נועם שחם כתב:
נתי, אמנם אתה חזית את הנולד כשאחרים פה חששו, אבל אני באמת חושב שהם הציגו יכולת גבוהה מאד בתחילת העונה, והחשש לא היה סתמי.
אני ראיתי אותם בתחילת העונה בשני משחקים - בדרבי הטוטו ומול פנתנאייקוס, ובשני המשחקים הם שיחקו נהדר. הדרבי אמנם נגמר בתיקו אבל מכבי הייתה עדיפה משמעותית והציגה שחקנים צעירים ורעבים שטרפו את הדשא, ופנתנאייקוס חטפה מולם בליץ לא נורמאלי.
כנראה שהדינמיקה הפנימית במכבי, בתוך המועדון וגם מול הקהל, היא כזו שבסופו של דבר מאפילה על כל גורם מקצועי. קח לדוגמא שחקנים כמו דור מיכה וקונאטה שבתחילת העונה הציגו יכולת מאד גבוהה והיום נראים כאילו הם יכולים לשחק גג בעירוני ראשל"צ.
נועם אני ראיתי אותם כמעט בכל המשחקים שלהם מהשלב הראשון של המוקדמות,וחוץ מהמשחק נגד היוונים(וגם במשחק הזה אם היוונים לא היו סופר פראיירים הם היו יורדים למחצית עם 2 חתיכות ברשת.ותוסיף לזה את הגול שהשופט גנב ליוונים)וקצת התלהבות בחצי שעה הראשונה של הדרבי בכל המשחקים הם היו על הפנים.(איך שחקן שלהם צוטט
ציטוט:
שחקן אחר הוסיף: "נכון לעכשיו זה מזל גדול שצברנו נקודות בתחילת העונה, אחרת מצבנו היה גרוע בהרבה. גם כשניצחנו בתחילת העונה זה לרוב לא היה כי שיחקנו כל כך טוב, אלא בגלל שקבוצות פשוט פחדו מאיתנו והלכו אחורה. זה הקל עלינו מאוד את העבודה. ברגע שקבוצה לוחצת אותנו, אנחנו לא מסוגלים לעשות שום דבר. קבוצות למדו אותנו, ואם קצת לוחצים אותנו אנחנו מאבדים את העשתונות ולא מצליחים לשחק, לא בהגנה ולא בהתקפה".
).
מתחילת העונה אמרתי שהם יהיו טובים עד ההפסד הראשון.ועד שהעיפות מאירופה תפיל אותם.
אל תשכח שהם התחילו להתאמן הרבה לפני כולם.לכן לליגה הם הגיעו בשיא הכושר(ואני אמרתי שיותר מדי מוקדם להיות בשיא הכושר)וניצלו חוסר בכושר אצל קבוצות פח שהם קיבלו בתחילת הליגה.