תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 13:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ה'-מידע ודיונים
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
Dushi כתב:
איינשטיין תקף את הפועל ופרימו אמר שהוא מפספס את הנקודה, כי הפועל אינה מגוננת על דמארי ואף העמידה אותו לדין משמעתי, התלונות של הפועל זה על כך שחיפה יצאו מלשנים והביאו להעמדת דין של דמארי למרות שלא היה כתוב כלום בדו"ח של השופט וכל זה "כאילו" לנסות ולהמתיק את העונש שלה בבית הדין.

וגם אמר שאוהדי חיפה קודם זרקו ורק אחר כך דמארי עשה את התנועה.

שילך כוסאמק.
כשהרחיקו אותנו סתם משער 5 ואחר כך לעוד 2 משחקים מבלומפילד התקשורת רצחה אותנו,לא סולח ולא שוכח.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ה'-מידע ודיונים
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 19:07 
אינשטיין פסיכופת (וכן הוא מכביסט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 19:07 
גם פרימו לא עמד על הרגליים האחוריות.
כולם חארות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 19:12 
האמת, לא צריך לחשוב שמהקקות האלה תבוא הישועה.
ברגע שדובר הפועל שומע את הדברים האלה ברדיו הוא מחויב, כן מחויב, להתקשר, לעלות לשידור ולהגיד 200 פעם:
"שאף אחד לא ינסה לעשות כותרות על חשבוננו או לחנך אותנו. אוהדי מכבי חיפה זרקו חפצים ולא בתגובה לתנועה כזאת או אחרת, ביותר משתי הזדמנויות במהלך המשחק, כי הם היו מתוסכלים שפתחנו להם את התחת".
אבל מה אפשר לצפות כשההנהלה של הקבוצה שונאת את הקבוצה והאוהדים.
לא נעשה עד היום שום דבר מצידם שיוכיח לי אחרת, להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
שום דבר שקשור ליחס של התקשורת למכבי חיפה לא מפתיע אותי. בדיוק כמו מקבילו בכדורזל, דון יענקלה זוכה לחסינות דיפלומטית, חוץ מיוני הללי שקצת מוציא פה ושם לכלוך, כל שאר הכתבים של חיפה (ובמיוחד דורון בן דור הצ'יוואווה קוקסינל מone) עושים כמיטב יכולתם להגן על פחי האשפה האלה בכל מקום.
הדבר היחיד שאני מקווה שיצא מכל הסיפור הוא שההנהלה שלנו תצמיח ביצים, לא תעמיד את דמארי לדין ותצא בפרהסיה כנגד הניסיון לשכתב את מה שקרה בפועל (תנועה מגונה בגלל זריקת חפצים ולא ההפך).
שאסידון (שמו החדש מאז יום שני) יהיה גבר לא נגד פרוספר אלא גם נגד צ'יזיק וכל שאר עושי דברו של הדון.
שפעם אחת ינסו לא למכור את הקהל והשחקנים רק כדי למצוא חן בעיני בית הדין מתוך תקווה לחסוך בקנסות.
סמרטוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 19:20 
לובין היה עושה את זה לא רע בזמנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 19:22 
קובסטר, בוא נפריד בין הדברים:
1. דמארי עשה "זין" לקהל שלהם. נקודה. לא משנה אם לפני או אחרי. מגיע לו להיענש על כך, כי שחקן מקצועי לא אמור להתייחס לקללות בכלל. הקבוצה חייבת להעניש אותו, אחרת זה לא ייראה טוב ("אנחנו לא אחראים על השחקנים שלנו, שיעשו מה שהם רוצים על המגרש").
2. אוהדי חיפה זרקו מכל הבא ליד על השחקנים של הפועל. זה לא משנה אם לפני או אחרי ה"זין" של דמארי (אנחנו יודעים מתי, אבל זה לא רלוונטי). גם להם מגיע להיענש על כך.

הבעיה היא שאם המקרה היה הפוך, הפועל היו חוטפים רדיוס לפחות. כשזה קשור לקבוצת "מכבי חיפה" המהוללת, תמיד יש נסיבות מקלות וחוסר אחידות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 19:25 
זה שמעמידים שחקן לדין על סמך תמונת סטילס זו שערוריה שרק הטמטום והשטחיות של עיתונאי הספורט בשקל עשרים, מונעת דיון בנושא.
בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
צר לי ידידי, אבל אני חולק עליך בשני הסעיפים, במיוחד בשני. חשוב מאוד להדגיש שהתנועה של דמארי באה כתגובה לזריקות החפצים, הקללות והיריקות מצד אוהדי חיפה. ההנהלה הבושה שלנו, בעצם שתיקתה הרועמת, שוב נותנת לאנשים אחרים לזרוק רפש בכל מה ומי שקשור לקבוצה, חוץ מהם.
הם יודעים טוב מאוד להגיב אם חו"ח אדון צנציפר משמיץ את ההנהלה, אבל אם זה קשור לשחקנים או לאוהדים, העיקר שלא נקבל קנס גבוה מדי. שירחיקו שחקנים, שיעבירו אוהדים שערים, שימנעו מאוהדים שקנו מנוי להיכנס למשחק, רק שלא נקבל קנס.
אפסים גמורים, כנראה שפרוספר צדק שקרא להם קוקסינלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 19:35 
אנחנו חיים בעידן של ניהול דימוים, מציאות תקשורתית רחבה שיש לה חיים עצמאים. העובדות היבשות הפכו להיות דבר משנה.
מי שקלט את זה היטב, זה יעקב שחר. הוא התכונן היטב לדיון בבית הדין ויצא כאשר ידו על העליונה. לא שוחד ולא מרפקים. עבודה מקצועית, שיעורי בית, הכנה ראויה.

בהפועל ת"א , לא מהיום ולא מאתמול, טרם "גילו" שחוקי המשחק השתנו. לא מדובר על דיון משפטי, על חפירה בלו"ז של זריקת חפצים VS אצבע דמארי. מדובר על יחסי ציבור, על דימויים, על מסרים תקשורתיים. אצלנו, נאדה.
בתאבון. אכלנו אותה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
צר לי ידידי, אבל אני חולק עליך בשני הסעיפים, במיוחד בשני. חשוב מאוד להדגיש שהתנועה של דמארי באה כתגובה לזריקות החפצים, הקללות והיריקות מצד אוהדי חיפה. ההנהלה הבושה שלנו, בעצם שתיקתה הרועמת, שוב נותנת לאנשים אחרים לזרוק רפש בכל מה ומי שקשור לקבוצה, חוץ מהם.
הם יודעים טוב מאוד להגיב אם חו"ח אדון צנציפר משמיץ את ההנהלה, אבל אם זה קשור לשחקנים או לאוהדים, העיקר שלא נקבל קנס גבוה מדי. שירחיקו שחקנים, שיעבירו אוהדים שערים, שימנעו מאוהדים שקנו מנוי להיכנס למשחק, רק שלא נקבל קנס.
אפסים גמורים, כנראה שפרוספר צדק שקרא להם קוקסינלים.

בינגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 20:00 
הכל טוב ויפה, אבל אין לדמארי שום תירוץ על מה שעשה. אין שום סיבה שבעולם ששחקן שהרגע נתן גול יעשה תנועות מגונות לקהל, וזה בכלל לא מעניין מה צעקו לו מהיציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 21:06 
אני מזכיר לכולם את ההרחקה של ידין (בניגוד למויאל), סגירת שערים 4-5 ומשחקים בלי קהל שהקבוצה קיבלה, הרחקה של ערן זהבי ממשחק לידה בעקבות הנבחרת (בניגוד לשחקני חיפה ששיחקו בקבוצה אחרי שטענו שהם פצועים בנבחרת) ועוד.

הגיע הזמן שבהנהלה שלנו יתחילו להתייחס לעניינים האלה ברצינות. אני לא יודע אם זה ישנה, אבל למה לא לנסות? לבית"ר וחיפה הספינים בתקשורת והרעש עוזרים. הגיע הזמן שגם אצלנו יתחילו לחשוב בכיוון הזה. להזיק זה בטח לא יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 21:12 
הייתי מנותק איזה יומיים, תסבירו לי לאט.
הנציג של חיפה אמר שבגלל התנועה המגונה הם האוהדים זרקו חפצים והוציאו אותם זכאים?
ועוד יותר מזה התנועה המגונה הייתה בכלל אחרי שהם זרקו ועכשיו מעמידים את דמארי לדין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 21:15 
apu כתב:
ועוד יותר מזה התנועה המגונה הייתה בכלל אחרי שהם זרקו ועכשיו מעמידים את דמארי לדין?

"זכאים" לגמרי לא. קיבלו 30,000 ש"ח קנס ועונש רדיוס ע"ת.
חיפה יצרה מציאות שונה לגמרי (מפתיע אה?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 21:17 
עד המ!!ת הפועל כתב:
apu כתב:

הנקודה היא האם העונש שלהם "הוקל" בגלל שיעני התגרו בהם.
אם כן, אז גם העונש של דמארי צריך להיות עם הקלות, כי במקרה שלו באמת התגרו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 21:19 
apu כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
apu כתב:

הנקודה היא האם העונש שלהם "הוקל" בגלל שיעני התגרו בהם.
אם כן, אז גם העונש של דמארי צריך להיות עם הקלות, כי במקרה שלו באמת התגרו בו.

העונש שלהם הוקל בגלל התמונה, כן.
ואיך העונש של דמארי יוקל אם הם יצרו מציאות שונה של "בגלל הזין שהוא עשה לנו, זרקנו עליו חפצים"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: