mbracha כתב:
היו חוליגנים שהשחיתו קירות, רצו לסגור איצטדיון שלם לכל הקהל, ההנהלה דחפה את ביה"ד לנסות לצמצם את העונש הקולקטיבי לקולקטיבי פחות, והצליחה. את האשמה תפנה אך ורק למי שאחראי למעשה, כי גם בלי ההנהלה אתה את המשחקים האלו היית רואה בצפייה משותפת מחוץ לאיצטדיון.
אתה טועה ומעטה בכל מילה ומילה.
א. מי רצה לסגור איצטדיון שלם? תוכיח, אל תזרוק סתם תיאוריות באוויר. ההנהלה ביקשה לסגור את שער 5. נקודה.
ב. העובדות מראות שברגע שנלחמים בבית הדין מקבלים עונשים מופחתים.
ג. אתה מסכים איתי שזה היה מועד לפורענות? אתה מסכים איתי שבתוספת משאבים אפשר היה למנוע את הביזיון הזה?
היו חוליגנים, יש חוליגנים, ויהיו חוליגנים.
אני מצפה מההנהלה ומהמשטרה לטפל בהם ביד קשה, ובאותה נשימה, אני מצפה לקבל תמורה מלאה למנוי שרכשתי במיטב כספי.
למה
אני אמור להענש מכזה דבר? האם אתה מכיר עוד מקום (חוץ מעזה, ע"ע הדודגמא שלי) שבו יש עונש קולקטיבי כזה על פשע של 2-3 אנשים?
מבחינתי שיתלו בכיכר העיר את כל מי שעשה את זה. למה הנהלת הפועל תל אביב במודע הולכת ומאשימה אותי בעקיפין בדבר האיום הזה?
ולא מספיק שהיא עושה את זה - היא עוד משוויצה ומשתמשת באותם אנשים שהיא זרקה לאלף עזאזל כדי לשווק את הקבוצה.
זאת יריקה בפנים שלי, ואני אכן מצפה שכל מי שהיה לו יד בדבר ובעל משרה בהפועל תל אביב - שיתפטר.
זה שזה לא יקרה, כי הנהלת הקבוצה ומספר בעלי המשרות בה הם עבריינים או אינם אוהדי הפועל, זה לא בשליטתי.