תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 20:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א 27-11
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 12:44 
Roman כתב:
חשוב לדעת
האם יש שידור רדיו למשחק היום, או דרך לשמוע או לראות באייפון?

יש שידור ברשת ב' ותמורת 3 דולאר למנוי חודשי תוכל לראות באפלקיציה של ספורט 5 באייפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 12:45 
נועם שחם כתב:

בטח. לתבוע כי כתבו בעיתוםן שמקורב אמר ככה או ככה..

לגיטימי ששי יתבאס שהוא לא בהרכב, ולא צריך לנפח עניינים בגלל ציטוט של מקורב כזה או אחר.

אגב, גם לגיטימי ששחקן ברגע של תסכול יאמר דבר כזה. מטופש להתרגש מזה.

ורוני, אני ממש לא מסכים איתך. שי אולי לא כזה שחקן גדול, אבלהוא בסה"כ שחקן לא רע, עם רמת מחוייבות גבוהה, עם נאמנות למועדון, שגם תרם מקצועית לא מעט. בסופו של דבר, עובדה גם שרוב המאמנים נתנו לו לא מעט לשחק בהרכב. אף אחד לא עמד להם עם אקדח לרקה ואם הייתה להם אלטרנטיבה טובה יותר, הם היו לוקחים אותה.

מעבר לכך, מבחינת שכר, שי בסה"כ מקבל שכר סביר לגמרי, וזה אחרי כמה שנים של שכר נמוך יחסית. זה לא שמישהו התפרע עם החוזה שלו. אפילו למל"מ כמו יוסי שבחון קיבל יותר.

זכותך לא להסכים איתי, זה בסדר גמור.
נכון, הוא שחקן לא רע, שחקן ליגה לגיטימי, בודאי לא להרכב של קבוצה שמתמודדת על אליפות, בטח לא לקבוצה יוזמת. כבר כתבתי את זה פה אין ספור פעמים. הוא תוקע את המשחק.
למעט משחק פה או שם, לאורך הקריירה שלו הוא לא מסוגל לשמור על יציבות. בתפקיד שלו, זה פשוט לוקסוס שקבוצה כמו הפועל לא יכולה להרשות לעצמה.
לגבי כל סאגת החוזה שלו. אם לא הרוח הגבית שהוא קיבל מהאוהדים, הוא לא בקבוצה היום. לפי הפירסומים הוא מרוויח 160 או 180 אלף דולר נטו לעונה. זה שכר סופר גבוה לשחקן ברמה שלו ובבקשה, אל תיתן לי דוגמא את יוסי שבחון שהוא מבחינתי לא שחקן כדורגל בכלל ואני גם לא יודע כמה הוא הרוויח ומבחינתי בכלל לא היה צריך להגיע. זה שיש דברים רעים מסויימים, לא מצדיק דברים רעים אחרים (ואני לא חושב שהוא קיבל יותר. לפי מה שאני יודע הוא קיבל 120).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 13:01 
הוא מרוויח היום 80 אלף דולר, החוזה המשודרג (160) עדיין לא הופקד בבקרה, לפני שבועיים הובטח שבימים הקרובים זה יבוצע. אמור לקבל את ההפרשים אחרי ההפקדה. כמובן שטביב (שהוא טמבלון שעושה טעויות ניהול ולא משהו אחר) ימשיך וימשוך עד כמה שהוא יכול לשמחת רבים מהאוהדים שיש להם השגות לגבי היכולות המקצועיות של שי, רק שהבעיה היא שהתנהגות נלוזה כזאת לא תלויה רק במבחן המקצועי, היא מתפשטת כמו סרטן לכל פינה במועדון, לכן אין מה לשמוח או לעודד את טביב בהתנהלות מול שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 13:03 
chimpfive כתב:
הוא מרוויח היום 80 אלף דולר, החוזה המשודרג (160) עדיין לא הופקד בבקרה, לפני שבועיים הובטח שבימים הקרובים זה יבוצע. אמור לקבל את ההפרשים אחרי ההפקדה. כמובן שטביב (שהוא טמבלון שעושה טעויות ניהול ולא משהו אחר) ימשיך וימשוך עד כמה שהוא יכול לשמחת רבים מהאוהדים שיש להם השגות לגבי היכולות המקצועיות של שי, רק שהבעיה היא שהתנהגות נלוזה כזאת לא תלויה רק במבחן המקצועי, היא מתפשטת כמו סרטן לכל פינה במועדון, לכן אין מה לשמוח או לעודד את טביב בהתנהלות מול שי.

מי דיבר על טביב פה?
הנושא היה שי והבכיינות שלו כל פעם שהוא לא משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/310/440.html
הלחן עממי: האוהדים מוכנים לדרבי
ישיבות, הצעות, הפצות, זמזום במקלחת ? תעשיית השירים של הפועל ומכבי תל אביב פורחת, והתחרות אפילו גדולה מזו שעל המגרש? אדום וצהוב מציגים: איך שיר נולד

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 13:11 
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1575900

מאוהד מכבי :

להפועל תל אביב יש התקפה, הגנה, מאמן ושחקנים טובים יותר. יש להם יותר ניסיון, הם בנויים יותר נכון, ומאוזנים בכל צד במגרש. רחמנא ליצלן לאדומים יש אפילו קהל טוב יותר.

סוף סוף הם מודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 13:19 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

מי דיבר על טביב פה?

גם דיברת על שכר ולא דייקת-
ציטוט:
לפי הפירסומים הוא מרוויח 160 או 180 אלף דולר נטו לעונה. זה שכר סופר גבוה לשחקן ברמה שלו ובבקשה, אל תיתן לי דוגמא את יוסי שבחון שהוא מבחינתי לא שחקן כדורגל בכלל ואני גם לא יודע כמה הוא הרוויח ומבחינתי בכלל לא היה צריך להגיע. זה שיש דברים רעים מסויימים, לא מצדיק דברים רעים אחרים (ואני לא חושב שהוא קיבל יותר. לפי מה שאני יודע הוא קיבל 120).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/191079.html

גדל במכבי, בחר בהפועל: גורדנה והדרבי של חייו
בגיל 14 הצהובים ויתרו עליו, עונה לאחר מכן הוא לקח להם גביע. סיפור על ילד שגדל במשפחת בני יהודה, מגיע לבלומפילד על אופניים ומכונה ג'ק ווילשר

לפני כ-8 שנים עוד שיחק קשר הפועל ת"א, רועי גורדנה, במדי מכבי ת"א. הילד שגדל בשכונת התקווה הצטרף למדים הצהובים בגיל 7, שם בילה עד גיל 14. באותה שנה הוא עזב את קרית שלום בגלל בעיות בקבוצה, ומי שאימצה אותו לחיקה היא קבוצת נערים ג' של הפועל ת"א.

באותה עונה זכו הנערים הללו של הפועל בדאבל. בגמר הגביע פגשו האדומים את אותה הקבוצה של הצהובים ששיחררה את גורדנה ועבורו זה היה ממש חלום שמתגשם. הקשר הצעיר, שחוצפה חיובית לא חסרה לו, ביקש וקיבל את סרט הקפטן למשחק על אף שלא היה הקפטן הקבוע, הוביל את קבוצתו לניצחון והניף את הגביע אל מול עיניהם של חבריו לשעבר והמאמן שלא האמין בו.

ביום ראשון תפגוש הפועל ת"א את מכבי ת"א לעוד דרבי לוהט, ואם אוהדי הפועל חוששים מנחיתות מול מכבי בכל הנוגע לשחקני בית, אז הסיפור הזה בוודאי ירגיע אותם, שכן הוא מראה כי שחקן הבית המשמעותי ביותר שיש להם בסגל קורץ מחומר מיוחד.

רוצים עוד אינדיקציה לכך? גורדנה לקח את הסמל אולי הכי גדול בכדורגל הישראלי, אבי נמני, כסוכן שלו. אוהדי הפועל בוודאי שלא אהבו את המהלך הזה, אבל אם הקשר הצעיר ילמד מסוכנו על מחויבות ונאמנות, כנראה שגם הם יגידו תודה.

יש שכבר הגדירו אותו במועדון כיוסי אבוקסיס הבא, חלק תייגו אותו כיורש של שי אבוטבול, והאוהדים כבר הדביקו לו את הכינוי "ג'ק ווילשר הישראלי", על שם קשרה הצעיר, המוכשר והנמרץ של ארסנל הלונדונית. בינתיים, הקשר בכלל ממלא את החלל שהותיר ערן זהבי.

וגורדנה? יש סיכוי טוב שהוא אפילו לא ימהר לקרוא את הכתבה הזאת. בחור צנוע, ככה זה כשגדלים בבית עם זיקה גדולה למסורתיות ולדת. "הוא לא אוהב תקשורת" מספרים חבריו לקבוצה ומוסיפים: "הוא הבין שכדי להצליח הוא צריך לעבוד קשה ולא להתעסק בתקשורת ובמה שמסביב".

בכל פעם שגורדנה נשלח על ידי דובר הקבוצה לעמדת הראיונות, הכתבים שמסקרים את הפועל ת"א בדרך כלל מגלגלים את עיניהם ואומרים זה לזה: "עוד פעם הוא?". לא מדובר במשהו אישי נגד הקשר, הוא פשוט יורה קלישאות בקצב מסחרר. להוציא כותרת מרועי גורדנה זה כמו להוציא מים מסלע, אבל זה לא מעניין אותו, והוא, כמו קשר אחורי אמיתי, 'בא לתת עבודה'.

אלי חייט, מאמן ומנהל מקצועי במחלקת הנוער של האדומים בעבר, סיפר על הגעתו של הקשר לצד האדום של העיר: "אימנתי את נערים ג' של הפועל באותה תקופה, וניסים דבש, שעדיין עובד בהפועל ת"א, אמר לי שיש שחקן מצוין במכבי ת"א שיש לו בעיות והוא משתחרר משם, ושקוראים לו רועי גורדנה. אמרתי לו בסדר ושיביא אותו להתאמן. האמת שבשבוע הראשון הוא כנראה היה חלוד או חסר ביטחון, ולא היה כל כך טוב".

"היה לי עוזר מאמן בשם שי שלייפר, שאמר לי לתת לו צ'אנס כי יש לו הרגשה שמדובר בשחקן שחקן. ובאמת, שבוע האימונים השני שלו היה מדהים. הוא הפגין יכולת אישית ברמה גבוהה מאד וצירפנו אותו. באותה עונה הוא היה ילד למופת, גילה מנהיגות, גיבש את הקבוצה ותרם רבות גם מבחינה חברתית". סיפר חייט.

משתדל לשמור שבת, מגיע לבלומפילד באופניים
בהמשך הקריירה שלו במחלקת הנוער של הפועל ת"א תפס גורדנה מעמד של 'כוכב', מה שהוביל גם לבעיות משמעת, אבל מי שהתייצב מאחוריו באותה תקופה היה יוסי אבוקסיס, שתמך והאמין בו. אחרי הקיץ האחרון נמנע אבוקסיס מלדבר בתקשורת על הפועל ת"א או כל מי שקשור אליה, אבל מי ששואל אותו על גורדנה בשיחות אישיות שומע כי מדובר "בדבר הבא".

גורדנה הניף במדי האדומים הצעירים גביע נוסף, בקבוצת הנוער תחת שרביטו של תומר קשטן, הבן של. "היכולת האישית והטכניקה של רועי הן ברמה הכי גבוהה שיש" מספר חייט. "הוא גם מניע כדור בצורה יעילה מאד. מבחינה התקפית הוא שחקן ברמה גבוהה".

"הוא עוד צריך לשפר כמה אספקטים במשחק שלו, אבל כבר עכשיו הוא שחקן מצוין. אני גם אוהד הפועל, וככזה אני רואה את רועי כיורש של שי אבוטבול. יוסי אבוקסיס? כדי להגיע למעמד שלו יש לו עוד הרבה מאד עבודה, אבל הכל יכול להיות בכדורגל. אני מאחל לו הרבה הצלחה והלוואי שיהיה יוסי אבוקסיס הבא, הוא ילד טוב". סיכם חייט, שתחת שרביטו עברו בין היתר בשנים האחרונות בן שהר, ביבראס נאתכו וערן זהבי.

9 ילדים נולדו למשפחת גורדנה, 8 בנים ובת אחת. רועי הוא האחיין של יוסי גורדנה, ואחיו, דוד, היה אחד מהכישרונות הגדולים ביותר שצמחו בבני יהודה עד שנפצע, ופרש מכדורגל ופנה לדת. לאוהדי הפועל יש מקום לחשש בנושא, כי גם רועי נמצא בתהליך של 'התחזקות'. למשחקים שנערכים בימי שבת בבלומפילד הוא מגיע על אופניים.

את הבכורה שלו בקבוצה הבוגרת ערך גורדנה לפני כ-3 שנים, בעונת 2008/9, כשלאחר 6 הופעות במדי הבוגרים במסגרת גביע הטוטו, נכנס כמחליף במחזור הסיום של העונה בהפסד 2:1 למכבי נתניה בבלומפילד.

בעונה שלאחר מכן כבר נכלל הקשר בסגל הקבוצה באופן קבוע ואף טס עימה למחנה אימונים באוסטריה, אבל בהמשך נשלח בחזרה לנוער לאחר שגוטמן זעם עליו כשסירב להתחליף בהפסד קבוצת הנוער בדרבי.

את עונת 2010/2011 התחיל גורדנה על הספסל ומיעט לקבל דקות, ובינואר כבר חיפשו עבורו קבוצה שתקלוט אותו בהשאלה. לגורדנה יש הרבה כבוד והערכה לדרור קשטן שנותן לו הרבה ביטחון ואת המפתחות לקישור האדומים בתקופה האחרונה, אבל אם תשאלו את גורדנה למי הוא חייב את הפריצה שלו, הוא יענה ללא היסוס: "יובל נעים".

נעים היה מאמנה של הפועל פ"ת בחלון ההעברות של חודש ינואר בעונה שעברה, וחיפש חיזוק לקבוצתו בנרות. "האמת שכשהציעו לי את רועי אמרתי שאני לא כל כך מכיר אותו, אבל אין לי בעיה שיגיע לאימונים שלנו. ברגע שהוא הגיע ראיתי שמדובר בשחקן מאד מאד מוכשר". סיפר מאמנה של בית"ר ירושלים כיום.

"כשהוא הגיע הוא אמר לי שהתפקיד שלו זה קשר מתחת לחלוץ. אחרי שאמרתי לו שמתחת לחלוץ אין מקום כי יש שחקנים אחרים, זיהיתי שהוא יכול להיות שחקן טוב בקישור האחורי. הוא גם מתקל, גם חוטף המון כדורים וגם יודע לשחק כדורגל. הוא עשה את זה אצלנו בצורה מדהימה". הוסיף נעים.

"הגדולה של רועי הוא שכקשר אחורי, הוא לא נלחץ כשמגיע אליו שחקן, ויש לו את האפשרות לעבור את אותו שחקן ולנהל את המשחק של הקבוצה בצורה טובה. שחקנים אחרים נבהלים כשלוחצים אותם ומאבדים את הכדור. רועי בחור צעיר שרוצה להתקדם, הוא עובד קשה מאד באימונים, אבל הוא צריך לשפר קצת את הקצב משחק שלו, אם הוא יעלה מדרגה בפן הזה הוא יהיה קשר אחורי קלאסי, ויתרון נוסף שלו זה שהוא יכול לשחק כל תפקיד בקישור". הסביר נעים.

בנבחרות הצעירות גורדנה לא ממש לקח חלק, אך נעים בטוח שזו לא אינדיקציה לכישרון של הקשר: "הנבחרות הצעירות זה בלוף, אני רואה בדיוק לאיפה מגיעים השחקנים שעוברים את כל הנבחרות. נבחרות צעירות זה טוב, זה יפה וזה נחמד, אבל אסור לקשר את זה לקבוצת בוגרים. זו לא אינדיקציה לכישרון. האם רועי יגיע לנבחרת הבוגרת? חד משמעית כן. אם הוא יעבוד על הדברים שהוא צריך לעבוד עליהם, אין לי שום ספק כי הוא רק צריך שמאמן יאמין בו".

"אירופה? אם אירופה זה בלגיה הוא יכול לשחק שם כבר עכשיו" אומר נעים. "הוא לא צריך להיות בנבחרת בשביל זה, אבל אני חושב שגם אם תשאל את רועי הוא יגיד לך שהוא צריך לעשות צעד צעד ולהתקדם שלב אחרי שלב, לכל דבר יגיע הזמן. בסגנון המשחק שלו יש הרבה דברים שאפיינו את יוסי אבוקסיס כמו ניהול המשחק, הוא לא מפחד לקבל כדור. יש להם הרבה מאפיינים דומים, ואם הוא יעשה קריירה כמו שיוסי עשה, זה יהיה בסדר גמור מבחינתו".

אוהדי הפועל מתמוגגים, גורדנה מכונה: ג'ק ווילשר
לא לחינם חלק מאוהדי הפועל מכנים את גורדנה "ג'ק ווילשר הישראלי". בדומה לכישרון האנגלי, גם גורדנה הוא שחקן בעל אופי לוחמני, משחק באופן מאד אמוציונאלי ומחזיק במאפיין שנחשב למצרך נדיר בכדורגל – משחק לעומק.

בשבועות האחרונים הוא קיבל מקום של קבע ב-11 של קשטן ונחשב לקשר הבולט של האדומים. היכולת שלו לצאת עם הכדור קדימה, לשחק תחת לחץ ולהוריד עומס מחבריו, יכולה להיות היתרון המשמעותי ביותר של הפועל בדרבי ביום ראשון.

בעונה שעברה, פגש גורדנה את מכבי תל אביב במסגרת גביע המדינה. עשר דקות לסיום הוא קיבל כדור בתוך רחבת ה-16, השכיב את לירן שטראובר ונתן "צ'יפ" קטן אל תוך הרשת. כשיעלה הקשר אל כר הדשא ביום ראשון יעברו לו בראש רגע הכיבוש הזה מול מכבי בבוגרים, ואותו רגע של הנפת הגביע אל מול מי שלא רצה בו בגיל 14.

ביום חמישי נשלח גורדנה לעמדת הראיונות וסיפר על החלום לנצח את מכבי במדי הפועל ואולי גם לקנח בשער. אם יביא את היכולות שלו לידי ביטוי, היתרון שלו, עליו דיברנו מקודם, יכול להפוך למפתח של האדומים בדרך לניצחון, ואולי גם יוביל את גורדנה לסגור מעגל נוסף ולכבוש שער ראשון בדרבי בוגרים.

נערך לאחרונה על ידי גרזן אדום בתאריך 27 נובמבר 2011, 14:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 14:14 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

מי דיבר על טביב פה?

גם דיברת על שכר ולא דייקת-
ציטוט:
לפי הפירסומים הוא מרוויח 160 או 180 אלף דולר נטו לעונה. זה שכר סופר גבוה לשחקן ברמה שלו ובבקשה, אל תיתן לי דוגמא את יוסי שבחון שהוא מבחינתי לא שחקן כדורגל בכלל ואני גם לא יודע כמה הוא הרוויח ומבחינתי בכלל לא היה צריך להגיע. זה שיש דברים רעים מסויימים, לא מצדיק דברים רעים אחרים (ואני לא חושב שהוא קיבל יותר. לפי מה שאני יודע הוא קיבל 120).

ושוב, מה הקשר לטביב?
הכל קשור לשי ויחסי הציבור שלו, שבזכותם הוא השיג את החוזה האחרון שלו. לא יודע אם הוא כבר תקף או לא וזו לא הנקודה.
כל פעם שהוא לא שיחק, הרבה לפני טביב, הוא רץ לעיתון לבכות.
זה שטביב התייחס אליו גרוע רק אומר שטביב אדיוט. אין לזה שום קשר לשי, ליכולת המקצועית שלו ולהתנהגות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 14:16 
zink כתב:
Roman כתב:
חשוב לדעת
האם יש שידור רדיו למשחק היום, או דרך לשמוע או לראות באייפון?

יש שידור ברשת ב' ותמורת 3 דולאר למנוי חודשי תוכל לראות באפלקיציה של ספורט 5 באייפון.

בטוח בזה?
לא מופיע להם בלוח השידורים
(רדיו)
תודה בכל מקרה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 14:20 
יש שידור של הדרבי ב - 102 FM. שמעתי אתמול פרומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4153651,00.html
דמארי: "לא רוצים להיות אלה שיפסידו דרבי"
חלוץ הפועל ת"א יחווה הערב (20:50) לראשונה את הטירוף של הדרבי בליגה: "מכבי חיה פצועה, אבל בדרבי זה לא משנה". על הסכום ששולם עליו: "אני שווה 3 מיליון אירו? תשאל את טביב"

"מבחינתנו הדרבי זה משחק העונה, הוא יותר משלוש נקודות". הדובר - חלוץ הפועל ת"א, עומר דמארי, שישחק הערב (א', 20:50, שידור ישיר בערוץ 1) בפעם הראשונה בחייו בדרבי הגדול של תל אביב, במסגרת הליגה: "אין ספק שהדרבי הזה הוא הרבה יותר גדול מממשחקי הדרבי של פ"ת. לא חוויתי דרבי בליגה ואני מאוד מתרגש. הולך להיות משחק גדול. נבוא בשיא הדריכות והמוכנות".
כבר שלוש וחצי שנים שהאדומים לא הפסידו דרבי בליגה. למרות הנתון הזה, דמארי משתדל לשמור על פרופיל נמוך: "אין פייבוריטים בדרבי. יש למכבי שחקנים מצוינים, אין מה לעשות דרבי זה דרבי והכל יכול להיות. אנחנו לא רוצים להיות אלה שיפסידו בדרבי אחרי שלוש וחצי שנים. אנחנו יודעים כמה הדרבי חשוב לאוהדים שמתחילת השנה מבקשים מאיתנו לנצח בדרבי".

ניצחון הערב יסלול את הדרך לאליפות?
"יש לנו עוד יותר מ-20 משחקים, ככה שגם אם נפתח פער של שבע נקודות ממכבי, זה לא יקבע אם נהיה אלופים או לא. אם זה היה שבע נקודות הפרש במחזור ה-30, הייתי אומר שכנראה נהיה אלופים".

הבעיות שיש במכבי ישפיעו עליהם או עליכם?
"מכבי ת"א חיה פצועה אבל בדרבי זה לא משנה אם אתה חיה פצועה או לא, כי אתה בא בשיא המוטיבציה ושיא הטירוף. הקהל שלהם ידחוף אותם מהתחלה אבל גם הקהל שלנו ידחוף אותנו".

מדוע יש לכם השנה הרבה עליות וירידות?
"קבוצות באות נגדנו להסתגר. אם אנחנו כובשים בהתחלה, המשחק נפתח ואנחנו משתחררים. לפעמים אנחנו לא כובשים מהר, נכנסים ללחץ, הקהל מלחיץ אותנו ואז לא הולך לנו. אני מקווה שנשמח את הקהל בדרבי".

איך קיבלת את הביקורות שנשמעו כלפיך בתחילת שנה?
"אף פעם לא כיף לשמוע ביקורות. בכל קבוצה גדולה, גם במכבי ת"א ובמכבי חיפה יש ביקורות במיוחד כשלא הולך. הגעתי להפועל כשחקן שיש ממנו הרבה ציפיות והאש הופנתה אליי. בהתחלה לקחתי את הביקורות ללב. הבנתי שאני ספורטאי מקצוען וצריך להרים את הראש. אני מקווה שליכולת שלי תהיה המשכיות כדי שלא יהיו להם עוד סיבות לדבר עליי".

אומרים שאתה וטוטו תמוז לא מפרגנים אחד לשני.
"זה לא נכון. אנחנו חברים טובים מחוץ למגרש. כשטוטו מבקיע אני שמח בשבילו וכשאני מבקיע הוא שמח בשבילי. גם שנה שעברה אמרו על בן שהר וטוטו שהם לא מוסרים אחד לשני. החיבור שלנו טוב, אנחנו מבקיעים הרבה שערים. מצפים מאיתנו שנבקיע שערים ואני שמח שאנחנו עושים זאת".

הפועל ת"א נחלשה העונה. תוכלו לשחזר את עונת הדאבל?
"אנחנו שואפים כל הזמן לכל התארים וההישגים. לא רק אצלנו עזבו שחקנים מרכזיים אלא בעוד קבוצות. בכלל, הרבה שחקנים עזבו לאירופה. אם יהיה את החיבור הנכון וקצת מזל אני מאמין שאנחנו יכולים לעשות את זה. הקבוצה שתהיה הכי טובה בפלייאוף, עם ההפרש הכי גדול, תיקח את האליפות".

יש לך תשעה שערי ליגה, חלמת לפני שנתיים שתיאבק על תואר מלך שערים?
"לפני שנתיים הייתי מאמין שאני יכול להתחרות על תפקיד מלך השערים, אבל לא כשחקן הפועל ת"א. אני חלוץ, התפקיד שלי זה להבקיע הרבה שערים, ואני מקווה להמשיך ככה".

איך אתה מסביר את הכישלון בנבחרת?
"היה כישלון כמו בכל הקמפיינים הקודמים. אכזבנו את כולם וזה לא סוד. לואיס פרננדז קידם הרבה שחקנים צעירים שלא שמעו עליהם בכלל. לואיס עשה עבודה טובה למרות שהוא זימן הרבה שחקנים. אלי גוטמן בהחלט ראוי לנבחרת אבל יש עוד מאמנים טובים שראויים לנבחרת. אני לא קובע מי מתאים או לא. נאחל בהצלחה למי שיהיה המאמן הבא של הנבחרת".

לסיום, הפועל רכשה חצי מהכרטיס שלך תמורת 1.5 אירו. אתה שווה 3 מיליון אירו?
"אני לא אוהב לדבר על עצמי, תשאל את אלי טביב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
גדל במכבי, בחר בהפועל: גורדנה והדרבי של חייו
בגיל 14 הצהובים ויתרו עליו, עונה לאחר מכן הוא לקח להם גביע. סיפור על ילד שגדל במשפחת בני יהודה, מגיע לבלומפילד על אופניים ומכונה ג'ק ווילשר
לינק:
http://big.one.co.il/Cat/Articles/ShowA ... ?id=191079

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/196/1880398

כתבה לקראת הדרבי על שי אבוטבול שמנסה לנתח למה הוא לא מצליח להנהיג את הפועל או לתפוס מקום קבוע בהרכב.
יש שם את כל הסיבות הצפויות (חוזה, קשטן, טביב, שוב חוזה, עוד קצת חוזה), אבל לא מילה מקצועית אחת על האיטיות, על המצבים הנייחים המבוזבזים, על חוסר השליטה במרכז המגרש, על השבלוניות של המשחק איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11078.html

זהבי: ייגמר 1:3 להפועל בדרבי. מלול: מקווה שת"א תהיה צהובה

היום הם מכדררים באירופה, אך עד לא מזמן גם הם היו חלק מהיריבות. רגע לפני הקרב על העיר, בדקנו עם הליגיונרים מה לדעתם יקרה בבלומפילד. בוזגלו צופה משחק אטרקטיבי, נאתכו מקווה שהמסורת האדומה תימשך ובן שהר לא אופטימי

הדרבי התל אביבי נמצא כבר ממש מעבר לפינה. בעוד שתי הקבוצות מקרטעות מעט, מי יותר ומי פחות, אתר ערוץ הספורט בירר עם אלו שכבר היו בסיטואציה בעבר, מי לדעתם תנצח בדו קרב. לחלק מהליגיונרים שבעבר שיחקו בבלומפילד וכיום מכדררים באירופה, ישנם, תתפלאו לגלות, תסריט מפורט הכולל גם את המבקיעים.

מי שכבש שער בדרבי במדים האדומים, והיום משחק בפאלרמו, ערן זהבי, בטוח שהפועל לא תמעד: "אני מאמין שכמו תמיד יהיה דרבי צמוד. אמנם אני לא אובייקטיבי, אבל אני חושב שהפועל תנצח 1:3. שערים? דמארי, תמוז ואלרואי כהן".

מנגד, מי שגדל במחלקות הצהובות מגיל צעיר, ובקיץ נחת בבירשחוט הבלגית, דור מלול, משוכנע שהפעם הצהובים יחגגו: "מכבי תל אביב מנמנמת, אבל דרבי זה דרבי. כל הזמן מכבי מגיעה במומנטום לדרבים וכולם אומרים שהדרבי יהיה צהוב ובסוף כולם יוצאים מאוכזבים".

"אולי דווקא עכשיו כשמכבי לא טובה", הוסיף מלול, "יקרה סוף סוף משהו טוב. ההערכה שלי היא שמכבי תנצח 1:2, ייני יצטיין, עטר יכבוש בפנדל וקולאוטי את השני, בגלל שהוא חד במשחקים גדולים. דמארי ישווה זמנית. הגיע הזמן שמכבי תביא את השינוי בדרבי ותהפוך את ת"א לצהובה שוב".

מי ששיחק בלא מעט דרבים לצידו של מלול הוא מאור בוזגלו שעזב הקיץ את מכבי בסופה של סאגה מתישה. למרות זאת, הוא לא יוצא נגד האקסית. "זה המשחק שישפיע הכי הרבה להמשך. דרבי זה משחק מאוד מיוחד והכל יכול לקרות בו", אמר הקשר. "למרות שמכבי מגיעה למשחק הזה בתקופה לא טובה, זה יכול להיות מאוד מסוכן בשביל הפועל. הפועל משחקת את הכדורגל הכי יפה בארץ, אבל זה לא יקבע במשחק הספציפי הזה. לדעתי ייגמר 2:2 עם הרבה מצבים ליד שני השערים".

דני בונדר, שעזב את הפועל בקיץ וכמו שאר האקסים שלה, חווה הרבה יותר רגעי אושר מבכי בדרבים, הוסיף: "זה משחק בין שתי קבוצות שעדיין מחפשות את עצמן. הפועל נראית טוב יותר כרגע ואני מאוד מקווה שתנצח. יהיה משחק קשוח עם הרבה מתח. התחושה שלי היא שעומר או טוטו יכריעו. האוהדים משני הצדדים לא מרוצים ממה שקורה בקבוצות שלהם כך שניצחון ירגיע את המערכת באחד הצדדים".

אקס נוסף של האדומים, ביברס נאתכו, שכיום מככב ברובין קאזאן מהליגה הרוסית, מסתפק במועט: "אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה במשחקים האלה, אבל אני מקווה שהמסורת של השנים האחרונות, בהן הדרבי הוא אדום תימשך. וזה למרות שאני חושב שמכבי קבוצה מצוינת והיא יותר טובה ממכבי של השנים האחרונות. שתי הקבוצות השתנו מאוד ויהיה חם ומעניין. ההימור שלי? הפועל תנצח 0:1, טוטו תמוז יבקיע".

לבן שהר, חלוץ אדום מלידה ושחקן אוקזר בהווה, יש תחזית פסימית יותר: "יהיה משחק צמוד, זה בטוח, ולדעתי גם לא תהיה הכרעה. אם אני צריך להמר, טוטו תמוז יכבוש ראשון, שרן ייני ישווה והדרבי ייגמר ב-1:1"

תהא אשר תהא התוצאה, יש לנו הרגשה שהליגיונרים היו מוכנים להתחלף, ולו ליום אחד, עם אלו שיהיו על הדשא ביום ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 14:59 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4153402,00.html
ציטוט:
מכבי קשקשתא ת"א

"מכבי צריכה כנראה איזה בעל בית חדש. בטח לא איזה מליין גדול ופלספן בגרוש, שקופץ לביקור פעם בכמה חודשים ומדבר שטויות". עמיר פלג מתכונן לדרבי התל אביבי

:ASS:
עמיר פלג בן אלף.
הלך עלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
מי הפסיכי שקורא כתבות/ראיונות לפני הדרבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 15:08 
נמאס כבר שכל שחקן מתראיין לגבי הדרבי.

איפה הדרביים של לפניי 15 שנה שאף שחקן לא הוציא הגה מהפה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 15:09 
אנטיגונה כתב:
מי הפסיכי שקורא כתבות/ראיונות לפני הדרבי?

צודק :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2011, 16:17 
כוסעמק עם כל האתרים של הרדיו בישראל שאף אחד מהם לא כותר אם הוא משדר את הדרבי או לא!

איזה מדינה מקוללת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: