תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 16:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 23/11
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 18:33 
כול הסיפור עם איגבור עצוב ומעצבן בו זמנית .
עצוב , כי כולם מפסידים וזו טרגדיה .
מעצבן כי הכל היה ידוע מראש , אני מצפה מההנהלה שידעה כבר במעמד הרכישה שלו ,שתדע להתמודד עם העתיד לבוא , כלומר הם קיבלו החלטה שיעמדו מאחוריה ויבינו שיהיו לכך השלכות (לצערנו הרב) על המשך דרכו של איגבור בהפועל ,אני מקווה שלא יתפתח כאן סחרור שישפיע על כל הקבוצה .
ההמשך יבוא ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 18:46 
סימרוטיץ כתב:
מעצבן כי הכל היה ידוע מראש , אני מצפה מההנהלה שידעה כבר במעמד הרכישה שלו ,שתדע להתמודד עם העתיד לבוא , כלומר הם קיבלו החלטה שיעמדו מאחוריה ויבינו שיהיו לכך השלכות (לצערנו הרב) על המשך דרכו של איגבור בהפועל ,אני מקווה שלא יתפתח כאן סחרור שישפיע על כל הקבוצה .
ההמשך יבוא ....

קשקוש בלבוש.
הנהלה יודעת היטב (מקווה) לגבי משחקי נבחרת עם מועדים מאושרים על ידי FIFA. לגביהם שי תקנה מאד ברורה. כאן מדובר על משחק רשות. הקבוצה יכולה או לא לשחרר. זכותה.
כל החלטה שהיתה נופלת היתה לא טובה. אם שמחררים אזי נחלשים (למרות כל הלגלוגים על יוכלתו של השחקן). אם לא משחררים, השחקן ממורמר.
יש בעל הבית. קיבל החלטה. על השחקן לקבלה. לא קלה אבל החלטה כדת וכדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 18:48 
moshiko כתב:
סימרוטיץ כתב:
ההמשך יבוא ....

קשקוש בלבוש.
הנהלה יודעת היטב (מקווה) לגבי משחקי נבחרת עם מועדים מאושרים על ידי FIFA. לגביהם שי תקנה מאד ברורה. כאן מדובר על משחק רשות. הקבוצה יכולה או לא לשחרר. זכותה.
כל החלטה שהיתה נופלת היתה לא טובה. אם שמחררים אזי נחלשים (למרות כל הלגלוגים על יוכלתו של השחקן). אם לא משחררים, השחקן ממורמר.
יש בעל הבית. קיבל החלטה. על השחקן לקבלה. לא קלה אבל החלטה כדת וכדין.

אז מה הקשקוש בלשבוש ? (דרך אגב זה ביטוי חדש ?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
תמוז, היחיד מבין שחקני הפועל שקיבל אישור מהבעלים אלי טביב להתראיין

ו-2 הודעות אח"כ - ראיון עם דמארי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 19:54 
ידין לא תורגל בהרכב. חוטבא חולה אבל צפוי להחלים בזמן.
בינתיים זה רק בכותרת של כתבה בספורט5, עוד אין תוכן חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 20:21 
Kyahs כתב:

בלי ידין ועם שי בהרכב זה יהיה נס אם נוציא משהו מהמשחק הזה, ותעלה כבר את קנדה במקום חוטבא מאמן ראש בקיר :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 20:32 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 10919.html

ציטוט:
מוטי פשכצקי|13:00|23/11/2011

ציטוט:
ידין לא תורגל בהרכב לקראת הדרבי בראשון

ציטוט:
חוטבא החולה לא התאמן אך צפוי להחלים בזמן. טוטו תמוז לקראת המשחק: "זה משחק חשוב מאד לקהל ואני מבטיח שניתן אקסטרה, אך זה לא יחרוץ את גורל האליפות". על הצהובים: ''הבעיות שלהם לא מעניינות אותי''

ציטוט:
מאז הצטרף להפועל תל אביב בתום סאגה מייגעת, טוטו תמוז לא מפסיק לחורר רשתות. את העונה שעברה הוא סיים כמלך השערים עם 21 כיבושים והעונה כבר יש לו 7 פלוס 3 בישולים. למרות המספרים המרשימים באדום, לחלוץ חסר משהו שיהפוך אותו באמת ליקיר האוהדים – שער בדרבי, כמובן. ביום ראשון הקרוב ינסה תמוז להוריד את הקוף מהגב ולכבוש לראשונה נגד מכבי תל אביב. "יש לי תואר בהפועל, גולים, בישולים אבל שער נגד מכבי אין לי וזה חשוב לי", אמר הבוקר (רביעי) תמוז לאתר ערוץ הספורט.

תמוז, היחיד מבין שחקני הפועל שקיבל אישור מהבעלים אלי טביב להתראיין, הוסיף לקראת המשחק הטעון: "אנחנו רוצים להמשיך להוביל את הטבלה וזה יקרה רק אם ננצח. המשחק נגד מכבי לא יחרוץ את גורל האליפות, שזו המטרה הרשמית שלנו. מדובר במשחק חשוב מאוד לנו ולאוהדים אבל לא כל העונה תלויה בו. אני מבטיח שניתן אקסטרה ואת כל מה שיש לנו כדי לשמח את הקהל ואת המועדון ששניהם עברו רגעים לא קלים".

למרות שהיא מובילה את הטבלה, מחזיקת הגביע סופגת לא מעט ביקורות בשל יכולתה על כר הדשא, אבל החלוץ לא ממש מבין מדוע: "הרבה אנשים שוכחים שאנחנו במקום הראשון וכיף להם לרדת על הפועל. זה לא סוד ששחקנים הוחלפו ולא מעט באו. צריך לתת לנו זמן. כולם התרגלו בשנים האחרונות שהפועל נותנת לעיתים קרובות הצגות וזה מובן, אבל עד עכשיו אנחנו באמת עם תוצאות טובות ועם הזמן היכולת תהיה עוד יותר טובה".

הבלאגן במכבי ת"א פועל לטובתכם?
"הבעיות שלהם לא מעניינות אותי. אני מתעסק בבעיות של המשפחה שלי ולא פוזל הצידה. אם נפתור את הבעיות שלנו הכל יהיה טוב. בכל מקרה בדרבי אין פייבוריטית".

בתקופה האחרונה חלק גדול מהאוהדים שלכם מוחים נגד ההנהלה ולא מגיעים למגרש לעודד. מה יש לך לומר להם?
"אנחנו צריכים אותם מאוד. הכוח של הקהל האדום הוא עצום. מכבי מארחים את המשחק הקרוב אבל אני בטוח שהקהל שלנו לא יפסיק לעודד מהרגע הראשון. הם ייתנו לנו כוח ואנחנו נעשה הכל כדי להשאיר את תל אביב אדומה עם ניצחון ענק בשבילם".

כמה מפתיע אותך החולשה של הליגה השנה?
"הליגה השנה קשה, יותר מכל עונה שהיתה. אין משחקים קלים, בטח לא נגד קבוצות שבאות ומסתגרות. הקטנות יכולות להפתיע, מספיק רק לראות את קריית שמונה, עכו ונתניה. אף אחד לא יתפלא אם הם ירוצו חזק לאליפות. הפערים הצטמצמו ועדיין אני מבטיח שנרוץ למעלה כדי להגשים את המטרות שלנו".

בתוך כך, היום החך להיבחן בקבוצה הקשר הצעיר גיל בלומשטיין. בלומשטיין, ששיחק בקבוצת אינברנס הסקוטית ובמדי הנחברת האולימפית, נחשב לשחקן חופשי, ואם ירשים את הצוות המקצועי לא מן הנמנע שיצטרף.

אביחי ידין לא תורגל בהרכב
באימון הערב של האדומים תורגל ההרכב שסיים ב-0:0 מול רמת השרון ביום ראשון. המשמעות היא שאביחי ידין לא תורגל כחלק מה-11 אולם כידוע, יש עוד מספר ימים עד למשחק עצמו ודרור קשטן עוד עשוי לשנות את דעתו ולהעדיף את הקשר ששב לסגל על אחד מחבריו. מי שלא התאמן הוא נעאל חוטבא בגלל מחלה ועמרי קנדה תפפס את מקומו, אולם המגן הימני אמור להחלים בזמן ולפתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... &tableid=0
קשטן נזף בגל שיש: גולם, אתה לא רוצה ללמוד?
המגן כשל בשמירה באימון הפועל, המאמן לא אהב לראות זאת וצעק עליו. ידין תורגל עם ההרכב השני. בלומנשטיין, ששוחרר מאינברנס הסקוטית, החל להיבחן (153 תגובות)

הפועל תל אביב המשיכה בהכנותיה לקראת הדרבי התל אביב ביום ראשון מול מכבי והערב (רביעי) ערכה אימון נוסף. באימון הקבוצה החל דרור קשטן לתרגל את ההרכב שלו לקראת הדרבי, כאשר אביחי ידין, שנותר מחוץ לסגל במחזור האחרון מול הפועל ניר רמה״ש, תורגל עם ההרכב השני. המגן הימני, נאאל חוטבא, לא חש בטוב ולא ערך אימון מלא ולכן תורגל בהרכב עומרי קנדה. עם זאת, חוטבא אמור להיות כשיר וקשטן יצטרך לבחור למי מבין השניים להעניק את המפתחות לאגף ימין של ההגנה.
מנגד, עושה רושם כי קשטן לא שקט לגבי אגף שמאל של ההגנה שלו. במהלך האימון העיר המאמן לגל שיש על מספר טעויות שעשה בסגירה ההגנתית, וכשהמגן הותיר שחקן מהמחליפים חופשי, שתרגם את החור שהשאיר שיש לכדי שער, צעק קשטן על המגן השמאלי: ״גולם שכמותך, אתה לא רוצה ללמוד?״.
בינתיים, בהפועל תל אביב ממשיכים לחפש אחר חיזוק לקבוצה, והיום התחיל להיבחן במדים האדומים הקשר\חלוץ הצעיר גיל בלומשטיין. בלומנשטיין השתייך בעבר לנבחרת האולימפית של ישראל ושיחק בעונה האחרונה באינברנס מהליגה הסקוטית.
בין לבין הוא גם הספיק להתאמן במדי ריינג'רס ובארץ היה שייך לפני כן למכבי פתח תקווה והפועל באר שבע. בלומנשטיין, שיכול לשחק בכל עמדות הקישור ההתקפי, נחשב לשחקן חופשי ולכן אם ירשים את דרור קשטן יוכל לחתום במועדון ולהצטרף לסגל.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4152412,00.html
פצ'אלקה: "מחכה כבר לדרבי, האווירה מיוחדת"
הבלם הסלובקי של הפועל ת"א מחכה לקרב הגדול ביום א' מול היריבה העירונית. גיל בלומשטיין הצטרף לאימונים

שחקני ההגנה של הפועל ת"א עשו לא מעט טעויות במשחקים שלהם השנה בליגה האירופית, אבל בזירה המקומית הסיפור שונה לחלוטין. האדומים הם הקבוצה שספגה מתחילת העונה הכי מעט שערים בליגה, שישה במספר. בקבוצה מקווים שהנתון הסטטיסטי הזה יימשך גם לאחר הדרבי הגדול, שיתקיים בעוד ארבעה ימים. מי שיהיה אמון על המלאכה לעצירת שחקני ההתקפה של הצהובים הוא מריו פצ'אלקה, שאמור לפתוח במרכז ההגנה לצידו של הקפטן הוותיק וואליד באדיר. הסלובקי אמנם הספיק לשחק השנה בדרבי בגביע הטוטו, אבל בליגה, זה יהיה הדרבי הראשון שלו: "האווירה בדרבי זה משהו מיוחד, אני מחכה למשחק הזה", אמר הבלם בשיחה עם חבריו והוסיף: "הדרבי מאוד חשוב, אבל כל המשחקים חשובים וקשים".
הקבוצה המשיכה היום (ד') בהכנותיה לקרב הגדול נגד מכבי ת"א, שבו אמור להשתתף הקשר נוסא איגיבור, שלא ישוחרר למשחקי נבחרת ניגריה הצעירה. למרות ציטוטים שיוחסו לאיגיבור בתקשורת בניגריה, מספרים במועדון כי אמנם הוא התאכזב מהתשובה של הבעלים אך: "קיבל את ההחלטה כמו מקצוען", כפי שסיפר גורם בקבוצה.
אל אימוני הקבוצה הצטרף היום (ד') הקשר גיל בלומשטיין, שאמור להיבחן במהלך הימים הקרובים. בלומשטיין, אשר נחשב לשחקן חופשי, שיחק בקבוצת אינברנס הסטוקית, ובמדי הנבחרת הצעירה של ישראל. על פי אימון הקבוצה, נראה כי הקשר אביחי ידין, שנותר במשחק הקודם מחוץ לסגל, לא מתוכנן לפתוח בהרכב נגד מכבי ת"א.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 20:54 
אז מה, עוד פעם שי יעלה בהרכב הפותח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 21:01 
אייל גולן חולה סרטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
ידין חייב לפתוח בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 23:31 
chimpfive כתב:
Kyahs כתב:

בלי ידין ועם שי בהרכב זה יהיה נס אם נוציא משהו מהמשחק הזה, ותעלה כבר את קנדה במקום חוטבא מאמן ראש בקיר :bang:

ידין, אפשר לחשוב שמדובר במרדונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
shahar07 כתב:
chimpfive כתב:
Kyahs כתב:

ידין, אפשר לחשוב שמדובר במרדונה

מילא בלי ידין, אבל אבוטבול בהרכב? מתכון למשחק איום של הקבוצה. מאמן טמבל עם אגו מסריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
האדישות של איגיבור עלתה לי על העצבים כול העונה הזאת
עכשיו הקטע שהוא לא רוצה לשחק,שולח מסרים כמו יסתדרו בלעדיי,מעדיף את הנבחרת
מי שואל את האפס הזה?
שחקן פשוט מעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: