תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 18:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הנאום של ג'ורדן כשנכנס להיכל התהילה
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
התיאוריה שלי היא שבנאדם נחמד לא היה שם זין על כל העולם וחושב כל הזמן שהוא השחקן הכי גדול בהיסטוריה ועושה הכל כדי להשפיט את כל הסביבה שלו, ומשפר את המשחק שלו בצורה כ"כ קבועה וקונסיסטנטית, ואחרי פרישה, ועם סופרסטארים אדירים בסביבתו ונגדו, וכו' וכו'.
אין לי הוכחה מדעית לזה. חושב שזה שטויות? תפאדל, לא נעלבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 15:58 
גיא, אני לא טוען שכדי להיות גדול אתה חייב להיות מניאק. אני טוען שאותן תכונות שהביאו את ג'ורדן לזכייה בתארים מרובים, הן אלו שהופכות אותו לטיפוס מעצבן ומעורר אנטגוניזם מחוץ למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 19:55 
תוסיפו את פדרר לצד הטוב ואת עלי לצד השני.
אגב הוא לא הספורטאי הכי גדול אי-פעם, די כבר!
עלי, שומאכר, ארמסטרונג...
חוץ מזה שגם ככדורסלן הוא לא הגדול לדעת מעט (הצודקים כמובן ;-) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 22:02 
הפועל כתב:
התיאוריה שלי היא שבנאדם נחמד לא היה שם זין על כל העולם וחושב כל הזמן שהוא השחקן הכי גדול בהיסטוריה ועושה הכל כדי להשפיט את כל הסביבה שלו, ומשפר את המשחק שלו בצורה כ"כ קבועה וקונסיסטנטית, ואחרי פרישה, ועם סופרסטארים אדירים בסביבתו ונגדו, וכו' וכו'.
אין לי הוכחה מדעית לזה. חושב שזה שטויות? תפאדל, לא נעלבתי.

אתה מחבר כאן ביחד שורה של דברים.
מצד אחד יש את הצורך לנצח את כל העולם ולשפר את המשחק שלו כל הזמן. ומצד שני יש את "לא שם זין" "וחושב כל הזמן שהוא השחקן הכי גדול בהיסטוריה ועושה את הכל להשפיט את הסביבה שלו". אני פשוט לא רואה את הקשר בין שני הדברים האלו. נתתי כאן מספר דוגמאות לזה. אני חושב שהדוגמא הכי טובה היא רפאל נדאל. שחקן שגם אלו שלא אוהבים את סגנון המשחק שלו יודו בכך שהוא (1) סופר נחמד מחוץ למגרש, (2) צנוע. שחקן שטוען בכל הזדמנות שפדרר שחקן גדול בהרבה ממנו ושהוא לא באמת בין הגדולים (ושאלה נפרדת היא אם הוא באמת מאמין בזה או שהוא סתם מנומס). (3) ידוע כשחקן שאולי עובד הכי קשה מחוץ למגרש וקורע את עצמו עד לגרימת נזקים בריאותיים אמיתיים. (4) משפר את המשחק שלו כל הזמן ו(5) שחקן שלעולם לעולם לא מוותר על נקודה על המגרש ולעולם לא מפסיק להלחם גם את הסיכוי לנצח הוא קלוש.

אגב, התאור הזה לא ממש מתאים לג'ורדן עצמו. ג'ורדן זה שחקן שפרש שלוש פעמים מהממשחק, מהם פעמיים בשיא, מהם פעם אחת כדי ללכת לשחק בייסבול (שם הוא נכשל). אני לא רואה את נדאל מוותר לעצמו באופן שכזה. לא מתאים לאישיות הווינרית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
הפוך גוטה. ג'ורדן פרש דווקא בגלל שהוא כזה אגו-מניאק חולה - הוא חשב לעצמו שהוא כזה תותח ומדהים שהוא יהיה בדיוק כזה גם בענף ספורט אחר.
והוא גם חשב שהוא יכול לפרוש ולחזור ולהגיע לאותה רמת הישגיות ולאורך זמן. והוא אפילו צדק בפעם הראשונה, החולה נפש הזה!
אני לא רואה את נדאל עושה לא את זה, ולא את זה, וגם לא מצליח במקרה של חזרה מפרישה.

ועם כל הכבוד לנדאל, הוא שרד בטופ של הענף שלו מעט מאד זמן יחסית.
קשה באמת להשוות אותו לג'ורדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
אם למישהו ממש משעמם, שיכנס ליוטיוב ויראה קצת משחקי עבר של ג'ורדן, לא משנה מאיזה עונה, שיחזור לפה וישתחווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2011, 00:28 
הפועל כתב:
הפוך גוטה. ג'ורדן פרש דווקא בגלל שהוא כזה אגו-מניאק חולה - הוא חשב לעצמו שהוא כזה תותח ומדהים שהוא יהיה בדיוק כזה גם בענף ספורט אחר.
והוא גם חשב שהוא יכול לפרוש ולחזור ולהגיע לאותה רמת הישגיות ולאורך זמן. והוא אפילו צדק בפעם הראשונה, החולה נפש הזה!
אני לא רואה את נדאל עושה לא את זה, ולא את זה, וגם לא מצליח במקרה של חזרה מפרישה.

ועם כל הכבוד לנדאל, הוא שרד בטופ של הענף שלו מעט מאד זמן יחסית.
קשה באמת להשוות אותו לג'ורדן.

אני מסכים שהוא פרש בגלל שהוא אגו-מניאק חולה רק שזאת לא השאלה. במילים אחרות, זה לא ממש מוכיח שהוא ווינר אלא רק שהוא אגו מניאק, דבר שהוא ברור מאליו. מה גם שהמחשבה הפסיכית הזאת שלו הייתה שגויה לפי רוב. הוא היה חרא בבייסבול והיה חרא בוושינגטון (למען האמת בלי פיל ג'קסון שיאזן קצת את האגו שלו בשיקגו אני לא בטוח שכמה הישגים קבוצתיים הוא היה מגיע). ווינר אמיתי היה לוקח עוד כמה וכמה תארים בשנים האבודות האלו.
נדאל (שג'ורדן ספורטאי גדול ממנו) הוא ספורטאי בן 25 שסוגר עכשיו שנה שביעית כאחד משני השחקנים הבכירים בעולם למרות מכות של פציעות בשנים האלו. לא שזאת הפואנטה. הפואנטה היא שהוא משלב את כל התכונות הרלוונטיות ל"וינר" לא פחות מג'ורדן ועדיין הוא מצליח להיות נחמד ומנומס מחוץ למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: