תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 20:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פתרון פשוט לבעיית מכירת הכרטיסים (לפעמים הבאות)
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
בינמן כתב:
נכון, זה לא פוליטקלי קורקט להגדיר כמה אוהד או אוהד אמיתי אבל זו המציאות. מי שמתייצב ביותר משחקים הוא בעל ערך (כלכלי, תדמיתי ומהותי) גבוה יותר מאחרים. אפשר להתייפיף עד מחר כמה זה לא ״צודק״ לתעדף אחד על פני אחר, בפועל זה לא מחזיק מים וזו טענה שיחזיקו רק אלו המייצגים את הצד הפחות-ערך למועדון (קרי- אוהדים שמגיעים פחות למשחקים, וסיבותיהם עמם).

אם אני חייל אני פחות אוהד? אם אני גר רחוק אני פחות אוהד? מה עם זה שאני נוסע למשחקי בית שעה וחצי בזמן שיש כאלה שהולכים ברגל? האם מגיעות לי עוד נקודות ?
האם זה שאני לא נוסע לחול אומר שאני פחות אוהד ? וכשכן התכוונתי לנסוע וגם היו כרטיסים - אבא שלי קיבל התקף לב והכרטיסים נמכרו. האם זה אומר שאבא שלי פחות אוהד כי הוא העדיף לעבור צינתור מלהיות בגלזנקירשן ?

זה לא אומר בשום צורה שאתה (או אבא שלך) פחות אוהד ממישהו אחר.
זה כן אומר שכנראה למישהו אחר תהיה עדיפות עליך בקניית כרטיס, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
אפרופו קריטריונים במצב הקיים היום, אחרי תעדוף מנויים לליגה, היה אפשר לצמצם עוד קצת את הרשימה למי שרכש גם מנוי לליגה האירופית (זה מופיע במחשב של "לאן" על אותו שם שרשום על המנוי לליגה, ככה שאין בעיה), אבל אני מניח שגם על זה היה קם קול זעקה וטענות לאי צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 16:41 
האדס כתב:

אני מאוד מאוד מאוד מכבד אוהדים שהולכים לכל משחק על המפה. הלוואי והייתה לי אית היכולת. אבל אין לי.
אני לא חושב שזה עושה אותם יותר אוהדים ממני. מתנצל.
אני מאוד מאוד מאוד מכבד את הפועל אוסישקין, הפועל ת"א כדורסל, ואת האנשים שמשקיעים מזמנם ומכספם בפרוייקט הזה.
אני לא חושב שזה עושה אותם יותר אוהדים ממני. מתנצל.

אף אחד פה לא טען שהם יותר אוהדים ממך, רק שמגיע להם קדימות ברכישת כרטיס.
אני בדיוק כמוך, לא משקיע משהו באוסישיקין מעבר להגיע למשחקים מדי פעם, אני לא נוסע לכל משחק בארץ, ואני חושב שאלו שכן- צריכים לקבל העדפה על פניי. אינטרס של המועדון. זה שאתה לוקח את זה לפן אישי או מסית את הדיון לרמת אהדה- זה לא רלוונטי.
המועדון צריך לתמוך ולתת קדימות לאוהדים שמגיעים לכל מקום בכל זמן- מכיוון שזה בסופו של דבר משרת את הקבוצה.
זה יתן רוח גבית ויראה גם לאוהדים הצעירים יותר שהמועדון הולך יד ביד עם מי שהולך איתו. תגיע לכל משחק- המועדון לא ינטוש אותך ויתייחס אליך כמו לאחרון הטרמפיסטים ברגע שתצטרך.

ושוב, אני באותה פוזיציה כמוך- רק שאני לוקח צעד אחורה. אני רוצה כרטיס לדרבי בדיוק כמו כל אחד, אבל באמת שיש אנשים שמגיע להם יותר ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
רועי כתב:
בינמן כתב:
נכון, זה לא פוליטקלי קורקט להגדיר כמה אוהד או אוהד אמיתי אבל זו המציאות. מי שמתייצב ביותר משחקים הוא בעל ערך (כלכלי, תדמיתי ומהותי) גבוה יותר מאחרים. אפשר להתייפיף עד מחר כמה זה לא ״צודק״ לתעדף אחד על פני אחר, בפועל זה לא מחזיק מים וזו טענה שיחזיקו רק אלו המייצגים את הצד הפחות-ערך למועדון (קרי- אוהדים שמגיעים פחות למשחקים, וסיבותיהם עמם).

אם אני חייל אני פחות אוהד? אם אני גר רחוק אני פחות אוהד? מה עם זה שאני נוסע למשחקי בית שעה וחצי בזמן שיש כאלה שהולכים ברגל? האם מגיעות לי עוד נקודות ?
האם זה שאני לא נוסע לחול אומר שאני פחות אוהד ? וכשכן התכוונתי לנסוע וגם היו כרטיסים - אבא שלי קיבל התקף לב והכרטיסים נמכרו. האם זה אומר שאבא שלי פחות אוהד כי הוא העדיף לעבור צינתור מלהיות בגלזנקירשן ?

אתה מבין את חוסר ההיגיון ?
ואני אדגיש משהו שהזכרתי גם קודם כשעניתי לבינמן: יש אוהדים רבים שמפאת הדת לא יכולים להגיע לכל משחק
לחסום עבורם אופציה להגיע למשחקים גדולים זה נוגד כל עיקרון שהפועל מאמינה בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
red in blood כתב:
רועי כתב:
בינמן כתב:

אתה מבין את חוסר ההיגיון ?
ואני אדגיש משהו שהזכרתי גם קודם כשעניתי לבינמן: יש אוהדים רבים שמפאת הדת לא יכולים להגיע לכל משחק
לחסום עבורם אופציה להגיע למשחקים גדולים זה נוגד כל עיקרון שהפועל מאמינה בו

זה לא נוגד שום עקרון.
כשמישהו מחליט לא לבוא למשחק כלשהו, גם אם זה הסיבה הכי מוצדקת בעולם, הוא צריך לדעת שזה יכול להפחית את הסיכוי שהוא יוכל להגיע למשחק שהביקוש אליו גבוה מההיצע (לא למנוע, להפחית).

ודרך אגב, מאוד יתכן שלפי השיטה הזו אני לא אצליח לקנות כרטיס לדרבי בחלק מהמקרים.
זה לא אומר שהשיטה פסולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: