הוקיץ' כתב:
שולדברנד, גם אם היה יחסית טוב אתמול, הוא מבחינתי אכזבת העונה עד כה.
מילא הנטיות הידועות שלו לאדישות ולהיעלמות מהמשחק, אבל הבן אדם מתגלה כשומר מזעזע ועצלן.
יכול להיות שהליגה הלאומית קצת בעייתית לסגנון המשחק שלו, אבל עד עכשיו זה לא זה וכרגע לא הייתי רוצה לראות אותו ממשיך עונה הבאה.
לגבי השאר, חבר'ה אתם קצת בפאניקה.
מדובר בקבוצה חדשה לחלוטין, עם שיטת משחק חדשה לחלוטין, שמלאה בהמון שחקנים צעירים כולל שני הזרים.
עד עכשיו אנחנו נראים טוב מאוד ובמגמת שיפור גדולה, בליגה אנחנו רמה מעל רוב הקבוצות כשההפסד היחיד שלנו הגיע במשחק חוץ, מול קבוצה מצוינת, בלי אחד השחקנים הכי חשובים שלנו ועדיין הגענו למשחק צמוד מאוד.
טימור כבר נכנס לעניינים, זליקוביץ' בדרך ועכשיו רק יותם ויונתן חסרים לי.
אז נכון שאם נשחק יותר פיק אנד רול זה יאפשר לקלי לקבל את הכדור יותר ונכון שחוץ ממתן וקורי השאר קצת חוששים עדיין לקחת יוזמה אבל אלו דברים שישתפרו (וכבר השתפרו) עם הזמן.
בניגוד לרוב הזמן, אני ממש לא מסכים אתך.
אני חושב שאנחנו נראים רע חלק גדול מאד מהזמן, אפילו מול קבוצות פח כמו הקבוצה אתמול וכפר סבא.
אני ממש לא רואה אצלנו מגמת שיפור גדולה.
מה שאני רואה זה חוסר יציבות מזעזע, גם מבחינה קבוצתית וגם מבחינה אישית אצל השחקנים השונים (מלבד מתן ששומר על יכולת נהדרת, או אולי אפילו משתפר ממשחק למשחק), גם ממשחק למשחק וגם בתוך המשחקים עצמם.
ישחקנו עד עכשיו נגד שתי קבוצות "צמרת" - נגד קרית אתא נראינו רע בחלקים גדולים של המשחק וסביר בחלקים אחרים. כמה דקות טובות של הגנה ניצחו לנו את המשחק אבל היינו רחוקים מלהראות טוב.
כנ"ל נגד טבעון, אלא ששם, הדקות הרעות היו מול קבוצה טובה שניצלה כל שטות וטעות שלנו בלי בעיה, כי היא מורכבת משחקנים מנוסים.
אני ממש לא מעודד, בעיקר כי אני לא רואה מגמה של שיפור. יש דקות טובות צטד אבל חוסר היציבות הזה עלול להיות בעוכרינו מול קבוצה טובה וקצת מנוסה, החל במשחק הקרוב מול באר יעקב.
אם כריס ווטסון יחתום שם, ואלה לא סתם סיפורים, אנחנו בכלל מפסיקים להיות פייבוריטים לעליה לדעתי.