קומוניסים כתב:
נועם, נועם..
איזה הסתה? בחייאת דינאק. תהיה אמיתי עם עצמך. גם אם היית מציע לי לפגוע במי מהם ולהבטיח לי מעבר לכל ספק שלא אתגלה ולא אענש לא הייתי עושה זאת. אנחנו לא במערב הפרוע פה.
המאבק צריך להיות ברמת הכנסת-בג"צ ולא במגרשי החניה או בחדרי המדרגות של הבוגדים משלום אך שווא/שוברים שתיקה/לוחמים לשלום/בצלם/הקרן החדשה להשמדת ישראל וכו'. לזה קוראים טיפול מהשורש. אם שלום אך שווא מתעוררים לא מזמן לבוקר בו הם מגלים שהם מאבדים עשרות אחוזים (ועשרות מליונים) מתקציבם נוכח האיסור על מדינות זרות לממן אותם, זו תקווה חדשה.
ואתה רציני שאתה מביא לי את "הימין האמיתי" כארגון בכלל? חוץ מיוטיוב ואינטרנט אין שם כלום.
דע לך, רבנים מכל הקצוות מגנים בכל תוקף כל אלימות שהיא, כל השחתת רכוש כלפי גויים ובוודאי כלפי כוחות הביטחון. אין רב שמסוגל לאשר דבר כזה, זה פשוט מנוגד להלכה. (ולשכל הישר)
אם יש עניין של הצלת חיי יהודים אז כמעט כל האמצעים כשרים כמובן, אך אם מדובר בנקמה או התנכלות לשמה- אין לזה שום מקום ושום אישור מאף רב.
ולכל אבירי חופש הביטוי, דמוקרטיה ופלורליזם שלא מתביישים לומר שלי אין פה מקום בפורום הזה, מי אתם בכלל? צבועים ופחדנים! תתמודדו!
ברור, הרבנים רק מגנים, ובכלל אין דבר כזה תג מחיר,פעילי שמאל, ערבים או חיילי צה"ל מעולם לא נפגעו מאלימות של אנשי ימין, פעולות נקמה אף פעם לא נעשו (ואיש לא תמך בהן), כולכם רק גינויים ושמירה על זכויות אדם.
אתה חושב שמישהו קונה את הבולשיט הזה?