא מכה אנושה לסיכוים שלנו לקחת אליפות. את ההבדל תראה כבר בשני הזה כאשר גורדנה ואבוטבול יהיו בקישור, נראה מה ייצא מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
מסתתר בכתבה על האוהדים הנהדרים של חיפה

ציטוט:
בחיפה היו רוצים לראות בקבוצה את אביחי ידין, אבל לא יפנו אליו לפני שישוחרר מהפועל תל אביב.

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1884133

לא צריך שיכתבו את זה כדי לדעת
ברגע שידין ישוחרר מהפועל תוך רבע שעה תראה שכל הליגה מנסה להחתים אותו.

הוא קשר ענק בקנה מידה של ליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
Redalert, אתה מיתמם. "מקורבים" זו הדרך של כתב לצטט שחקן בלי לתת לו קרדיט על כך, באופן מכוון כמובן. אתה באמת מאמין שלחברים של שי/ידין/אוסידון/טביב/בונדר יש את הטלפון של אופירע בחיוג מקוצר? כל אחד שרוצה בימינו למסור הודעה לתקשורת בלי שיוכלו להעמיד אותה נגדו בדין משמעתי סוגר עם הכתב שיצטט את מה שאמר כאילו נאמר מפי השכינה.

מצד שני יש מצב שאופירע סתם מחרטטת
וזה לא שהיא לא עשתה את זה בעבר
לנסות לסכסך זה יופי מבחינתה

נכון שקצת הייתה פה היתממות מצידי,אבל עדיין אני בספק ששי או "מקורביו" ידליפו משהו על חברו לקבוצה,אביחי ידין

ציטוט:
לא אמרתי שצריך לעוף על טיל, אבל מן הסתם, אין לך באמת מושג אם הוא הדליף או לא. ולגבי הבכיינות שלו, זה משהו קבוע, כל פעם שהוא לא משחק כבר כמה שנים טובות.

שי סידר לעצמו דרך התקשורת והאוהדים חוזה ל-5 שנים שלדעתי מבחינה מקצועית לא מגיע לו. את כל הקמפיין שלו הוא עשה דרך התקשורת ולמזלו טביב היה מספיק מטומטם בשביל לשחק לו לידיים עם הצורה שבה הוא התייחס אליו.

למי אכפת כרגע מהבחינה המקצועית?
לשי מגיע חוזה ל15 השנים הקרובות,שיפרוש מתי שהוא רוצה
הוא בן 28,היה כול החיים שלו רק כאן
הוא חולה על המקום

אם הוא לא מספיק טוב,שיראה קצת ספסל ,לא יקרה כלום

כול פעם ששי לא משחק טוב,הוא רץ לבכות לתקשורת?
מה,על מה אתה מדבר ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: