mkorman1 כתב:
באמת לא יפה מצד היריבות שלנו שלא מתחשבות בנו ומשחקות אזורית
ואף מילה על הזרים הנהדרים שהוא הביא
ציטוט:
"ראשית צריך לזכור שיותר קשה לנו כי לא שומרים אותנו אישית. כל כדור שקלי מקבל בלואו פוסט, מזמין דאבל טים, מה שעם כל הכבוד לקלמנטה ויוטר, שיש להם תרומה באספקטים אחרים ואולי יותר חשובים, לא הצליחו לעשות. זה רק מראה את הכישרון שלו. לעומת זאת, ההגנה שקלי עושה לא טובה, ואנחנו מצפים שהוא ישתפר בכך בקרוב. אנחנו רוצים לשחק קבוצתי, ולא לשים שחקן כזה או אחר מעל הקבוצה ולהיות תלויים בו. כשסטיט לא משחק ברמלה אני רוצה שננצח, כשקורי לא משחק בטבעון אני רוצה שננצח, וכשיש בעיית עבירות אני רוצה לדעת שיש עם מי לשחק במקומם. מי שמצפה לשני זרים שיתנו ביחד 60-70 נקודות, ואז כשברגע האמת אחד מהם לא יוכל לשחק וזה ימנע מאיתנו להיות קבוצה טובה -הוא לא חי את המציאות. אנחנו משחקים קבוצתי, כולם משחקים, כולם נוגעים בכדור. זוהי שיטה שתיקח זמן, צריך לבסס אותה, אבל אני מאמין שלבסוף יהיו תוצאות".
ארז המשיך להדגיש: "אחת הסיבות ששומרים אותנו אזורית היא בגלל סטיט, והיכולת הנהדרת שלו בפנים הצבע ובאחד על אחד. קבוצות מעדיפות שהוא יזרוק מבחוץ גם אם הוא יזרוק ב75% מהשלוש, כמו שהיה בטבעון. מלבד זאת, אנחנו כקבוצה ננצח וכקבוצה ניפול, ואת השאלות הקשות צריכים להפנות לכולם כקבוצה, ולא כיחידים".