תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 13:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 14:53 
אוגוסטוס היל כתב:
בוא נאמר כך, אם אני עומד בחוץ עם כרטיס ביד ורואה איזה פואד או מישהו בסגנון בלי כרטיס- אני אתן לו את שלי.
אני אעשה את זה לא כי אני נחמד או לארג' (אני לא), אלא בגלל שאני חושב שהנוכחות שלו תתרום להצלחת הקבוצה יותר מהנוכחות שלי וכי הצלחת הקבוצה תעשה אותי יותר מאושר מלראות משחק.

אבל פואד, חוץ מלצעוק על אחרים לעודד, לא מעודד בעצמו (חוץ מברגעים שהוא עולה על הבמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
ברור.
אתה חושב שאבא שלי שנושק לגיל ה-60 מסוגל לשרוק בוז ולעודד 90 דקות?

ובאותה נשימה, אתה חושב שלאבא שלי שהולך 50 ומשהו שנה למשחקים של הפועל מגיע כרטיס לדרבי כמו שלך מגיע?

כי אני חושב שכן.

אף אחד לא מצפה מאוהדים שנמצאים בבלומפילד, מלפני הולדת גורדנה לשבת על הברזלים של 5 עם החולצה מתחת לחגורה וגורמט של הפועל שקנו ביפו ולעודד כמו אחרון החוליגאנים בסרביה.

אבל כן אנשים צעירים ובחורים שעסוקים באייפון המזדיין הזה או בלסתום תפה (שגורר סתימת פיות של האיזור שלהם)צריך לנער אותם שיתחילו לפתוח תפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
בוא נאמר כך, אם אני עומד בחוץ עם כרטיס ביד ורואה איזה פואד או מישהו בסגנון בלי כרטיס- אני אתן לו את שלי.
אני אעשה את זה לא כי אני נחמד או לארג' (אני לא), אלא בגלל שאני חושב שהנוכחות שלו תתרום להצלחת הקבוצה יותר מהנוכחות שלי וכי הצלחת הקבוצה תעשה אותי יותר מאושר מלראות משחק .

:ROSE:
ואם רובנו (כי אי אפשר לדרוש שכולנו) נפעל לפי סדר העדיפויות הפשוט הזה, כל הדיונים האלה לא יתקיימו בכלל.
הקבוצה והצלחתה יותר חשובות לי מאשר ההנאה הרגעית, גדולה ככל שתהיה, של צפיה במשחק. כאוהד, אני יכול לעזור לקבוצה בכמה דרכים, בהתאם למצב. אם הדרך שלי לעזור היא לא להכנס למשחק, זה מה שאעשה.
ואם כבר נכנסתי, אז אני יכול להסתדר בלי גרון ליום - יומיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:07 
בני12 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אני אעשה את זה לא כי אני נחמד או לארג' (אני לא), אלא בגלל שאני חושב שהנוכחות שלו תתרום להצלחת הקבוצה יותר מהנוכחות שלי וכי הצלחת הקבוצה תעשה אותי יותר מאושר מלראות משחק.

אבל פואד, חוץ מלצעוק על אחרים לעודד, לא מעודד בעצמו (חוץ מברגעים שהוא עולה על הבמה).

הלו, אלה אנשים ש90 דקות עומדים עם הגב למגרש בשביל שהקהל יעודד כמו שצריך.
זה כמו הטענה ששומרים כרטיסים לאולטראס, לאף אחד לא מגיע שישריינו לו כרטיס כי הוא צועק יותר חזק או הלך ליותר משחקים או שיש לו וותק של 50 שנה במגרשים, כמו שאמרו לכולם מגיע הזדמנות שווה. אבל אין ספק בכלל שהייתי מעדיף לראות במגרשים אנשים שמוצאים את הגרון ודוחפים את הקבוצה מאשר ילדיי אייפונים או אנשים שבשבילם זה בידור כמו ללכת לקלאסיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אני אעשה את זה לא כי אני נחמד או לארג' (אני לא), אלא בגלל שאני חושב שהנוכחות שלו תתרום להצלחת הקבוצה יותר מהנוכחות שלי וכי הצלחת הקבוצה תעשה אותי יותר מאושר מלראות משחק .

ואם רובנו (כי אי אפשר לדרוש שכולנו) נפעל לפי סדר העדיפויות הפשוט הזה, כל הדיונים האלה לא יתקיימו בכלל.
הקבוצה והצלחתה יותר חשובות לי מאשר ההנאה הרגעית, גדולה ככל שתהיה, של צפיה במשחק. כאוהד, אני יכול לעזור לקבוצה בכמה דרכים, בהתאם למצב. אם הדרך שלי לעזור היא לא להכנס למשחק, זה מה שאעשה.

אתה פשוט ענק.

אף אחד לא אומר לכם לא להכנס, אבל במיוחד אלה שיכולים, אם כבר נכנסתם, אז תנו מעצמכם ותעודדו. רק תחשבו על שער 10,000 האדומים שרצו להיות במקומכם ולעודד את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:10 
Dushi כתב:
בני12 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הלו, אלה אנשים ש90 דקות עומדים עם הגב למגרש בשביל שהקהל יעודד כמו שצריך.
זה כמו הטענה ששומרים כרטיסים לאולטראס, לאף אחד לא מגיע שישריינו לו כרטיס כי הוא צועק יותר חזק או הלך ליותר משחקים או שיש לו וותק של 50 שנה במגרשים , כמו שאמרו לכולם מגיע הזדמנות שווה. אבל אין ספק בכלל שהייתי מעדיף לראות במגרשים אנשים שמוצאים את הגרון ודוחפים את הקבוצה מאשר ילדיי אייפונים או אנשים שבשבילם זה בידור כמו ללכת לקלאסיקו.

דווקא כן מגיע להם שיריון של כרטיסים בתשלום !
(לא לאלו שצועקים חזק יותר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
60+ סרטונים רק מהמשחק האחרון
http://www.youtube.com/user/mastraaaa#p/u
העיקר להגיד הייתי בדרבי בשער 5 אני מגניב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
כל אלו שמתלהבים מהעידוד,זה לא שעודדנו כמו מינימום אולימפיאקוס
אלא בגלל שהקהל של מכבי סתם את הפה כל המשחק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
בונדרוב כתב:

אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:22 
יש הרבה איצטדיונים שבהם לא יתנו להכנס למי שאינו נמנה עם הגוש המעודד
וגם אם כן נכנסת אזי תעודד על אפך ועל חמתך
רעייתי שתחיה מפזמת עד היום את שירי העידוד של יונייטד אותם למדה בקרייבן קוטג׳ בשנה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
בונדרוב כתב:

אלוהים ישמור.

המתעד. לא ייאמן.

עזבו לעודד, הוא בכלל צפה במשחק? בשביל מה הוא בא בכלל?

ולא תגידו ילד. מדובר באיש בן 34.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
יש הרבה איצטדיונים שבהם לא יתנו להכנס למי שאינו נמנה עם הגוש המעודד

במהרה בימינו בשער 5 ,
אבל קודם ל צריך להעיף את מכבי מהבית .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:30 
תפס 3 גולים בלייב.
אני חותך אם הוא לא ראה את כל המשחק רק דרך צילום באייפון.

"ישששששש יא מזדייייינים" :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:38 
Fez כתב:
ראצ'ו, יש לך כאן נקודה שהיא מאוד נכונה בעיני. פשוט תיזהר לאן אתה לוקח אותה, ולאן אתה נותן לאחרים לקחת לך אותה.

כל עוד אתה מתמקד ברמה המוסרית-מצפונית של כל אחד, אתה צודק במאה אחוז. שכל אחד יחשוב טוב לעצמו אם הוא רוצה להיות במשחק בו הוא לוקח באופן מובהק של אוהד אחר, ועוד במרכז הגוש, מבלי לתרום דבר. אני כן מסכים איתך שאוהד כזה עושה מעשה בעייתי מבחינה מוסרית שהוא חשוף לביקורת עליו, ואני חושב שגם כל בן אדם הגיוני אחר יאלץ להסכים איתך כאן (או לפחות לשתוק, כי אין לו שום הצדקה אפשרית למעשה כזה).
סביב זה צריך להיות הדיון, ובאופן כללי הכיוון צריך להיות לחץ "חברתי"-מוסרי. כלומר, ההבהרה שמעשה כזה הוא לא בסדר והחשיפה של אנשים לביקורת בעקבותיו, ללא סנקציות כאלה ואחרות.

ברגע שאתה מאפשר לאחרים להוליך אותך לכל הכיוונים המעשיים של "למי צריך לאפשר לקנות כרטיס", אתה נכנס לזירה אחרת שלא תעשה עמך חסד. אנחנו שוב נכנסים לזירת ה-"מי אוהד טוב יותר" שמעולם לא היתה ממנה יציאה, שוב הדיבורים על שיוויון ודמוקרטיה, וכאן אני מסכים שאין לך קייס.

בואו נתמקד במחויבות המוסרית של אוהד ולא במה צריך לכפות עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו - אם להיות טיפה פרקטיים, תוך זניחת הדיון של מי אוהד יותר או פחות ומי ראוי לקדימות ברכישת כרטיסים, ברור לכולנו שבלומפילד היה הרבה יותר מבצר אם כולם היו מעודדים. אפשר וצריך להחיל את עניין העידוד על כלל האיצטדיון, גם אם ברור שתמיד יהיו כאלו שלא יכולים (פיזית או מנטלית, כי זה לא קל להיות אוהד הפועל). אם בגרמניה מסוגלים אז גם פה זה יכול לקרות. במידה ויחליטו לשלוח נציגים מהגוש המעודד ליציעים נוספים (נניח 7/8 בתור התחלה), עם ציוד ראוי ואמביציה זה ממש יכול לעבוד. ואם הבעיה היא של משאבים אני בטוח שיש רבים, ואני ביניהם, שמוכנים להשקיע מהמעט שיש לנו כדי שזה יקרה.

סתם נקודה למחשבה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:58 
mbracha כתב:
ראצ'ו - אם להיות טיפה פרקטיים, תוך זניחת הדיון של מי אוהד יותר או פחות ומי ראוי לקדימות ברכישת כרטיסים, ברור לכולנו שבלומפילד היה הרבה יותר מבצר אם כולם היו מעודדים. אפשר וצריך להחיל את עניין העידוד על כלל האיצטדיון, גם אם ברור שתמיד יהיו כאלו שלא יכולים (פיזית או מנטלית, כי זה לא קל להיות אוהד הפועל). אם בגרמניה מסוגלים אז גם פה זה יכול לקרות. במידה ויחליטו לשלוח נציגים מהגוש המעודד ליציעים נוספים (נניח 7/8 בתור התחלה), עם ציוד ראוי ואמביציה זה ממש יכול לעבוד. ואם הבעיה היא של משאבים אני בטוח שיש רבים, ואני ביניהם, שמוכנים להשקיע מהמעט שיש לנו כדי שזה יקרה.

סתם נקודה למחשבה.

לפני שלושה שבועות הלכתי ביחד עם פואד לשער 7 כדי לנסות להרים את העידוד קצת. בחיים לא סבלתי ככה במשחק של הפועל.
לא חושב שזה יכול לשנות משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
בואו רק נזכיר ש-4-5 הוא לא גוש עידוד אחד גדול כל השנה, ושכביכול בדרבי הזה אוהדים שהגיעו מבחוץ דפקו את העידוד.
ב-4 היו הרבה פרצופים מוכרים ואוהדים וותיקים, ולא הבחנתי בהתנהגות שונה ממה שקורה שם בדר"כ כשרק המנויים ליציע זה נמצאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 16:20 
ראצ'ו כתב:
mbracha כתב:

סתם נקודה למחשבה.

לפני שלושה שבועות הלכתי ביחד עם פואד לשער 7 כדי לנסות להרים את העידוד קצת. בחיים לא סבלתי ככה במשחק של הפועל.

א. אם זה המשחק של הפועל שהכי סבלת בו אז החיים שלך דבש.
ב. אין ספק שלהתייאש אחרי נסיון חד פעמי של 90 דקות זאת הדרך הנכונה להוביל שינוי.
אלה צריכים להיות אנשים קבועים (רצוי בעלי מזג נעים, פואד עם כל הכבוד לו, לא מתאים לתפקיד הזה)
שבכל משחק יצטרפו עוד 5-10 אנשים לעידוד ואחרי עונה שתיים זה כבר יהפוך למאסיבי.
לחשוב שתבואו למשחק אחד ותסחפו אחריכם את כל השער זה שחצני ודבילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 16:22 
גם קל להיות גיבורים גדולים על שער 7 כאילו הוא לא מעודד.
גם בשער 5 מעודדים 300-400 איש בגוש באמצע (ואם תשאל את בוסטרו זה בערך 50 איש).
לך במשחק הבא ותנסה להרים את העידוד בשער 4 ונראה מה תהיה מידת ההצלחה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
mbracha כתב:

סתם נקודה למחשבה.

שני אנשים זה קשה. צריך תופים, קצת ציוד עידוד נוסף (אולי איזה מגפון), 10 חבר'ה בערך בתור התחלה, ומשחק כמו המשחק שיש לנו בשבוע הבא. זאת יכולה להיות התחלה. אגב, אני זוכר משחק בשנה שעברה שפואד עבר במחצית לשער 8 ודווקא הצליח להעיר את השער, בטח בהשוואה למה שיש שם בימים כתיקונם.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
גם קל להיות גיבורים גדולים על שער 7 כאילו הוא לא מעודד.
גם בשער 5 מעודדים 300-400 איש בגוש באמצע (ואם תשאל את בוסטרו זה בערך 50 איש).
לך במשחק הבא ותנסה להרים את העידוד בשער 4 ונראה מה תהיה מידת ההצלחה שלך.

לפני שעוברים לשער 7 שמישהו יעיר את שער 5 .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

גם הרמטכ"ל לא שומר במחסומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו באיזה משחק זה היה?
כי משחק הבית אחרון בבלומפילד היה לפני חודש והחרמתם אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
ראצ'ו באיזה משחק זה היה?

זה היה מול איינדהובן

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
el dudernio כתב:
ראצ'ו באיזה משחק זה היה?

זה היה מול איינדהובן

בסדר,
אז שינסו את זה בליגה.
אי אפשר לבכות כל הזמן על מחירים ויחס הנהלה ואז במשחק לא מענין שמחיר כרטיס בו הוא מעל 100 שקל לבוא להעיר את הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

עכשיו מי שלא נותן את הכרטיס שלו למנהיגי האולטראס הוא פוגע באינטרס של הפועל לנצח?

אפשר להגזים קצת יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
פאביו כתב:
el dudernio כתב:
ראצ'ו באיזה משחק זה היה?

זה היה מול איינדהובן

בסדר,
אז שינסו את זה בליגה.
אי אפשר לבכות כל הזמן על מחירים ויחס הנהלה ואז במשחק לא מענין שמחיר כרטיס בו הוא מעל 100 שקל לבוא להעיר את הקהל.

מה הקשר?
א. שער 7 זה בית קברות גם בליגה וגם באירופה, וזה אני אומר לך בתור אחד שיושב שם, ושאני מתחיל לעודד מסתכלים עלי וכאילו אומרים לי "בחור, התבלבלת, אתה בשער 7..."
ב. איך אתה אומר על משחק מול אינדהובן שזה משחק לא מעניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא לא בית קברות, ואני גם יושב שם, כבר לא מעט שנים.
כשאני מתחיל לעודד בדר"כ מצטרפים אלי 4-5 אנשים מסביבי אבל אנחנו לבד ולא ממש שומעים מה שער 5 שער אז זה בעיה,
מה גם שאין גוש מעודד בשער 7, אלא מעודדים שפזורים בשער, וזה לא ישתנה.
המשחק מול אינדהובן לא מענין, בכלל עם כל הבלאגן שיש סביב הקבוצה המשחקים באירופה לא מענינים, אתה באמת יכול להשוות
את הנכונות שהיתה לפני הליגה האירופאית השנה לעומת הנכונות לפני שנתיים?
לפני שנתיים עשיתי מנויי לאירופה והגעתי לקפוא למוות מול קזאן, שנה שעברה למרות המחיר ולבטים כבדים (מצאתי לעצמי תירוץ) לעשות מוני לליגת האלופות. השנה אפילו לא חשבתי לרגע לעשות מנוי לליגה האירופאית למרות שלכאורה קיבלנו בית "קל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
בני12 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

גם הרמטכ"ל לא שומר במחסומים.

משפט יפה :ROSE:
אבל נו באמת להגיד על פואד שהוא מעודד רק שהוא על הבמה..איפה השכל שלכם בחייאת רבאק.. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 22:30 
לא שייך לכאן אבל אי אפשר לדלג על זה:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: