red in blood כתב:
red-toro כתב:
red in blood כתב:
גרזן אדום כתב:
אני מקווה שאוהדים לא יעשו כסף על אוהדים 150 זה מחיר סביר אם כבר לעקוץ לא יותר מזה
150?
לקנות רק במחיר הכתוב על הכרטיס, לא שקל יותר!
תגיד לי באיזה סרט אתה חי?
כל אוהד הפועל שמגיע ליותר משני משחקי בית, יודע כבר לזהות ולהצביע על הספסרים.
השוטרים לוחצים ידיים לספסרים כל פעם, ואין מה לעשות, הספסרים מנצלים את זה שהמכירה פתוחה לכולם.
לא פעם ולא פעמיים ראיתי ספסר ניגש לקופה של לאן ויוצא עם עשרה כרטיסים. כששאלתי את הקופאי הוא אמר לי שאין לו מה לעשות.
אז אל תבלבל את הביצים ותגיד "לא לקנות". אנשים תמיד יקנו. כשאתה רוצה משהו מאוד אתה תשלם גם מחיר גבוה בשבילו.
הבעיה זה ההנהלה השרמוטה זונה של הפועל שעדיין עובדת עם לאן. במקום לעשות מכירה לדרבי במשחק חוץ או משהו כזה, נותנים לכל ספסר זין שיש לו אינטרנט להכנס ולקנות.
לא, הבעיה היא אוהדים חארות שקונים מהם (וגם אני הייתי פעם כזה, עד שהתעשתתי).
כן, המשטרה צריכה לטפל בזה, אבל זה לא אומר שאוהדים צריכים לדפוק אוהדים אחרים.
אם אף אחד לא ירצה לקנות, בסוף הם עוד ימכרו במחיר רגיל ואף במחיר הפסד.
אתה מנסה להיות צודק או חכם?
אם המטרה היא להעלים אותם ולתמיד, זה מעבר ללעמוד שם שלטים ולהסביר לאוהדים למה לא לקנות מהם. אתה תיתקל בתגובות נזעמות מחברים שמריחים את הדרבי ויודעים שזה מה שמפריד בינם לבין להיכנס, זה חסר סיכוי. אני, בכנות אומר לך תודה רבה אבל אני לדרבי הזה נכנס גם אם זה למכור את סבתא שלי המנוחה. תהיה הגיוני.
עכשיו תאר לעצמך מצב, 4-5 אנשים באים עם מצלמות ווידאו ומצלמים שם את כל מה שהולך בסביבה. לא מצלמות נסתרות, מצלמים להם בפרצוף. אני רוצה לראות איך הם מוכרים למרות זאת.
(בשלב הזה אני לא אומר לך להגיד להם שאתה רוצה לקנות ואז לתקוע להם את המצלמה בפנים, פשוט נהיה שם ונצלם )ושייחפשו פרייארים בקהלים אחרים. גם לי נמאס מהחוצפה שלהם לדרוש סכומים אסטרונומיים מילדים אדומים בלי להניד עפעף.
בוא נעשה לזה סוף בעצמנו, המשטרע לא תעזור וחבל על הזמן שלנו ועל האנרגיות..