תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 14:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 01:35 
אדמדם כתב:
Gili כתב:
באמת היה גדול :BOW:
ומילה אחת על העידוד של מכבי , ה"פסיפס" הזה היה אחד הדברים הכי פאתטים ומגוחכים שיצא לי לראות. כמה פעמים אפשר לשמוע את הכרוז נותן להם הוראות איך לעשות את זה?
שלא לדבר על השירי עידוד בכריזה...

על מה מדובר?

מדובר על הפלקטים שהיו בשערים 7-8 ו2-13. הכרוז נתן הוראות כל 5 דקות על מתי ואיך להניף אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 01:37 
azran כתב:
הילד חרא הזה שחשב שהוא מנהיג של אולטראס בטורקיה :LOL2: :LOL2: :LOL2:

אני מעריץ אותו. החלום שלי זה לפגוש אותו.
איזה סמרטוט רצפה.
איך הוא הלך לחלק כיפים לשערים 13 ו- 11.
כמה מגלומניה. כמה אהבה עצמית. כמו שרק אוהד מכבי יכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקהל
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 02:11 
סמל אישי של המשתמש
היה מדהים.
חוויה לכל החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 03:08 
סמל אישי של המשתמש
מהבית שמעו רק את הקהל שלנו.
אגב, בתפאורה שלנו היה משהו עם 3 פרצופים עם "הטוב הרע והמכוער"?, כי בסיום המשחק ראו את מכבי מקפלים שלט עם משהו כמו "הטוב,הרע, ואמא שלכם זונה" :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 04:54 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
אדמדם כתב:
Gili כתב:
באמת היה גדול :BOW:
ומילה אחת על העידוד של מכבי , ה"פסיפס" הזה היה אחד הדברים הכי פאתטים ומגוחכים שיצא לי לראות. כמה פעמים אפשר לשמוע את הכרוז נותן להם הוראות איך לעשות את זה?
שלא לדבר על השירי עידוד בכריזה...

על מה מדובר?

מדובר על הפלקטים שהיו בשערים 7-8 ו2-13. הכרוז נתן הוראות כל 5 דקות על מתי ואיך להניף אותם.

יותר מזה,
מדובר ביוזמה של ההנהלה שלהם, שכנראה לא סמכה על אוהדים שירימו תפאורה ראוייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 06:31 
גביזון כתב:
מהבית שמעו רק את הקהל שלנו.
אגב, בתפאורה שלנו היה משהו עם 3 פרצופים עם "הטוב הרע והמכוער"?, כי בסיום המשחק ראו את מכבי מקפלים שלט עם משהו כמו "הטוב,הרע, ואמא שלכם זונה" :LOL2:

חח הם ניסו לעשות עוד פעם קונטרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 09:07 
אמא שלנו זונה?
אין מילה בשפה העברית שמתארת טוב יותר את המהות של מכבי בשנים האחרונות - פשוט זונה, חוץ מהקטע של התגמור, מכבי רק אוכלת זין והולכת.
והקהל שלהם? לא חשבתי בחיים שקהל כ"כ גדול יכול להיות כזה בלתי מורגש, כזה דומם.. ואני מדבר על תחילת המשחק עוד לפני הראשון!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 19:28 
אתם יכולים להמשיך לזיין את המוח בפורום על כן חלוקת כרטיסים לא חלוקת כרטיסים. יש אנשים בלי טיפה כבוד עצמי.
חלק מהאנשים שזיינו פה את המוח כל השבוע על זה ש"אסור לתת עדיפות לחברי עמותה" הם בדיוק אותם אנשים שעמדו
אתמול באמצע הגוש המעודד ולא פתחו את הפה 90 דקות, אבל כשאני אומר לא פתחו את הפה זה באמת לא פתחו את הפה.
גם כשאנשים שישבו שתי שורות מתחתם התחננו שיעודדו.
אז אני דיי בטוח שהרבה פה לא יאהבו את מה שאני הולך להגיד, אבל אנשים פה לא מבינים מה זה להיות אוהדים (כן כן, מי אני שאקבע מי זה אוהד
טוב יותר ובלה בלה בלה).
מי שמגיע לדרבי, כשהוא יודע שעל הכרטיס שלו יש עוד 10 אלפים אדומים שהתחתננו להשיג, יושב באמצע הגוש המעודד ולא מוציא מילה מהפה במשך 90 דקות,
מי שלא מבין שלבוא לדרבי זו לא זכות ולא חובה, אלא זו משימה. מי שלא מסוגל לתמוך בקבוצה שלו במשחק כל כך חשוב, להפעיל לחץ על היריבה ועומד כמו בול
עץ במשך כל המשחק- אז עדיף שישאר בבית ויתן לאוהדים אחרים שכן רוצים לעודד את האפשרות לתמוך בקבוצה שלהם. ובטח שלא יטיף מוסר בפורום במשך
כל השבוע על ענייני חלוקת הכרטיסים (ויש יוצאי דופן, אבל מי שאני מתכוון אליו ממש לא נכנס תחת הקטגוריה הזאת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אתם יכולים להמשיך לזיין את המוח בפורום על כן חלוקת כרטיסים לא חלוקת כרטיסים. יש אנשים בלי טיפה כבוד עצמי.
חלק מהאנשים שזיינו פה את המוח כל השבוע על זה ש"אסור לתת עדיפות לחברי עמותה" הם בדיוק אותם אנשים שעמדו
אתמול באמצע הגוש המעודד ולא פתחו את הפה 90 דקות, אבל כשאני אומר לא פתחו את הפה זה באמת לא פתחו את הפה.
אז אני דיי בטוח שהרבה פה לא יאהבו את מה שאני הולך להגיד, אבל אנשים פה לא מבינים מה זה להיות אוהדים (כן כן, מי אני שאקבע מי זה אוהד
טוב יותר ובלה בלה בלה).
מי שמגיע לדרבי, כשהוא יודע שעל הכרטיס שלו יש עוד 10 אלפים אדומים שהתחתננו להשיג, יושב באמצע הגוש המעודד ולא מוציא מילה מהפה במשך 90 דקות,
מי שלא מבין שלבוא לדרבי זו לא זכות ולא חובה, אלא זו משימה. מי שלא מסוגל לתמוך בקבוצה שלו במשחק כל כך חשוב, להפעיל לחץ על היריבה ועומד כמו בול
עץ במשך כל המשחק- אז עדיף שישאר בבית ויתן לאוהדים אחרים שכן רוצים לעודד את האפשרות לתמוך בקבוצה שלהם. ובטח שלא יטיף מוסר בפורום במשך
כל השבוע על ענייני חלוקת הכרטיסים (ויש יוצאי דופן, אבל מי שאני מתכוון אליו ממש לא נכנס תחת הקטגוריה הזאת).

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 19:36 
Agüero כתב:
היה מדהים.
חוויה לכל החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
טוב יותר ובלה בלה בלה).

מה זה רלוונטי? עכשיו העדיפות לכרטיסים בדרבי היא למי שמעודד? אולי גם את זה תציע לניר ענבר, אולי לא הכנסת לו מספיק רעיונות מטומטמים אחרים לראש.
לבוא לדרבי זו משימה? מעסקן הפכת למפקד פלוגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
הילדי אייפון הורגים אותנו.
צריך להמציא אפליקציה שכל ילד שעסוק בזמן משחק באייפון שלו במקום להוציא את הגרון מקבל זרם חשמלי אחושרמוטה.
יאללה מתכנתי הפורום, מי מרים את הכפפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
rubin de la red כתב:
הילדי אייפון הורגים אותנו.
צריך להמציא אפליקציה שכל ילד שעסוק בזמן משחק באייפון שלו במקום להוציא את הגרון מקבל זרם חשמלי אחושרמוטה.
יאללה מתכנתי הפורום, מי מרים את הכפפה?

:ROSE: :ROSE: :ROSE:
שיתרסק לכם הפלאפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 23:58 
ערן כתב:
ראצ'ו כתב:
טוב יותר ובלה בלה בלה).

מה זה רלוונטי? עכשיו העדיפות לכרטיסים בדרבי היא למי שמעודד? אולי גם את זה תציע לניר ענבר, אולי לא הכנסת לו מספיק רעיונות מטומטמים אחרים לראש.
לבוא לדרבי זו משימה? מעסקן הפכת למפקד פלוגה?

אני אנשוך שפתיי כדי לא לענות לך באותה המטבע, אבל כנראה שלא סתם הזדעקת כשהבנת בדיוק למי אני מתכוון.
חוץ מזה שניר ענבר כרגע לא בארץ, אז אני לא יכול להציע לו, אבל כשהוא יחזור אני מבטיח לנסות, אולי אציע גם להנהלת הכדורסל "המטונפת"
(ככה קראת לה לא?) שתאמץ את הרעיון האדיר.
אני אגיד את זה אלף פעם- מי שבא לדרבי, כשהוא יודע שיש אלפים בחוץ שלא הצליחו להכנס במקומו, עומד באמצע הגוש המעודד ולא פותח את הפה
אפילו לשניה אחת במשך 90 דקות- לא ראוי להכנס למשחק. וכן, חבל שאי אפשר לאכוף את זה באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 00:03 
MENTELCASE כתב:
מה היה מצויר בדגלי פריסה?

"When you have to shoot,shoot.......don't talk"
על הזין מכבי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
האמת שלא קראתי את ההודעה החצופה שלך עד שהסבו את תשומת לבי אליה. יכול מאוד להיות שהייתי מגיב אם הייתי רואה אותה קודם.
אתה מחפש לסגור חשבונות, ולכן לא אכפת לך שהטיעון שלך מטופש ולא לוגי. הרי באותה מידה אוהדים שעמדו בגוש המעודד ולא עודדו יכלו לזוז 20 מטר הצידה לשער 4 ולא לעודד שם (למרות שהיה שם עידוד סביר, סביר מינוס נגיד). מה אז? אז הם לא היו תופסים את מקומם של אחרים שרצו להיות במגרש? נו באמת.
אני הכי אוהב את אלה שאומרים על ההנהלה "תלמדו אותנו איך להתנהג" ובה בעת מנסים לחנך את כל הקהל.
עכשיו אתה גם רוצה לשחק אותה סלקטור בדרבי? האמת, זה כמעט מה שהצלחת להיות, עם ההצעה המפגרת שלך על עדיפות לאוהדי הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
הדרבי עם העידוד הכי גרוע שלנו בדנים האחרונות, פשוט ביזיון מה שהלך אתמול בשער 5.
מה שכן, בגול של מריו האדמה כמעט רעדה שם, איזה טירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 00:18 
ערן כתב:
האמת שלא קראתי את ההודעה החצופה שלך עד שהסבו את תשומת לבי אליה. יכול מאוד להיות שהייתי מגיב אם הייתי רואה אותה קודם.
אתה מחפש לסגור חשבונות, ולכן לא אכפת לך שהטיעון שלך מטופש ולא לוגי. הרי באותה מידה אוהדים שעמדו בגוש המעודד ולא עודדו יכלו לזוז 20 מטר הצידה לשער 4 ולא לעודד שם (למרות שהיה שם עידוד סביר, סביר מינוס נגיד). מה אז? אז הם לא היו תופסים את מקומם של אחרים שרצו להיות במגרש? נו באמת.
אני הכי אוהב את אלה שאומרים על ההנהלה "תלמדו אותנו איך להתנהג" ובה בעת מנסים לחנך את כל הקהל.
עכשיו אתה גם רוצה לשחק אותה סלקטור בדרבי? האמת, זה כמעט מה שהצלחת להיות, עם ההצעה המפגרת שלך על עדיפות לאוהדי הכדורסל.

אני מחפש לסגור חשבונות? אני? אני רק מבקש ממי שיודע להעביר ביקורת על כל העולם שיהיה לו מינימום הכבוד העצמי להוכיח שהוא גם ראוי לזכות הזו.
אם זה היה תלוי בי והייתה לי היכולת להשפיע אז גם מי שעומד בצד היה עדיף שיוותר על הכרטיס שלו לטובת אוהדים שמוכנים לבוא ולעודד. הרי איזו סיבה
יש לבוא לדרבי? לראות את המשחק? בטלויזיה רואים טוב יותר. בגלל האווירה? ומי בדיוק יוצר את האווירה הזו? מה אנחנו חבורת ליצנים שבאה לשעשע אתכם?
לדרבי באים בשביל לתמוך בקבוצה. לא מצפה שכולם יקפצו 90 דקות ויעודד כמו משוגעים, אבל לפחות בחלק מהמשחק. בוא ותסביר לי, תן לי סיבה הגיונית
אחת למה אוהד כדורגל שמשקיע כל כך בקבוצה שלו לא מסוגל גם לעודד אותה במשחק או אפילו לקלל את מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
לדרבי, כמו לכל משחק אחר, אתה מגיע כדי לראות את הקבוצה שאתה אוהד.
זו לא פעילות חברתית וגם לא מפגש של יום שישי בערב עם החבר'ה בכיתה.
באמת, ויכוחים על עידוד ולא עידוד זה כזה 2003.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו, אני חושב שכשאתה כותב את זה פה בפורום אתה מתפרץ לדלת פתוחה.
הרי כולנו פה חושבים אותו דבר לגבי העידוד, ואומרים אותו הדבר.

אני חושב שהרעיון עם החלוקת כרטיסים לחברי עמותה הוא רע בכל מקרה (מסיבות עקרוניות), ובנוסף לזה אני חושב אין לו קשר ישיר עם עידוד טוב יותר או פחות טוב יותר כמו שאתה מנסה להציג.
כמובן שמדובר פה בדעה בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 01:00 
אסף ראסינג כתב:

אני חושב שהרעיון עם החלוקת כרטיסים לחברי עמותה הוא רע בכל מקרה (מסיבות עקרוניות), ובנוסף לזה אני חושב אין לו קשר ישיר עם עידוד טוב יותר או פחות טוב יותר כמו שאתה מנסה להציג.

לא הבנתי מה הקשר לחלוקת הכרטיסים לחברי עמותה? איפה ראית שדיברתי על זה.
ולגבי העידוד- יש לדבר ויש לעשות במגרש, זה מה שמפריע לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
יש לדבר ויש לעשות במגרש? אם מישהו מדבר על חלוקת כרטיסים הוא חייב לעודד במגרש?
הרי זו התלונה בהודעה הראשונה שלך באשכול. שאנשים ש"העזו" לצאת נגד ההצעה להפריש כרטיסים לעמותת הכדורסל לא עודדו אתמול.
אני מחפש ומחפש את הקשר ולא מוצא, מלבד ניסיון לא רלוונטי שלך להוכיח משהו לא ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 01:19 
ערן כתב:
הרי זו התלונה בהודעה הראשונה שלך באשכול. שאנשים ש"העזו" לצאת נגד ההצעה להפריש כרטיסים לעמותת הכדורסל לא עודדו אתמול.
אני מחפש ומחפש את הקשר ולא מוצא, מלבד ניסיון לא רלוונטי שלך להוכיח משהו לא ברור.

קודם כל לפי מה שכתבתי כולם צריכים לעודד במגרש, בטח בדרבי, בטח כשיש 10 אלפים אחרים שלא הצליחו
להשיג כרטיס. אבל על אחת כמה וכמה- מי שהלין על הליך מכירת הכרטיסים, בלי להכנס לויכוח עליו בכלל כרגע,
כדי שלו תהיה אפשרות טובה יותר להשיג כרטיס - מן הראוי שיצדיק את זה לפחות על ידי עידוד במגרש.
אתה יכול לקרוא לי עסקן, מפקד פלוגה או איזה כינוי אחר שתרצה - אותי מעניינת רק טובת הפועל ואם יש
אוהדים שמגיעים למשחק על חשבון אחרים ולא תורמים מילימיטר בעידוד הקבוצה - אז בעיניי עדיף היה שאת
הכרטיסים שלהם יקבלו אוהדים שכן מעודדים, למרות שלצערי אי אפשר באמת לעשות את ההבחנה הזאת
מסיבות טכניות ( אבל אולי אתייעץ על זה עם ניר ענבר, יכול להיות שלו יהיה רעיון ) .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 01:38 
סמל אישי של המשתמש
אז צר לי, חזרת בתפיסה שלך 8-7 שנים אחורה. עצוב שבנאדם בגילך ממשיך להמטיר את המנטרות האלה.
"כולם צריכים לעודד", "מי שנכנס שיצדיק את זה".

"תלמדו אותנו איך להתנהג".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 01:44 
ראצ'ו כתב:
ערן כתב:

קודם כל לפי מה שכתבתי כולם צריכים לעודד במגרש, בטח בדרבי, בטח כשיש 10 אלפים אחרים שלא הצליחו
להשיג כרטיס. אבל על אחת כמה וכמה- מי שהלין על הליך מכירת הכרטיסים, בלי להכנס לויכוח עליו בכלל כרגע,
כדי שלו תהיה אפשרות טובה יותר להשיג כרטיס - מן הראוי שיצדיק את זה לפחות על ידי עידוד במגרש.
אתה יכול לקרוא לי עסקן, מפקד פלוגה או איזה כינוי אחר שתרצה - אותי מעניינת רק טובת הפועל ואם יש
אוהדים שמגיעים למשחק על חשבון אחרים ולא תורמים מילימיטר בעידוד הקבוצה - אז בעיניי עדיף היה שאת
הכרטיסים שלהם יקבלו אוהדים שכן מעודדים, למרות שלצערי אי אפשר באמת לעשות את ההבחנה הזאת
מסיבות טכניות ( אבל אולי אתייעץ על זה עם ניר ענבר, יכול להיות שלו יהיה רעיון ) .

למה אתה חושב שחברי העמותה בכדורסל מעודדים יותר מאחרים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 01:58 
ערן כתב:
אז צר לי, חזרת בתפיסה שלך 8-7 שנים אחורה. עצוב שבנאדם בגילך ממשיך להמטיר את המנטרות האלה.
"כולם צריכים לעודד", "מי שנכנס שיצדיק את זה".

"תלמדו אותנו איך להתנהג".

לא מלמד אף אחד איך להתנהג, אולי איך לעודד.
ואולי זה עצוב, אבל עצוב יותר שיש אוהדים שלא מבינים שחלק מהתפקיד של אוהדים
במגרש זה לעודד את הקבוצה ובמקום לענות תשובות לעניין מגיבים בהתחמקויות עלובות
ועלבונות אישיים. מצידי שזה יהיה גם ״כל כך 1789״, אם זה היה נכון אז זה נכון גם עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקהל
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 02:04 
סמל אישי של המשתמש
הגבתי לך לעניין, רק שאתה מסרב להבין את העניין או מדחיק אותו.
רמת או איכות העידוד של אוהד לא רלוונטית לקביעת עדיפות בכניסה שלו לדרבי - או לכל משחק אחר, לצורך העניין - ובטח לא שוללת ממנו את הזכות לכתוב באינטרנט את דעתו על הצעות אוויליות כמו מתן עדיפות לאוהדי הכדורסל בקנייה לדרבי.
זו היתה הטרוניה שלך בתחילת האשכול, לזה עניתי לך גם עכשיו וגם קודם. לא אשמתי שהתחלת להסתבך עם כל מיני טיעוני משנה לא רלוונטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 02:17 
ערן כתב:
רמת או איכות העידוד של אוהד לא רלוונטית לקביעת עדיפות בכניסה שלו לדרבי - או לכל משחק אחר, לצורך העניין - ובטח לא שוללת ממנו את הזכות לכתוב באינטרנט את דעתו על הצעות אוויליות כמו מתן עדיפות לאוהדי הכדורסל בקנייה לדרבי.
זו היתה הטרוניה שלך בתחילת האשכול, לזה עניתי לך גם עכשיו וגם קודם. לא אשמתי שהתחלת להסתבך עם כל מיני טיעוני משנה לא רלוונטיים.

לא חמוד שלי, אתה זה שמדחיק פה את הדיון האמיתי.
הדיון האמיתי הוא על הקהל ומה זה להיות אוהד. אתה חושב שהתפקיד של אוהד מתבטא בלהגיע למשחק, להיות "צופה". אני חושב שהתפקיד של אוהד זה לעודד.
ברור שאי אפשר לקבוע מדד של איכות העידוד, לפחות לא בכלים הקיימים, ולפי זה לקבוע מי נכנס לדרבי, אבל השאיפה שלי (כן שלי) היא שמי שכן מגיע לדרבי על חשבון
אחרים יהיה מסוגל גם לעודד.
הזכות לכתוב באינטרנט קיימת לכל אחד, למרות שגם שם צריכה להיות רמת התבטאות מינימאלית. אני רק טוען שמי שיודע לבקר אחרים, מן הראוי שיהיה פתוח
לביקורת על עצמו. מי שעומד באמצע הגוש המעודד בדרבי, או בכל מקום אחר ביציעים שהוקצו לאוהדי הפועל, על חשבון אלפי אחרים, ולא פותח את הפה לשניה
במהלך המשחק- ראוי לביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אסף ראסינג כתב:

לא הבנתי מה הקשר לחלוקת הכרטיסים לחברי עמותה? איפה ראית שדיברתי על זה.
ולגבי העידוד- יש לדבר ויש לעשות במגרש, זה מה שמפריע לי.

טענת שמי שהתלנון על 'מכירת הכרטיסים בעידפות לאוסישקין'- היה צריך לעודד יותר בגלל שהעדיף שיטה כזו על אחרת.

אני חושב שכל אחד שבא לעודד (ומסכים איתך שיש כאלו שמראש לא באים לעשות כך לצערי) נתן את כולו בלי קשר לאיך, למה, ובכמה השיג את הכרטיס.
לכן זה סתם היה נראה לי נסיון להחזיר את הנושא לסדר היום.

לגבי 'לדבר או לעשות במגרש', אני חושב שאני יודע מי אתה ומה אתה עושה במגרש, אבל זה לא אומר שכל השאר שמדברים פה 'רק מדברים במחשב' בהגדרה, ולא עושים כלום במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
ערן כתב:

לא חמוד שלי, אתה זה שמדחיק פה את הדיון האמיתי.
הדיון האמיתי הוא על הקהל ומה זה להיות אוהד. אתה חושב שהתפקיד של אוהד מתבטא בלהגיע למשחק, להיות "צופה". אני חושב שהתפקיד של אוהד זה לעודד.
ברור שאי אפשר לקבוע מדד של איכות העידוד, לפחות לא בכלים הקיימים, ולפי זה לקבוע מי נכנס לדרבי, אבל השאיפה שלי (כן שלי) היא שמי שכן מגיע לדרבי על חשבון
אחרים יהיה מסוגל גם לעודד.
הזכות לכתוב באינטרנט קיימת לכל אחד, למרות שגם שם צריכה להיות רמת התבטאות מינימאלית. אני רק טוען שמי שיודע לבקר אחרים, מן הראוי שיהיה פתוח
לביקורת על עצמו. מי שעומד באמצע הגוש המעודד בדרבי, או בכל מקום אחר ביציעים שהוקצו לאוהדי הפועל, על חשבון אלפי אחרים, ולא פותח את הפה לשניה
במהלך המשחק- ראוי לביקורת.

ראצ'ו, לצורך הדוגמה: אוהד הפועל בן 50 שאוהד את הקבוצה מאז שהוא זוכר את עצמו, נדחס בבלומפילד עוד בימים שהיו נכנסים יותר מ- 20,000 צופים ומגיע לכל משחק בית או חוץ הרבה לפני שהמציאו את הגוש המעודד. רק מה, הבן אדם במשחקים לא מסוגל להוציא מילה מהפה כי הוא בלחץ היסטרי תמיד. אני מכיר באופן אישי לא אחד ולא שניים כאלו. מי שמך לקבוע שאתה יותר אוהד מהם? מי אתה שתחליט (בעולם מקביל בו מה שאתה אומר מחייב מישהו) שהוא לא ראוי לתפוס את מקומו ביציע של ילד בן 16 שאוהד את הפועל חודשיים כבר, אבל לא מפסיק לעודד?

ברור שלאוהד מעודד יש ערך מוסף מבחינת הקבוצה, ובעולם מתוקן העידוד היה נשמע באותן עוצמות מכל היציעים בבלמפילד כי כולם היו לוקחים חלק במאמץ, אבל המעמדות האלו שאתה מנסה ליצור ברמת הדיון הם מגוחכים (במחילה מכבודך, זה באמת לא אישי) ועומדים בניגוד מוחלט לכל הערכים שלפיהם המועדון הזה הוקם. שוויון, למשל.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: