תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 17:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 157 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשחק מול באר יעקב? מתי?
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
cscarlos כתב:
יועד בית יוסף הוא שחקן ליגת על לכל דבר.
איזה שחקן

:ROSE:

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
http://www.facebook.com/questions/10150 ... qa_ref=ssp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 18:41 
אם סימין התחנן לחזור ולא הביאו אותו זה בושה. הבן אדם במשחק חוץ לא הפסיק לקלוע,כולל בעונשין במאני טיים.
מול קורי קאר שמשחק על המשבצת שלו הוא היה הרבה יותר טוב. מה שעצוב זה שקורי אמור להיות בונוס כישראלי בליגה,
ובינתיים לא רק שהוא לא,הוא גם האופציה האמיתית היחידה שלנו מבחוץ,מה שאומר הרבה על רמת הזרים שארז הביא.
לא ברור לי איך עם התקציה הגבוה בליגה (שמישהו יתקן אותי אם אני טועה) אנחנו בסגל כזה,ובאר יעקב נראית ככה עם זר אחד ועוד בלי ווטסון. יום חלש של מתן הוא לא הבעיה. גם אם הוא היה בערב שיא בהתקפה (בהגנה הוא היה בסדר) היינו מנצחים אולי במעט. אבל זה בבית,ועל הקשקש. נכון להיום אנחנו לא עוברים אותם בסדרה.
יש הרבה בעיות וצריך לעשות משהו,כי גם את כוח ההרתעה שלנו שהיה בלאומית,איבדנו. קבוצות באות מולנו,גם בהדר יוסף,ולא ממש מתרגשות. אם כבר זה אנחנו שמתרגשים הרבה יותר,ומחטיאים ומאבדים כמו ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 18:55 
עם כל הכבוד לסימין, מה שהוא עשה מולנו במשחק אחד לא מלמד שום דבר.

זה כמו שהיית שופט את אלעד אליהו על פי המשחק בשנה שעברה מול מגידו שבו קלע 5 מ- מהשלוש במחצית.

לגבי השאר אני בהחלט מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
el dudernio כתב:
רדנקו כתב:
הבעיה שלנו הם לא הזרים.

עם הזרים האלה היית צריך לתת להם 20 הפרש.

לא מסכים.
הבעיה הגדולה שלנו מלבד ניהול המשחק הכושל את אדלשטין זה סטייט.
הקבוצה רצה, סגרה ב2 דקות פער של 10 ונראת סוף סוף טוב, חודרת מפעילה את קלי ומהולכת הרבה לקו,
האדיוט לוקח שלשה במשחק עומד מ 10 מטר.
היה כם רגע בסוף המחצית הראשונה בו הכדור כבר יצא החוצה, 5 שניות לסוף הרבע, במקום לתת לו לצאת,
ולשחק התקפה של 5 שניות האדיוט נתן להם את הכדור.
בכלל עושה רושם שהוא שחקן כל-כך טיפש לפי המשחק הזה שאין סיכוי שהוא יכול להוביל אותנו למשהו.

לא מסכים. לאסברי לא היו יציאות כאלה שאחרי שדפק שלשה הוא לוקח עוד שלשה בכוח?

סטיט קלע בהתקפה הקודמת שלשה והלך על זריקה גרועה בהתקפה שאחרי כי הרגיש שהוא חם. טיפשי אבל קורה ללא מעט שחקנים.

הענין הוא שלא היית צריך בכלל להיות במצב שבו סל לכאן או לשם יכריע את המשחק. זה מה שאני אומר.

לאוסברי גם היו יציאות כאלו וגם עליו התעצבנתי ברמות וכל השנה טענתי שיוטר שחקן טוב ממנו לפחות בדרגה אחת,
אני חושב שהסטסטיקה שלהם בליגת העל מוכיחה את זה, ובכל זאת אוסברי במהלך משחק הצליח לייצר לעצמו מצבים
הרבה יותר ממה שסטייט מצליח ובכלל חיפש את הסל הרבה יותר, לכן מהלכים כאלו שהיו לא רק ב"מומנטום" אלא כאופציה
ראשונה לסל בכל התקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 20:45 
על אוסברי מהשניה הראשונה היה אפשר לראות שהשחקנים סומכים עליו ובצדק, כי הוא לא הפסיק לקלוע, גם אם לפעמים זה היה מעצבן כי הוא לא ממש מסר.
אצל סטיט המצב לגמרי שונה ונראה שאף אחד לא חושב שיש יותר סיכוי שיקלע ממישהו אחר, כולל הוא עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 20:53 
el dudernio כתב:
רדנקו כתב:
el dudernio כתב:
רדנקו כתב:
הבעיה שלנו הם לא הזרים.

עם הזרים האלה היית צריך לתת להם 20 הפרש.

לא מסכים.
הבעיה הגדולה שלנו מלבד ניהול המשחק הכושל את אדלשטין זה סטייט.
הקבוצה רצה, סגרה ב2 דקות פער של 10 ונראת סוף סוף טוב, חודרת מפעילה את קלי ומהולכת הרבה לקו,
האדיוט לוקח שלשה במשחק עומד מ 10 מטר.
היה כם רגע בסוף המחצית הראשונה בו הכדור כבר יצא החוצה, 5 שניות לסוף הרבע, במקום לתת לו לצאת,
ולשחק התקפה של 5 שניות האדיוט נתן להם את הכדור.
בכלל עושה רושם שהוא שחקן כל-כך טיפש לפי המשחק הזה שאין סיכוי שהוא יכול להוביל אותנו למשהו.

לא מסכים. לאסברי לא היו יציאות כאלה שאחרי שדפק שלשה הוא לוקח עוד שלשה בכוח?

סטיט קלע בהתקפה הקודמת שלשה והלך על זריקה גרועה בהתקפה שאחרי כי הרגיש שהוא חם. טיפשי אבל קורה ללא מעט שחקנים.

הענין הוא שלא היית צריך בכלל להיות במצב שבו סל לכאן או לשם יכריע את המשחק. זה מה שאני אומר.

לאוסברי גם היו יציאות כאלו וגם עליו התעצבנתי ברמות וכל השנה טענתי שיוטר שחקן טוב ממנו לפחות בדרגה אחת,
אני חושב שהסטסטיקה שלהם בליגת העל מוכיחה את זה, ובכל זאת אוסברי במהלך משחק הצליח לייצר לעצמו מצבים
הרבה יותר ממה שסטייט מצליח ובכלל חיפש את הסל הרבה יותר, לכן מהלכים כאלו שהיו לא רק ב"מומנטום" אלא כאופציה
ראשונה לסל בכל התקפה.

מצחיק שאתה מדבר על סטטיסטיקה כי הסטטיסטיקה שלהם היא זהה כמעט לחלוטין, וזה עוד כשיוטר נמצא אצל מאמן מצוין שמאמין בו ואסברי אצל מאמן גרוע שלא יודע איך להשתמש בו.
אגב, אני גם חושב שיוטר הוא שחקן יותר טוב (אולי לא יותר טוב, אבל בטוח שווה יותר לקבוצה שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 157 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: