אני מסכים עם אל דוד. נדמה שגם אם אנו לא במשחק ומביטים על הסטטיסטיקה בלבד, הרי שהיא מלמדת הרבה. זה לא תופעה מקרית ומשהו שלא צפינו לאחרונה מארז ולכן אין חשיבות מירבית בצפיה במשחק ואפשר להסיק מהסטטיסטיקה הרבה מסקנות.
נדמה לי שארז ממשיך בקו הנוקשה שלו ובאופן בלתי מתפשר וגם הראיון עמו הוכיח שהוא לא הולך "להיכנע" להדיוטות שלא מבינות כמותו. איני חושב שהוא מפנים את מצב הקבוצה והוא לא יוכל לשכנענו שהמצב שפיר , משום שאנו חוזים בבירור שלא.
ראוי ורצוי שארז יתאפס על עצמו ומהר, אבל נדמה לי שזה לא הולך לכיוון הזה ואני מקווה שמה שאנו לא מבינים, השחקנים מבינים ומפנימים ויתנו לזה ביטוי , משום שמבחוץ זה נראה שאנו הולכים להתרסק עם ההליכה של ארז ראש בקיר

ושזו תכונה שמאוד מאפיינת אותו לאורך השנים ואני לתומי חשבתי שיש שינוי בסיסי בגישה שלו העונה ולאור הסטירות הרבות שחטף בשנים האחרונות. שמעתי אותו די באריכות ועשה רושם שיש שיפור בנקודה זו וצר לי שזה לא מתרחש.
אין ספק באשר לרמת הידע והנכונות והחריצות, אבל מאמן גדול נמדד גם בשינוי הגישה כשלא הולך ומאמן מנוסה שכמותו היה חייב להבין מזמן שמשהו חורק ומשנה. אני מקווה שבאמת לא נתרסק ואיכשהו נאסוף את השברים, משום שראיון כזה או אחר לא יהווה את השינוי המיוחל והאמיתי. יש סגל טוב בסך הכל הכללי, על אף העובדה שאפשר היה לבנות אחרת וטוב יותר את הסגל, עדיין הוא מסוגל להצעידנו קדימה, רק שהמאמן שבחר אותם יאמין בזה יותר!