תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סופ"ש הפועל 25-26/11/2011
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 12:23 
mbracha כתב:
ביום מן הימים טביב ילך, אבל אני לא מאמין שזה יקרה בזמן הקרוב גם כי לא יהיה מי שיקנה אותו וגם כי הוא עדיין לא מיצה את הצעצוע החדש מבחינתו. אם תהיה הידברות עם טביב כדי לשפר את המצב הקיים ולהביא להתנהלות אופטימלית ביחס למצוי (וזה אפשרי), אז אולי ביום שהוא יעזוב הקבוצה לא תהיה על הקרשים, אלא במצב טוב פלוס מינוס. אם האולטראס יחריף את המלחמה והקהל שמסביב ימאס בקבוצה, ביום שטביב יעזוב (וזה יהיה אותו יום בדיוק גם במציאות מקבילה בה אין מלחמת חורמה) הקבוצה תהיה עי חרבות.

העיקר שנראה למי יש יותר גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
EISEN כתב:
ברגע שהונף השלט "100 ימי חסד הסתיימו" היה ברור שזאת יריית הפתיחה של החזית בין טביב לאולטראס.
היה מפתיע אותי מאוד אם טביב היה נשאר אדיש לזה.

דבר שני - יש להפועל בכלל 100-150 אולטראס, כמו שכתוב בכתבה?
ברור לי שצריך לשריין להם מס' מצומצם של כרטיסים, נגיד 40-50, שבתוכם נכללים כל אלה שאחראים על התפאורה וכל אלה שאחראים על העידוד. אבל 100-150? נראה לי מספר ממש מוגזם.

הגזמות של עיתונאים.
כאילו זה דבר חדש

כן, אני מתאר לעצמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 12:43 
http://www.one.co.il/Article/190953.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
רימוני עשן גרמו להפסקת האימון, חבלנים הוזמנו
הדרבי בפתח: 50 אוהדים הגיעו לאימון הפועל והשליכו 2 רימוני עשן. המשטרה זימנה חבלנים שפינו את הנפל ורק לאחר מכן הורשו השחקנים הורשו לחזור

http://www.one.co.il/

אקשן באימון הפועל ת"א לקראת הדרבי ביום ראשון הקרוב. כ-50 מאוהדי הקבוצה, רובם חברי ארגון האולטראס, הגיעו לאימון האדומים הבוקר (שישי), יומיים לפני הדרבי התל אביבי במטרה להטריף את השחקנים לקראת המשחק החשוב. האוהדים זרקו שני רימוני עשן לכר הדשא, תלו שלט עם הכיתוב : “הדרבי הוא מעל הכל" ועודדו את השחקנים.

אחד מרימוני העשן שזרקו האוהדים לא הופעל, מה שהוביל את המשטרה לזמן חבלנים למקום ולפנות את השחקנים לצידי המגרש לזמן ממושך, מה שפגע בהליך האימון, עד אשר יפונה הנפל.

בכניסה למתחם חודרוב עוד לפני האימון ניצבה ניידת משטרה, שערכה בידוק לכל הרכבים הנכנסים אולם גם זה לא עצר את האוהדים. לאחר זריקת הרימונים הגיע כוח משטרה גדול למתחם חודרות, אולם האוהדים התפזרו מעצמם ולא נרשמו תקריות מיוחדות.

בתוך כך, ארגון האולטראס אמנם צפוי לחזור לעודד את הקבוצה לדרבי לאחר שהחרים את שני משחקי הבית האחרונים, אולם עשוי להיתקל בבעיית כרטיסים לחבריו.

בעקבות הפרסום ב-ONE לפיו חברת הכרטיסים "לאן" אמורה להקצות 300 כרטיסים לחברי הארגון התעוררו דיונים סוערים בפורומים השונים של אוהדי הפועל ת"א.

כתוצאה מכך, פנו מאות מאוהדי הפועל ת"א לחברת הכרטיסים בזעם ודרשו שיוויון זכויות בין האוהדים במכירת הכרטיסים לדרבי. בעקבות פניות האוהדים שוחחו ראשי "לאן" עם ראשי הפועל ת"א ואמרו להם כי ההסדר בין חברת הכרטיסים לארגון האולטראס שהיה מקובל במשך שנים לא יכול להימשך, והנהלת הפועל אישרה להם בתגובה להפסיק את הקצאת הכרטיסים לאולטראס ולהעמיד את כל הכרטיסים למכירה לקהל הרחב.

בינתיים בניגריה עדיין מקווים כי יקרה נס של הרגע האחרון ונוסא איגייבור ישוחרר למשחקיה של הנבחרת הצעירה במוקדמות האולימפיאדה. "כרגע אין עוד חדשות על איגייבור, אולי היום יהיה משהו ונודיע לכם. אנחנו מתחננים שהפועל תאפשר לאיגייבור לייצג את הנבחרת", מסר דובר הנבחרת, ערפאת אליו.

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 13:00 
אני מאוד אוהב את כל אלה שמדברים על אסטרגיה, מטרות, הגדרת דרך הידברות עם הברון ותוכניות עסקיות להעפת טביב.
תחשבו על משהו פרקטי במקום למחזר את אותן הערות, אח"כ נדבר.

בכל מקרה, לדעתי בסטטוס קוו החדש שנוצר בין ההנהלה לאולטראס, לצערי כדאי לאולטראס להפסיק לשתף פעולה גם בכל מה שקשור לשמירת כרטיסים עם אנשי ההנהלה, נראה לי שמי שצריך להכנס ייכנס ואם זה לא יגיע דרך ההנהלה או לאן, יהיו כבר אוהדים שידאגו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 13:10 
נראה לי שאין פתרון קסם למאזן הכוחות שנוצר , לפעמים טריגר קטן יכול לשנות את תמונת המצב מקצה לקצה.
ברור לכולם שיש כאן מצב שלפני פיצוץ השאלה רק מתי זה יקרה , לטעמי מוקדם ככל האפשר רק יגדיל את הסיכוי לתקומה בריאה , ככל שהזמן יחלוף רק הפועל תפגע וזה מה שעצוב , מי שמאמין שלא יהיה פיצוץ ,במקרה הטוב מתמם ובמקרה הרע עיוור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 13:18 
סתם לידיעתכם,מספר הכרטיסים שלאן טוען שמועברים לאולטראס, הוא מופרך
רק בקצת(ממש קצת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
אוי ממש קשה לשים לב איזה צד בעימות טביב נגד האולטראס ONE לוקחים, הדיווח שלהם הוא כל כך אובייקטיבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות סופ"ש הפועל 25-26/11/2011
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
אוי ממש קשה לשים לב איזה צד בעימות טביב נגד האולטראס ONE לוקחים, הדיווח שלהם הוא כל כך אובייקטיבי...

לא סתם הוא נקרא אתר הבית של טביב.
מידיעה, דרור רוזנפלד מדבר עם אוסידון וטביב כל יום בטלפון, השיני ארנבת הזה אפילו לא טורח להסתיר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
הפועל כתב:
אין מה להידבר עם אנשים מסוגו של טביב. צריך פשוט לחכות שהבלגן האמיתי יבוא (וכנראה שבסוף הוא יבוא) ואז להעיף אותו

מה זה הבלאגן האמיתי? איך תעיף אותו? כמה זמן צריך לחכות (בכפ"ס הוא היה 12 שנים)?

הפסדים. מתישהו תהיה עונה גרועה. אין מצב שבדרך הניהול הנוכחית זה לא יקרה, ובקרוב.
וזה מה שמשנה לאוהד הישראלי. כל עוד מנצחים, מצידו שיעשו את זה מלאכי שמד.
כשמפסידים, פתאום כולם נזכרים בכל החרא. וזאת תהיה ההזדמנות להעיף אותו קיבינימט.
ובהפועל, בניגוד לכפר סבא, יש מספיק אוהדים ומספיק עיתונאים שידאגו לעשות לטביב את המוות כשזה יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 14:30 
שחר כתב:
אני מאוד אוהב את כל אלה שמדברים על אסטרגיה, מטרות, הגדרת דרך הידברות עם הברון ותוכניות עסקיות להעפת טביב.
תחשבו על משהו פרקטי במקום למחזר את אותן הערות, אח"כ נדבר.

בכל מקרה, לדעתי בסטטוס קוו החדש שנוצר בין ההנהלה לאולטראס, לצערי כדאי לאולטראס להפסיק לשתף פעולה גם בכל מה שקשור לשמירת כרטיסים עם אנשי ההנהלה, נראה לי שמי שצריך להכנס ייכנס ואם זה לא יגיע דרך ההנהלה או לאן, יהיו כבר אוהדים שידאגו להם.

מי שהמטרה המיידית שלו זה העפת טביב והוא מנסה לפעול למען זה זה ממש לא אנחנו (אני מניח שאתה מתכוון גם אלי) לא כי אני לא רוצה שהוא יילך אלא כי אני חושב שמידת ההשפעה של האוהדים במצב הקיים היא קטנה עד לא קיימת.
כל מטרה אחרת נמתקבלת כאן בבוז על ידי עדר הגאונים שמלהג כאן

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 25 נובמבר 2011, 14:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 14:34 
הפועל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הפועל כתב:
אין מה להידבר עם אנשים מסוגו של טביב. צריך פשוט לחכות שהבלגן האמיתי יבוא (וכנראה שבסוף הוא יבוא) ואז להעיף אותו

הפסדים. מתישהו תהיה עונה גרועה. אין מצב שבדרך הניהול הנוכחית זה לא יקרה, ובקרוב.
ובהפועל, בניגוד לכפר סבא, יש מספיק אוהדים ומספיק עיתונאים שידאגו לעשות לטביב את המוות כשזה יקרה

אם ללמוד מהעבר (ולא בטוח שזה נכון) מבחינת הישגים, תקופת טביב בכפ"ס לא שינתה הרבה. היתה ונשארה קבוצת ליגה 1-2 בינונית. שום שינוי דרמטי לא היה עם הגעתו של טביב ולאורך התקופה שהוא היה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 15:07 
כל עניין שמירת הכרטיסים לארגון האולטראס מגוחך ולא במקום וזאת הסיבה שהכדורגל הארנגטינאי נראה כמו שהוא נראה כרגע (קבוצות אוהדים שקיבלו יותר מדי כוח לידיים)
כל אוהד צריך להיות זכאי לקבל את הכרטיס ועניין השמירות הוא באמת דבר שצריך להלחם נגדו.
בנוגע לנזק בלתי הפיך, גם טביב בהתנהלותו הנקמנית/קמצנית יגרום לנזק בלתי הפיך וגם האולטראס במאבק האגו שלהם לא עוזרים יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 15:19 
חברים, לגבי טביב, אתם שוב חיים בסרט. כמו אז שהייתם בטוחים שהוא ימכור להראל את הקבוצה תמורת כמה מליונים. אנשים, הבנאדם היה איזה 10 שנים בהפועל כפ"ס. הוא מכיר ומעורבב בכדורגל הישראלי עמוק עמוק והוא לא הולך לשום מקום. אם זה לא היה מתאים לו הוא מזמן כבר לא היה ממשיך לבחוש בביצה. האינטרס שלו לא הכי ברור אבל דבר אחד ברור-הוא פה בשביל להשאר ולהרבה זמן. בטח יותר מכל השניידרים והגד זאבי והלביובים שאתם כל כך מתלהבים מהם כי הם כל כך נקיים וישרים וים של כסף ובאים הורסים מועדון והולכים אחרי שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 15:23 
הפועל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הפועל כתב:

אני די מסכים אתך בנושא הפסדים-מחאה אבל העבר לא בדיוק מוכיח את זה:
כאשר מוני הראל היה מנהל-מפעיל של הקבוצה וסיני היה מנג'ר כל יכול, לא היתה מחאה רבתית נגד מוני. או כאשר מוני ושחר בן עמי היו בשלטון וגיא לוזון חגג, לא קמה מחאה רבתית נגד ההנהלה. לא תמיד זה עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
כל עניין שמירת הכרטיסים לארגון האולטראס מגוחך ולא במקום וזאת הסיבה שהכדורגל הארנגטינאי נראה כמו שהוא נראה כרגע (קבוצות אוהדים שקיבלו יותר מדי כוח לידיים)
כל אוהד צריך להיות זכאי לקבל את הכרטיס ועניין השמירות הוא באמת דבר שצריך להלחם נגדו.
בנוגע לנזק בלתי הפיך, גם טביב בהתנהלותו הנקמנית/קמצנית יגרום לנזק בלתי הפיך וגם האולטראס במאבק האגו שלהם לא עוזרים יותר מדי.

בתור אוהד שלא הפסיד כבר המון שנים אף משחק בית כל עוד הייתי בארץ, ומשתדל להגיע כמה שיותר למשחקי חוץ ואני יכול להגדיר את עצמי כאוהד יחסית שרוף, אני חושב שיש אנשים ביציע שמגיע להם שישמרו להם מקומות לפני במשחקים כאלו.
אוהדים שמלווים את הקבוצה לכל משחק בין אם זה בקריית שמונה, ב"ש, בליגה, בגביע הטוטו, בהרבה משחקים בחו"ל. אנשים שהפועל זה באמת באמת החיים שלהם. אנשים שעושים הרבה יותר ממני ואני בטוח שגם יותר ממך בשביל הפועל, אם זה באירגון של הרבה דברים מאחורי הקלעים בשביל האוהדים והקבוצה. וואלה מגיע להם שישמרו להם כרטיסים למשחקים כאלו. אחרי הכל הם אפילו לא מקבלים אותם בחינם, כמו האירגונים בארגנטינה שאתה מזכיר. הם משלמים על כל כרטיס כסף.
כמו כן, יש להדגיש שיש בגג-גג 100 אנשים כאלו אם לא פחות.

ולנושא טביב, ברור לכולם שהוא יורה לעצמו ברגל ושהעניין יתנקם בו. הפעם לא מדובר במלחמת כוח בשחקן כזה או אחר, שלשחקן יש הרבה מה להפסיד, כי טביב בתור בעלים שולט לו בקריירה ובמשכורת. הוא נכנס למלחמה באוהדים שגם ככה רק מפסידים אלפי שקלים על הקבוצה ונותנים לקבוצה הרבה יותר ממה שהם מקבלים.
מקווה מאוד שכל המחלוקת הזו תיפטר במהרה כי בסופו של דבר מי שיפגע מכל העניין זו הקבוצה.
מקווה שהאולטראס לא יגרר למלחמות כבוד, כמו שגם הם וגם טביב אוהבים, כי בסופו של יום רק הקבוצה תיפגע. יש עוד מקום למחילה ולדף חדש..
כל הריב הזה יוציא שם רע לשני הצדדים, בדיוק כמו במקרה מוני את טביב. תחשבו בהיגיון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 15:44 
אולי מספיק כבר עם ההגדרת מטרות שלכם? אתם כל כך טובים בהצעות לאחרים מהספה אז אני מרשה לעצמי גם לתת לכם טיפ קטן, לכתוב ביקורת ובאותה נשימה לדאוג ליידע שאתם בעד המחאה ונגד טביב, זה די מיותר, כי זה מאוד ברור שאתם מרוצים מהמצב והמיקום בטבלה. תכתבו שאתם רוצים קצת שקט מהאולטראס ושלא יפריעו לקבוצה לזכות באליפות כי המלחמה של האוהדים בטביב היא "ילדותית" וסך הכל טביב לא כזה שאול נורא, אלא אחד כזה מבולבלי שלא יודע לנהל כי הוא טמבלונצ'יק תמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 15:48 
אוגוסטוס היל כתב:
לירון האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נו יופי. השאלה איך גורמים לזה לקרות.
‏(הטענה שלי היא שרק מישהו עם הרבה כסף יצליח לגרום לו ללכת, לא בלאגן, אבל אולי אני קורא את המפה לא נכון)

לדעתי ישנם לא מעט דברים שיגרמו לטביב למכור את הקבוצה, זה לא יקרה ביום ולא ביומיים אולי אפילו לא העונה...
מה הדברים?
א. חרם מנויים בעונה הבאה
ב. אי עידוד במשחקים
ג. מחאות והפגנות מול ביתו של טביב
ד "מירור חייו" של טביב ושל הבובות שלו
ה. כתבות בעיתונים ובתקשורת על מעלליו הפלילים של טביב

וזה דברים בשליפה..

א. לא יקרה (אולי בשוליים, לא ברמות שישפיעו עליו)
ב. לא יקרה בחיים וטוב שכך.
ג. לא רלוונטי
ד. לא הבנתי מה זה אומר
ה.מזיז לו את הקצה של היצה השמאלית

גם הצעה מפתה וגם התמודדות.
א יש מספיק כסף בקופה ויפגע בנו ובקבוצה.
ב יפגע בנו ובקבוצה.
ג חיובי. ובכלל, טביב רגיש לתדמיתו. זה לא הגלייזרים שמבחינתם כל נמצ'סטר יכולה לשנוא אותם. ויותר מזה הוא רגיש לזה שיזלזלו בו וכנראה גם לאנשים בסביתו שנפגעים כאשר פוגעים בו.
ד כמו ג. לדוגמא לקדם אותו בשריקות בוז כל פעם שהוא מגיע למגרש, ורצוי גם מספר פעמים בדקות קבועות בכל משחק. לכתוב שלטים (כבר ראינו כמה הוא רגיש לזה) ובכלל פרסומים במדיה.
ה חיובי. האיש רגיש לזה. הוא לא הגיע רק לקבל כסף.

ומה עוד ? לעשות ההפך ממה ששתולים / מומרים כותבים.
ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 15:59 
רופניק כתב:
חברים, לגבי טביב, אתם שוב חיים בסרט. כמו אז שהייתם בטוחים שהוא ימכור להראל את הקבוצה תמורת כמה מליונים. אנשים, הבנאדם היה איזה 10 שנים בהפועל כפ"ס. הוא מכיר ומעורבב בכדורגל הישראלי עמוק עמוק והוא לא הולך לשום מקום. אם זה לא היה מתאים לו הוא מזמן כבר לא היה ממשיך לבחוש בביצה. האינטרס שלו לא הכי ברור אבל דבר אחד ברור-הוא פה בשביל להשאר ולהרבה זמן. בטח יותר מכל השניידרים והגד זאבי והלביובים שאתם כל כך מתלהבים מהם כי הם כל כך נקיים וישרים וים של כסף ובאים הורסים מועדון והולכים אחרי שנה.

יפה, ומה עם בעלים כמו שחר, שירצקי, גולדהאר אפילו יאמר? אתה יודע כאלה שגם הוציאו קצת כסף מהכיס ושניים שאשכרה לא מחרבים אלא מנהלים את הקבוצה שלהם להצלחות? גם פרוספר נשאר כאן לעוד הרבה שנים בכדורגל, זה לא אומר שטביב הוא מציאות הכרחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
התגובות פה בפורום והתגובות ביציעים של "מה טביב אשם?" "ולמה מקללים אותו?" מתחילת העונה
פשוט גורמים לי להבין שטביב איתנו לעוד הרבה זמן
וזה כל כך עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:08 
chimpfive כתב:
רופניק כתב:

יפה, ומה עם בעלים כמו שחר, שירצקי, גולדהאר אפילו יאמר? אתה יודע כאלה שגם הוציאו קצת כסף מהכיס ושניים שאשכרה לא מחרבים אלא מנהלים את הקבוצה שלהם להצלחות? גם פרוספר נשאר כאן לעוד הרבה שנים בכדורגל, זה לא אומר שטביב הוא מציאות הכרחית.

יאמר? זה האידאל שלך? גולדהאר צריך לעבור עוד הרבה עד שיהיה ראוי להאמר יחד עם דון שחר, ושירצקי עם כל הכבוד אולי איש עם חזון אבל מבחינתי הוא טביב לאשכנזים והמבין יבין. למעט שחר אין פה אדם אחד ראוי באמת ואני בכלל לא נכנס לזה שאנחנו כולה הפועל, הקטנים מבין ארבעת הגדולות כמעט בכל פרמטר והסיכוי שיקחו דווקא אותנו נמוך יחסית.

פרוספר? הבנאדם שנתיים באשקלון וכבר הולך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
התגובות פה בפורום והתגובות ביציעים של "מה טביב אשם?" "ולמה מקללים אותו?" מתחילת העונה
פשוט גורמים לי להבין שטביב איתנו לעוד הרבה זמן
וזה כל כך עצוב

אל תדאג,גם הוא יבין בסוף שלא נשאר כסף בקופה ואין כבר מה לגנוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:18 
רופניק כתב:
chimpfive כתב:
רופניק כתב:

יאמר? זה האידאל שלך? גולדהאר צריך לעבור עוד הרבה עד שיהיה ראוי להאמר יחד עם דון שחר, ושירצקי עם כל הכבוד אולי איש עם חזון אבל מבחינתי הוא טביב לאשכנזים והמבין יבין. למעט שחר אין פה אדם אחד ראוי באמת ואני בכלל לא נכנס לזה שאנחנו כולה הפועל, הקטנים מבין ארבעת הגדולות כמעט בכל פרמטר והסיכוי שיקחו דווקא אותנו נמוך יחסית.

פרוספר? הבנאדם שנתיים באשקלון וכבר הולך...

אנחנו הקטנים מבין ארבע הגדולות ולכן אף אחד לא יקנה אותך? הפועל יותר קטנה מבית"ר ומכבי חיפה? מספרי המנויים והקהל מראים קצת אחרת, ולא שמתי את כולם ברמה של שחר, אבל כן, אני מצפה למינמום מבעלים של הפועל תל אביב, אתה קצת פחות כנראה. שירצקי הוא טביב לאשכנזים? שירקצי נכנס לקופה של 60 מיליון ולא השקיע שקל? מענין. את הכסף שיאמר השקיע בנתניה אי אפשר לעקם בדמגוגיה. ולא הוא לא המודל שלי, טביב הוא המודל שלי, סוף שבוע טוב שיהיה לכולנו נתראה בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
חוץ אולי מפוטנציאל אוהדים קצת יותר גדול להביא לגמר גביע או משהו, אפשר לדעת בבקשה במה בדיוק ביטר זה מועדון יותר גדול מהפועל ת"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:29 
chimpfive כתב:
אולי מספיק כבר עם ההגדרת מטרות שלכם? אתם כל כך טובים בהצעות לאחרים מהספה אז אני מרשה לעצמי גם לתת לכם טיפ קטן, לכתוב ביקורת ובאותה נשימה לדאוג ליידע שאתם בעד המחאה ונגד טביב, זה די מיותר, כי זה מאוד ברור שאתם מרוצים מהמצב והמיקום בטבלה. תכתבו שאתם רוצים קצת שקט מהאולטראס ושלא יפריעו לקבוצה לזכות באליפות כי המלחמה של האוהדים בטביב היא "ילדותית" וסך הכל טביב לא כזה שאול נורא, אלא אחד כזה מבולבלי שלא יודע לנהל כי הוא טמבלונצ'יק תמים.

קח את זה עוד צעד קדימה ותן לאנשים כאן אופציות לתגובות הולמות בעיני כבודו.
אלוהים כמה התנשאות וכמה חוסר הבנה.
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
אני לא כל-כך מבין את אלו שיוצאים נגד שמירת כרטיסים לאוטראס.
מצד אחד אתם רוצים תיעדוף של אלו שהולכים למשחקי חוץ, משחקי בית ולוובודינה,
אבל כאשר הקבוצה הזאת מזוהה כ "אולטראס הפועל" יש לכם עם זה בעיה.

שחר, להגיד שמוחים נגד ומדברים על אסטרטגיות זה לא לענין זה נחמד.
ביקשתי גם ממך לכתוב כאן, בפורום, את "פשעי" טביב, למה עוד אין אשכול נעוץ של זה?
אני בטוח שברגע שיכתב האשכול, גם ימצא האדמין שיתקע בו מסמר.
יאללה לעבודה (אחרי זה צריך את האשכול הזה גם להפיץ בצורת פלייר בבלומפילד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:37 
״אל תבלבלו לנו את המוח עם אסטרטגיות והגדרת מטרות תנו להמשיך לדהור קדימה״
מנהיג עדר הלמינגים בסרט ״המדבר המתעורר״
אי שם בשנות ה50׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
בעקבות הפרסום ב-ONE לפיו חברת הכרטיסים "לאן" אמורה להקצות 300 כרטיסים לחברי הארגון התעוררו דיונים סוערים בפורומים השונים של אוהדי הפועל ת"א.

כתוצאה מכך, פנו מאות מאוהדי הפועל ת"א לחברת הכרטיסים בזעם ודרשו שיוויון זכויות בין האוהדים במכירת הכרטיסים לדרבי. בעקבות פניות האוהדים שוחחו ראשי "לאן" עם ראשי הפועל ת"א ואמרו להם כי ההסדר בין חברת הכרטיסים לארגון האולטראס שהיה מקובל במשך שנים לא יכול להימשך, והנהלת הפועל אישרה להם בתגובה להפסיק את הקצאת הכרטיסים לאולטראס ולהעמיד את כל הכרטיסים למכירה לקהל הרחב.

זה חתיכת שקר מטורף, שאין דברים כאלה.
מאות אוהדים פנות ל"לאן"? באמת? איך הם פנו? במכתב רשום? כי בטלפון החלאות האלה לא עונים.
ונניח, רק נניח, שהיו איזה 10 שהתקשרו. מה הסיכוי שמסינג המנוול "נכנע לדרישות האוהדים", והלך לבכות להנהלה שהוא לא עומד בלחץ האוהדים?
הרי מדובר בבן אדם שיש לו דוקטורט בהתעללות באוהדים. אפילו תלונות למועצה לצרכנות ובתי משפט לא עצרו אותו מלתת שירות רע
ולחמוס את כיסו של קהל צרכנים שבוי.
בוא נשים את הדברים על השולחן: האולטראס הולכים ראש בראש עם ההנהלה, וההנהלה משתמשים בכל התותחים הכבדים כדי לנצח
את הקרב הזה. טביב מפציץ בתקשורת כבר כמה שבועות ידיעות על האולטראס בתקווה לעשות הפרד ומשול. האמת? הולך לו מעולה.

שלא יבינו אותי לא נכון: אני אישית חושב שבתנאים הנוכחיים (קרי: חוסר המצאותו של מנגנון שמודד קרטריונים של אהדה בצורה שמוסכמת
על רוב האוהדים, נניח, נסיעה למשחקי חוץ), אין שום סיבה שישמרו כרטיסים לאף אחד בקהל. אבל הסיבה שהניעה את הנהלת הפועל
להנחות את מסינג ושודדיו לסגור את הברז (כי ביננו, זה בדיוק מה שקרה) גורמת לי לצדד הפעם באולטראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אני לא כל-כך מבין את אלו שיוצאים נגד שמירת כרטיסים לאוטראס.
מצד אחד אתם רוצים תיעדוף של אלו שהולכים למשחקי חוץ, משחקי בית ולוובודינה,
אבל כאשר הקבוצה הזאת מזוהה כ "אולטראס הפועל" יש לכם עם זה בעיה.

שחר, להגיד שמוחים נגד ומדברים על אסטרטגיות זה לא לענין זה נחמד.
ביקשתי גם ממך לכתוב כאן, בפורום, את "פשעי" טביב, למה עוד אין אשכול נעוץ של זה?
אני בטוח שברגע שיכתב האשכול, גם ימצא האדמין שיתקע בו מסמר.
יאללה לעבודה (אחרי זה צריך את האשכול הזה גם להפיץ בצורת פלייר בבלומפילד).

דווקא יש כזה אשכול(או אפילו מספר אשכולות) שסימרוטיץ' פתח או שטח בהם את כל "פשעי" טביב, כולל לינקים, סמכים וכיוצ"ב.
אף אחד לא נעל וגם לא ינעל כזה אשכול.

הדבר הנכון והטוב ביותר שאפשר לעשות, שגם היה צריך להעשות בזמן היוזמה המגוכחת של האמנה, הוא ליצור אמנה נגדית של האוהדים כלפי ההנהלה או אפילו מעין מסמך דרישות שלנו שבו ירוכזו כל מה שמפריע לנו.
יש כאן מספיק משפטנים וסתם פלספנים שיוכלו להרים את הכפפה ולכתוב אמנה כזו, ואז לצאת עם זה לתקשורת.
ברור שטביב ינסה לסובב את זה נגדנו ויחזור לאמנה הבאמת מטופשת שצמד הטמבלים כתבו, אבל אם מה שאנחנו ניצור יראה ויכתב ברמה גבוהה, יהיה אפשר להכניס אותו לפינה.
כשבעלי אגו מרגישים שמכניסים אותם לפינה הם נוטים לעשות טעויות, נראה מה יהיה אז.
כרגע, המצב על סף פיצוץ שלא ישרת אף אחד מהצדדים והראשנה שתפגע מכל זה היא הקבוצה והשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר אין אשכול כזה.
יש אשכולות שבהם מעלים קונספרציות על בסיס אישומי וחשדות עבר, זה לא רציני.
צריך אשכול בעל מידע אמין ויבש, ללא קונספרציות וולא לכארוה ותחזיות קודרות.
חגבי המסמר, זה ממש לא בשביל לנעול אלא יותר בשביל לתקוע בראש הפורום.

לגבי האמנה זה בולשיט, ההתאחדות לבד נכנסה בו על זה ועל השטויות שלו, לא היתה שום סיבה
להתערב. אני מודה בהתחלה חשבתי אחרת אבל אין סיבה להתייחס אליה, את האנטיגוניזם נגד
טביב
היא משיגה לבד ובשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: