Eros Ramazzotti כתב:
mbracha כתב:
ולא היה צריך בירור כשמוני מינה את משה לדירקטור הפועל? בסך הכל בן אדם ממנה את הבת שלו לתפקיד בעסק שבבעלותו (קבוצת הניהול, לא המועדון שהוא מלכ"ר), משהו שקורה בכמעט כל אחת מהחברות הגדולות במשק. ולא, היא לא יכולה לזייף מספרים והכנסות, בשביל הדברים האלו יש בקרה תקציבית, התאחדות לכדורגל, משטרה וכו' וכו'. אבל כבר מן המפורסמות הוא בפורום שלנו שאם משתמש מסוגל לחשוב על קומבינה מטונפת - בטוח זה קורה.
נניח לרגע בצד את החשדות האלה.
בן-אדם, אי אפשר למנות ילדה לחשבת של גוף כמו הפועל. באמת שאי-אפשר.
אני לא מדבר על גניבות ודברים כאלה, אני מדבר על ניהול תקין ומקצועי שאין ספק שייפגע כשאתה מחליף חשב מקצועי ומנוסה בילדה שסיימה תואר במנהל עסקים.
אני לא יודע מה הגדרות התפקיד שלה, לא יודע איך היא תפקדה מאז שהשתלבה במערכת ועד היום, ואני גם לא יודע איך תיפקד הבחור שעזב. אם היא מבינה עניין, ועשתה עבודה טובה, והביאה איזו מנהלת חשבונות כדי שתעשה את העבודה הטכנית אני לא רואה מה הבעיה הגדולה. יש דברים שהרבה יותר חורים לי בניהול הקבוצה. לגבי הנפוטיזם והיעדר ההשכלה, וכמו שכבר אמרתי, זה קורה כמעט בכל חברה גדולה במשק. רוצה דוגמה? חפש משפחת ליבנת בגוגל, הבעלים של חברת תעבורה, ואחת מהחברות הגדולות במשק (שולטים באיזה רבע מדינה, לא מגזים). כולם שם הבנים של, החתנים של, החברים של ונכדים של הסבא שיסד את החברה, לאף אחד מהם אין הכשרה מקצועית יוצאת דופן (הסמנכ"ל למשל היה בתפקידו הקודם מורה למתמטיקה, חבר של המשפחה). ועדיין, מדובר בחברה ששווה כמה מיליארדים.
שלא יובן לא נכון, אני לא משווה את טביב למיטב אנשי העסקים במשק, אבל לי מפריעים דברים כמו ההתנהלויות מול מועדונים אחרים ומאבקים המשפטיים דרך התקשורת עם כל מי שאפשר לריב איתו, או אפילו החסכנות על הרכש. זה שליהי טביב מנהלת הכספים שלנו מעתה ואילך זה לא מה שידיר שינה מעיני בלילות.