Berger כתב:
פניני ההגנה שמציג דודו בזק, נציגה של מכבי חיפה בדיון בבית הדין:
בזק האשים בדיון את שחקני הפועל: "השופט הדגיש ששחקני הפועל ת"א בחרו לחגוג בסמוך ליציעי האוהדים של מכבי חיפה, הוא כותב כי יש לזה משמעות. אכן זרקו האוהדים חפצים וזה נכון ואנו מתנצלים על זריקת החפצים הזו. אנו הופתענו מכך כי זה לא סוד שבשנה החולפת והשנה גם כאשר בליגה ובמסגרת האירופית ספגנו מעל 30 שערים, לא היתה התנהגות כזו של אוהדים. גם בשער הראשון לא היתה התנהגות שכזו, כי כובש השער בחר לחגוג עם אוהדיו".
עוד ציין: "אני מסכים שאין הצדקה להתנהגות כזו וניסינו להבין מדוע התנהגו כך. היה ברור לנו שההתגרות של שחקני הפועל ת"א היוותה טריגר להתנהגות הקהל שלנו". בשלב זה שלב בזק תמונה של דמארי שלטענתו התגרה באוהדי חיפה.
הדיין ענה לבזק: "תן לי סיבה להקל בעונש. איפה האוהדים האלה?".
בזק: "תתחשב בנו הרי התמונה מעידה מדוע הקהל התנהג כך. אנחנו עושים הכל על מנת לתפוס את אותם פרחחים שעושים דברים כאלה וזרקו את החפצים. גם אנחנו צריכים לדעת שלא להתנהג כפרחחים, הביקורת היא כלפי השחקן - עומר דמארי. אם הוא לא היה עושה את התנועה לא היו נזרקים החפצים ואני משוכנע בזה".
דודו בזק הזה חתיכת בן זונה. לא רק שהוא מנסה למנוע מחיפה עונש, הוא גם מנסה להוציא אותנו ובפרט את דמארי אשמים במה שקרה.
ברסמי מה אתה רוצה מדודו בזק הזה?הלוואי עלינו כזאת הגנה בבית הדין ל