תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 21:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שוב בעיות עם קשטן וידין...
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:05 
גביזון כתב:
azran כתב:
its-sick כתב:
אם לסכם את תמימות הדעים כאן: קשטן הצליח בהתפרצות שלו להעביר את כעס האוהדים לידין כשהמטרה האמיתית צריכה להיות הנהלת הפאר שלנו.
הרי אמרו בפורום מאות פעמים שחסר בלם רביעי, רק קשטו וטביב לא שמו לב. באמת כל הכבוד.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שוב בעיות עם קשטן וידין...
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אם לסכם את תמימות הדעים כאן: קשטן הצליח בהתפרצות שלו להעביר את כעס האוהדים לידין כשהמטרה האמיתית צריכה להיות הנהלת הפאר שלנו.
הרי אמרו בפורום מאות פעמים שחסר בלם רביעי, רק קשטו וטביב לא שמו לב. באמת כל הכבוד.

תמשיך לדחוף את האג׳נדה שלך כשצריך ובעיקר כשלא צריך.
תראה קטע, אפשר לחשוב שההנהלה זונה, שהיא מזיקה לקבוצה ולמאמצי האליפות, ובאותה מידה לטעון שבמקרה הזה ידין מתנהג בחוצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
גביזון כתב:
azran כתב:
its-sick כתב:

קשטן שם לב,אמר לפני שתם חלון ההעברות שהסגל לא שלם.
יום אחרי טביבי אמר שהסגל יספיק ומאז שתיקת הכבשים מצידו של מר הבט.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
קשטן צודק אבל לא חכם.
במקום לקחת את אביחי לשיחה בארבע עיניים, לומר לו שהוא מבין את התסכול שלו אבל כרגע המצב הוא כזה שהוא השחקן היחיד שהוא יכול לסמוך עליו בהגנה (קוראים לזה לתת ביטחון), הוא קונס אותו מול כל הקבוצה - גם מוריד ביטחון וגם משפיל באיזשהו מקום.

כולי תקווה שקשטן כן לקח את ידין לשיחה בארבע עיניים, רק שזה לא הודלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
קשטן צודק אבל לא חכם.
במקום לקחת את אביחי לשיחה בארבע עיניים, לומר לו שהוא מבין את התסכול שלו אבל כרגע המצב הוא כזה שהוא השחקן היחיד שהוא יכול לסמוך עליו בהגנה (קוראים לזה לתת ביטחון), הוא קונס אותו מול כל הקבוצה - גם מוריד ביטחון וגם משפיל באיזשהו מקום.

כולי תקווה שקשטן כן לקח את ידין לשיחה בארבע עיניים, רק שזה לא הודלף.

הלוואי וזה נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
צ'ימפ, יפה שערכת אבל ההאשמה שלך נשארה בעינה ולכן היא שווה תגובה.
שי אבוטבול הוא הדבר שהכי קרוב לסמל ממי שנשאר בהפועל, ועדיין, אם הוא זה שמדליף ואחראי לכל הבלאגן הוא צריך לעוף מהקבוצה ולא לחזור אליה.
הכתובת הייתה על הקיר עוד מאתמול, לא היה אתר אחד שלא היתה בו כתבה על הסיפור המטומטם הזה, מצד אחד ידין מצוטט ואמר שהוא ישחק איפה שישימו אותו ומצד שני "שחקנים" בקבוצה אמרו שידין מאוד לא מרוצה מהתפקוד הזה כי הוא חושב על הסקאוטים שבאים לראות אותו ושהפיצוץ בינו לקשטן קרוב מאוד.
בניגוד לכולם פה, אני לא חושב שיש מישהו שצודק בסיפור הזה. זה שהיה צריך להיות בלם רביעי לגיטימי בסגל זה ברור לכולם, ופה בהחלט יש אשמה של ההנהלה והצוות המקצועי. סתם להשוואה, אצל שתי יריבותינו הגדולות יש רשימה לא קצרה של בלמים - בוליאט,פיליאבסקי שנפצע,פלאח,איציק כהן ודגני אצל הירוקת. ניבאלדו,פביצ'ביץ',פונצ'ץ',סטרול,ייני וסבן אצל הצהבת. אצלנו הרשימה מסתכמת בפרנסמן,פצ'אלקה ובאדיר.
מצד שני, שחקן אמור לשחק איפה שמציבים אותו. חוטבא שחקן עם רגל ימין ששיחק כמגן שמאלי. דמארי חלוץ שמוצא את עצמו עושה הגנה ב 16 שלנו קבוע כל משחק. אם ידין לא מרוצה, שיקח את קשטן לשיחה אישית ויפתח את הלב.
אני , אגב, לא פוסל את האפשרות יש צד שלישי שאשם והם אותם שחקנם שחיממו את האווירה עם כל הכתבות המיותרות האלו ופתחו את הפה איפה שלא צריך. קשטן רואה ושומע הכל, והוא כנראה הגיע למסקנה שיש דברים בגו ולכן פוצץ את הכל.
כך או כך, מי שנפגעת מכל העניין זו הקבוצה ובעיקר האוהדים שהולכים למלא את היציעים בצפון הרחוק ביום שני בשביל לראות קבוצה שעולה למשחק העונה שלה בלי בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
לא ברור לי מה הפרסומים על התסכול של ידין ולמען האמת אני לא מאמין שידין באמת מתוסכל.

הרי לכולם ברור שזה זמני. זה לא באמת שקשטן מנסה להיות רע או שידין מחפש מריבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
its-sick כתב:

תראה קטע, אפשר לחשוב שההנהלה זונה, שהיא מזיקה לקבוצה ולמאמצי האליפות, ובאותה מידה לטעון שבמקרה הזה ידין מתנהג בחוצפה.
יש לי אג'נדה? אני כנראה ממש חלש במודעות עצמית.
אודה לך אם תספר לי מה האג'נדה שלי, זה מרגיש קצת לא נעים שכולם יודעים חוץ ממני.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
לא ברור לי מה הפרסומים על התסכול של ידין ולמען האמת אני לא מאמין שידין באמת מתוסכל.

ידין יודע שבתקופה הזאת סקאוטים עושים בדיקות ומעקבים רציניים.
וראינו כבר כמה זה חשוב לו, עוד מהקיץ במשחקי ההכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שוב בעיות עם קשטן וידין...
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:33 
יש שחקנים שהיו משלמים בשביל לשחק בהפועל 5 דקות באיזו עמדה שהמאמן ירצה.
מי זה ידין בכלל שיעשה פוזות על זה שקשטן שם אותו בלם?
חוצפן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
ההדלפות האלו זה דבר נורא, חובה לאתר את המדליף (פוליגרף לכולם או לשחד עיתונאי שיחשוף את המקור שלו) ולא לשחרר אותו, אלא לשלוח את התחת שלו לקפוא ביציע עד תום החוזה.

ולעניין - יש מאמן, הוא עושה את מלאכתו נאמנה, הוא העמיד אותנו לקראת סיום הסיבוב הראשון בעמדה שאף אחד מאיתנו לא דמיין שנהיה בה, והוא היחיד שמוסמך לקבל החלטות מקצועיות במועדון. אם הוא החליט שידין זורק זין אז מבחינתי ידין זורק זין וזה לא נתון לויכוח. מקווה שידין יתיישר ויבלע את האגו המנופח שלו, כי הוא בסך הכל עוד שחקן שלא גדול מהקבוצה, בלי קשר ליכולת הנהדרת שלו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
Maor7 כתב:

ידין יודע שבתקופה הזאת סקאוטים עושים בדיקות ומעקבים רציניים.
וראינו כבר כמה זה חשוב לו, עוד מהקיץ במשחקי ההכנה.

זה עדיין לא אומר לי כלום.
זה רק משחק 1 ראבק.

מי יתעצבן משטות כזאת.
זה אפילו לא נסיון לשנות, זה סתם כי אין ברירה ושבוע הבא זה ישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:36 
א. אם בשכטר עסקינן,אז לעיתים הוא גם שיחק על קו ימין כקשר.
ב. הרבה מאד קשרים אחורים הוסבו לתפקיד בלם אם בגלל אילוץ או "סתם" החלטה לגיטית של מאמן.
ג..........צריך לברר מי המניאק המדליף מחדר ההלבשה כי בכל הסיפור הזה ,זה החלק הבאמת מעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
ידין כבר התעצבן באמצע המשחק של חיפה.
והוא התעצבן שוב השבוע.
וזה לא רק משחק אחד.
פצ'אלקה זה שלושה שבועות במקרה האופטימי.
אצלו זה בדרך כלל לוקח יותר זמן.
ויש חמישה משחקים בליגה רק החודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:39 
its-sick כתב:
ערן כתב:
its-sick כתב:

אתה אכן חלש במודעות עצמית, קלעת.
איך לעזאזל ההנהלה קשורה פה?
גם אם זה היה עניין של חוסר בבלם עדיין אביחי ידין צריך להתנהג כמו שחקן כדורגל מקצוען ולעשות מה שאומרים לו בלי פרצופים ולגבי התגובה הראשונה שלך באשכול, אף אחד לך מדבר על להסב אותו באופן קבוע לעמדת הבלם.
לגבי הבלמים בסגל, אין לי מושג אם אתה יודע לספור, אבל להפועל יש בסגל 4 בלמים: פרנסמן, פאצ'לקה, באדיר ומור שושן. 3 מהם בכירים (כולנו מסכימים שפרנסמן הוא לא שחקן כדורגל, אבל זה כבר עניין אחר). רצה הגורל ונפצעו 2 בלמים בבת אחת, זו אכן בעיה. גם אני חושב יכול להיות שעדיף לפתוח עם שושן רק בשביל לא לאבד את ידין בתור קשר, אבל מצד שני למור שושן, אם אני זוכר טוב, יש אולי משחק ליגה אחד בהפועך ברזומה שלו ואני יכול להבין שקשטן חושש לפתוח איתו במשחקים כאלה.

אי אפשר כל שטות להפנות כלפי ההנהלה וגם לא כלפי קשטן ומי שמכיר אותי בפורום הזה קצת יודע שקשטן רחוק מלהיות מאמן שאני אוהב.
אביחי ידין לא בפעם הראשונה מתנהג בחוסר מקצוענות, ובגלל זה הוא נראה כמו שהוא נראה מתחילת השנה הקודמת. חבל שדווקא עכשיו, שהוא בכושר הכי טוב שלו מזה שנה וחצי וגורם מאוד משמעותי באיך שהפועל נראית, הוא בוחר שוב לשים את עצמו לפני הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

אפשר לחשוב שההנהלה זונה, שהיא מזיקה לקבוצה ולמאמצי האליפות, ובאותה מידה לטעון שבמקרה הזה ידין מתנהג בחוצפה.

מאחר ואני מניח שקשטן לא קם בבוקר והחליט " היום אני מתעצבן על ידין", הרי שלקרוא להתנהגותו של ידין חוצפה זו אמירה עדינה.

ארור השחקן אשר יפרק את התלכיד שנוצר בשבועות האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:49 
redrony כתב:
its-sick כתב:
ערן כתב:
its-sick כתב:

גם אם זה היה עניין של חוסר בבלם עדיין אביחי ידין צריך להתנהג כמו שחקן כדורגל מקצוען ולעשות מה שאומרים לו בלי פרצופים ולגבי התגובה הראשונה שלך באשכול, אף אחד לך מדבר על להסב אותו באופן קבוע לעמדת הבלם.
לגבי הבלמים בסגל, אין לי מושג אם אתה יודע לספור, אבל להפועל יש בסגל 4 בלמים: פרנסמן, פאצ'לקה, באדיר ומור שושן. 3 מהם בכירים (כולנו מסכימים שפרנסמן הוא לא שחקן כדורגל, אבל זה כבר עניין אחר). רצה הגורל ונפצעו 2 בלמים בבת אחת, זו אכן בעיה. גם אני חושב יכול להיות שעדיף לפתוח עם שושן רק בשביל לא לאבד את ידין בתור קשר, אבל מצד שני למור שושן, אם אני זוכר טוב, יש אולי משחק ליגה אחד בהפועך ברזומה שלו ואני יכול להבין שקשטן חושש לפתוח איתו במשחקים כאלה.

אי אפשר כל שטות להפנות כלפי ההנהלה וגם לא כלפי קשטן ומי שמכיר אותי בפורום הזה קצת יודע שקשטן רחוק מלהיות מאמן שאני אוהב.
אביחי ידין לא בפעם הראשונה מתנהג בחוסר מקצוענות, ובגלל זה הוא נראה כמו שהוא נראה מתחילת השנה הקודמת. חבל שדווקא עכשיו, שהוא בכושר הכי טוב שלו מזה שנה וחצי וגורם מאוד משמעותי באיך שהפועל נראית, הוא בוחר שוב לשים את עצמו לפני הקבוצה.

לגבי בלם ראשון ברור שזו אחריות אישית של טביב שהחליט נגד המלצת המאמן (ואגב, להביא זאת למדיה זה ההפך משתיקת הכבשים וזה המקסימום שטביב היה סובל) ונגד השכל הישר.
אבל זה בלם ראשון וכרגע מדובר בבלם רביעי. יתכן שהבלם הראשון היה נפצע בדיוק כמו שפרנסמן נפצע. סביר שגם כאן טביב מעורב, אבל אין לנו מספיק אינפורמציה פרט למידע כללי שקשטן לא היה מרוצה מסגל ההגנה. אני בינתיים מתפעל מזה שיש לנו בלם שלישי.
לגבי בלם רביעי התכנון, מן הסתם, היה לידין שמוטב וירגע. בעונה האחרונה התחיל להשתולל כולל אדומים, והגיע הזמן שלא רק ישחק כמו בעבר אלא גם יתנהג כמו בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
RedAlert כתב:
עם כול הכבוד,ידין קשר אחורי ושכטר חלוץ
שכטר קודם כל שחקן אגף, ברור ש"מתאים" לו לשחק מגן (מהסוג של "טוב בהתקפה").

שכטר יכול לשחק גם באגף,אבל הוא חלוץ
ומה הקשר לו ולמגן ?!
אחינו,הגזמת לגמרי

ידין קשר אחורי,ומבקשים ממנו בגלל מחסור במחליפים להיות בלם
הוא צריך לסתום את הפה ולשחק שם !

ציטוט:
שי אבוטבול הוא הדבר שהכי קרוב לסמל ממי שנשאר בהפועל, ועדיין, אם הוא זה שמדליף ואחראי לכל הבלאגן הוא צריך לעוף מהקבוצה ולא לחזור אליה.

הייתי חייב להגיב
אם שי מדליף ,והוא בחיים בחיים לא מדליף,הוא צריך לקבל קנס ולהישאר
כמו כול שחקן אחר
לעוף מהקבוצה?הגזמת חביבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 16:06 
לא מבין את אלה שמגנים על ידין, ועוד מחזקים את הטענות שלהם בכך שמאשימים את ההנהלה שלא הביאו עוד בלם ברמה גבוהה. מה לעשות שקשטן חושב שידין כבלם טוב ממור שושן או יהודה חוטה!
ידין פשוט חצוף ואגואיסט. התחנף לקהל של הפועל כשהלך לפרוש חולצה מול הקהל של בית"ר אבל כשנדרש ממנו קצת לוותר על האגו ולשחק בעמדה "פחות מתאימה לו" הוא עושה פרצופים של ילד קטן. ועוד איך עושה. כל מי שבאימונים רואה את זה וכל מי שהסתכל על שפת הגוף שלו במשחק נגד חיפה אחרי היציאה של פרנסמן ראה את זה.

למה מניאק למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 16:11 
its-sick כתב:

:bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
Inigo Montoya כתב:
לא מבין את אלה שמגנים על ידין, ועוד מחזקים את הטענות שלהם בכך שמאשימים את ההנהלה שלא הביאו עוד בלם ברמה גבוהה. מה לעשות שקשטן חושב שידין כבלם טוב ממור שושן או יהודה חוטה!
ידין פשוט חצוף ואגואיסט. התחנף לקהל של הפועל כשהלך לפרוש חולצה מול הקהל של בית"ר אבל כשנדרש ממנו קצת לוותר על האגו ולשחק בעמדה "פחות מתאימה לו" הוא עושה פרצופים של ילד קטן. ועוד איך עושה. כל מי שבאימונים רואה את זה וכל מי שהסתכל על שפת הגוף שלו במשחק נגד חיפה אחרי היציאה של פרנסמן ראה את זה.

למה מניאק למה?

מניאק מי שעשה אותך יא חתיכת כלב
בלאד בכפור ואנשים כמוהו עדיין כאן! עד מתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 16:16 
Kobster את שי צריך להעיף על טיל ולא רק על ההדלפה המכוערת הזאת אלא על כל הרעל שהוא מפזר כבר שנים, ערכתי כי לא רציתי לפתוח עוד דיון מתיש עם המעריצות שלו כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 16:22 
מה זה משנה כרגע למה וכמה ומי לא הביא בלם ומי שתק?
כרגע יש משחק עונה ושני בלמים פצועים אז תבלע רוק ותעשה מה שאומרים לך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
Kobster את שי צריך להעיף על טיל ולא רק על ההדלפה המכוערת הזאת אלא על כל הרעל שהוא מפזר כבר שנים, ערכתי כי לא רציתי לפתוח עוד דיון מתיש עם המעריצות שלו כאן.

כנראה שאני לא מעודכן. שי מדליף סדרתי? איזה רעל הוא מפזר כבר שנים? אני לא בא בביקורת, אלא אני מבקש רענון קצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 16:28 
azran כתב:
Inigo Montoya כתב:

למה מניאק למה?

מניאק מי שעשה אותך יא חתיכת כלב
בלאד בכפור ואנשים כמוהו עדיין כאן! עד מתי?

עזוב את המניאק בצד, למה הוא לא צודק?
אביחי מעל הקבוצה?
אם יגידו לו לשחק שוער גם אז שישחק שוער.

וזה מה שמדאיג בשנתיים האחרונות מצד השחקנים בהפועל, כשבא להם אירופה אז זה אירופה. ואם לא תכבדו את הבקשה שלי אני הולך לבורר.
מה זה החרטא הזה? יש לכם חוזה! מה אנחנו כולה קרש קפיצה? באים לעשות עונה אחת וללכת?

טוב מאוד שכנס אותו, שיתחיל להיות סדר במועדון כמו פעם. אתם באים לשחק בשביל הסמל, בשביל המועדון ובשביל הקהל הטוב בארץ. לא בשביל למשוך סקאוטרים מאירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
its-sick כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 17:02 
סיפור ביזרי לחלוטין. שחקן מקצוען מתעצבן כי המאמן לאחר שנפצעו שני בלמים, החליט להציבו בעמדה לא שלו? קשה לי להקל את זה.
אם נכון הדבר, בדיר היה צריך להיות בכלא אחרי ששיחק כקשר אחורי, בלם וחלוץ. ומה עם יעקב הלל שחוץ מרופא הקבוצה, היה בכל העמדות האפשריות ?
אני מנסה לחשוב שלא היו דברים מעולם. אם כן היו וידין אכן עצבני על שיקוליו של קשטן, מקומו לא עמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
its-sick כתב:
ערן כתב:
its-sick כתב:

לגבי הבלמים בסגל, אין לי מושג אם אתה יודע לספור, אבל להפועל יש בסגל 4 בלמים: פרנסמן, פאצ'לקה, באדיר ומור שושן. 3 מהם בכירים (כולנו מסכימים שפרנסמן הוא לא שחקן כדורגל, אבל זה כבר עניין אחר). רצה הגורל ונפצעו 2 בלמים בבת אחת, זו אכן בעיה. גם אני חושב יכול להיות שעדיף לפתוח עם שושן רק בשביל לא לאבד את ידין בתור קשר, אבל מצד שני למור שושן, אם אני זוכר טוב, יש אולי משחק ליגה אחד בהפועך ברזומה שלו ואני יכול להבין שקשטן חושש לפתוח איתו במשחקים כאלה
אם קשר אחורי מועדף על פניו כבלם- אז מור שושן אינו בלם רביעי. הרי גם ידין אינו "בלם בכיר".
מה קשורה ההנהלה? מתחילת העונה ברור לחלוטין שהספסל שלנו דליל בצורה בלתי נסבלת. כשזה מגיע למצב שכולנו ידענו שיש סיכוי גבוה להגיע אליו פתאום מתייחסים לזה כאל אסון בלתי צפוי ("רצה הגורל" כלשונך, כמה מפתיע).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 17:19 
ציטוט:
"אתה רצית להיות בתחילת השנה קפטן, כך מתנהג קפטן?", המשיך קשטן. "רצית להיות מודל לחיקוי. קח דוגמא מכוכבים כמו פויול ולא דמוי כוכבים כמוך. אותו שמים כמגן שמאלי, מגן ימני והוא עושה הכל. קח דוגמא מאלי אוחנה הגדול, שנתן גול באירופה, התחצף למאמן וישב חצי שנה על הספסל. אתה רוצה לצאת לאירופה? ככה אתה לא יכול לשחק שם".

קשטן צודק ואין וויכוח בכלל.

מה קרה ? 2 משחקים תהיה בלם מה יקרה כבר?

אוהב את אביחי אבל פה הוא טעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2011, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין למה מחזיקים את מור שושן אם הוא לא מספיק טוב כדי להיות בלם רביעי
אם הוא לא מספיק טוב כדי לפתוח לפני ידין כבלם-שלא יהיה בקבוצה
כנ"ל עומרי אטיה-אם מעדיפים לפתוח עם חוטבא בשמאל אין לו מקום בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: